• 9.390.710 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

film viel vies tegen.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Dit deel heb ik gekeken met nacho's en Sprite. En dan kijkt ie lekker weg.

ben ik nu de enige die dit deel echt goed vond ,

oke de vorige delen hadden misschien iets meer pirates of the caribbean , maar ik ben weliswaar bijna de enige die de film apprecieerde als een volwaardig einde.

ik vond alles goed , van begin tot einde heb ik genoten.

en IK zou hem Zeker kopen op dvd.

even commentaar op anne J
(de quotes doen een beetje vaag )

over de 3 jacks:
hij zit helemaal alleen in de kelder van davy jones, en daardoor krijgt hij hallicunaties (o.a ook de tientallen jacks dus)

en waarom zo negatief over orlando? nouja negatief, waarom was je zo blij dat hij bijna dood ging?
hij speelt toch goed ofniet dan.

JOHNNY DEPP(L) schreef:
even commentaar op anne J
(de quotes doen een beetje vaag )

over de 3 jacks:

hij speelt toch goed ofniet dan.

inderdaad , ik vond ook dat will een betere "rol" had dan in deel 2 , in deel 2 leek hij overbodig , maar hier vond ik hem gewoon perfect in het verhaal passen.

avatar van anne J

anne J

JOHNNY DEPP(L) schreef:
over de 3 jacks:

Haha, denk je dat ik dat niet snap? Het is gewoon echt stom bedacht, met 3x Jack Sparrow wordt het echt niet beter.

avatar van Gabe Walker

Gabe Walker

-jack_sparrow- schreef:

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Orlando Bloom echt geen slechte acteur.. maar om nou te zeggen dat hij een onvergeettelijke rol neerzette....

hij acteerde niet goed, maar naar behoren.... Hij overtuigde mij absoluut niet, en zijn zinnen waren in mijn ogen nogal onnatuurlijk ( ook al is het onzin wat je zegt, het mag er best geloofwaardig uitkomen ) en dat deed hij voor mij niet. Tuurlijk is hij afhankelijk van het script... maar ik zie Jack Sparrow eerder als iemand die echt zou kunnen bestaan dan Will Turner.

Dat is toch de grondslag van acteren... jou voordoen als iemand anders en het dusdanig doen dat andere het geloven..... laten we eerlijk zijn... zijn transformatie van de schlemiel van het dorp, het hulpje van de smid.... naar een heldhafitge piraat ging in mijn ogen een beetje heeeeeel erg onnatuurlijk...... hij overtuigde mij echt niet als een stoere piraat, een held van de film zogezegd.....

Nogmaals hij is niet slecht, maar net acceptabel genoeg.....

Ik denk niet dat hij de in de komende paar jaren een oscar zal krijgen, of hij moet echt snel verbeteren!

avatar van supesaartje

supesaartje

-jack_sparrow- schreef:

ben ik nu de enige die dit deel echt goed vond ,

ik vond alles goed , van begin tot einde heb ik genoten.

en IK zou hem Zeker kopen op dvd.

ik vond hem ook zeer goed op een paar puntjes na

en de muziek vind ik ook prachtig, veel mooier dan de eerste twee

avatar van Co Jackso

Co Jackso

• 21924 berichten

Een budget van 200mil, prachtige effecten en heel mooi aangekleed. Maar dat wordt allemaal teniet gedaan door het flauwe, extreem vage verhaal. En niet te vergeten de slechte hoofdrolacteurs...
2 hoogtepunten: Opening van Jack Sparrow, eindelijk iets van niveau en natuurlijk Keith Richards.
dieptepunten: het wil je met me trouwen stuk, alle geforceerde slechte grapjes, Orlando Bloom, Keira Knightley, en boven alles de scriptschrijver. Had Sparrow niet dood laten gaan, dan hadden ze deze onzin niet uit de duim hoeven te zuigen.

Wat me vooral tegenvalt (nog meer dan de opsomming van net), is het niet kunnen kiezen wat voor soort film het is. Het is namelijk gewelddadig (1ste scene), ingewikkeld (alles tijdens de film wordt erbij gehaald, van ohja er is nog een god, en die en die waren verliefd en dat is nog een piratenregel), en tegelijkertijd zo kinderachtig.
1* voor Depp en Richards em 1* voor de effecten.

avatar van jennemen

jennemen

hmm, dit deel is me tegengevallen, de verhaallijn ligt wat te los, film is me wat te langdradig....nee dus, 1 *

avatar van seanpuffy

seanpuffy

toch nog stem verhoogd naar 4.5 want heb gisteren eragon gezien en die krijgt 3.5 en pirates was wel zeker 1 punt beter dan eragon. kon ook een 3 geven maar een 3 vond ik te weinig voor eragon.

4.5

avatar van TimD

TimD

Ik vond de spectaculaire trouwscene op het schip j juist erg gaaf. Als enige blijkbaar

avatar van sunny

sunny

hee he eindelijk is de derde film uit. ik heb er heel lang op zitten wachten. en kan niet anders zegen dat ze het weer super voor elkaar hebben.

de film is echt goed in elkaar gezet en een mooi gesloten einde. mooie, grappige en lange vercht scene.

