Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
JOHNNY DEPP(L)
MORGEN is het eindelijk zover!
maar ik kan niet
ik kan zaterdag pas!
dan ga ik zo snel mogelijk heen!
mensen die morgen al gaan ,
veel plezier met kyken!
Rianneke_Dan
Johnny Depp zag er inderdaad erg goed uit op de premiere in Disneyland!
Aankomende zaterdag is het bij mij ook zover, dan ga ik samen met mijn vriend ook naar Pirates, en kijken of de film net zo leuk en goed is zoals je in de trailers al kan zien.
Ben zeker wel benieuwd, en je hebt iig waar voor je geld met zo'n lange speeltijd.
Black-Pearl
Zucht.... .. Ten Eerste,Hij vermeldt zelf dat ze een nieuwe poster MOGEN maken. Het MOET niet......... ( Mits je kan lezen) ( En er is wel degelijk verschil tussen MOGEN en MOET.)
Ten Tweede, je hoeft hem daarvoor geen Noob te vernoemen.
( Het is ook zo'n Afschuwelijk woord).
En Trouwens, ik vind het zelfs een van de meest verfoeilijke Posters
Aller Tijden. ( mijn MENING) Op één na dan, die van Thunder in Paradise is pas echt Afschuwelijk.
En ik WED zelfs dat ik een betere Foto kan creëren met Photoshop
dan die afgrijselijke Poster van Pirates kgghhhhh....... III.
En BTW aan je Filmstemmen te zien, denk ik eerder dat jij een N**B
bent dan Iketes. ( Sorry dat ik mensen hiermee kwets)
En ze kunnen de FilmPoster gelukkig niet meer veranderen.
Ps. Johnny Depp zet zichzelf echt voor gek met Pirates. ( mijn mening) Dat is echt Jammer voor zijn carriere.
Ik een Noob?! HAHAHAHAHA
Man ga spelen..
En welke Film stemmen?
ooit gehoord van MENINGSVERSCHILLEN!
Ga nou maar met je action men spelen

oh en ga lekker ergens anders lopen zeiken..
Hannibal
Kan er nu weer normaal over de film gepraat worden? Het niveau begint hier nu wel heel triest te worden.
sangha
inderdaad, het gaat toch om de film, niet om de poster?
feanaro surion
Zelfs het praten over de film zelf is van een erg laag niveau.. Veel rare taalfouten, zinnen die niet kloppen en er word weinig inhoudelijks gemeld. Voorpret voor een film waar je naar uitkijkt is leuk maar ik snap het plezier van dit gedoe niet zo...
Black-Pearl
Moet je niet bij mij zijn. Sorry.. Ik probeer het normaal te houden en ontopic te blijven.. maarja je heb eenmaal van die mensen die alles moet afkraken en zo..
Maar ik vindt het best..
Van welke leeftijd is deze film trouwens gerated?
Iketes
- 1968 berichten
Van welke leeftijd is deze film trouwens gerated?
12+, dus ik denk dat je er niet in komt
-jack_sparrow-
12+
en er zijn veel die onder een leeftijd binnen gaan zonder toestemming.
en waar om zou black-pearl niet binnen mogen ?
Wouters
Maar ik vindt het best..
De pot verwijt de ketel ??? Graag weer een beetje normaal en inhoudelijk over de film discussieren/praten
serpico
De meningen zijn nu al verdeeld: Lees de recensie op Preview en die op Filmvalley. Gelukkig neig ik altijd meer naar de kant van Filmvalley toe
tv1984
Ik ga hem overmorgen zien want morgen zal er waarschijnlijk te veel volk zijn vermits het maar een halve dag school is en ze hem voor het eerst draaien
Goofdella heeft de film bij een persvoorstelling gezien. De overige (5*) stemmen heb ik verwijderd.
prometida
Oehhh donderdag wordt een GEWELDIGE dag!
Dan ga ik hem eindelijk zien!!
(L)
prometida
Ik vind het knap dat hij zoveel verschillende rollen kan spelen.
Hij bewijst zichzelf weer eens dat hij ook nog een dronken piraat kan spelen zonder dat hij zichzelf, denk ik, voor gek zet.
nummervlinder
Ik vind het knap dat hij zoveel verschillende rollen kan spelen.
Tuurlijk, dat is zo, hij zet zich helemaal niet voor gek. Het is juist zo speciaal dat hij zo goed de rol van een dronken piraat kan neerzetten. Dus idd, Prometida je hebt gelijk.
susan**
Ik vind het knap dat hij zoveel verschillende rollen kan spelen.
idd daar ben ik het helemaal mee eens hij is gewoon een super goede acteeur !!
umh.. eigelijk gewoon DE beste acteur
aaa morge is het zover!!
zaterdag ga ik er pas naar toe
kan echt niet wachten gewoon, word vast weer geweldig net zoals elke film met Johnny Depp!
eerder kan ik niet echt jammer, ik ga hem zeker 3 keer in de bios kijken (als het niet meer is)

