• 9.376.657 stemmen

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Avontuur / Fantasy | 138 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Harry Potter en de Orde van de Feniks

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: David Yates

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

Releasedatum: 11 juli 2007

Plot Harry Potter and the Order of the Phoenix

"Evil Must Be Confronted."

Harry wordt dit jaar opgehaald bij de Duffelingen door een groep tovenaars van de Orde van de Feniks, opgericht door Perkamentus, welke proberen Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van de Orde blijkt al snel dat bijna niemand gelooft dat Voldemort is teruggekeerd. Harry heeft tegenwoordig vreemde dromen over Voldemort, die misschien wel eens echt zouden kunnen zijn... Uiteindelijk gaat Harry naar Zweinstein. Ook is er dit keer weer een nieuwe lerares Verweer tegen de Zwarte Kunsten. Maar deze is vreselijk en leert de leerlingen helemaal niks. Hierdoor gaan Harry en zijn vrienden een geheim genootschap oprichten: de Strijders van Perkamentus. Dit genootschap van leerlingen leert van Harry hoe ze zich moeten verdedigen. Aan het einde van het jaar krijgt Harry een droom over zijn peetvader, Sirius Zwarts, die wordt gemarteld door Voldemort.

Ron Weasley

Albus Dumbledore

Lucius Malfoy

Sirius Black

hier is nog een trailer

dit is bijna een volledig nieuwe

het is bijna dezelfde als de vorige , maar deze heeft meer nieuwe beelden en andere dialogen

avatar van AHWA

AHWA

Niet volledig nieuw, maar er zitten wat kleine nieuwe stukjes in.

avatar van *Joly*

*Joly*

Deze film ken je al downloaden op een site (ben ff de naam kwijt) alleen zonder ondertiteling heelaas. Het begin van deze film is een beetje langdradig maar het is zeker een leuke spannende film ...

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

Hmm.. is hij uberhaupt in Amerika al uit? lijkt me stug dat hij al te downloaden is.. ik heb hem nog steeds niet kunnen vinden op geen enkele site..

avatar van glamour_girl120

glamour_girl120

Lijkt me wel leuker dan de vorige harrypotter films

maar mij boeit harry potter neit echt,

het is niet zo van dat ik perse alle films moet hebben en zien

maar deze lijkt me wel

avatar van Wouters

Wouters

*Joly* schreef:

dit lijkt mij zeer zeer onwaarschijnlijk

avatar van P8rb

P8rb

vast niet, is die film uberhaubt al af?

volgens mij nog niet.

maar ik kijk hier echt naar uit , want het boek zelf had al een sterk verhaal.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

lordsnoopy schreef:
Bedoel je Omber / Umbridge?

Ja, die.

avatar van Wassup !

Wassup !

Trailer zag er veelbelovend uit moet ik zeggen !

avatar van jeseke

jeseke

nieuwe trailer ziet er echt supper goed uit

avatar van Real_Movie

Real_Movie

De nieuwe Harry Potter is nog niet te downloaden volgens mij is die film nog niet eens klaar.

Maar de Trailer ziet er goed uit.

Dus ik zit zeker in de bioscoop om die film tegaan zien.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Real_Movie schreef:

Maar de Trailer ziet er goed uit.

Dus ik zit zeker in de bioscoop om die film tegaan zien.

Hij is nog géén eens klaar waarom zou je hem dan kunnen downloaden. Bij Spider-Man & POTC III, zou ik het wel geloven maar Harry Potter V. dat is onwaarschijnlijk.

In de Bioscoop zou ik hem zeker willen zien! Maar waarom al dat gedownload, snap al dat gezeik niet, in de bios is het toch veel leuker om zo'n film te zien! Dat heb je ook met CD-tjes ook dat is orgineel véél leuker!

avatar van 1991

1991

Heb de trailer net gezien..:O zóó cool. Kan echt niet wachten. Ik denk dat de de beste film word!! Voldemort ziet er echt cool uit! Hoe hij op dat perron staat, strak in pak..echt gaaf!!!!

Prof. Omber word denk ik ook goed gespeeld.

