• 9.374.678 stemmen

Geregisseerd door: Francis Lawrence

Met onder meer: Will Smith, Alice Braga en Charlie Tahan

Releasedatum: 20 december 2007

Plot I Am Legend

"The last man on Earth is not alone"

Jaren nadat Dr. Alice Krippin een genezing voor kanker lijkt te hebben gevonden, heeft een mysterieus virus de hele wereld in zijn greep. Veel mensen zijn gestorven aan het virus en een ander deel is getransformeerd in een groep bloeddorstige vampiers. In de stad New York leeft enkel nog kolonel en wetenschapper Robert Neville, die druk op zoek is naar een geneesmiddel. 's Middags is de stad verlaten en alleen Robert en zijn hond Sam begeven zich dan op straat. Maar zodra het donker wordt komen de vampiers te voorschijn en gaan ze op zoek naar vers bloed.

Robert Neville

Alpha Female

Military Driver - Jay

avatar van WB

WB

Oeiii, eindelijk weer een film rond de donkere kerstdagen waar ik naar uit kijk! Will Smith in een soort van 28 Days Later. Ben erg benieuwd!

avatar van gotti

Schijnt één van de favoriete boeken van Guillermo Del Toro te zijn.

Goeie poster trouwens...

avatar van Wouter

Je ziet het boek in veel favorietenlijstjes.

avatar van Bla

Bla

Ben erg benieuwd naar deze.

Niet te geloven, dat Asylum: http://www.imdb.com/title/tt1075746/

avatar van Fna

Fna

Eindelijk weer een film waar ik ontzettend naar uitkijk! Kan niet wachten totdat ie uitkomt!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

lijkt me een chille film

avatar van dennis1979

dennis1979

Dit ziet er veelbelovend uit inderdaad. Ik ben niet zo'n vampieren/fantasie freak maar wel een fan van Wil Smith en van groots opgezette filmproducties. Deze film ga ik zeker zien. Lijkt me qua opzet een beetje een combinatie van The day after tomorrow en thirty days of night

avatar van erkin17

erkin17

lijkt me echt een dope film.

ga hem zeker zien.

avatar van sam007

sam007

een film waar ik ontzettend naar uitkijk en zekers met will smith , er zijn heel wat films in die genre voor de feestdagen , en dat vind ik super gezellig in die donkere dagen hihihi

avatar van Fenster

Fenster

avatar van joostie

joostie

Deze film wordt een gigantische flop of een heel groot succes .maar ik hoop en denk een groot succes.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

speelt johnny depp ook in deze film?

Hoe kom je daar nou weer bij?

avatar van Colombo

Colombo

Mooie verhaal, word geen topper, word echt zo'n verhaal met will smith net als I ROBOt..

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Colombo schreef:

Hoe weet je dat, boek is absoluut een topper en als ze trouw blijven aan de boek kunnen we toch veel verwachten.

avatar van 3din

3din

speelt johnny depp ook in deze film?

Ja als piraat waar Wil Smith voor op de vlucht is

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

De trailer voor het eerst gezien dit weekend, en dit belooft heel wat. Ik kijk echt uit naar deze film, hopelijk wordt het geen flop, maar dat zal wel niet!

avatar van Vandernagel

Vandernagel

De 1e stem is gegeven en het is 5 sterren.

Waarom oh waarom sta ik hier nou niet van te kijken!?

avatar van inquestos

inquestos

Dit is de eerste Big-Budget film van dit jaar waar ik naar uit kijk. Hopelijk vervalt dit niet in een Zombie-afslacht-film, want de trailer doet dat toch wel enigszins vermoeden.

Sfeer is wel lekker, gelijk aan Children of men

avatar van Fenster

Fenster

hier staat er op dat johnny depp ook mee doet aan deze film

avatar van KW2

KW2

hier staat er op dat johnny depp ook mee doet aan deze film

IMDb zegt van niet, ik geloof IMDb.

avatar van rep_robert

ben echt heel nieuwsgierig, de teaser trailer voor 30 days of night maakte me echt nieuwsgierig naar deze film, even een paar andere trailers zoeken!

Volgens mij spat het grafische geweld ook vd film af, de verlaten mega city waar Will door heen loopt ziet er echt heel eng en beklemmend uit.

Toch raar dat zo'n grote stad zo claustrofobisch kan aanvoelen, nou hopen dat de film net zo goed wordt als de teaser!

avatar van realpino

realpino

Meespelen van Johnny Depp was een gerucht dat anderhalf jaar geleden de ronde deed.

Helaas dames, geen Johnny.

dave23, vertel....

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Wow! Dit lijkt mij toch echt een goeie film! Na de trailer te hebben gezien etc. lijkt me dit een topper! Ik ga zeker naar de bios!

avatar van Musicer

Musicer

Kijk hier wel naar uit, maar met een naar gevoel. De laatste keer dat Will Smith in een scifi film meespeelde was het een tegenvaller, maar de trailer geeft goede hoop. Het verhaal draait niet volledig rond de 'zombies', meestal een zwak punt van dit soort films.

Staat genoteerd op m'n wanna see lijstje.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

De acteur is inderdaad erg goed (Smith) en de regisseur ook!

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Ik weet eigenlijk niet wat ik ervan moet denken. Ik hoop niet dat ze proberen er een soort hype van te maken waarbij je, als je de film hebt gezien, teleurgesteld wordt.

Enfin, tijd zal het leren. Misschien goed om bovenstaande plot aan te passen ivm een beetje teveel weggeven? Of is er soms nog meer aan deze film?

avatar van Stanlytookie

Stanlytookie

Will Smith is natuurlijk een geweldig acteur. De trailer ziet er fantastisch uit. Maar dat komt ook door de fantastische muziek. Die geven je net het extra gevoel. Desalnietemin lijkt me dit een fantastische film waar ik erg naar uit kijk.

avatar van Woussie

Woussie

De trailer doet me ergens denken aan 28 days later, maar de tijd zal het leren.