• 9.373.695 stemmen

Knocked Up (2007)

Komedie / Romantiek | 129 minuten / 133 minuten (unrated version)

Genre: Komedie / Romantiek

Speelduur: 129 minuten / 133 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Judd Apatow

Met onder meer: Seth Rogen, Katherine Heigl en Paul Rudd

Releasedatum: 27 september 2007

Plot Knocked Up

"Save the due date."

De ambitieuze journaliste Alison (Katherine Heigl) schrikt zich dood wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader is Ben (Seth Rogen), een aartsluie nietsnut met wie ze in beschonken toestand een onenightstand heeft beleefd. Omdat Alison niet direct uitkijkt naar een leven als alleenstaande moeder, besluit ze Ben beter te leren kennen. Wie weet zit er zelfs wel een échte relatie voor hen in. Ben is op zijn beurt compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?

avatar van De Knip

De Knip

Leuk om te zien hoe typisch en dus geheel verschillend mannen en vrouwen eigenlijk zijn. Goed gedaan in deze film:

****

avatar van The Oceanic Six

Nou, het is echt een tijd terug dat ik zo regelmatig heb moeten lachen in een film als in deze.

Prachtig gedaan! De personages worden heerlijk neergezet.

Wel jaar over het uitgerekte, te lang durende slot maar goed, dat doet niets af van de kwaliteit en de humor van deze droge, platte komedie!

avatar van patrick17

patrick17

Zojuist bekeken en het is weer eens een leuke romantische komedie.Verhaal is wel lachen en de film wordt goed neergezet door de personages. Ik heb me ieder geval wel vermaakt bij deze film.

3 *

avatar van too-sweet

too-sweet

Lange speelduur is helemaal geen probleem. Dit is een goeie film.

Aanrader.Verveelt geen minuut.

na 44 min de film gestopt, kon echt niet verder kijken

1e keer dat ik een film stop zonder af te kijken

zal wel een of andere amerikaanse humor zijn

helemaal mee eens

nog nooit zoveel frames troep achter mekaar gezien

avatar van stinissen

Zeer amusante film met de mooie Katherine Heigl uit Greys anatomy

avatar van raza1

raza1

Heb wel een paar keer kunnen lachen maar het verhaal was zo ontzettend slecht dat het in het geheel me niet kon boeien. 2,5*

avatar van arlas

arlas

ik vond persoonlijk de film wel grappig.

heb me ook niet verveeld, maar vond hem op 1 of andere manier ook wel een beetje grof.

platte humor

2007 Knocked Up

2008 27 Dresses

avatar van godett_33

godett_33

Deze film heeft viel erg tegen, omdat de hoofdrolspelers, crew, mede personages niet grappig waren.Een 15 in een dozijn.Als men de gehele film duur met de helft verkorte, dan nog was deze film te lang.

Ik snap echt niet waarom ik het helemaal uitkeek

avatar van iscool

iscool

is wel vet om te zien hoe een junk een vader word haha..

wel mooie film om te zien , heb me paar keer kapot gelachen om de woorden van Ben , zit echt wel komedie in vooral de woorden

4**

Echt heel erg lachen deze film! Aanrader!

avatar van Macmanus

Macmanus

Fijne Film

Beetje de film van de zomer in Amerika geloof ik. En ik was er wel benieuwd naar geworden.

En ondanks ik wel aardige verwachtingen had was ik toch wel aangenaam verrast. Ik vond de gehele film erg goed werken. Lekkere flow door de hele film heen ook. Komt ook vooral door de goede rollen van Seth Rogen, Katherine Heigl en de erg leuk gespeelde bijrol van Paul Rudd, eigenlijk is de gehele cast goed. Ze weten waar ze aan meewerken en willen er wat leuks van maken. Dat merk je aan de film, een film als Last Kiss mist dat stukje hart imo en maakt er een te fake film van.

Zeker zo een film die je ook vaker kunt opzetten. Zitten een paar erg grappige stukjes in.

4 sterren.

Hele lieve film met onverwachte grappen en een lekker tempo

avatar van zjandannybob

zjandannybob

beetje weinig komedie aan vind ik persoonlijk. meer een familie film. Er zijn zeker wel leuke fragmenten aanwezig en het verhaal is leuk uitgewerkt. dus deze film is zeker geen tijdsverspilling.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen, maar ik vond het echt een vervelende film. Het zal vast niet mijn soort humor zijn, maar nergens kreeg deze slappe mannen vs. vrouwen-zeik een lach op mijn gezicht getoverd. Zelden ook zo'n simpel stereotype beeld van de man en de vrouw gezien, maar dit was wellicht ook de bedoeling en daarom is het niet mijn type humor noch film. 1.5*

avatar van _Daan_

_Daan_

too-sweet schreef:

Lange speelduur is helemaal geen probleem. Dit is een goeie film.

Aanrader.Verveelt geen minuut.

klopt verveeld geen minmuut.

is een top film..

'im allowed to let in 5% blacks, so if there are 25 people inside that is 1 and 1/4 black. Hope there is a black midget in the line'. haha die vond ik wel goed, dit zei die portier van die club

Die portier was geweldig.

'I would tear that ass up' .

avatar van chntl

chntl

Voor de mensen die de film graag willen zien in een VIP- voorpremière; ik zag dat ze op deze site http://www.gezondheidsnet.nlGRATIS FILMKAARTJES weggeven!

Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar [email protected] en je krijgt twee kaartjes!

avatar van "Claudia"

"Claudia"

Ik ben gisteren naar Ladies Night geweest, naar de film "Knocked Up". In 1e instantie dacht ik; "Hmmm weet niet of ik dit wel een leuke film ga vinden". Maar ik moet zeggen, heb veel gelachen.

Leuke platte humor, en recht voor zijn raap

Zeker een aanrader om een keer te gaan kijken met een stel vrienden.

avatar van Joeri_000

Joeri_000

Oooow ik lach echt wel in een scheur .. zeker nadat hij vertelde waarom hij het condoom niet gebruikte ..

Leuke rollen ook en tjah, gewoon dikke lol!!

avatar van john kruger

john kruger

Had veel van deze film verwacht, maar man wat viel die uiteindelijk tegen. Te langdradig, weinig geslaagde grappen en ook dat lachje van de dude in het verhaal kmot je snel de strot uit. Had meer in gezeten 2,5*

avatar van Alist

Alist

Leuke, luchtige vermakelijke film, verveelt geen moment. 4*

avatar van Materny

Materny

Volgende week zaterdag premiere in pathe.

Afgaande op de positive reacties hier lijkt het wel de moeite waardt.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Had niet veel verwacht van deze film na het té Amerikaanse The 40-year old virgin maar deze was wel gewoon echt grappig. Heb toch een aantal malen dubbel gelegen en vond de film niet te lang, goed tempo.

avatar van queenie

queenie

ik vond hem wel meevallen. Ik had er meer van verwacht omdat er zoveel over werd gezegd hierboven, maar dat viel wat tegen. Op zich leuk, maar het kon leuker. 3* voor de moeite

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Na het opperbeste Superbad gezien te hebben vond ik deze wel tegenvallen. Seth Rogen moet het echt bij bijrollen houden, want als hoofdrol vond ik hem echt niks. Had liever Paul Rudd als hoofdrol.

Achteraf toch blij dat ik het niet tegenkwam in de sneak preview.