Hostel: Part II (2007)
Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part II
"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...
Beth
Todd
Stephanie
Miroslav
coldheaven
Wat een afschuwelijke poster is dat.
Het lijkt me ook een afschuwelijke film
funland
Weer een ziekelijke film gemaakt door Eli Roth voor ziekelijke psychopaten... Niet te geloven dat mensen hier naar kijken! En ja ik hou van horror.. Maar dan van die horror zoals The Shining, en Child's Play.. Maar dit is er gewoonweg over
conjo
bijna net zo goed als het eerste deel allein de vehaallein is wat verwarrend
Miltiemovie
De film is een echte aanrader voor mensen die het sadisme in zich hebben. Bovendien is deze film een beter vervolg op de eerste. Er is een interresant verhaal in. Dat leidt af van de vreselijke scènes die erin voorkomen.
TomaskeX
Hostel 2 vond ik evengoed als de 1ste maar weer 1 scene die er echt VER over ging: Die vrouw die in die rug van die vrouw kraste en haar waste in het bloed van die vrouw... GESTOORD!
Voor de rest toffe spannende film...
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Het is juist child's play 3 die aan de basis lag voor de moord op Jamie Bulger in Engeland.
Zever wat je hier zegt. Dan zou elke horrorfilm aanleiding kunnen geven tot ".......". Ik zie niet in waarom Hostel slechter of aanleidender zou zijn dan andere horrors. En tenslotte is het niet de schuld van de horrors, nog altijd van de persoon zelf.
wyatt earp
. Eén van de beste van de film.
funland
child's play 3? Zever niet! Hostel is gestoord.. En dan bedoel ik:
GESTOORD
Child's Play is NIET gestoord! Hostel is gewoon walgelijk. Er zit niet eens een goed verhaal in!
Tonypulp
child's play 3? Zever niet! Hostel is gestoord.. En dan bedoel ik:
GESTOORD
Wie verwacht er nou een goed verhaal, het is een exploitatie film!
En of het walgelijk is of niet is voor iedereen anders natuurlijk, ligt eraan wat je gewend bent.
dutchtuga
Hier zit toch echt meer in dan exploitatie alleen. In ieder geval heeft dit een hoop meer te vertellen dan een Child's Play. Kijk eens wat verder dan je neus lang is funland.
merijn82
- 1931 berichten
Ik vond het eigenlijk maar een saaie film. Mijzelf vervelen bij een film van anderhalf uur.. geen goed teken.
Karentje77
Deze film trok op niks gewoon, het eerste deel was wel echt viesss en I love those kind of disgusting movies. Deze heeft wel de bedoeling sadistisch te zijn maar dit was gewoon slecht én saai...De enige goede scène was diegene die wyatt earp aanhaalt...
chevy93
1 Deel was wel genoeg vond ik...
Die scène met die vrouw is de enige die ik heb gezien en toen wist ik al dat ik de film niet hoefde te kijken.
Vind het gewoon ziek en totaal niet amusant.
Tonypulp
En dan breng je al een stem uit ?
Op basis van één scéne?
Daar kun je nooit een film op beoordelen..
hollywood king
1 zin: even slecht als de 1e deel.
Max en Joep
wat zijn mensen kortzichtig als het deze film betreft
Jessen0wnt
Hoewel ik deel 1 half porno half na-ge-aapt van SAW vond, ben ik tevreden over deel 2. Het is viezer en ranziger geworden en heeft meer verhaal, nu zie je eindelijk hoe zo'n bedrijfje aan zijn klanten komt. Acteerwerk vrij matig, met een horrorfilm red je het wel met alleen maar huilen en schreeuwen maar voor alle poespas mag het wel wat beter. Het verhaal blijft me intreseren, mensen met een zwakke maag: KIJK NIET
Spoiler:
De penis-scene en de klaarkomen-met-bloed-scene vond ik wel wat minder.
Jules15
Goede film, met een verhaal die nog ergens over gaat en goede acteurs! Ook de moorden zijn orgineel(niet voor de zwakke maag)
Rotsooj
Het onderwerp van deze film is sadisme, dus ja deze film is per definitie ZIEK! Maar... - kwam als een verassing - toch helemaal geen slechte film.
Omdat Hostel 1 niet echt uitlegt waarom deze mensen worden gemarteld, is die film slechts een slasher. Dit deel biedt veel meer (70.000$ om precies te zijn
). In de eerste minuten lijkt alles maar herhaald te worden met andere acteurs, maar later komen er een handvol plotwendingen. Ik heb zelfs een paar keer moeten lachen om de zieke humor (met name de laatste scene: hij schiet, hij scoort!
Als je Hostel 1 niet gezien hebt, geen zorgen, je mist niet veel. Sterker nog: sla hem over!! Dan is deze nog enger denk ik.
MNV2
- 1900 stemmen
Prachtig vervolg op het eerste deel, eindelijk vallen de puzzelstukjes samen en kom je wat meer te weten achter de organisatie die de moorden organiseert.
MNV2
- 1900 stemmen
Hoewel ik deel 1 half porno half na-ge-aapt van SAW vond
Hoe kom je er in godsnaam bij dat Hostel nageaapt is van Saw? Ik zie geen enkel verband tussen beide films. Ik weet alleen wel dat ik meer van Hostel en Hostel 2 genoten heb dan van de Sawfilms.
wenniie
Ik vond hostel 2 leuker dan de eerste. De eerste was echt heel vies, veel bloed etc. In hostel 2 vond ik het mee vallen, en begon er een beter verhaal in te zitten. Het einde van de film vond ik echt super gaaf.
Dat die vrouw afgeslacht werd en dat die andere vrouw in een bloedbad lag, vond ik echt ranzig. Dit ging wel weer te ver.
aerts007
Inderdaad,wat is de bedoeling hiervan?
wyatt earp
Beste aerts007. Mag ik jouw vragen waarom jij deel twee gezien heb? Aangezien je deel Hostel part 1 slechts 1* toebedeelt heb. En daar vroeg je ook al wat de bedoeling van hostel was. Daarom vraag ik mij af waarom jij deel 2 bent gaan kijken.

Hostel: Part III

Saw II
Horror, 2005

11:14
Drama / Thriller, 2003
prague, czech republicbratislava, slovakia castratieladies' man leerlingmartelentorture pornemasculation