Genre: Komedie / Romantiek
Speelduur: 129 minuten / 133 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Judd Apatow
Met onder meer: Seth Rogen, Katherine Heigl en Paul Rudd
Releasedatum: 27 september 2007
Bekijk via CANAL+
Plot Knocked Up
"Save the due date."
De ambitieuze journaliste Alison (Katherine Heigl) schrikt zich dood wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader is Ben (Seth Rogen), een aartsluie nietsnut met wie ze in beschonken toestand een onenightstand heeft beleefd. Omdat Alison niet direct uitkijkt naar een leven als alleenstaande moeder, besluit ze Ben beter te leren kennen. Wie weet zit er zelfs wel een échte relatie voor hen in. Ben is op zijn beurt compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?
Ben Stone
Martin
Jodi
Charlotte
De Knip
Leuk om te zien hoe typisch en dus geheel verschillend mannen en vrouwen eigenlijk zijn. Goed gedaan in deze film:
****
Nou, het is echt een tijd terug dat ik zo regelmatig heb moeten lachen in een film als in deze.
Prachtig gedaan! De personages worden heerlijk neergezet.
Wel jaar over het uitgerekte, te lang durende slot maar goed, dat doet niets af van de kwaliteit en de humor van deze droge, platte komedie!
patrick17
Zojuist bekeken en het is weer eens een leuke romantische komedie.Verhaal is wel lachen en de film wordt goed neergezet door de personages. Ik heb me ieder geval wel vermaakt bij deze film.
3 *
too-sweet
Lange speelduur is helemaal geen probleem. Dit is een goeie film.
Aanrader.Verveelt geen minuut.
na 44 min de film gestopt, kon echt niet verder kijken
1e keer dat ik een film stop zonder af te kijken
zal wel een of andere amerikaanse humor zijn
helemaal mee eens
nog nooit zoveel frames troep achter mekaar gezien
Zeer amusante film met de mooie Katherine Heigl uit Greys anatomy
raza1
Heb wel een paar keer kunnen lachen maar het verhaal was zo ontzettend slecht dat het in het geheel me niet kon boeien. 2,5*
arlas
ik vond persoonlijk de film wel grappig.
heb me ook niet verveeld, maar vond hem op 1 of andere manier ook wel een beetje grof.
platte humor
2006 Zyzzyx Road
2007 Knocked Up
2008 27 Dresses
godett_33
Deze film heeft viel erg tegen, omdat de hoofdrolspelers, crew, mede personages niet grappig waren.Een 15 in een dozijn.Als men de gehele film duur met de helft verkorte, dan nog was deze film te lang.
Ik snap echt niet waarom ik het helemaal uitkeek

iscool
is wel vet om te zien hoe een junk een vader word haha..
wel mooie film om te zien , heb me paar keer kapot gelachen om de woorden van Ben , zit echt wel komedie in vooral de woorden
4**
Macmanus
Fijne Film
Beetje de film van de zomer in Amerika geloof ik. En ik was er wel benieuwd naar geworden.
En ondanks ik wel aardige verwachtingen had was ik toch wel aangenaam verrast. Ik vond de gehele film erg goed werken. Lekkere flow door de hele film heen ook. Komt ook vooral door de goede rollen van Seth Rogen, Katherine Heigl en de erg leuk gespeelde bijrol van Paul Rudd, eigenlijk is de gehele cast goed. Ze weten waar ze aan meewerken en willen er wat leuks van maken. Dat merk je aan de film, een film als Last Kiss mist dat stukje hart imo en maakt er een te fake film van.
Zeker zo een film die je ook vaker kunt opzetten. Zitten een paar erg grappige stukjes in.
4 sterren.
zjandannybob
beetje weinig komedie aan vind ik persoonlijk. meer een familie film. Er zijn zeker wel leuke fragmenten aanwezig en het verhaal is leuk uitgewerkt. dus deze film is zeker geen tijdsverspilling.
Uier
- 2006 berichten
Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen, maar ik vond het echt een vervelende film. Het zal vast niet mijn soort humor zijn, maar nergens kreeg deze slappe mannen vs. vrouwen-zeik een lach op mijn gezicht getoverd. Zelden ook zo'n simpel stereotype beeld van de man en de vrouw gezien, maar dit was wellicht ook de bedoeling en daarom is het niet mijn type humor noch film. 1.5*
_Daan_
Lange speelduur is helemaal geen probleem. Dit is een goeie film.
Aanrader.Verveelt geen minuut.
klopt verveeld geen minmuut.
is een top film..
GoudseSnipper
'im allowed to let in 5% blacks, so if there are 25 people inside that is 1 and 1/4 black. Hope there is a black midget in the line'. haha die vond ik wel goed, dit zei die portier van die club
chntl
Voor de mensen die de film graag willen zien in een VIP- voorpremière; ik zag dat ze op deze site http://www.gezondheidsnet.nlGRATIS FILMKAARTJES weggeven!
Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar [email protected] en je krijgt twee kaartjes!
"Claudia"
Ik ben gisteren naar Ladies Night geweest, naar de film "Knocked Up". In 1e instantie dacht ik; "Hmmm weet niet of ik dit wel een leuke film ga vinden". Maar ik moet zeggen, heb veel gelachen.
Leuke platte humor, en recht voor zijn raap
Zeker een aanrader om een keer te gaan kijken met een stel vrienden.
Joeri_000
Oooow ik lach echt wel in een scheur .. zeker nadat hij vertelde waarom hij het condoom niet gebruikte ..
Leuke rollen ook en tjah, gewoon dikke lol!!
john kruger
Had veel van deze film verwacht, maar man wat viel die uiteindelijk tegen. Te langdradig, weinig geslaagde grappen en ook dat lachje van de dude in het verhaal kmot je snel de strot uit. Had meer in gezeten 2,5*
Materny
Volgende week zaterdag premiere in pathe.
Afgaande op de positive reacties hier lijkt het wel de moeite waardt.
Mr_White
- 2067 berichten
Had niet veel verwacht van deze film na het té Amerikaanse The 40-year old virgin maar deze was wel gewoon echt grappig. Heb toch een aantal malen dubbel gelegen en vond de film niet te lang, goed tempo.
queenie
ik vond hem wel meevallen. Ik had er meer van verwacht omdat er zoveel over werd gezegd hierboven, maar dat viel wat tegen. Op zich leuk, maar het kon leuker. 3* voor de moeite
UrbanDjampa
Na het opperbeste Superbad gezien te hebben vond ik deze wel tegenvallen. Seth Rogen moet het echt bij bijrollen houden, want als hoofdrol vond ik hem echt niks. Had liever Paul Rudd als hoofdrol.
Achteraf toch blij dat ik het niet tegenkwam in de sneak preview.

This Is 40

50/50
Drama / Komedie, 2011

(500) Days of Summer
Komedie / Romantiek, 2009
alcoholone-night standbedzwangerschapcondompaternitydrug gebruikbeardunprotected sex duringcreditsstinger