Hostel: Part II (2007)
Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part II
"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...
Beth
Todd
Stephanie
Miroslav
Max en Joep
Er is nog niet veel bekend, maar Roth zal niet de regisseur worden!
shit........
wyatt earp
De kans dat de film gaat floppen is dus groot..
JDSsmetje
Ik heb hem wel eens horen zeggen op tv. Een eerste , een tweede maar geen derde! Net zoals Kill Bill ! Verder weet ik de reden niet.
Roos-_-
schreef:vergeleken met het eerste deel... een echte ramp!!!.
Kan het dan nog slechter?
djginod
Minstens net zo goed als 1. Zoniet beter, harder, groffer, en geiler !
Als je 1 niet goed vindt, moet je dit echter ook links laten liggen.
Tun-89
Zeker geslaagd deel II.
Goed Oostblok sfeertje, Leuke meisjes etc.
Ik vond hem goor, maar ook soms wel spannend.
Even goed als deel 1 vind ik.
3,0 *
Minority_Check
ik vond hem leuker dan de eerste
zeker hoe de film eindigde
maar ik moet wel zeggen er zijn weinig schrikmomenten
het is vooral erg vies om naar de moorden te kijken inplaats van eng
3.5
m1701
Vond deze film niet meer verrassend helaas.
je weet precies hoe de film gaat en gaat lopen.
Deel 1 wist je nog niet wat er ging gebeuren.
Vond em ook minder bloederig en spannend.
Helaas had gehoopt dat deze erger/leuker was
Alleen einde was wel aardig maar veels te snel....
B.A.
Slechte horror zoals het hoort. Met dat leuke meisje uit Welcome to the Dollhouse in de overbodige naaktscene.
Al DeNiro
Best wel ok, maar zeker niet zo goed als eerste.
De scenes met de bloedbad, honden en kruis waren wel gruwelijk.
Ik vond alleen jammer dat Paxton de pijp uitging, want nu is zijn ontsnapping uit deel één voor niks geweest
XTREEM|RAGE
Deze film was niet aan mij besteed! Ik viel echt haast in slaap, jammer. Want ik echt een horror spektakel verwacht, maar dat kwam in mijn ogen niet goed uit.
Koektrommel
Dit is de eerste film waarbij ik niet over me nek ga wanneer er een penis wordt afgehakt wat er trouwens nog aardig realistisch uitziet ook (ja special effects/make up waren goed in de film). Reden? Omdat de film nogal slaapverwekkend was
janpaul
vond het opzich ook wel een leuk filmpje deel 1 vond ik goed deel 2 leuk zat wel een scene in die je als man liever niet kijkt maar goed ik vond wel dat de film raar eindigde deel 3 wil ik wel zien maar ga dr niet voor naar de bios ik w8 wel tot ie op blue ray komt en dan huur ik m
Rascal
De scène waarin de brave Heather puntje puntje ?? bruut wordt afsgeslacht staat 4ever printed in my mind
En dat is een goed teken voor dit soort films! Freaky dat zoiets ook gewoon in echt kan afspelen zonder dat je het weet..
sander.h
Tsja, dit soort films moet het hebben van de kills en de martelingen en niet van het verhaaltje. Echter dan moet je wel zorgen dat je die scenes voor elkaar hebt en dat valt tegen. Sowieso zijn er te weinig actiescenes. En diegene die er zijn, zijn niet bepaald de moeite.
Okee, die eerste is in potentie nog wel aardig, maar ik moest wel lachen toen daar zoveel bloed bij kwam kijken. Dat lijkt me toch niet de bedoeling. Voor de rest gebeurt er op dat vlak eigenlijk veel te weinig, daar kan dat afknippen van die piemel ook niet meer veel aan verhelpen.
Nee, de film scoort nog het hoogst wat leuke meisjes en ongure oostblokkoppen betreft, maar vergeet waar het eigenlijk om draait.
movielou
wel net zo bruut als deel 1, maar het acteerwerk was toch minder als in deel 1. En toch weer een beetje hetzelfde verhaal maar dat had ik al verwacht maar voor de rest is ie wel goed.
3,0
Psolitsa
Wat een slechte followup dit.. Kon er niks spannends in ontdekken. Ik stoorde me mateloos aan de keuzes van de 'dames'.
En het einde was ronduit smerig. Nee. Sfeervol was deze film niet. Ik vond de heren in deel 1 toch meer uitstralen + dat verhaal vond ik beter. Maar! Ik ga hem binnenkort eens herzien. Kijken of er meer uit valt te halen..
TriplaR
Haha, Psolitsa weer. Wederom ben ik het niet met je eens
Vond dit toch een betere dan deel 1, welke ook niet slecht was. Deel 1 was puurder, deze was geraffineerder (mooie verwoording he). Echter vond ik deze iets beter uitgewerkt met een vrij onverwacht plot. Vrij apart bedacht hoe het verhaal loopt, zag ik niet aankomen.
En ja, ik blijf het jammer vinden dat de mooie dames óf in stukken gescheurd worden bij wijze van spreke, óf bij de bad guys horen.
Ik ga voor de 3,5*
LapraS
Twee duitse herders die een man tot op het bot opeten/verminken. Realistisch?
Lui (crew films)
- 11940 stemmen
Misschien niet echt, maar moet alles realistisch zijn dan?
Matthiasc88
In alle opzichten ok, kon misschien iets bruter geweest zijn.
Einde kon beter
R0b3rT
Een meevaller, heb me ook prima vermaakt met deel 2.
Ik hoopte wel dat die blonde arrogante meid goed langdurig gemarteld zou worden
wyatt earp
Misschien niet echt, maar moet alles realistisch zijn dan?
Psolitsa
Haha, Psolitsa weer. Wederom ben ik het niet met je eens
Ik ga voor de 3,5*
Haha
Deel 1 was super. Deze niet. Klaar. Deze beter uitgewerkt? Mister, waar haal je het toch vandaan?
En mooie dames? Wat, wie, waar ?? Had je het over mij??
Lui (crew films)
- 11940 stemmen
Maar daar doelde LapraS niet op.
Triple G
Uitstekend vervolg. Niet méér van hetzelfde (want dan kom je vrij bedrogen uit) maar juist met een verrassend plot. Wéér goed van genoten!
Wassup !
Laatst aangeschaft voor maar € 3,99. Nu nog het eerste deel nog maar eens proberen te bemachtigen. Beter laat dan nooit.

Hostel: Part III
2011

Hostel
2005

Kijktips voor Valentijnsdag: déze romantische films vind je op Netflix

Ierse film '71 met Jack O'Connell is een kijktip op SkyShowtime

Jonah Hill haast onherkenbaar in aankomende AppleTV-film 'Outcome'

‘Pillion’ van Harry Lighton weet critici te overtuigen en behaalt een 100%-score op Rotten Tomatoes

Grindhouse

Saw II
Horror, 2005

11:14
Drama / Thriller, 2003
prague, czech republicbratislava, slovakia castratieladies' man leerlingmartelentorture pornemasculation