Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Blood Duster
Aardige film net zoals de andere 2 delen. Gewoon verstand op nul en wegkijken met 1 liter cola en een zak chips. Wat verwacht men nu van zo'n films als deze!?!?!?!?!
tukkerstein
Krijgen we het weer, de chips en de cola...
Horrordude
verstand op nul ? lijkt me echt niet slim als je er wat van wilt begrijpen. Het is een moeilijke film , ook al heb je 1 & 2 gezien.
horrorscream
Ik vind het de beste van de 3. De eerste is wat 'rustiger', de tweede wat 'wilder' en de derde zijn 'rustig' en 'wild' vermengt, dit maakt hem zo goed. Mooie special-effects, goede muziek, en natuurlijk, goede acteurs. Proficiat, het is bijna de best ineengestoken filmreeks die ik ooit heb gezien!
Vinco
Weer een fantastische film,tis heel simpel je houdt hiervan of je houdt er niet van.
Tis weer een en al spektakel en natuurlijk prachtige effecten en subliem acteer werk.
Film duurt lang maar deze film verveelt geen moment.
En de mensen die hier negatief over zijn hebben totaal geen oog voor dit soort films en snap daarom ook niet waarom ze er dan uberhaupt naar kijken.
4,5 sterren
Omdat ik 1 (3,5*) en 2 (3,5*) wel kon waarderen. Maar als jij genoegen neemt met een film zonder script en veel te veel 1 dimensionale personages moet je dat vooral doen. Ik geef het een 0,5*
missy85
ik heb deze film gisteren in de bios gezien. en ik vond het een geweldige film!!!!
Alleen ik dat einde tussen Will en Elisabeth vond ik wel zieilig...
En voor degenen die de film nog gaan kijken in de bios, blijf wachten tot na de aftiteling, want dan komt er nog een klein stukje achterna!
-jack_sparrow-
film zonder script ?
hij is begonnen zonder script ja , maar ondertussen werd er wel een script geschreven hoor !
en ik vind echt niet dat deze film 1 demensionale personges heeft.
JoeCabot
film zonder script ?
Je moet ook niet alles te letterlijk nemen hé
Wel, het zijn toch duidelijk zuivere typetjes. Niet dat daar op zich iets mis mee is natuurlijk...
kentukkie
1 liter cola vind ik persoonlijk veel te veel..en in plaats van chips zou ik popcorn nemen maar ja smaken verschillen nu eenmaal.. deel 1 heb ik met een pizza shoarma gekeken en deel 2 met bokkepootjes en thee
film zonder script ?
en ik vind echt niet dat deze film 1 demensionale personges heeft.
Ik had mijn klacht over het slechte script (ze hadden overigens veel te veel script en het minimaal met een uur moeten inkorten) al gepost voordat ik van de imdb trivia hoorde, daarbij vraag ik me af hoe je al die piraten koningen anders wilt omschrijven....
M.ike
Ik vond deze film juist erg goed.Soms wel wat langdradig,hij had van mij ook wel wat korter gekunt.Maar verder was ik zeer te vreden over de film. 4 * dat stukje na de aftiteling heb ik niet meer mogen mee maken ,de aftiteling duurde naar mijn zin te lang .En ik ben de zaal uit gegaan ,.. Weet iemand waar ik dat stukje kan vinden?
Salto
Voordat ik em ging kijken heb ik heel veel negatieve reacties op deze site gelezen. Daarom twijfelde ik over die hele lange zit daar in de filmzaal.
Ik heb em nu gezien en ik begrijp niets van al die negativiteit. Het was een grootste film en ok, de eerste is meestal de beste in de reeks, maar in deze film zat alles.... goede muziek, actie (heel veel), humor, een lekker ingewikkeld verhaal....
Ik heb ervan genoten en ik vond Johnny Depp echt meesterlijk. Nauwelijks te geloven dat hij deze rol speelt... zo anders is hij.... Ik denk niet dat ie nog genomineerd wordt voor deze rol, maar hij had em wat mij betreft de eerste keer moeten krijgen. De oscar dan...
Ik moet ook zeggen dat 'de bijrollen' het ook goed deden in deze film (de piraten etc).
Cherry~Pop
Alleen ik dat einde tussen Will en Elisabeth vond ik wel zieilig...
Zou je willen zeggen wat voor stukje dat was?Mn vriendinnen vertrokken meteen bij de aftiteling terwijl mn intuitie me zei dat k moest wachten
Quentin
Knightley heeft 10 jaar later een zoontje en dan komt Bloom met zijn scheepje aangevaren
Beter dan deel 1.
Vooral het eerste "deel" dan. Wat meer personages (leukere vooral). Maar vooral het stukje op de witte vlakte met de krabbetjes was erg leuk. Zo'n momenten spreken me dan weer wel aan.
Film duikt op het eind wel stevig in elkaar. De ontmoeting op het kleine eilandje was nog fijn, daarna volgt een oersaaie battle waar ik een paar stukken uit gemist heb. Geen idee hoe het komt, maar die grootschalige battles worden altijd op de meest saaie fantasieloze manier in beeld gebracht. Vond het een enorme sisser.
Vond de film in z'n geheel niet veel, maar enkele stukjes apart waren wel leuk om een keertje te zien. Blijft verder wel veel te lang duren en mensen als Bloom hoeven voor mij echt niet meer te acteren.
1.5*, vooral voor de eerste 2 uur dan.
johan166
op zich een goede film, je moet hem alleen in de bios zien. Ging er negatief heen.. Rokers stoelen waren al bezet.. 1 pauze van een paar min.
Toen de film eenmaal begonnen was, kreeg ik een tevreden gevoel. Oke hij is niet perfect, maar sommige meningen van mensen snap ik niet. Als hij zo slecht was. waarom hoorde ik de hele bios lachen en doen??? Heb me zeer vermaakt, maar aan het einde kwam ik dus geen baby van bloom tegen..
4,5
killerfreak
let op spoiler
en als ge het niet hebt gezien, dan hebt ge niet lang genoeg gewacht
The One Ring
Vond ik ook verreweg het leukste stuk. Net als het moment iets later waarin ze die boot omkiepen en hij op z'n kop drijft.
Max en Joep
van het weekend gezien..
tsja, dol dwaze rit in de achtbaan.
Leuk hoor, maar wel veels te lang.
en op een gegeven moment had ik het ook wel echt gezien met de 1000ste vechtscene etc.
maar ach, wel lollig....
Visueel overdonderend en in zijn opzet als hersenloos bombastisch vermaak zeer zeker geslaagd.
seanpuffy
ik ben aan het twijfelen tussen 4 en 4.5 maar de 2de en 1ste krijgen 4.5 en ik weet niet waarom maar ik vind deze film een klein beetje minder. waarom weet ik niet maar ik heb het gevoel dat ik iets mis in deze film dat ik in de eerste en tweede niet voelde. het wilt natuurlijk niet zeggen dat ik deze film minder vind dan de vorige twee het kan er zeker aan tippen maar het heeft net dat tikkeltje minder dat het eerste en tweede wel heeft.
het kan nog veranderen als ik hem is voor de tweede keer ga zien maar momenteel toch een 4 gelijk aan 8/10
trouwens johnny depp speelt weer een super rol:)
ik wacht al op het vierde deel. dat hij er maar snel is.
Gabe Walker
4,5
Een film hoeft niet per se goed te zijn omdat de hele zaal lacht... ik heb ook een paar keer goed gelachen ( en idd, de hele zaal). Maar toch vond ik de film best tegenvallen, het waren de special effects (hiermee doel ik ook op de actie scenes), de grappen en de settings die het in mijn ogen compenseerde met het bagger verhaal en de overvloed aan de oppervlakkige karakters ( op een aantal uitzonderingen na natuurlijk).
Daarnaast moet je de aftiteling helemaal afkijken om het zoontje van bloom te zien.
Beter dan deel 1.
Maar vooral het stukje op de witte vlakte met de krabbetjes was erg leuk.
dat vond ik juist het slechtste stuk ..
anne J
Iedereen weet hoe deze film verloopt; stel je voor wat je het liefst zou willen hebben aan het einde van de reeks en doe dan precies het tegenovergestelde. Met andere woorden: compleet onbervredigend.
Goed gezegd.
Ik heb de film zaterdagavond gezien, ik ben echt diep, diep, diep, diep teleurgesteld...
Ik heb film één een 5,0 gegeven en film twee een 4,5.
Dit deel geef ik een 2,0!
Ik sprak een paar weken terug mijn ongerustheid uit over de film, hier. Maar dat was dan ook echt mijn ergste verwachting. En het is nog echt gewoon twee keer zo erg uitgekomen.
De minpunten (wees gerust, hierna komen nog twee pluspunten ofzo, haha):
Om te beginnen bij het begin: de openingsscène. Ik dacht al vanaf de eerste paar seconden: nee... Want het licht was to-taal anders dan deel één en twee. Dat bleef eigenlijk zo de hele film.
Wat voor mij ook heel belangrijk is, waarom ik het zo'n laag punt geef, is dat ik de HELE film lang niet het gevoel had: 'Ik zit bij Pirates of the Caribbean in de bioscoop'.
Ik had eerder het gevoel: What the hell zit ik hier nou te doen? Een irritante animatie film kijken (10 meter hoge Tia Dalma, 20 Jack's, etc) waar toevallig personages uit PotC in voorkomen? Ook was het helemaal geen Caribbean, geen helderblauwe zeeën en eilanden, geen Piraterij tot op het bot, maar irritante aziaten, donkere zeeën en afschuwelijke kostuums.
Jack Sparrow... Johnny speelde goed, ja, op zich wel, maar ik vond hem soms toch écht helemaal fout zitten, dat ben ik niet gewend van hem, no where.
Wat ik ook afschuwelijk vond was de "Jack Sparrow entree". Prachtig uitgedacht in film één en twee, vooral film één natuurlijk.
Hier was het eerst allemaal gezeur met 20 Jack's om het "nóg grappiger te maken" en daarna dachten ze zeker van: 'Oja,, wacht even! Nou hebben we dit wel gedaan, maar nog geen entree met het Jack Sparrow muziekje!
' 'O, dat geeft niet joh, dat proppen we er wel gewoon nog tussen! Hier, hier kan hij prachtig op de pearl van een zandbank afschuiven!' 'Ja, goed idee!' Resultaat: heel afgezaagd. Ze hadden óf dat met het schipschuiven weg moeten laten óf alleen het schipschuiven.Daarnaast vielen jack's gewetens ook niet in de smaak bij mij. Waarom opeens in film drie? Had dat dan in alle films gedaan (en dan wél goed)! Maar niet alleen hier.
Afgeraffelde verhaaldelen... In film twee waren sommige verhaallijnen, gebeurtenissen erg belangrijk. Zoals The Kraken, Jack & Elizabeth & Will. Beiden werden in film drie gewoon weggemoffeld:
O, kijk nou! The Kraken is dood, och gerum. Nou ja, daar hebben we ook geen last meer van.' O my god, dat is toch schandalig, in film twee was dat beest een schrik en in film drie zie je het gewoon niet meer behalve levenloos op een strand liggen en er wordt één zin over gerept
Zo ook bij Jack & Elizabeth & Will, waar in deel twee veel aandacht aan werd besteed, kwam maar met één zin en één blik terug in film drie. Nou, wát een vervolg.
Het verhaal van gouverner Swann & ook het verhaal van Tia Dalma vond ik très horrible afgemaakt.
De humor... In deel twee was de humor oké behalve op het kannibalen eiland, daar was het af en toe flauw. Maar dit in film drie slaat echt álles. De humor was kinderachtig, voorspelbaar en heel erg flauw. Eigenlijk vond ik maar drie humor momenten over drie hele uren grappig (Marty wordt achteruit geblazen door zijn "geweer", Jack laat Will zijn adem ruiken en Will valt van het schip af, het aapje dat duidelijk maakte dat hij Jack mistte bij "just because they missed me?"). Voor de rest allemaal erg flauw zoals: Barbossa staat met zijn verrekijker, Jack rolt de zijne uit. OEPS, die van Barbossa is langer! (...) Even later komt Jack aanzetten met een helemaal uitgerekte, kromme, lange verrekijker die hij triomfvol uitrolt voor Barbossa's neus. Ik had betaalt om kwaliteit te zien hè, niet voor dit.
Sao Feng & Elizabeth Swann... Ik had niet het gevoel dat Sao ook maar enige waarde toevoegde, het enige waar hij voor zorgde was dat Liz nu kapitein is. Daarbij kom ik aan bij Elizabeth. I disliked the clothes, Very Much! Wat wel een pluspunt was, was dat Keira goed bezig was met acteren. Maar ik vond het hele verhaal met Liz niks.
Will Turner. Hier heb ik mij misschien wel heel erg aan geërgerd. Orlando was weer "lekker bezig" zeg met acteren, pf. Maar ik moet wel toegeven dat het minder erg was dan bij de eerste twee delen.