Alleen harry's haar zit dom. De trailer geef ik 5*

avatar van swankel

swankel

Die nieuwe trailer belooft veel:D

avatar van Matchostomos

Matchostomos

Ik vraag me ten zeerste af of er naast Alfonso Cuaron ooit nog een regisseur zal opdagen, die de Harry Potter-franchise iets eigenzinnigs weet mee te geven, visueel weliswaar. Aangezien dat na het bekijken van de trailer van deze prent, niet echt aan de orde lijkt te zijn.

Waarom gaan we dan toch naar de nieuwste Harry Potter kijken? Eerst en vooral voor de Britse charmes van Imelda Staunton en in de tweede plaats voor het feit dat Yates als Hollywood-groentje, ondanks alles het voordeel van de twijfel krijgt.

avatar van DOBBY DIGITAL

DOBBY DIGITAL

*Joly* schreef:

damn wat een nepper.. sorry maar dat is onmogelijk,, de filmproductie is nauwelijks rond..

heb je niet dirty harry gezien ofzo.. and the order of the pe..

trailer is veelbelovend inderdaad, en ik denk dat je in de films moet groeien.. Het zijn leuke films voor jong en oud, en ik hoop dat deze wel een tikkeltje brutaler/volwassener wordt ( dat werd hij al een beetje bij 3 )..

al met al een leuke trailer alsmede de hele reeks..

avatar van *Joly*

*Joly*

DOBBY DIGITAL schreef:

heb je niet dirty harry gezien ofzo.. and the order of the pe..

al met al een leuke trailer alsmede de hele reeks..

Dan geloof je het toch lekker niet zeikert. Als ik de site weer heb gevonden zal ik hem geven...

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Komt die film 12 Juli pas uit.

ik dacht 12 Juni kan ik weer 1 maand wachten.

Het wordt wel zeker een goeie film.

Kan niet wachten op deze film.

avatar van madelon12

madelon12

Nou ik weet zeker dat het weer een mooie film wordt net zoals de andere 4 delen.

Ik heb al wat voorstukjes gezien en die waren kei spannend

*Joly* schreef:

als ik eerlijk mag zijn geloof ik het ook niet hard , want deze film is nog niet eens af. er zijn verschillende intervieuws, .... die dat kunnen bevestigen.

de special effects zijn al helemaal nog niet allemaal af , groten deels wel , maar niet alles .

dus zou ik graag die site eens willen zien waar je dat van af hebt gehaald.

avatar van janssen16

janssen16

Ik had ergens gelezen dat het inderdaad een neppe film was, wat de bron hiervan was weet ik niet meer. Maar als ik de bron van dit artikel weer vind dan zal ik het hier posten

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

De trailer (en ook de teaser) ziet er heel veelbelovend uit. Zo veelbelovend dat ik deze film zelfs in de bioscoop wil gaan zien.

avatar van Guinness

Guinness

Sorry, heb per ongeluk gestemd. Kan dit weer verwijderd worden?

Mijn excuses.

Lijkt me wel een goeie film trouwens

avatar van starbright boy

Stem verwijderd, maar dat kun je ook zelf door het menuutje op (verwijder) te zetten.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Knarf Kenobi schreef:

Gelukkig dat HP pas in Juli in premiere gaat want nu heb ik te veel aan mijn hoofd, ik moet nog naar Spider-Man, en naar Pirates of the Caribbean III. Naar die laatste kijk ik meer uit.

avatar van Guinness

Guinness

starbright boy schreef:

Bedankt, was me nog nooit gebeurt maar bedankt voor de tip. Kan het dus in de toekomst zelf oplossen

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

*kijkt naar de poster

Ik verwachtte het al, die poster met Voldemort was ook te mooi om waar te zijn.

avatar van brymj

brymj

die Hermelien kan trouwens nog steeds niet fatsoenlijk acteren, k zag laatst de trailer van de 5e film, wordt weer een enorm fiasco, dingen weglaten, verhaal omdraaien, flauwe humor erin stoppen, en ga zo maar doorrrr

avatar van lordsnoopy

lordsnoopy

Even off-topic, maar een leuk weetje voor de echte Harry Potter fans: er komt een Harry Potter thema park (zie bron)

bron

Weer on-topic:

Net zoals de meeste kijk ik erg uit naar de 5e film, het belooft wat te worden. Ieder zijn eigen mening over de kwaliteit van de films: maar naar mijn mening zijn alle films goed, dus ik denk niet dat deze film me zal tegenvallen