I Am Legend (2007)
Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan
Releasedatum: 20 december 2007
Bekijk via Prime Video
Plot I Am Legend
"The last man on Earth is not alone"
Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- I Am Legend (BoekMeter)
- I Am Legend (MusicMeter)
- Kijk op Amazon Prime
Military Driver - Jay
Mc
- 2092 stemmen
JenZs
Vanwaar toch al die kritiek op Will Smith? Hij heeft al in meerdere films bewezen dat hij enorm sterk kan acteren
Mij spreekt de film vooral aan omdat het genre mij absoluut ligt en ik Will ook best wel goed vind, dus ik ben er toch heel benieuwd naar en ik laat die voorbarige kritiek gewoon achterwege, ik oordeel wel als ik de film gezien heb en een reden heb om te oordelen
ben het helemaal met je eens
Angrod_Pallanén
Geen idee wat ik hierbij moet verwachten, de trailer is nogal matig en mikt vooral op de manier zoals idd War of the Worlds ook het grote publiek naar de bios trok: met grote leuzen en indrukwekkende special effects. Maar correct me if I'm wrong: hoe wou één man de mensheid redden, heb je daar niet op een zeker punt een vrouw voor nodig?
Hanne
De trailer vond ik er gaaf uitzien maar nu ik zie dat het over vampiers gaat vind ik minder..
swankel
inderdaad, Als het nou gewoon gevaarlijke criminelen waren ofzo, dan zou het voor mij een spannender geweest zijn.
Real_Movie
Will Smith zal het zeker goed doen in deze film.
Dus ik ga zeker deze film checken.
De kosten voor deze film is 100 miljoen dat is wel een beetje overdreven.
Maarja we zullen zien wat hier uitkomt.
Ik ben sowieso heel positief over Will Smith en maak me geen zorgen over deze film.
Azurro
Doet Johny Depp hier ook in mee? Op de site van Kinepolis staat hij bij de cast...
errr
Ik geloof het niet op imdb staat hij er niet tussen.
errr
Wel mooi mee genomen dat ik ging kijken want nu zag ik dat johnny depp in sin city 2 en 3 gaat spelen, en dat zie ik wel zitten dus thanks!
nicoot
Heb de trailer gezien, ziet er best spannend uit. Doet me wat denken aan 28 days later; zal waarschijnlijk minder "horrorachtig" zijn, veronderstel ik...
jedymaster
Na the Omega Man wéér een verkrachting van het klassieke verhaal van Matheson. Ook hier zullen wel weer de scherpe kantjes vanaf geveild worden zodat het popcorn publiek het slikt. Houd mijn hart vast.
Onzin the omegaman is een klassieker en de trailer ziet er goed uit ik denk dat het ook een klassieker wordt.
as
Van het geweldige verhaal van Matheson blijft niets over in Omega man. Lees het boek en vergeet de film.
streeter
Apart van het boek vind ik The Omega Man een uitstekende film. Er zijn genoeg briljante films die ver verwijderd zijn van de boeken waarop ze zijn gebaseerd.
-jack_sparrow-
die trailer izet er wel goed uit , en het verhaal lijkt niet saai.
volgens mij ga ik deze wel kijken.
Apart van het boek vind ik The Omega Man een uitstekende film.
De eerste verfilming is nog wat beter:
Filmfreaker
Zo het verhaal te zien is erg standaard actie/sciencefiction film. Maar ik verwacht wel grote dingen van deze film, van de trailer die ik in de bioscoop zag kreeg ik kippevel. Will Smith vind ik daarbij een goede acteur.
Ravenstein
Het boek heb ik ondertussen al een keer of vier gelezen en het weet me altijd opnieuw te boeien. Het is een vlot geschreven verhaal dat echter geen budget nodig heeft van meer dan 100 miljoen dollar om op het grote doek gebracht te worden.
Daar dachten de makers van deze derde verfilming van het boek dus blijkbaar anders over.
The Omega Man , de tweede verfilming, was geen onaardige film, maar deed het boek niet echt eer aan.
Benieuwd of dat deze verfilming wel zal lukken. Ik betwijfel het, maar kijk er toch naar uit...
orginaliteit
Ik vind de Teaser echt kei goed
die muziek gewoon subliem !!
ik hoop dat de film ook zo wordt
DOA
eerlijk is eerlijk, ik verwacht een standaard filmpje. Maar goed, vind ik niet erg, het zal niet een film zijn die in mijn hoofd blijft zitten, maar ik zal me wel vermaken met deze film. Hopelijk.... voorlopig een 3. >> nee joh natuulijk vote ik nog niet
Turkeyloverz
De trailer deed me een beetje denken aan The Day after Tomorrow,, ben benieuwd.
munnik
lijkt me wel een goede film will smith is een goede acteur en dit is wel een rol voor hem ben benieuwd
jaspertje3
Zag vanmiddag de trailer in de bioscoop, en dacht meteen van die wil ik zien
-jack_sparrow-
ziet er inderdaad een goede silm uit , ik wil hem zeker zien.
VS60*
Ik ga mee met Hanne.
Indrukwekkende trailer, maar na het lezen dat het over vampiers gaat is mijn enthousiasme een beetje verdwenen.
Will Smith, dit is voor mij een beetje een haat-liefde verhouding. Ik ben benieuwd hoe het in deze film uitpakt.

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

'I Am Legend' wordt morgenavond (23 januari) uitgezonden: 'Eerste uur vind ik echt briljant'

Will Smith geeft update over aangekondigd 'I Am Legend'-vervolg: 'Michael B. Jordan doet mee'

Dystopische film 'I Am Legend' met Will Smith vanavond te zien op Paramount Network

Intouchables

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldnew york citygebaseerd op boeklost civilisation post-apocalyptischdystopieinfectionmatter of life and deathalonehelplessness eenzaamheidzombieviruspandemicpetsgloomy