I Am Legend (2007)
Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan
Releasedatum: 20 december 2007
Bekijk via Prime Video
Plot I Am Legend
"The last man on Earth is not alone"
Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- I Am Legend (BoekMeter)
- I Am Legend (MusicMeter)
- Kijk op Amazon Prime
Mike - Military Escort
Alpha Female
Military Driver - Jay
Sanderkeuh
Whaha het verhaal klinkt nogal idioot.
Ik ben iig benieuwd, lang leve Will Smith.
as
Na the Omega Man wéér een verkrachting van het klassieke verhaal van Matheson. Ook hier zullen wel weer de scherpe kantjes vanaf geveild worden zodat het popcorn publiek het slikt. Houd mijn hart vast.
FisherKing
Gelukkig zo'n film die ik nooit hoef te zien...
Hannibal
Leuk, ik wil hem ook niet zien. Zullen we hem dan samen gezellig niet gaan kijken?
BobdH
Misschien kunnen we met zijn allen het organiseren van een massale meeting boycotten, om te zorgen dat we hem allemaal niet zien?
Bwah inderdaad zeg, Will Smith in de hoofdrol geeft gelijk al aan dat dit helemaal verkeerd uitpakt...
streeter
Dit is hier in de stad aan het filmen (bij mij op werk in de straat, en op vele andere locaties in New York). Het is de grootste, duurste film produktie ooit voor NYC. Erg vervelend als de wegen afgezet worden...
Ik ben een grote fan van The Omega Man, en zelfs de Vincent Price film... maar ik ben bang dat dit net zo slecht als I, Robot wordt.
BlueSword
eigenlijk hou ik heel erg veel van dit soort films, gek op vampieren en gewoon verstand op nul en kijken maar, will smith is ook wel een aardige acteur dus geen low-budget-crap vampieren film.
alleen dat verhaal is wel gaar, als enige zowat normaal op de wereld zou ik niet eens zin meer hebben om de mensheid te redden, lijkt me ook wel vrijwel onmogelijk maar zal wel zo een anti-virus-thingy zijn waar de mensheid in 1 klap weer beter is...achja, zal wachten op wat beelden, toch wel benieuwd.
darkRomance
Hmmm..
Vanwaar ken ik die verhaallijn nog??
LEIDENAAR
Een film met will smith in de hoofdrol is bij voorbaat al slecht? Dat slaat nergens maar zie het dan ook maar als een persoonlijke mening.
Vond hem erg goed in ali,alleen de film zelf niet zo maar dat was zeker niet zijn schuld.En ook enemy of the state,bad boys en men in black zijn zeker films waarbij ik me vermaakt heb.Ben geen fan van hem ofzo maar om bij voorbaat al een film met hem geen kans te geven vind ik onzin..
Slater (crew films & series)
Ben wel benieuwd, maar volgens mij wordt het een beetje te standaard: De hoofd van de vampieren vinden en dood maken, of althans: een tegen gif vinden en die verspreiden . Denk niet dat ze in de film laten zien hoe alle vampieren gedood worden
Daarnaast hoop ik inderdaad niet dat de film de snelheid krijgt van I, Robot (waarom ik deze film daarmee vergelijkt, geen idee.)
as
Het boek is te gek. Aanrader.
Hier wat info: http://en.wikipedia.org/wiki/I_Am_Legend
De eerste verfilming:
Bone*Thugs
Deze film lijkt me wel wat......geen idee waarom maar heb der een goed gevoel over!
Ik vind Will over het algemeen wel goed acteren dus daar zal het vast niet aan liggen!
Duurt alleen nog erg lang.......
morpheus
Ik ben hier ook wel benieuwd naar. Constantine was een leuke maar ok visueel puike hap slik film dus....
Inland Rabbit
Constantine was al een redelijke sensatie film, maar toch nog erg goed door Keanu. Als je Will cast, dan kun je er vanuit gaan dat het een nog groter spektakelstuk wordt. Hoeft van mijn niet zo denk ik
Martinator
de regiseur van constantine en dat vond ik een hele goeie film ik ben hier dus ook best wel benieuwd naar,
maar ik weet zeker dat will smith soms weer met van die droge humor stukjes gaat komen waarmee hij even kan aantonen dat ie nogal altijt de de leukste thuis is.
The One Ring
Ze hebben op de poster zoveel ruimte nodig voor de tagline dat de titel er niet meer op kan
edejong
Klinkt wel heel erg als een not so low budget; 28 days later..
Will Smith als hoofdrolspeler maakt het ook niet echt veel beter..
Dit word er denk ik eentje die ik heel bewust ga overslaan!
dulcinea
Vanwaar toch al die kritiek op Will Smith? Hij heeft al in meerdere films bewezen dat hij enorm sterk kan acteren
Mij spreekt de film vooral aan omdat het genre mij absoluut ligt en ik Will ook best wel goed vind, dus ik ben er toch heel benieuwd naar en ik laat die voorbarige kritiek gewoon achterwege, ik oordeel wel als ik de film gezien heb en een reden heb om te oordelen
Nog een beetje een nietszeggend trailer imo (het eerste gedeelte voorspelt niet veel goeds, het tweede gedeelte ziet er wel ok uit).

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

'I Am Legend' wordt morgenavond (23 januari) uitgezonden: 'Eerste uur vind ik echt briljant'

Will Smith geeft update over aangekondigd 'I Am Legend'-vervolg: 'Michael B. Jordan doet mee'

Dystopische film 'I Am Legend' met Will Smith vanavond te zien op Paramount Network

Intouchables

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldnew york citygebaseerd op boeklost civilisation post-apocalyptischdystopieinfectionmatter of life and deathalonehelplessness eenzaamheidzombieviruspandemicpetsgloomy