Stuntman_Jasper
Ik heb de muziek al in huis en ik kan je vertellen, het beloofd veel goeds
Zenview
inderdaad, het gaat toch om de film, niet om de poster?
Een poster is een hele belangrijke aspect van een film.
Voorbeeld: je hebt een perfecte film met goede cast, die ook nog eens hemels acteren.
En is de FilmPoster plotseling matig, dan zullen veel Filmfans zo'n poster niet aanschaffen. En een Studio als Disney zal daar uitermate niet zo vreugdevol over zijn.
Dan kunnen ze die winstaandeel wel Afschrijven.
Offtopic : En hierbij bied ik mijn excuses aan Black-Pearl, omwille van
mijn kritiek en commentaar.
anne J
Ik denk dat Pirates eerder positief is voor zijn carrierre omdat nu meer mensen hem ontdekken. Een aantal tieners zullen wel afhaken als ze zijn ander werk zoals 'The Libertine' zien, maar er zullen toch wel altijd mensen blijven hangen...
Johnny Wilmot, the second earl of Rochester
Ik ken trouwens zat tieners die The Libertine wel briljant/mooi vinden (including myself of course)
Ik denk ook dat PotC 1, 2 en 3 absoluut positief is geweest voor Johnny's carriere (en ook zeker voor Keira trouwens!). Wat wel is dat er nu allemaal van die stomme gillende keukenmeiden zijn
"oooh, Johnny,,, Jack Sparrow, waaaaaaah
" Get a life.
Omg, ik heb echt de hele tijd kriebels in mijn buik man als ik eraan denk dat hij vanavond in premiere gaat
En dat ik er dus gewoon kei snel snel snel heen ga (nouja.. over een week
) ik ben zooooo jaloers op mijn vriendinnen, die zitten nu deel 2 te kijken in de bios
Toenstraks deel 1 gehad.. En straks, deel drie !!!
JTV-kijker
- 2017 stemmen
bedankt , jij ook ,
ik ben best benieuwd .
vooral naar het verhaal en het einde natuurlijk.
alleen jammer dat we keith richards nog nergens in beeld hebben zien komen , ik hoop dat hij zijn manieren houd en zijn gedachten een beetje bij de film houd.
speelt Keith Richards mee in de film fwa???
ongelooflijk wat een pagina's en de film begint morgen pas
dat beloofd heel wat stemmen
x_ShamieeJ
whaa .. pirates 3 !!
Ik ga zo snel mogelijk kijken .. maar niet morgen dan gaan de meeste mensen en dan zit je tussen al die drukte .. misschien dit weekend ...
sju
Filmvalley heeft in ieder geval al een heel positieve recensie op haar site staan, na negatieve recensies van Dead Man's Chest!!
JohnWilliams
Over precies 50 Minuten, en 15 Seconde is er een premiere (om 12 uur)......
Prudh
Guttegut, kan er niet wat gesnoeid worden in deze berg onzin? Het is onderhand wel duidelijk dat elke puber zin heeft om deze film te gaan kijken....

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging