• 9.376.848 stemmen

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks

Plot Hostel: Part II

"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...

avatar van Reinbo

Nog een geweldige poster

• 1960 berichten

In deel 1 praten de Nederlanders geen Duits!!! Iemand roept iets in het Duits uit het Hostel, het is toch logisch dat er geen Nederlanders in het hostel zitten? Later in de film blijkt dat één van de dames weet hoe er Duits gesproken moet worden (Sprechen Sie Deutsch?). De Nederlanders spreken (gebrekkig) Nederlands. Het dochtertje heet Saskia en niet Helga ofzo, wat men in Amerika vaak een Hollandse naam vindt. Er is in ieder geval nog een beetje moeite gedaan. In Fallen citeert iemand een Nederlands spreekwoord, dat was gewoon onzintaal.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Lees net op IMDB dat Ruggero Deodato, regisseur van Cannibal Holocaust, hier een rolletje in speelt, en wel de rol van ene senior Fulci. (??) Erg benieuwd hiernaar.

avatar van Halcyon

Halcyon

Jep, is al een tijdje bekend, toch?

Ik vind het in elk geval erg grappig .

avatar van cokken

cokken

cokken schreef:

Dit lijkt wel een pornofilm

Dat leek het eertse deel van deel 1 ook. Maar van de andere kant zou ik ook niet zitten te wachten op een porno met afgehakte hoofden, dus die poster associeer ik niet met sex.

avatar van P8rb

P8rb

deel 1 was al niks, dus ik vrees het ergste..

avatar van hinie

hinie

Idd..

vind die poster wel wat hebben.

avatar van Halcyon

Halcyon

P8rb schreef:

deel 1 was al niks, dus ik vrees het ergste..

Tip: niet gaan zien dan.

avatar van RyanB

RyanB

Nou nou ik zou wel eens willen weten wat dit voor een flut film gaat worden????ik verwacht er niet te veel van.

avatar van sju

sju

Poster met die vrouw is buitengewoon sfeervol; schitterend gewoon... Maar de film kijk ik vooral niet naar uit.... Wilde ik even kwijt

Btw: hoewel ik deel 1 nooit heb gezien (en dat voorlopig ook niet zal doen) lijkt het plot van deel 2 een directe kopie....? kom op mensen, word es creatief!

avatar van sinterklaas

sinterklaas

cokken schreef:

Dit lijkt wel een pornofilm

Ik vind het wel een creepy poster.

avatar van (Willie)

(Willie)

Originaliteit hoort niet bij horror, waarom denk je dat er anders zoveel delen van Nightmare on Elm street, Halloween, Chucky zijn gemaakt? Horror fans willen gewoon bloed zien En juist dat miste ik in het eerste deel; echte gore (zelfs de oor scene in reservoir dogs had een hoger gore gehalte). Het was het allemaal net niet. Dus een tip aan Roth: skip het Eurotrip achtige deel en maak er iets moois van.

avatar van Jennifer^

Jennifer^

Deel 1 ging wel.

Het deed me eigenlijk een beetje te veel denken aan Saw (en Saw vind ik dan een stuk beter).

Ik hoop dat deel 2 beter is, iets meer actie zeg maar.

Ik vond deel 1 nogal voorspelbaar!

avatar van Reinbo

Deel 1 lijkt niet echt op Saw, film moet het ook niet van het verhaal of actie hebben, maar van de unheimliche sfeer.

avatar van weske

weske

de 1 was wel goed je moet weten wat goede horror is e

avatar van Mr Confused

Mr Confused

weske schreef:

de 1 was wel goed je moet weten wat goede horror is e

Ik weet dat Hostel dat niet is, was en waarschijnlijk deel 2 ook niet zal zijn!!!

avatar van han de barman

han de barman

Ik vond Hostel 1 echt heel goed... Vooral omdat het niet meteen met slachtpartijen begint, maar met sex

avatar van duffman

duffman

De eerste was echt goed ik kijk al uit naar deze. Ik hoop dat ze niet heel veel veranderen in het verhaal het was net goed.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

lijkt me leuk, ga ik zeker kijken. deel 1 was ook erg leuk en bloederig, dus ik verwacht dat ook maar van deze

avatar van mikey

mikey

Haha deel 1 is een topper. Deze wil ik daarom zien on the big screen. En hopelijk heeft tarantino zich lekker bemoeit met dit product.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Trailer vond ik erg goed, zeker vanwege die creepy Duitse stem. Dikke lol: Americans have no fantasy".

avatar van Roseicollis

Roseicollis

wat belachlijke ranzige poster weer

avatar van mikey

mikey

Ik begin hier erg veel zin in te krijgen. helemaal op de dvd met daarop de hopelijke audio commentaar van het genie tarantino. Die was werkleijk hilarisch op deel 1

Roseicollis schreef:

wat belachlijke ranzige poster weer

Nou niet kijken dan en dan vooral je mening niet op deze site geven.

avatar van Roseicollis

Roseicollis

psycholamp schreef:

Nou niet kijken dan en dan vooral je mening niet op deze site geven.

mag je pas je mening uiten

als je fan bent ofzo........................................

Roseicollis schreef:

mag je pas je mening uiten

als je fan bent ofzo........................................

Ja! Huppakee, weg met die zinloze vrijheid van meningsuiting! Het heeft nu lang genoeg geduurd!

Wat ik eigenlijk bedoelde was, dat als de filmposter je niet aanstaat je beter niet kunt gaan kijken. Waar impliceer ik overigens, dat je je mening pas mag uiten als je fan bent?

En trouwens... soms moet je dingen niet zo serieus nemen.

avatar van P8rb

P8rb

Deze poster ziet er al een stuk beter uit.

avatar van nat en prisil

nat en prisil

wel een mooie poster!!!

ik wil hostel 2 echt wel zien!!! ik ga denk ik meteen naar de bios!!!!!!

vooral omdat Jay Hernandez zo knap is ik heb al zijn films al gezien die zijn mooi hoor ik raad iedereen aan om ze te gaan kijken!!!!!

hij speelt in : Crazy Beautiful, Joy Ride,The Rookie,

Carlito's Way: Rise to Power en in hostel 1.

avatar van papillon 25

papillon 25