Het verhaal met Will vond ik echt te erg om aan te zien. Die jongen wist echt niet wat hij wilde.
Het ene moment hoorde hij bij de Piraten, het andere bij Beckett,
het ene moment ging hij voor zijn vader, het andere ging hij weer voor Elizabeth,
het ene moment verraadde hij de hele boel piraten, het andere moment liep hij weer vrolijk op het schip te vechten tegen de vijand.
Come on! Just pick a side!
Het einde... Dat sloeg nergens op. Jack gescheiden van de Pearl ergens op zee op een klein bootje. Doe gewoon alla deel één, dan is er nog iets goed. Maar nee. Jack en The Pearl zijn toch één?!? Waarom ze scheidden
Mijn god ik kan nog uren doorgaan (want terwijl ik dit typ komen steeds meer dingen in mij op van: Oja, dat moet ik nog zeggen en dat nog),
dus ik stop maar onderhand. Het komt erop neer dat het met echt diep heeft teleurgesteld. Ik hoef er zeker niet nog eens heen en ik hoef hem ZEKER NIET op dvd. Ik kijk hem wel een keer over een jaar ofzo, misschien geef ik hem dan een milder punt.
Ik ben nou gewoon zo geschrokken van dit afsluitende deel. Hebben ze echt deel twee en drie tegelijk opgenomen? Ja! Maar je ziet er niks van terug. Waarom kan Pirates niet gewoon een goed afsluitend deel hebben zoals Lord of the Rings, waarom zo'n domper? Ik ben echt niet vrolijk nou, al drie dagen lang.
Oké, nou nog een pluspuntje dan (wat helaas wel meteen gevolgd werd door een dikke minpunt):
Het moment dat Will Turner werd neergestoken. Prachtig. Daar had ik al de hele film op zitten wachten. En dat kwam tenminste uit, die laatste hoop. Het was echt helemaal stil in de (helemaal volle) bioscoopzaal, iedereen zat met ingehouden adem naar dat "o zo geweldige" gevecht te kijken. En op het moment dat Will gestoken werd sprong ik op en ik riep echt keihard, vet droog: JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Haha, dat was echt grappig.
Maar wat afschuwelijk was, was weer dat hij dan kapitein werd, laat hem toch ergens wegrotten. Nou is Elizabeth helemaal afhankelijk van hem en wacht elke tien jaar steeds voor één dag met hem. Het ergste einde ooit.
Haha, na dit ellelange verhaal van mij over At World's End, een 2,0* zoals je al boven las.
{EDIT} Ik hoopte al dat er geen film vier zou komen vóórdat ik deze film zag, maar nu wil ik al helemaal niet meer!
Redelijk juiste uiteenzetting, had nog best wat langer gekund, (Trouwerij, Blue Lagoon) wat mij betreft.
Maartenn
Sjonge Jonge, wat een uiteenzetting. Ik heb deze film gisteren ook mogen aanschouwen, maar kwam met een stuk bevredigender gevoel de bioscoop uit. Misschien wordt deze film wel gewoon té serieus genomen. Dit is geen topfilm en zo dien je hem ook niet te beoordelen. Dit is gewoon eerste rangs amusement opgeleukt met prachtige special effects.
Ik geef toe dat de film niet de hele tijd boeiend was en het verhaal soms erg vaag was, maar toch, ik heb genoten van een leuke film, met leuk acteerwerk (zowel Deep als Rush vond ik zéér overtuigend spelen) en geef ik deze film gewoon een 4,0*!
anne J
(Trouwerij, Blue Lagoon) wat mij betreft.
Ja, ik had eerst een lang verhaal over de trouwerij getypt. Maar ik kan niet zo goed verwoorden waarom ik dat stuk niet goed vond (dus delete), de scene kwam gewoon veel te flauw over in ieder geval (en het wás gewoon flauw).
Slater (crew films & series)
Na een 2e keer viel het mij ook op dat Orlando niet echt weet wat hij met zijn gezichtsuitdrukkingen aan moet. Dan is hij gewoon normaal, en dan acteert ie erg vaag.
En ik blijf het nog altijd geen leuk einde hebben.
Op de credits na dan

M.ike
ik vind dat stukje na aftiteling ook maar overbodig en snap niet waarom zeggen dat er nu helemaal geen 4e deel kaqn kokmen door dat eind .. vond dat stukej maar overbodig hadde ze net zo goed een 4e film mee kunnen beginnen

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging