Hostel: Part II (2007)
Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part II
"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...
Beth
Todd
Stephanie
Miroslav
- 1960 berichten
In deel 1 praten de Nederlanders geen Duits!!! Iemand roept iets in het Duits uit het Hostel, het is toch logisch dat er geen Nederlanders in het hostel zitten? Later in de film blijkt dat één van de dames weet hoe er Duits gesproken moet worden (Sprechen Sie Deutsch?). De Nederlanders spreken (gebrekkig) Nederlands. Het dochtertje heet Saskia en niet Helga ofzo, wat men in Amerika vaak een Hollandse naam vindt. Er is in ieder geval nog een beetje moeite gedaan. In Fallen citeert iemand een Nederlands spreekwoord, dat was gewoon onzintaal.
dutchtuga
Lees net op IMDB dat Ruggero Deodato, regisseur van Cannibal Holocaust, hier een rolletje in speelt, en wel de rol van ene senior Fulci. (??) Erg benieuwd hiernaar.
Halcyon
Jep, is al een tijdje bekend, toch?
Ik vind het in elk geval erg grappig
cokken
Lelijke poster dit, geef mij dat vlees maar!
Dit lijkt wel een pornofilm
- 1960 berichten
Dat leek het eertse deel van deel 1 ook. Maar van de andere kant zou ik ook niet zitten te wachten op een porno met afgehakte hoofden, dus die poster associeer ik niet met sex.
Halcyon
deel 1 was al niks, dus ik vrees het ergste..
Tip: niet gaan zien dan.
RyanB
Nou nou ik zou wel eens willen weten wat dit voor een flut film gaat worden????ik verwacht er niet te veel van.
sju
Poster met die vrouw is buitengewoon sfeervol; schitterend gewoon... Maar de film kijk ik vooral niet naar uit.... Wilde ik even kwijt
Btw: hoewel ik deel 1 nooit heb gezien (en dat voorlopig ook niet zal doen) lijkt het plot van deel 2 een directe kopie....? kom op mensen, word es creatief!
(Willie)
Originaliteit hoort niet bij horror, waarom denk je dat er anders zoveel delen van Nightmare on Elm street, Halloween, Chucky zijn gemaakt? Horror fans willen gewoon bloed zien
En juist dat miste ik in het eerste deel; echte gore (zelfs de oor scene in reservoir dogs had een hoger gore gehalte). Het was het allemaal net niet. Dus een tip aan Roth: skip het Eurotrip achtige deel en maak er iets moois van.
Jennifer^
Deel 1 ging wel.
Het deed me eigenlijk een beetje te veel denken aan Saw (en Saw vind ik dan een stuk beter).
Ik hoop dat deel 2 beter is, iets meer actie zeg maar.
Ik vond deel 1 nogal voorspelbaar!
Deel 1 lijkt niet echt op Saw, film moet het ook niet van het verhaal of actie hebben, maar van de unheimliche sfeer.
Mr Confused
de 1 was wel goed je moet weten wat goede horror is e
Ik weet dat Hostel dat niet is, was en waarschijnlijk deel 2 ook niet zal zijn!!!
han de barman
Ik vond Hostel 1 echt heel goed... Vooral omdat het niet meteen met slachtpartijen begint, maar met sex
duffman
De eerste was echt goed ik kijk al uit naar deze. Ik hoop dat ze niet heel veel veranderen in het verhaal het was net goed.
JurassicPark
lijkt me leuk, ga ik zeker kijken. deel 1 was ook erg leuk en bloederig, dus ik verwacht dat ook maar van deze
mikey
Haha deel 1 is een topper. Deze wil ik daarom zien on the big screen. En hopelijk heeft tarantino zich lekker bemoeit met dit product.
Angrod_Pallanén
Trailer vond ik erg goed, zeker vanwege die creepy Duitse stem. Dikke lol: Americans have no fantasy".
mikey
Ik begin hier erg veel zin in te krijgen. helemaal op de dvd met daarop de hopelijke audio commentaar van het genie tarantino. Die was werkleijk hilarisch op deel 1
- 1960 berichten
wat belachlijke ranzige poster weer
Nou niet kijken dan en dan vooral je mening niet op deze site geven.
Roseicollis
Nou niet kijken dan en dan vooral je mening niet op deze site geven.
mag je pas je mening uiten
als je fan bent ofzo........................................
mag je pas je mening uiten
als je fan bent ofzo........................................
Ja! Huppakee, weg met die zinloze vrijheid van meningsuiting! Het heeft nu lang genoeg geduurd!
Wat ik eigenlijk bedoelde was, dat als de filmposter je niet aanstaat je beter niet kunt gaan kijken. Waar impliceer ik overigens, dat je je mening pas mag uiten als je fan bent?
En trouwens... soms moet je dingen niet zo serieus nemen.
nat en prisil
wel een mooie poster!!!
ik wil hostel 2 echt wel zien!!! ik ga denk ik meteen naar de bios!!!!!!
vooral omdat Jay Hernandez zo knap is ik heb al zijn films al gezien die zijn mooi hoor ik raad iedereen aan om ze te gaan kijken!!!!!
hij speelt in : Crazy Beautiful, Joy Ride,The Rookie,
Carlito's Way: Rise to Power en in hostel 1.

Hostel: Part III

Saw II
Horror, 2005

11:14
Drama / Thriller, 2003
prague, czech republicbratislava, slovakia castratieladies' man leerlingmartelentorture pornemasculation