Echt een super fantastie's film. ik ga hem zeker kopen op dvd en natuurlijk ook de posters.

ik geef de film een dikke 5 sterren.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Ben ik de enigste die, die 3 Jacks anders ziet?
In de eerdere films zag je hem ook soms een beetje inzichzelf praten en klooien....nadat Jack het schip van Beckett in dit deel 'vertraagd' heeft zei één van die gasten ook: Zou die dit nu echt ter plekken verzinnen? Ik dacht dat dit dus zo werd beantwoord toen hij in de cel zat . Met zijn 3en verzonnen ze het plan om eruit te komen.
Iemand?

anne J schreef:

nee nou oke,
maar je zei; waarom 3 jacks
misschien heb ik het een beetje verkeerd opgevat
maar ik vond het wel grappig

TimD schreef:

ik vond het ook gaaf
toen ik het in de trailer zag dacht ik echt zoiets van: wtf ?
maar ik vond het er leuk gedaan in de film

Slater schreef:
Ben ik de enigste die, die 3 Jacks anders ziet?
Iemand?

het zou best kunnen .
maar eigenlijk ook weer niet.
het zijn denk ik gewoon zijn gedachten die tegen elkaar spelen zeg maar.

avatar van Hufter

Hufter

Toffe film..in het begin wat weinig actie, en niet helemaal duidelijk wat er met Jack & The Kraken is gebeurt.

Vette special effects en goed doordacht verhaal. (eigenlijk meer verhaal als actie)

Mooie afsluiter van de trilogie.

4* (voor de film)

-1* (voor Pathé, vanwege dubbele kaarten)

-jack_sparrow-

yes .... het 2000 e berichtje is voor mij.
wat " hufter " zei klopt want we weten niet exact wat er met de kraken is gebeurd .
we weten wel dat beckett hem heeft laten doden door Jones maar hoe ... weten we niet ?
ik hoop dat hij snel verschijnt op dvd , wat waarschijnlijk toch nog even zal duren

avatar van gideonvdb

gideonvdb

we weten wel wat er gebeurt is, het had alleen wat beter uitgewerkt kunnen worden maar dan krijg je een film van vijf uur. ze hadden mischien ook beter van de vervolg delen drie delen moeten maken hoewel het dan mischien iets teveel van het goede is. niet voor mij trouwens maar ok.

en alle kritieken die ik lees valt te begrijpen maar 1 tip kijk de film gewoon nog een keer hij is lang niet zo slecht als iedereen beweert. en de tweede keer beviel ie mij beter.

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Als je tegen mensen zegt: 'wat vond je van Pirates?', hoor ik vaak: 'prachtige special effects!'. Maar nooit hoor ik 'Geweldig boeiend!', 'spannend', 'echt grappig' of 'goed verhaal!'.

En dat is deze Pirates ook. Net zoals Spiderman 3 een kunstje van wat ze allemaal wel niet kunnen met special effects en camera standpunten e.d. Maar die film hebben geen hart. En deze film miste het typerende 'Pirates' hart. Het was een spektakel, dat tegenviel qua spektakel. Het was een zogenaam goed doordacht verhaal, die eigenlijk toch wel simpel was, en totaal niet in de stijl van de voorgaande. Het was een drama, maar alle drama stukken waren dramatisch. Het was een amusumentsfilm, die zichzelf toch wel serieus nam. Het zou een Pirates film zijn, maar donkere zeeen en plaatsen, aziaten en een serieus verhaal is nou niet echt volgens de Pirates stijl.

Het was een goede film, die toch wel veel kenmerken vertoonde van een niet zo goede film. 2,5*

(Jeeej, ik heb nog nooit zo'n vaag bericht geschreven:D)

avatar van DOBBY DIGITAL

DOBBY DIGITAL

Kwam er in t begin slecht in, het begon slap en kwam traag op gang.. maar echter na een uur was t tij gekeerd. de film kwam zo geweldig terug dat ik de lead-in niet meetel

avatar van GertB

GertB

Hufter schreef:

Mooie afsluiter van de trilogie.

Nee, er komen nog volgende films ..

Is al bekend gemaakt.

Maar ikzelf heb niet echt goed de film kunnen volgen.

Maar dat lag niet aan de film ... Me vriendin was er bij dus ik bekijk die film nog wel eens

*Geen stem*

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Half punte omlaag naar 2*, vond ik Pirates 1 een uiterst vermakelijke film, deze film is amper te volgen, bevat veel te veel monsters en is vaak veel te serieus. Er gebeurt van alles en nog wat maar toch wist hij totaal niet te boeien..

De 2* gaan volledig naar Johnny Depp en Industrial Light and Magic

avatar van italian

italian

De laatste jaren is er in Hollywood een afschuwelijke traditie ontstaan : dat van de simpele verhalen die op welke manier dan ook op zo'n moeilijke wijze, en ook gewoon op een totaal ongestructureerde, rommelige wijze, verteld moeten worden.

