I Am Legend (2007)
Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan
Releasedatum: 20 december 2007
Bekijk via Prime Video
Plot I Am Legend
"The last man on Earth is not alone"
Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- I Am Legend (BoekMeter)
- I Am Legend (MusicMeter)
- Kijk op Amazon Prime
Mike - Military Escort
Alpha Female
Military Driver - Jay
veron35
Dit lijkt me een hele goede post-apocolyptische sf film. De trailer in de bioscoop zag er erg goed uit.
Godspeed
- 1909 stemmen
Ik zag de trailer in de bioscoop, en ik moet toegeven dat ik, inclusief de vrienden die bij me waren, een enorme adrenaline-kick kregen van de preview. Ook hierbij weer een krachtige slogan; The Last man on Earth.. is Not Alone..
Zymovie
Op de trailer is nog niet echt iets te zien wat er werkelijk zal gebeuren in de film. En dat vind ik jammer, omdat ik niet kan wachten =D
Ben benieuwd
Komt er binnenkort nog een trailer uit die je iets meer zal vertellen?
orginaliteit
met will smith
lievelingsacteur
en mooi verhaal , maar ik ga de theatrical trailer niet zien
ik vind dat de teaser goed genoeg is
meer moet ik ni zien
ik ga hem zeker en vast kijken
Godspeed
- 1909 stemmen
Ook ik zag in de bioscoop de trailer (ik ging naar Evan Almighty) en om eerlijk te zijn kreeg ik, na het zien van de trailer, meer zin om "I am Legend" te kijken dan "Evan Almighty". Ik ben écht benieuwd naar deze film, en deze staat dan ook zeker op mijn lijstje "Wil ik nog zien".
MerLiNiuM
Dit is een van de films die in zeker in de bioscoop wil zien net als 18-01-08 (cloverfield). kan niet wachten tot het zo ver is.
Materny
Lijkt inderdaad wel de moeite waardt.
Trailer in de bios was veelbelovend.
Fonk
Leek me een zeer goede film totdat ik 'zombie' las. Het dawn-of-the-dead verhaaltje ken ik nou onderhand wel. En het maakt het meteen zo onrealistisch.
Jammer, had gehoopt dat hij het tegen de natuur zou opnemen.
kleez
ik kijk er erg naar uit!! Komt in december in Nederland las ik!
Verhaal spreekt mij erg aan, denk meer mensen!
Ben benieuwd!
filmanalist
ik heb gelezen dat johnny depp een rol heeft in deze film
klopt dat?
Nyazzin
er staat niets op imdb bij johnny depp dus het zal wel niet.
Ook ik heb de trailer in de bios gezien, lijkt me erg vet.
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
die lijkt mij cool! Ga nu even de trailer bekijken op internet:
Stanlytookie
Wat ik gelezen heb is dat dit een behoorlijk scary film moet zijn. Ben zeer benieuwd. Hopen op een betere trailer want die nu op het internet te vinden is is een echte Teaser. Wordt je nou niet bepaald wijzer van.
Maar dit gaat zeker een topper worden. Daar ben ik van overtuigd.
%%%%%%
Mooie overtuigende trailer
The Last Man On Earth ---- Is Not Alone
ewalk
Lijkt me wel een toffe film. Doet me erg denken aan de internet animatieserie Afterworld.
Afterworld is een animatieserie over een man die wakker wordt in een wereld waar 99% van wereldpopulatie weg is en technologie niet meer werkt. Met korte afleveringen van ongeveer drie minuten is het lekker om even snel te kijken.
errr
Ik zat net een trailer van I Am Legend: awakening te kijken en ik dacht dat het een hele andere film was maar toen zag ik in de aftiteling de naam van Wil voor bij gaan dus nou vraag ik me af of iemand weet of deze trailer van deze film is of toch van een andere?
ewalk
Ik denk dan dat het wel dezelfde is. Ik las wel ergens dat deze film een remake is van The Omega Man uit 1971met Charlton Heston
errr
Ja oke in weet dat het een remake is. Maar ik heb bij imdb gekeken of er ook een I Am Legend: Awakening was maar ik kon 'm nergens vinden dus ik vroeg me gewoon of die trailer van deze film is of gewoon van een hele andere die toevallig de zelfde naam heeft.
Ik heb het over deze trailer trouwens:
viewtiful
I am Legend: Awaking is gewoon de I am Legend met Will Smith, want op het einde kom je de naam Will Smith tegen.
Waarschijnlijk zie je in de trailer het verleden?
Ik heb het over deze trailer trouwens:
Dat is een promo voor de graphic novel.
L. luchtloper
Trailer zag er goed uit, maar bij het verhaal heb ik mijn twijfels
check.nl
Hier nog een trailer van de film, ben benieuwd.
dttom
Dat is toch de oude trailer gewoon. Hier de nieuwe trailer http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=568&item=1
errr
Mooie trailer die nieuwe. Alleen ben ik bang dat je nou het beste allemaal hebt gezien.. Dat zou best jammer zijn.
Qwertary
Film lijkt me echt geweldig. Toen ik de eerste trailer deze zomer in de bioscoop zag leek hij me echt heel vet te worden. ik kijk de tweede trailer niet want ik lees dat dit waarschijnlijk het beste zal zijn ^^

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

'I Am Legend' wordt morgenavond (23 januari) uitgezonden: 'Eerste uur vind ik echt briljant'

Will Smith geeft update over aangekondigd 'I Am Legend'-vervolg: 'Michael B. Jordan doet mee'

Dystopische film 'I Am Legend' met Will Smith vanavond te zien op Paramount Network

Intouchables

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldnew york citygebaseerd op boeklost civilisation post-apocalyptischdystopieinfectionmatter of life and deathalonehelplessness eenzaamheidzombieviruspandemicpetsgloomy