• 9.373.180 stemmen

Geregisseerd door: Francis Lawrence

Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan

Releasedatum: 20 december 2007

Plot I Am Legend

"The last man on Earth is not alone"

Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.

Robert Neville

Alpha Female

Military Driver - Jay

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

Whaha het verhaal klinkt nogal idioot.

Ik ben iig benieuwd, lang leve Will Smith.

as

Na the Omega Man wéér een verkrachting van het klassieke verhaal van Matheson. Ook hier zullen wel weer de scherpe kantjes vanaf geveild worden zodat het popcorn publiek het slikt. Houd mijn hart vast.

avatar van FisherKing

FisherKing

Gelukkig zo'n film die ik nooit hoef te zien...

avatar van Hannibal

Hannibal

Leuk, ik wil hem ook niet zien. Zullen we hem dan samen gezellig niet gaan kijken?

avatar van BobdH

BobdH

Misschien kunnen we met zijn allen het organiseren van een massale meeting boycotten, om te zorgen dat we hem allemaal niet zien?

Bwah inderdaad zeg, Will Smith in de hoofdrol geeft gelijk al aan dat dit helemaal verkeerd uitpakt...

avatar van Wouter

Ben heel benieuwd.

BobdH schreef:

avatar van streeter

streeter

Dit is hier in de stad aan het filmen (bij mij op werk in de straat, en op vele andere locaties in New York). Het is de grootste, duurste film produktie ooit voor NYC. Erg vervelend als de wegen afgezet worden...

Ik ben een grote fan van The Omega Man, en zelfs de Vincent Price film... maar ik ben bang dat dit net zo slecht als I, Robot wordt.

avatar van BlueSword

BlueSword

eigenlijk hou ik heel erg veel van dit soort films, gek op vampieren en gewoon verstand op nul en kijken maar, will smith is ook wel een aardige acteur dus geen low-budget-crap vampieren film.

alleen dat verhaal is wel gaar, als enige zowat normaal op de wereld zou ik niet eens zin meer hebben om de mensheid te redden, lijkt me ook wel vrijwel onmogelijk maar zal wel zo een anti-virus-thingy zijn waar de mensheid in 1 klap weer beter is...achja, zal wachten op wat beelden, toch wel benieuwd.

avatar van darkRomance

darkRomance

Hmmm..

Vanwaar ken ik die verhaallijn nog??

avatar van timbuikema

timbuikema

een mix van x-men, 13 monkeys en Will Smith? klinkt goed!

avatar van LEIDENAAR

LEIDENAAR

Een film met will smith in de hoofdrol is bij voorbaat al slecht? Dat slaat nergens maar zie het dan ook maar als een persoonlijke mening.

Vond hem erg goed in ali,alleen de film zelf niet zo maar dat was zeker niet zijn schuld.En ook enemy of the state,bad boys en men in black zijn zeker films waarbij ik me vermaakt heb.Ben geen fan van hem ofzo maar om bij voorbaat al een film met hem geen kans te geven vind ik onzin..

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Ben wel benieuwd, maar volgens mij wordt het een beetje te standaard: De hoofd van de vampieren vinden en dood maken, of althans: een tegen gif vinden en die verspreiden . Denk niet dat ze in de film laten zien hoe alle vampieren gedood worden .
Daarnaast hoop ik inderdaad niet dat de film de snelheid krijgt van I, Robot (waarom ik deze film daarmee vergelijkt, geen idee.)

avatar van Justice4All

Justice4All

darkRomance schreef:

Hmmm..

Vanwaar ken ik die verhaallijn nog??

imdb

avatar van matthijs_013

matthijs_013

En misschien 28 Days Later of Dawn of the Dead.

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Het lijkt me een goede film

Ik ben benieuwd

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Deze film lijkt me wel wat......geen idee waarom maar heb der een goed gevoel over!

Ik vind Will over het algemeen wel goed acteren dus daar zal het vast niet aan liggen!

Duurt alleen nog erg lang.......

avatar van morpheus

morpheus

Ik ben hier ook wel benieuwd naar. Constantine was een leuke maar ok visueel puike hap slik film dus....

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Constantine was al een redelijke sensatie film, maar toch nog erg goed door Keanu. Als je Will cast, dan kun je er vanuit gaan dat het een nog groter spektakelstuk wordt. Hoeft van mijn niet zo denk ik

avatar van Martinator

Martinator

de regiseur van constantine en dat vond ik een hele goeie film ik ben hier dus ook best wel benieuwd naar,

maar ik weet zeker dat will smith soms weer met van die droge humor stukjes gaat komen waarmee hij even kan aantonen dat ie nogal altijt de de leukste thuis is.

avatar van dragje

dragje

Met Will Smith.

Hm

avatar van The One Ring

The One Ring

Ze hebben op de poster zoveel ruimte nodig voor de tagline dat de titel er niet meer op kan

avatar van edejong

edejong

Klinkt wel heel erg als een not so low budget; 28 days later..

Will Smith als hoofdrolspeler maakt het ook niet echt veel beter..

Dit word er denk ik eentje die ik heel bewust ga overslaan!

avatar van joostie

joostie

lijkt me een erg spectakel ik den kvoor 16 jaar en ouder

avatar van IcU

IcU

Lekker origineel verhaal...

avatar van dulcinea

dulcinea

Vanwaar toch al die kritiek op Will Smith? Hij heeft al in meerdere films bewezen dat hij enorm sterk kan acteren

Mij spreekt de film vooral aan omdat het genre mij absoluut ligt en ik Will ook best wel goed vind, dus ik ben er toch heel benieuwd naar en ik laat die voorbarige kritiek gewoon achterwege, ik oordeel wel als ik de film gezien heb en een reden heb om te oordelen

avatar van gotti

Nog een beetje een nietszeggend trailer imo (het eerste gedeelte voorspelt niet veel goeds, het tweede gedeelte ziet er wel ok uit).