• 9.370.282 stemmen

Book of Shadows: Blair Witch 2 (2000)

Horror | 90 minuten

Releasedatum: 2 november 2000

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Book of Shadows: Blair Witch 2

"Evil Doesn't Die."

Vier jongeren hebben zich bij de handige Jeff Patterson ingeschreven voor een tour door de bossen van Black Hills rond Burkittsville. Ondanks zijn dubieuze reputatie is zijn bedrijf een gat in de markt. Vlakbij het vervallen huis dat ooit toebehoorde aan de kindermoordenaar Rustin Parr, en waar de camera's en de filmblikken van de studenten zijn teruggevonden, slaan ze hun kamp op. Een nacht die verstrekkende gevolgen heeft. Donkere uren, waarvan de bizarre symbolen in hun huid gekerfd staan. Geen van hen kan zich de volgende ochtend echter iets van de gebeurtenissen herinneren. In het oude pakhuis van Jeff, aan de rand van Burkittsville, proberen ze deze nacht te reconstrueren.

Kim Diamond

Sheriff Cravens

Eileen Treacle

avatar van Kulicious

Kulicious

kan het nog slechter als de 1ste??

de 1ste was al de slechtste film die ik in mijn hele leven heb gezien.

avatar van Duckish Diver

Duckish Diver

Goed zal ik deze film geen moment noemen, maar tegenover deel 1 bevat deze film veel en veel meer inhoud.

Hij is zeker niet doodeng en zeker niet geniaal, maar hij is vermakelijk om een keer te kijken en heeft zelfs een redelijk vreemde plotwending aan het einde van de film die de kijker tot nadenken zet.

De acteerprestaties zijn echter maar matig en de film is zeker niet origineel, zoals de eerste dat voor veel mensen wel was.

Alles bij elkaar opgeteld is de film een redelijk standaard horrorfilmpje, waar ik me een avond goed mee vermaakt heb.

avatar van brymj

brymj

bleek gewoon een pornofilm te zijn

avatar van horrorjp

horrorjp

Kulicious schreef:

kan het nog slechter als de 1ste??

de 1ste was al de slechtste film die ik in mijn hele leven heb gezien.

ben ik niet mee eens ik vond het 1e deel redelijk goed gemaakt!

alleen deel 2

hoe verzinnen ze dit toch 5 eu voor niets

avatar van HeatWave

HeatWave

Door dit 2e deel uit te brengen is het hele mysterie rondom het eerste deel helemaal ontkracht.

De kracht van het eerste deel, gewoon geheten " The Blairwitch Project" lag hem in het feit dat er eigenlijk niks echt opgelost is, en het dus nog in je hoofd blijft doorspoken wat er nu precies afgespeeld zou kunnen hebben.

Dit is ook het originele van deze horrorfilm in tegenstelling tot veel anderen, het komt zeer realistisch over.

Dit 2e deel is inderdaad een standaard horrorfilmpje,..best leuke momenten, maar nogmaals het haalt het hele mysterie van het origineel totaal onderuit,.....zonde.

avatar van -Jennifer-

-Jennifer-

In een woord waardeloos!

avatar van The Oceanic Six

Deeltje 1 was nog wel oke maar dit....

Saai, niet spannend en verre van origineel. Overbodig en dom vervolg.

avatar van Renkum

Renkum

Het was beter geweest om op deel 1 geen vervolg te maken. Dat is wel een goed punt om naar voren te halen. Ik kan mij herinneren dat ik deze film in ieder geval een stuk minder vond als deel 1. De acteer prestaties waren ook slechter. Ook vond ik deze film minder spannend. Hij was wel leuk om te kijken. Al met al geef ik hem een 2,5.

avatar van susan**

susan**

ik vond hem veeel beter dan deel 1.

er zat namenlijk duidelijk meer inhoud in!

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Deze was heel slecht, dat je van Handy-cam naar traditioneel filmen ga vind ik meer dan logisch maar de uitwerking van dit is echt jammer.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

WHOAAA wat doet deze film in de flop 100???

Blair Witch 1 was slecht, maar deel 2 is juist stukken en stukken beter! Heeft eigenlijk weinig met deel 1 te maken, en het verhaal is 100x sterker! Ik vond het eind echt supergoed!

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Ik herinner mij hier ontzettend weinig over, dit zegt dan ook vaak genoeg. Hij is inderdaad barslecht en kan in de verte niet tippen aan het ijzersterke deel 1.

De mystiek van deel 1 is er nu ook wel vanaf.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

vampyrmaiden schreef:

WHOAAA wat doet deze film in de flop 100???

Blair Witch 1 slecht en deze een 4.5*? My days..

avatar van playah26

playah26

ongeinspireerde bagger! na deel 1 moest er gewoon geen vervolg komen!

avatar van Tiger007

Tiger007

vampyrmaiden schreef:

Mee eens!

avatar van Zinema

Dit verplichte vervolg op het kassuscces heeft weinig met het dubieuze maar originele eerste deel te maken. Een standaard horrorfilmpje. Gemiddeld.

avatar van maxo922

maxo922

slechter dan de eerste....best saai...geen spaning...* 1,5

avatar van Kikopuz

Kikopuz

eerste was veeel beter

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Gaat nergens over, geen goed verhaal, slecht acteer werk, maar deze horror kijkt wel weg als je echt niks beters kan vinden kan je deze film kijken maar ik zou het zeker niet aanraden. Verder wil ik geen woorden vuil maken aan deze vertoning

avatar van Shinigami

Shinigami

Ik vond hem eigenlijk wel eng (waarschijnlijk omdat ik hem om 11 uur 's avonds alleen was aan het kijken).Hij was niet spannend,ok,maar wel redelijk eng voor de eerste keer en zware twist op het einde.

Hij was redelijk goed.

avatar van joeriL

joeriL

Tis al weer een tijdje geleden dat ik deze heb gezien. Ik weet nog dat het helemaal nergens op sloeg.

avatar van chevy93

chevy93

Ik vind het geen onaardige film en dat sommige mensen hier een 0,5 voor geven, snap ik ook niet.

Misschien ligt het aan mij, omdat ik destijds zo jong was, maar wat ik me kan herinneren is dat ik die film redelijk spannend vond. De film is me altijd bijgebleven (wat ik niet van elke film kan zeggen)

avatar van niethie

niethie

Vrij onnodig vervolg op de overpopulaire cultklassieker. De film is in feite redelijk inhoudloos en het minimale verhaaltje dat erin zit is erg rommelig en loopt vaak behoorlijk uiteen, daarnaast speelde de acteurs maar zwak en was het nergens echt spannend of orgineel. Al met al geef ik toch nog een twee enkel en alleen om het enigzins fascinerende einde. Wat was er nou eigenlijk precies aan de hand?

avatar van G to the J

G to the J

Kansloze !#*!(#!&!$%!(*@&$#*%!#*$!(@$!)*#@$ film..

Het verhaal is minder geloofwaardig omdat er een filmcrew aan te pas komt. dit komt het verhaal niet ten goede..

ook is het gewoon dom..

Na een groep orgie mensen vermoord..lol?

Iemand spring als klokkeluider naar benenden.. alleen ze vergat haar touw van haar nek te ontdoen..

Shit happens..=P

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Nou...iedereen heeft z'n eigen meningen!

avatar van biggy

biggy

Grappig dat veel mensen het eerste deel slechter vonden.

ieder zijn eigen mening ofc maar als je deel 1 een 0.5 ben je totaal ongeloofwaardig.

Al helemaal als je deze film een hoger cijfer geeft dan deel 1.

Ratings voor beide films spreken voorzichzelf

avatar van A_KK

A_KK

Deel 1 was echt briljant, heb daarna meteen deel 2 aangezet. Wat was dat een tegenvaller! Het verpest eigenlijk deel 1 een beetje. Heb hem ook na een halfuur uitgezet. Kan iemand mij vertellen of hij nog een beetje beter werd daarna?

avatar van Awake78

Awake78

Ben ik nou een van de weinige die hem nog wel te pruimen vond? Zaten spannende stukken in, begin was vrij aardig en er zaten een paar goede schrikmomenten in.

Het had alleen weinig meer met het 1e deel te maken, of sowieso met de mythe, maar dat terzijde....

avatar van Thorak

Thorak

Deel 1: 0.5*

Deel 2: 3*

Alleen al door Kim Director is deze film al de moeite waard!

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Een van de slechtste horrors die ik heb gezien. De Blair Witch zou zich omdraaien in d'r graf, als ze die had.