Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: John Gray
Met onder meer: Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans en Brian Cox
Releasedatum: 30 januari 1997
Plot The Glimmer Man
"Two good cops. One bad situation."
Jack Cole is een agent met een zeer mysterieus verleden, die van New York naar Los Angeles wordt overgeplaatst. Hier moet hij samenwerken met agent Jim Campbell. Het tweetal moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar te pakken krijgen. Als Cole dan op een gegeven moment zelf een verdachte wordt, besluit het duo alle regels aan de laars te lappen en op eigen wijze op zoek te gaan naar de identiteit van de seriemoordenaar.
Lt. Jack Cole
Capt. Harris
Detective Roden
16 posts
Nick Kang
Dus jij vind dat je alleen mag discusseren over Seagal als je er fan van bent? Dan kan je lekker in je eentje een disussie gaan voeren SSeagal.
SSeagal
dat zeg ik niet, maar jullie suggereren dat ik als fan mijn mening niet mag geven, en ik stem genoeg op andere films serieus hoor, ook al zit Seagal er niet in, ik hou ook van andere films. Sommige proberen wat een ander op te dringen, ik geef puur mijn mening. Maar heb op alle Seagal films gestemd, dus als jullie liever hebben dat ik niet meer post op de Seagal films threads dan wil ik daar best rekening mee houden, al vind ik het belachelijk dat ik minder recht zou moeten hebben op het geven van reacties omdat ik fan ben.
Nick Kang
Wij zeggen niet dat je ermee moet stoppen. Maar wij hebben ook een mening. Echt waar.
SSeagal
Ok, het is duidelijk, maar het is echt niet mijn opzet om irritant te doen, kwam ik wel zo over, mijn welgemeend excuus daarvoor dan.
Ramon K
Ik word hier een beetje moe en cynisch van............
(je mag posten wat je wilt hoor, als de post dan ook maar es iets toevoegt ipv het 17e 'mijn mening' en 'fan')
SSeagal
kijk, nou begin je zelf weer, ik had toch al gezegd dat het me duidelijk was. Ik zal proberen mijn post wat wisselender te houden, what more can i say?
Ramon K
geplaatst op 1 oktober 2003, 13:34 uur(Ramon K)
geplaatst op 1 oktober 2003, 13:34 uur(SSeagal)
Ik ben me van geen kwaad bewust......
BoordAppel
Je gaat voor de mooie gevechten in deze film? Dan kan ik je Enter the Dragon, Crouching Tiger Hidden Dragon of Drunken Master aanraden. Daar zitten mooie vechtscenes in. Hier is het allemaal maar een rommeltje, niet zozeer door Seagal (alhoewel ie niet veel schokkends doet) maar meer door de regie.
En in deze film komt echt geen sarcasme voor en anders is het wel bedroevend slecht gedaan zodat niemand het doorheeft.
En natuurlijk kan je hier wel op reageren als niet fan zijnde. We moeten immers allemaal onze mening geven over de films die je gezien hebt, goed of slecht. Wat is er bovendien leuker dan een film afzeiken
?
SSeagal
Mooi! Dan houden we erover op.
Begint boordappel weer....:?
BoordAppel
Ja he, door mij begon de discussie zon beetje en ik kon die dag niet eerder achter een pc kruipen, vandaar...
mister blonde
Begint boordappel weer....:?
dus we mogen nu niet meer bij deze film posten?
SSeagal
Tuurlijk mag je posten, maar het was mij allang duidelijk waar de irritatie lag, Ramon was er duidelijk in, en dat is goed, kan ik er tenminste wat mee,en ik had er netjes een eind aan gebreid, mijn excuus aan geboden, maar zo blijven we bezig, beetje nutteloos lijkt me, maar goed.
neo
Slechte film of niet ik ben Seagal en in het bijzonder Wayans voor altijd dankbaar toen ze mij jaren terug hebben geleerd dat Pino in de Amerikaanse sesamstraat door het leven gaat als ''Big bird''
Quasi-intellectuele dialogen, gevechten die totaal zinloos zijn in het verhaal, dat flink wat gejat heeft hier en daar en natuurlijk zit er 'weer' een neger in die voor de grappen moet zorgen.
Nice Guy Eddie

V
Zinloos geweld hoort in Seagal films, dat kan je verwachten. Steven HEERST
WB
Volgens mij is dit de (mindere) voorloper van Rush Hour
Wel een leuke film! Niet veel bijzonders, maar goed te genaken...
3 sterren...
Ik was op één van mijn masochistische momenten ooit, toen ik deze film bekeek...
Captain Pervert
Dit is toch die film waarin Seagal de hele tijd rondloopt in een oerlelijke en volledig belachelijke jas, met een indianenketting om zijn nek, als rechercheur, en niemand vindt het raar?
kuiperr
Seagal blijft goed. Ook in deze film toch weer mooie staaltjes Aikido. Ziet er beter uit dan de tegenwoordige draadjes actie films.!!!!!
JdeB
Nogal slap aftreksel van se7en: 2*
Je moet niet zoveel de veronicagids lezen....In het begin heeft het er idd iets van weg, met die moorden, maar deze film neemt duidellijk een andere invalshoek.
Daarna is het meer een verhaal van 'nobody fucks with steven or you will die'......
Als kwalitatieve film is deze film niet te vergelijken met se7en, maar als amusement kan deze film mij zeer zeker bekoren.
mister blonde
Je moet niet zoveel de veronicagids lezen
heeft de veronicagids eindelijk een keer gelijk...
GM probeert lethal weapon en seven te combineren. gaat pijnlijk fout.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen