Hostel: Part II (2007)
Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part II
"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...
Beth
Todd
Stephanie
Miroslav
RyanB
Ahhh mooie poster man, alleen nu moet de film nog goed zijn he
Hoop het wel
kaztor
Vind het erg jammer dat Hostel toch nog veel werd opgezocht door het mainstream publiek. Daardoor krijg je vaak vervelende reacties als "Rip off van Saw' , "Totaal niet origineel" , "Slaat nergens op, nederlanders die duits praten" of "Te veel bloot". Soms komt er een opmerking die ook wel klopt maar dat is niet waar een horrorliefhebber op zit te wachten. Hostel had klein moeten blijven en die verdomde 'Quentin Tarantino presents' had nooit op de poster mogen staan. Maarja, het is en blijft een business waar geld verdiend moet worden.
Ik snap überhaupt niet waarom iedereen blijkbaar niet door lijkt te hebben dat er ook Duitsers in Nederlandse hotels kunnen zitten...
kakstoel
ik vond er niks aan een beetje te allemaal, vrouw open snijden terwijl je er onder ligt .nee 1 vond ik nog wel gaan 2 een NO NO.2**
duffman
Waar heb je hem al gezien?
orginaliteit
jij hebt hostel part 2 nog niet gezien !! ik geloof het niet , op imdb staan nog niet eens stemmen ik zou die stem maar vlug weg doen
Anymic
Waar heb je hem gezien dan?? Ben ik wel benieuwd naar! Hij draait nog nergens.. Of heb je een geripte versie gezien?
Ben heel benieuwd naar Hostel part 2. Clips die op internet staan zien er wel weer echt ziek uit! Nog even geduld hebben...
veroen
wel een aardige film, net gezien.
voor de mensen die 1 goed vonden en dat soort films vet vinden have fun!
voor degene die 1 kut vind zou ik zeggen laat deze lekker liggen
duffman
wel een aardige film, net gezien.
voor de mensen die 1 goed vonden en dat soort films vet vinden have fun!
voor degene die 1 kut vind zou ik zeggen laat deze lekker liggen
jij ook al hou, er eens mee op je kan hem nog niet gezien hebben.
Sabrewulf
jij ook al hou, er eens mee op je kan hem nog niet gezien hebben.
Dat KAN wel.Hint: zoek eens wat rond en je zult vinden dat de workprint al op het web rondslingert.
rico_defender
Ik heb de filmprint ook gezien hij valt hier en daar wat tegen vergeleken met 1 maar de scenes waren weer lekker ranzig
tokke
ik ook. film is iinderdaad af en toe wat minder dan de 1 maar de scènes zijn goor en vettig
Enigma
Gisteren gezien als je deel 1 leuk vind moet je deze zeker kijken.
J.S.
Zeer aangename verassing deze Hostel: Part II !
Waar Hostel nog gewoon een iets betere film was dan de gemiddelde Amerikaanse horrofilm wordt dit vervolg een toonbeeld van hoe het wél kan en moet zijn en dat met dezelfde basisingredienten, want Hostel II straalt lef en durf uit en is niet bang om taboes in het hedendaagse horrofilms te doorbreken en als dat dan gebeurd is de scene als zo goed opgebouwd dat je zelfs wou dat het niet gebeurde, dat noem ik nog eens sterk geregisseerd.
De film speelt ook verder in op de interessantere stukjes van deel 1, (hoe de Elite-Hunting club nu eigenlijk werkt bv.) en dit is een groot pluspunt want met het gegeven van de Hostel-films kan je verdomd goeie horror-films maken, een horror is er, Miike zou er zich niet om moeten schamen
Jaja en nu maar hopen dat Hostel: Part II een dik kassucces wordt en dat er dan maar meer gelijkaardige horror-films komen van dit kaliber, het heeft nog zo z'n gebrekken maar het gaat in ieder geval de goeie kant uit, 3,5* ster.
Dutchmeister
Nu net de workprint gekeken, dus af en toe kwam er een microfoon in beeld maar dat maakte niet echt uit... De film zelf is opzich wel oke. Komen ook aardig wat zieke stukken in voor.Ik vind deze film ook wel wat beter dan het eerste deel.
Het einde als de kinderen met het hoofd van dat vrouwtje aan het voetballen zijn is wel een beetje maf, haha
Anymic
Zeer aangename verassing deze Hostel: Part II !