Meneer Verbinski doet er natuurlijk blindelings aan mee. Want de film zit zo volgestampt met personages, ontwikkelingen, plotwendingen dat je na een half uur helemaal niet meer weet wie met wie bevriend is en wie tegen wie complotteert, om zo het uiterst eenvoudig verhaal te camoufleren en indien het publiek dat door zou hebben maar hopen dat de toeschouwers zich maar genoeg amuseren met de spectaculaire special effects en wandelende attractie Depp. Er mocht trouwens ook voor mij een dik half uur weggeknipt worden.

En wanneer je genoodzaakt bent om het verhaal toch maar te laten liggen voor wat het is, blijven er alleen nog maar beelden over.

Daar kan ik wel iets positiefs over zeggen : vooral het eerste gedeelte van de film bevat zeer mooie shots, zoals die op de zoutvlakte,de scenes in Singapore die een echte avonturensfeer uitstraalden of de tocht door de ijsbergen. Naast die mooie shots komen er in dit deel ook opvallende veel fantasievolle zaken tevoorschijn, zoals de de krabjes, maar die spijtig genoeg niet verder uitgediept worden of verder mee gewerkt worden omdat de lege karakters nog even in de belangstelling moeten komen met hun problemen en andere dramatische onzin.

De acteurs zijn hier ook niet bijzonder en Orlando moet, ook van mij, niet meer acteren. Alleen Depp was weer eens een lichtpunt want met zijn charisma en ondeugende blikken zorgt hij voor wat luchtigheid wanneer Bloom, Knightley en Rush zich te veel au serieux beginnen te nemen in hun heroische, melodramatische en store (onzin)gesprekken.

avatar van The One Ring

The One Ring

italian schreef:

Hier erger ik me ook wel aan. Vooral omdat die simpele verhalen ineens vol met plotgaten zitten. Daarnaast worden de films er niet vermakelijker op en dat is vrij ernstig voor films die eigenlijk alleen maar willen vermaken. Als laatste wordt oom de lengte van die films vaak nog eens veels te lang. Hopelijk stopt deze trend snel. Pirates 3 is alweer het zoveelste slachtoffer.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

spectaculair, best grappig, een half uur te lang, soms langdradig en kan absouut niet toppen aan deel 1. Bovendien vraag je je best vaak hoe hangt dat touw zo vast en wat doet die parachute op dat schip. Kon Johny Dep de vorige films nog redden in deze bevind hij zich op een zinkend schip. (een woordspeling om jaloers op te worden) Toch is de film vooral dankzei het eerste half uur best vermakelijk. Laten we in ieder geval wel allemaal vollop hopen dat ze niet een 4e deel gaan maken.

3 sterretjes

btw voor de mensen die de film nog niet gezien hebben, wachten op het stukje na de credits is niet de moeite waard,

gebruik gewoon deze link om het te zien:

avatar van Elementofone

Elementofone

Tsja wat moet ik ervan zeggen. Pirates of the Caribbean heeft me ongelooflijk weten te verrassen. Deel twee was vervolgens een flinke domper, maar zeker vermakelijk. Mijn verwachtingen voor dit derde deel waren niet echt hooggespannen, het is met deel twee al genoeg uitgemolken.

Johnny Depp is natuurlijk grappig om terug te zien, Keira ziet er altijd leuk uit, en in tegenstelling tot enkele voorgaande berichten vond ik Orlando Bloom niet heel erg slecht acteren (uitzonderlijk goed ook niet).

Struikelpunten zijn voor mij de volgende. Het is allemaal veel te langdradig. De special effects zijn schitterend, maar dat het merendeel van de film daarop steunt is jammer. En dan komen naast het hoofdverhaal nog allemaal zijverhaaltjes bij kijken die er wat mij betreft niet toe doen.

Daar weegt tegenop dat ik het allemaal zeer vermakelijk vond om te kijken. De humor is erg leuk, al is het soms wel erg over the top. Bovendien ziet het er allemaal, zoals ik al eerder zei, schitterend uit en zijn piraten sowieso supercool.

Mja, ik geef er drie sterren voor, en tegen deel 1 kunnen 2 en 3 samen niet tegenop. Laten we hopen dat het bij deze drie delen blijft, want zo is het genoeg.

avatar van Alittleromance

Alittleromance

Dit moet dan de kassakraker worden van het jaar. Wel dan zijn er films die beter verdienen (BV: Apocalypto). Deze film is slaapwekkend, waar gaat het over, Veel te lang, voor mij persoonlijk geen cent waard. Een halve ster is eigelijk nog veel te veel, sorry.

GertB schreef:

Nee, er komen nog volgende films ..

Is al bekend gemaakt.

Maar ikzelf heb niet echt goed de film kunnen volgen.

*Geen stem*

dit is nog altijd niet zeker of er een vierde komt.

jerry , gore , johnny hebben dit nog altijd niet officieel bevestigd.