• 9.374.478 stemmen

Geregisseerd door: Francis Lawrence

Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan

Releasedatum: 20 december 2007

Plot I Am Legend

"The last man on Earth is not alone"

Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.

Robert Neville

Military Driver - Jay

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Kreeg nogal wat 28 Days Later... en War of the Worlds flashbacks bij het zien van deze trailer. Kan nooit kwaad, een combinatie van die twee. Ben erg benieuwd!

avatar van JenZs

JenZs

dulcinea schreef:

Vanwaar toch al die kritiek op Will Smith? Hij heeft al in meerdere films bewezen dat hij enorm sterk kan acteren

Mij spreekt de film vooral aan omdat het genre mij absoluut ligt en ik Will ook best wel goed vind, dus ik ben er toch heel benieuwd naar en ik laat die voorbarige kritiek gewoon achterwege, ik oordeel wel als ik de film gezien heb en een reden heb om te oordelen

ben het helemaal met je eens

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Geen idee wat ik hierbij moet verwachten, de trailer is nogal matig en mikt vooral op de manier zoals idd War of the Worlds ook het grote publiek naar de bios trok: met grote leuzen en indrukwekkende special effects. Maar correct me if I'm wrong: hoe wou één man de mensheid redden, heb je daar niet op een zeker punt een vrouw voor nodig?

avatar van Hanne

Hanne

De trailer vond ik er gaaf uitzien maar nu ik zie dat het over vampiers gaat vind ik minder..

avatar van swankel

swankel

inderdaad, Als het nou gewoon gevaarlijke criminelen waren ofzo, dan zou het voor mij een spannender geweest zijn.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Will Smith zal het zeker goed doen in deze film.

Dus ik ga zeker deze film checken.

De kosten voor deze film is 100 miljoen dat is wel een beetje overdreven.

Maarja we zullen zien wat hier uitkomt.

Ik ben sowieso heel positief over Will Smith en maak me geen zorgen over deze film.

avatar van orginaliteit

orginaliteit

francis lawrence 1e uitdaging

ziet er goed uit

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Mooie trailer! kijk er echt naar uit!

avatar van Azurro

Azurro

Doet Johny Depp hier ook in mee? Op de site van Kinepolis staat hij bij de cast...

avatar van errr

errr

Azurro schreef:

Ik geloof het niet op imdb staat hij er niet tussen.

avatar van Azurro

Azurro

uhu inderdaad, daarmee dat ik er ook aan twijfelde...

avatar van errr

errr

Wel mooi mee genomen dat ik ging kijken want nu zag ik dat johnny depp in sin city 2 en 3 gaat spelen, en dat zie ik wel zitten dus thanks!

avatar van nicoot

nicoot

Heb de trailer gezien, ziet er best spannend uit. Doet me wat denken aan 28 days later; zal waarschijnlijk minder "horrorachtig" zijn, veronderstel ik...

avatar van jedymaster

jedymaster

as schreef:

Na the Omega Man wéér een verkrachting van het klassieke verhaal van Matheson. Ook hier zullen wel weer de scherpe kantjes vanaf geveild worden zodat het popcorn publiek het slikt. Houd mijn hart vast.

Onzin the omegaman is een klassieker en de trailer ziet er goed uit ik denk dat het ook een klassieker wordt.

avatar van Henry Spencer

Henry Spencer

The omega man sucks. Read the book !

avatar van as

as

jedymaster schreef:

Onzin.

Van het geweldige verhaal van Matheson blijft niets over in Omega man. Lees het boek en vergeet de film.

avatar van streeter

streeter

as schreef:

Apart van het boek vind ik The Omega Man een uitstekende film. Er zijn genoeg briljante films die ver verwijderd zijn van de boeken waarop ze zijn gebaseerd.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

die trailer izet er wel goed uit , en het verhaal lijkt niet saai.

volgens mij ga ik deze wel kijken.

avatar van Wouter

streeter schreef:

Apart van het boek vind ik The Omega Man een uitstekende film.

De eerste verfilming is nog wat beter:

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Zo het verhaal te zien is erg standaard actie/sciencefiction film. Maar ik verwacht wel grote dingen van deze film, van de trailer die ik in de bioscoop zag kreeg ik kippevel. Will Smith vind ik daarbij een goede acteur.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Het boek heb ik ondertussen al een keer of vier gelezen en het weet me altijd opnieuw te boeien. Het is een vlot geschreven verhaal dat echter geen budget nodig heeft van meer dan 100 miljoen dollar om op het grote doek gebracht te worden.

Daar dachten de makers van deze derde verfilming van het boek dus blijkbaar anders over.

The Omega Man , de tweede verfilming, was geen onaardige film, maar deed het boek niet echt eer aan.

Benieuwd of dat deze verfilming wel zal lukken. Ik betwijfel het, maar kijk er toch naar uit...

avatar van orginaliteit

orginaliteit

Ik vind de Teaser echt kei goed

die muziek gewoon subliem !!

ik hoop dat de film ook zo wordt

avatar van starbright boy

Stem verwijderd

avatar van DOA

DOA

eerlijk is eerlijk, ik verwacht een standaard filmpje. Maar goed, vind ik niet erg, het zal niet een film zijn die in mijn hoofd blijft zitten, maar ik zal me wel vermaken met deze film. Hopelijk.... voorlopig een 3. >> nee joh natuulijk vote ik nog niet

avatar van Rizico

Rizico

zeeeeeeeeeer benieuwd naar deze film

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

De trailer deed me een beetje denken aan The Day after Tomorrow,, ben benieuwd.

avatar van munnik

munnik

lijkt me wel een goede film will smith is een goede acteur en dit is wel een rol voor hem ben benieuwd

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Zag vanmiddag de trailer in de bioscoop, en dacht meteen van die wil ik zien

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

ziet er inderdaad een goede silm uit , ik wil hem zeker zien.

avatar van VS60*

VS60*

Ik ga mee met Hanne.

Indrukwekkende trailer, maar na het lezen dat het over vampiers gaat is mijn enthousiasme een beetje verdwenen.

Will Smith, dit is voor mij een beetje een haat-liefde verhouding. Ik ben benieuwd hoe het in deze film uitpakt.