't wordt pas een dik kassucces als je de film in de bioscoop gaat zien ipv naar een illegale print kijken die rondzwerft op het internet. piraterij is nu niet echt best voor de toekomst van bioscoopfilm..
kwestie van geduld... en dat is een schone zaak!
Mr_White
- 2067 berichten
Het lijkt me niet echt handig je mening te baseren op een workprint die waarschijnlijk niet representatief zal zijn voor de uiteindelijke film.
rico_defender
Ja hé ik ben 15 en dat zou ik moeten wachten tot hij orgineel op dvd verschijnt grappenmakers dit is veel handiger kijk als ik 16 had geweest had ik hem natuurlijk ook in de bioscoop willen kijken
duffman
ik denk niet echt dat ze je gaan tegen houden omdat je een jaartje jonger bent.
ludokrijger
Net gezien, en moet zeggen dat ik een dubbel gevoel eraan heb over gehouden. De slotscene met de spelende kinderen met het afgehakte hoofd en de muziek erbij leek een beetje op scary movie, de eerste scene met het ''bloed bad'' was erg ranzig. Kwam erg door de lange scene en het constante angstkreten van de dame. Voor de rest is het aardige film. Vond hem eerlijk gezegd beter dan deel 1. Omdat daar erg weinig ranzigs te zien was. Althans erg vaag en onduidelijk.
Zeker een aanrader! 4*
JtheHost
Heel vette film!! minstens net zo goed als deel 1!!
Ook de voetballiefhebber komt aan bod!
rico_defender
Heel vette film!! minstens net zo goed als deel 1!!
Ook de voetballiefhebber komt aan bod!
zijn ze alleen het doel vergeten
Macmanus
Review Hostel Part II Part I
Hoewel de kwaliteit van de gepindakaasde film best goed was, leek het me niet helemaal de defintieve versie. Dus vandaar dat dit Deel 1 is.
Helaas gaat Roth niet vooruit zoals ik hoopte. Hostel I bleek een redelijk succes. En ik hoopte dat hij er nu een lekker gorefest van ging maken. Maar helaas is dit eigenlijk gewoon een remake van deel 1 alleen zijn het dit keer chicks, en zoals bekend hebben die gewoon geen humor. Dat viel me ook wat tegen, itt het eerste deel, dat het toch een iets serieuzer deel is. En dat was nogal jammer aangezien er maar weinig spanning aanwezig was. Ik moest echt een uur wachten voordat de eerste chick het loodje legt. En daarna duurt het zeker weer een kwartier voordat de volgende gaat. Daar word mijn gore honger niet mee gestilt.
De eerste moord was nog wel pretty nasty. Het is trouwens dat meisje van Welcome to Dollhouse. Echt helemaal niks veranderd. Er komt nog wel wat aardige stuff langs vooral tegen het eind. Maar ik miste wat olie, het ging allemaal wat stroef.
Kleine 2.5 sterren (Voor nu, verwacht niet dat het hoger zal uitpakken)
rico_defender
ik denk niet echt dat ze je gaan tegen houden omdat je een jaartje jonger bent.
nou bij Pathe wel
orginaliteit
Zeer aangename verassing deze Hostel: Part II !
komt er veel aktie in ? niet zo als de eerste eh . een uur niks en dan en half uur kei hard , maar komt hier meer aktie in en zie je ook meer van het martelen en ja gewoon de zaak zelf
julo
vond het een 2.5! deel 2 was een stuk betere kwaliteit dan deel 1 waar dat oog er zo uit hing. maar het verhaal kwam erg op het zelfde neer. Vond het hem niet super bijzonder maar wel ok.
julo
Ik had hem al in me bezit op 20 mei heb je niet van pre releases gehoord. beetje jammer weer van zon reactie
P8rb
Is zo te downloaden hoor, alleen ik wacht nog even tot de "echte" versie er is.
Santino Corleone
Wat een ranzige film is dit zeg. Net zo erg als de eerste deel vooral met die lul die er afgesneden wordt was te erg!
Hostel vind ik zeker goed, hij heeft een origineel verhaal met de meest ranzige beelden die ik ooit in een film heb gezien.
En nu wachten op de 3e deel.. Want dit wordt echt een succes..

Hostel: Part III

Saw II
Horror, 2005

11:14
Drama / Thriller, 2003
prague, czech republicbratislava, slovakia castratieladies' man leerlingmartelentorture pornemasculation