I Am Legend (2007)
Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan
Releasedatum: 20 december 2007
Bekijk via Prime Video
Plot I Am Legend
"The last man on Earth is not alone"
Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- I Am Legend (BoekMeter)
- I Am Legend (MusicMeter)
- Kijk op Amazon Prime
Mike - Military Escort
Alpha Female
Military Driver - Jay
WB
Oeiii, eindelijk weer een film rond de donkere kerstdagen waar ik naar uit kijk! Will Smith in een soort van 28 Days Later. Ben erg benieuwd!
Schijnt één van de favoriete boeken van Guillermo Del Toro te zijn.
Goeie poster trouwens...
Niet te geloven, dat Asylum: http://www.imdb.com/title/tt1075746/
Fna
Eindelijk weer een film waar ik ontzettend naar uitkijk! Kan niet wachten totdat ie uitkomt!
dennis1979
Dit ziet er veelbelovend uit inderdaad. Ik ben niet zo'n vampieren/fantasie freak maar wel een fan van Wil Smith en van groots opgezette filmproducties. Deze film ga ik zeker zien. Lijkt me qua opzet een beetje een combinatie van The day after tomorrow en thirty days of night
sam007
een film waar ik ontzettend naar uitkijk en zekers met will smith , er zijn heel wat films in die genre voor de feestdagen , en dat vind ik super gezellig in die donkere dagen hihihi
joostie
Deze film wordt een gigantische flop of een heel groot succes
.maar ik hoop en denk een groot succes.
rokkenjager
speelt johnny depp ook in deze film?
Hoe kom je daar nou weer bij?
Colombo
Mooie verhaal, word geen topper, word echt zo'n verhaal met will smith net als I ROBOt..
rokkenjager
Hoe weet je dat, boek is absoluut een topper en als ze trouw blijven aan de boek kunnen we toch veel verwachten.
3din
speelt johnny depp ook in deze film?
Ja als piraat waar Wil Smith voor op de vlucht is
ArcovandenBroek
De trailer voor het eerst gezien dit weekend, en dit belooft heel wat. Ik kijk echt uit naar deze film, hopelijk wordt het geen flop, maar dat zal wel niet!
Vandernagel
De 1e stem is gegeven en het is 5 sterren.
Waarom oh waarom sta ik hier nou niet van te kijken!?
inquestos
Dit is de eerste Big-Budget film van dit jaar waar ik naar uit kijk. Hopelijk vervalt dit niet in een Zombie-afslacht-film, want de trailer doet dat toch wel enigszins vermoeden.
Sfeer is wel lekker, gelijk aan Children of men
Fenster
hier staat er op dat johnny depp ook mee doet aan deze film
KW2
hier staat er op dat johnny depp ook mee doet aan deze film
IMDb zegt van niet, ik geloof IMDb.
ben echt heel nieuwsgierig, de teaser trailer voor 30 days of night maakte me echt nieuwsgierig naar deze film, even een paar andere trailers zoeken!
Volgens mij spat het grafische geweld ook vd film af, de verlaten mega city waar Will door heen loopt ziet er echt heel eng en beklemmend uit.
Toch raar dat zo'n grote stad zo claustrofobisch kan aanvoelen, nou hopen dat de film net zo goed wordt als de teaser!
realpino
Meespelen van Johnny Depp was een gerucht dat anderhalf jaar geleden de ronde deed.
Helaas dames, geen Johnny.
JohnWilliams
Wow! Dit lijkt mij toch echt een goeie film! Na de trailer te hebben gezien etc. lijkt me dit een topper! Ik ga zeker naar de bios!
Musicer
Kijk hier wel naar uit, maar met een naar gevoel. De laatste keer dat Will Smith in een scifi film meespeelde was het een tegenvaller, maar de trailer geeft goede hoop. Het verhaal draait niet volledig rond de 'zombies', meestal een zwak punt van dit soort films.
Staat genoteerd op m'n wanna see lijstje.
JohnWilliams
De acteur is inderdaad erg goed (Smith) en de regisseur ook!
Vandernagel
Ik weet eigenlijk niet wat ik ervan moet denken. Ik hoop niet dat ze proberen er een soort hype van te maken waarbij je, als je de film hebt gezien, teleurgesteld wordt.
Enfin, tijd zal het leren. Misschien goed om bovenstaande plot aan te passen ivm een beetje teveel weggeven? Of is er soms nog meer aan deze film?
Stanlytookie
Will Smith is natuurlijk een geweldig acteur. De trailer ziet er fantastisch uit. Maar dat komt ook door de fantastische muziek. Die geven je net het extra gevoel. Desalnietemin lijkt me dit een fantastische film waar ik erg naar uit kijk.
Woussie
De trailer doet me ergens denken aan 28 days later, maar de tijd zal het leren.

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

'I Am Legend' wordt morgenavond (23 januari) uitgezonden: 'Eerste uur vind ik echt briljant'

Will Smith geeft update over aangekondigd 'I Am Legend'-vervolg: 'Michael B. Jordan doet mee'

Dystopische film 'I Am Legend' met Will Smith vanavond te zien op Paramount Network

Intouchables

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldnew york citygebaseerd op boeklost civilisation post-apocalyptischdystopieinfectionmatter of life and deathalonehelplessness eenzaamheidzombieviruspandemicpetsgloomy