Hostel: Part II (2007)
Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part II
"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...
Beth
Todd
Stephanie
Miroslav
Halcyon
Bij Hostel, toen deze nog niet op de site stond. Bij nader inzien dus een goed idee van jou om de link hier ook nog eens te plaatsen
SunnyD
Ik ben best wel benieuwd naar deze film..
De vorige vond ik ook weer niet zó slecht zoals sommige wél zeggen.
Er zitten inderdaad een paar stukjes in waarvan je denkt; wat is dit nou?
Maar andere stukjes maakt dat ook wel weer goed..
Maar ben toch wel benieuwd of Roth alles goed gaat maken met dit tweede deel..
stan
1e film was bagger dus dit zal ook wel niet veel zijn
Trailer overigens
dutchtuga
Zou deze stem verwijderd kunnen worden? Niemand kan deze film nog gezien hebben lijkt mij.
D-ark
Als ik zo'n plot lees, denk ik gelijk aan de italiaanse horror/thriller films uit de jaren '70/'80

Heerlijk toch
heb hier best zin in eigenlijk kan best aardig worden
steefwijnen
Was ook niet echt een onthullende trailer, maar toch kijken we er weer naar uit.
stan
LEIDENAAR
Ik vond het duits praten ook erg lomp in deel 1. Vind dat belachelijk en zelfs een belediging tegenover Nederlanders. Zijn ze echt zo dom?Tja over het bloot in deel 1 had ik niks te klagen..naakte vrouwen,beetje smerige horror(mag wel wat meer dan in deel 1) en beetje goed verhaal en het is best. Maar dezelfde gozer als in deel 1 doet mee? Hoe willen ze dat gaan doen..
onelastgoodbye23
ach ja.. dat sommige vriendinnen van mij een ''trauma'' hadden aan deel een van Hostel kan ik niet echt begrijpen:S
ik hoop dat deel 2 wat beter word..
onelastgoodbye23
ow.. en dat op de poster lijkt me inderdaad geen kaarsvet.. ik wil eigenlijk niet eens weten wat het wel is (:
Halcyon
Maar dezelfde gozer als in deel 1 doet mee? Hoe willen ze dat gaan doen..
Hij overleefde deel 1 namelijk...
LEIDENAAR
Ja oke,maar je zou denken dat er weer wat jongeren gevangen worden genomen die van niks wisten. Lijkt me sterk dat hij terug dat land ingaat. Wat ik bedoel te zeggen is dat ik benieuwd ben wat zijn rol in deze film is snapt u..
moviemike
Misschien is het wel gewoon de binnenkant van een smakelijk stukje vlees!
sinterklaas
En laat Tarantino ook een huisje hebben in Nederland. Dan moet hij toch beslist weten dat we geen Duits praten.
Maare die poster, lijkt wel op een binnenkant van een buik.
Hopelijk word deze beter dan deel 1. Hopelijk niet weer enge dingen bij daglicht want dan is het niet spannend meer.
Pgs3000
Ik heb toevallig hostel 1 zitten bekijken, en die was op zich wel leuk om te bekijken.. maar goed? NEE.. Dat er in amsterdam duits word gesproken vind ik erg raar. Een beetje investeren in dat soort dingen mogen ze bij het komende deel wel. Ik ben erg benieuwd, en ga deze ook zeker bekijken.. (pas als ie op dvd uit is... ik ga hiervoor niet naar de bios..)
Face*Tomorrow
Jammer alleen dat Tarentino alleen de geldschieter is en dus vrij weinig verder er mee te maken heeft.
Bone*Thugs
Dit ga je niet menen he.....Hostel part 2........dat ze daar nog moeite voor doen!
Sorry maar deel 1 was gewoon super bagger!!!
Doe trailer van deel 2 is ook al niets boeiends aan en waarom praat die vent in godsnaam duits???
Hier ga ik dus echt niet naar kijken......
Halcyon
Al een geluk, zou ik eerder zeggen.
HorrorFilms4Life
Deel 1 was best grappig en vermakelijk. Kben benieuwd naar deel 2. Kvind het wel jammer dat mensen terwijl ze de film nog niet eens hebben gezien m vet zitten af te kraken... Ik hoop dat hij meevalt en hopelijk iets beter dan de redelijk goede deel 1.
Mescalino
Wat een stelletje zeikerds zeg..
1 was inderdaad niet de film die de meeste er van verwacht hadden maar dat wil nog niet zeggen dat deze dan ook meteen bagger is. En het feit dat er duits wordt gesproken kan ik ergens wel begrijpen, het heeft wel iets vind ik. Ben dan ook benieuwd. Kan in ieder geval nooit slechter dan het eerste deel zijn.

Hostel: Part III

Saw II
Horror, 2005

11:14
Drama / Thriller, 2003
prague, czech republicbratislava, slovakia castratieladies' man leerlingmartelentorture pornemasculation