• 9.386.355 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

James Norrington

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

ThijsvU

De krachten van het goede hebben overheerst

zoiets

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

ThijsvU schreef:

dusss, waar blijft die apostrof, moviemeterkneusjes?

Ah dus toch Sry, dat bericht zal ik dan gemist hebben op Wordplayer. Alleszins fijn dat je nu ook die site ontdekt hebt.

Pieter Montana schreef:

Ah dus toch Sry, dat bericht zal ik dan gemist hebben op Wordplayer.

No prob, ik snap alleen niet dat zelfs IMDb het gelooft. nouja dat moviemeter dat doet snap ik natuurlijk wel

amateurs

avatar van davey jones

davey jones

okee nu er niemand op heeft gerageerd:

daar staat dat de traler 19 maart komt

daar kom je snel achter

stond ook al op potcfaniste, en terry heeft gezegd dat 'het wel eens heel goed zou kloppen'

over potcfansite.nl gesproken, zij hebben een interview met terry

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Nieuw Terry Rossio bericht:

- The teaser trailer is finished. I've seen it. The focus has been on getting the film completed -- remember, it is only 10 months between release dates, with shooting in between. Impossible to accomplish on a film of this size. There was really no time to spend tweaking a trailer. They will announce a date for the worldwide release of the trailer, you will know when it is coming, it will be sometime in the first two weeks of March. The teaser trailer is not really 'late' by the way, it just seems that way because usually there would be a teaser trailer out by now. But there could be no teaser trailer for AWE because effects weren't finished, and they didn't want to tread on the heels of DMC.

ThijsvU

vertaling en de rest van het interview waar pieter het uit heeft vind je op http://www.potcfansite.nl/cutenews/show_news.php?subaction=showfull&id=1172826523&archive=&template=POTCNews

avatar van JOHNNY DEPP(L)

JOHNNY DEPP(L)

he dankjewel!

was ik net naar op zoek!

-jack_sparrow-

staat er eigenlijk al een speelduur vast ?

ik hoop dat hij evenlang of zelfs langer duurt .

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Zo lang als nodig is a.u.b., deel 1 was geweldig omdat er zo veel in gebeurde, maar deel 2 werd al wat aan de lange kant omdat er niet zo veel gebeurde als in deel 1.

avatar van sangha

sangha

Angrod_Pallanén schreef:

idd, zolang hij maar niet langdradig wordt mag hij van mij best lang duren.

sangha schreef:

idd, zolang hij maar niet langdradig wordt mag hij van mij best lang duren.

inderdaad , maar volgens mij gaat dit deel zeker niet langdradig worden , met al die ideeen die ze nu al hebben:
zoals die waterval , het gevecht op de draaikolk , de duizenden schepen die naar elkaar toe varen waaruit een oorlog onstaat , ....

avatar van magnifor

magnifor

-jack_sparrow- schreef:

staat er eigenlijk al een speelduur vast ?

ik hoop dat hij evenlang of zelfs langer duurt .

2 uur en 50 minuten volgens die site.

magnifor schreef:

2 uur en 50 minuten volgens die site.

amai dat is langer dan deel 2

deze film gaat bijna ( qua duur ) naar de kant van titanic en king kong op aan

ThijsvU

knpa dat ze dat weten want hij is nog niet af

at world's end VERTRAAGD?

-jack_sparrow-

en de site staat online !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met de countdown tot de trailer

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

JEZUS 10 dagen

waarom niet nu?

Black-Pearl schreef:

JEZUS 10 dagen

waarom niet nu?

omdat de effecten en montage nog niet helemaal af is.

eerst zouden ze die trailer over 8 dagen uitgeven.

avatar van davey jones

davey jones

dat vind ik wel vaag weetje. als ze 2 en 3 achterelkaar op hebben genomen is het toch logisch dat ze meteen na 2 al die effecten en montage en shit meteen gingen doen. hebben ze echt niet zoalng voor nodig. kijk naar matrix 2 en 3 die zijn maar 5 maanden na elkaar uit gebracht.

avatar van RyanB

RyanB

Ik vond 1 leuk. 2 is kapot saai dus wat moet ik van 3 denken??? ik verwacht niet te veel zal wel weer allemaal onzin zijn.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

De film is nu al wel af hoor, ze gaan geen trailer maken als ze de effecten nog niet af hebben, binnen 10 dagen!

ahum ... binnen 8 dagen.

en dan komt hij inderdaad uit.

maar ik zou het echt nog niet weten of de film al volledig af is of niet.

-jack_sparrow-

op mijn site staat ook al iets over de nieuwe merchandising. ( klik op mijn nickname en dan op mijn site naam )

het lijkt erop dat action figures in zijn .

er zijn al veel merchandising spulletjes in de maak .

tof

Angrod_Pallanén schreef:

nee, sorry, hij is echt niet af

deze informatie komt namelijk van de schrijver van de film en ik denk dat die het beter weet dan jij

de effecten (en de soundtrack ook trouwens) zijn niet af

ThijsvU schreef:

nee, sorry, hij is echt niet af

de effecten (en de soundtrack ook trouwens) zijn niet af

inderdaad dat heb ik ook gelezen dat terry zei dat de effecten enzovoort nog niet af waren.

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

RyanB schreef:

Denk het niet hoor.. ik vondt zowel 1 als 2 leuk..het sloot een beetje op elkaar aan dus ik denk dat drie ook super word.. maar waarom afkraken? als ik vragen mag.. met je dat zal wel weer onzin zijn..

-jack_sparrow-

ik vind het wel raar dat er op geen enkele van de prmotie foto's al davy jones is te zien.¨
zou davy jones al doodgaan in het begin van het verhaal, want op één foto zie je norrington zijn zwaard gericht houden op het hart van davy jones ?

avatar van misS_mii

misS_mii

Wil hier echt heen!!

heb deel 1 & 2 gezien,

en i vind net als de meeste dat deel 1 beter was als 2, maar dat 2 niet slecht was,

dus k hoop ook dat deel 3 nog gaver word!!

deel 2 heeft trouwens een oscar gewonnen!!

visual effects geloof ik,,

egt gaaf!

misS_mii schreef:

Wil hier echt heen!!

heb deel 1 & 2 gezien,

dus k hoop ook dat deel 3 nog gaver word!!

deel 2 heeft trouwens een oscar gewonnen!!

visual effects geloof ik,,

egt gaaf!

inderdaad dead man's chest heeft een oscar gekregen voor vissual effects

avatar van JOHNNY DEPP(L)

JOHNNY DEPP(L)

RyanB schreef: