• 9.381.171 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Maggie Madsen

Glen Whitmann

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Met hopelijk dit keer de Transformers in de hoofdrol.

avatar van Zymovie

Zymovie

*Joly* schreef:

Ze zijn weer bezig met Transformers II: Revenge of the Fallen

Wooooot

avatar van black&white

black&white

Jammer dat er een vervolg komt op deze ...hmm.. wat eigenlijk??

Ik kan het geen film noemen, want als dit een film is dan stop ik met films kijken.

Slechter kom je ze zelden tegen.

ps; bedoeld voor mensen die snel tevreden zijn met wat ze voorgeschoteld krijgen . Vies, saai, ongezond (lijkt wel op fast food, ieggggggg).

avatar van DVD-T

DVD-T

Net even herzien en het blijft echt een super film,het heeft echt alle elementen die je van een (Michael Bay)blockbuster mag verwachten.

Eerst was ik een beetje huiverig voor een Transformers film omdat de tekenfilm toch een beetje jeugdsentiment is.Maar de film heeft mij compleet overweldigd.Net dus weer even gekeken in HD en het geluid bijna vol open,puur vermaak.Acteer werk is niet bijster goed,maar het zijn niet de acteurs waar het in Transformers om draait maar de super mooi gemaakte robots.

Bay doet eigenlijk waar die goed en niet goed in is, in het maken van hele vette actie heeft hij zich met deze film zichzelf overtroffen en laat de lekkere actie van The Rock ver achter zich, al blijft dat ook een goede film natuurlijk.De humor is ook goed vertegenwoordigd al is het op sommige momenten wel erg kinderlijk daar tegenover staat dat als ik deze film zie weer helemaal het jongetje werd die zo van de Transformers hield en als een film mij als het ware zo meesleurd kan je bij mij nog maar weinig fout doen.Bay weet hierin toch niet echt een goed verhaal te vertellen en laat dan ook alles,en dat is maar goed ook, om de actie draaien.Verhaal is niet echt wat ik zoek in Transformers, je gaat hem kijken omdat je de robotten in actie wil zien en dat is heel erg geslaagd.

Acteer werk is niet van het hoogste niveau, maar ze doen het leuk en het plezier druipt van je scherm.Ik was vooral onder de indruk van Jon Voight die ik hier voor het eerst in actie scenes zie.John Turturro vond ik ook sterk en was ik ook niet in een rol gewend als deze.Shia LeBeouf, tja hij heeft mij nog niet overtuigd.En natuurlijk Megan Fox en Rachael Taylor .

Zoals al gezegd is de actie wat we gewend zijn van Bay,maar ook de special effects zien er prachtig uit en komen goed tot hun recht in de transformatie scenes en de gevechten en geven je echt een WOW! gevoel, naarmate de film vordert wil je meer en je krijgt ook meer in een actie scene van dik een half uur wordt alles uit de kast gehaald.Camera werk had wel iets spectalulairder gemogen maar is nog steeds goed,en ik had soms het idee van wat overbelichting.Muziek is weer lekker bombastisch.Ook mij complimenten voor het geluid, en met de dts track heb je echt een lekkere bak met lawaai, goed om het stof een keer uit je boxen te blazen, heerlijk.

Ik vind Transformers een goede film, maar vooral als liefhebber heel tof.Vermaak van de bovenste plank en ik kijk dan ook erg uit naar het tweede deel.

Stem verhoogd van 4* naar 4.5*

avatar van martinovitch

martinovitch

Slechter kom je ze zelden tegen.

Jaja zie ma da ze u niet in stukskes snijden en als fast food verkopen!

Deze film is naar mijn mening best wel goed hoor !

maja dat moet ieder voor zich uitmaken !

Adios

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Martijnnn schreef:

Met hopelijk dit keer de Transformers in de hoofdrol.

Helemaal mee eens.

avatar van Lad

Lad

Ben ik de enige die zich redelijk fel irriteerde aan die robots die konden praten...Dat was echt wel minder vond ik.
En dan die ene nog via de radio...Haha, kom op zeg!

De special effect waren heel goed, net als de paar grappige momenten in de film.

Positief:
- begin van de film, vond ik echt wel sterk beginnen
- special effects
- paar komische momenten
- acteerprestaties

Negatief:
- paar ongeloofwaardige scenes, maar dan echt ongeloofwaardig he ...(spoiler)

(bv. toen die robot uit het presidentieel vliegtuig ging en niemand van de honderden aanwezigheden het zag!! Hilariteit alom!!.)

- het kunnen praten van de robots.

Alleszins, het is wel echt een goede film, en zeker een aanrader, maar voor mij persoonlijk geen topper, maar ik kan wel begrijpen dat velen dat wel vinden.

avatar van DVD-T

DVD-T

Lad schreef:

En dan die ene nog via de radio...Haha, kom op zeg!.

Als je de tekenfilm kent had je kunnen verwachten dat de Transformes in de film ook kunnen praten.Of vond je de stemmen gewoon irritant?Die ene die via de radio praat kan ik nog wel begrijpen.

avatar van Lad

Lad

DVD-T schreef:

Het was ook vooral die...

Thx voor info!

avatar van Materny

Materny

Muziek in de film is echt fenomenaal.

Slechter kom je ze zelden tegen.

Kan je nog kinderachtige lullen, jezus. :S, Als je het geen film kan noemen, bezoek dan niet elke keer deze pagina!!

avatar van The Last

The Last

black&white schreef:

Liever tevreden dan ontevreden mensen toch?

avatar van black&white

black&white

*Joly* schreef:

Wat heeft Jezus met Transformers te maken?

En let ook op beetje op je woordgebruik. We gaan geen vieze woorden gebruiken, zeker niet naast de naam Jezus.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Niks. Maar God wel.

"Since God created man, and man created the Transformers, the Transformers are like a gift from God!"

Wat heeft Jezus met Transformers te maken?

Het gaat hier over Transformers niet over mijn woorden gebruik...

avatar van Qwertary

Qwertary

Ik heb hem van het weekend gekeken en ik vond het een leuke film, met erg goede actie scènes en vooral de special effects waren goed. Soms een beetje voorspelbaar en best een Pro-American film nu ik zo over nadenke. Voor liefhebbers van een intellectueel Drama is dit niets, voor tieners die gewoon een langere film zoeken met veel actie en een simpel doch effectief verhaal is dit zeker wel wat

avatar van Blokland

Blokland

Typische Michael Bay-film...

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Jup, hij zou actie regiseur moeten worden.

avatar van janhero

janhero

Leuke special effects. Voor de rest een butfilm.

*Joly*

Ik kijk deze film bijna elke avond en hij verveeld nooit, ik kan niet wachten op deel 2 , en nog iets, als Sam van zijn fiets valt zie je heel duidelijk dat het een stuntman is als je op pauze zet.

avatar van hellblazer93

hellblazer93

O komt er ook nog een deel 2? Ik weet niet of dat zo'n goed idee is..

Over deze film: Hij viel me erg mee. Ik ha hem mar gekocht op hoop van zegen dat hij niet al te slecht zou zijn, aangezien ik toch wel erg nieuwsgierig was naar de film. Het verhaal is niet heel goed, maar de effecten zijn verbluffend en het acteerwerk viel me ook enorm mee. Ik had 4 sterren gegeven, als de opbouw niet zo standaard zou zijn. Toch een prima film.

avatar van Riddick

Riddick

Cijfer verhoogt naar 4* na het herzien van de film.

Moet toch zeggen dat ik Michael Bay steeds beter begin te vinden.

Snap echter ook helemaal niet waarom mensen hem niet mogen..

Te standaard? Te commerciel? Te Hollywood? Zulke films moeten er toch ook zijn.

avatar van Marintje

Marintje

Een mooie film, de special effects zijn verbluffend gemaakt. Het mooie aan deze film is die verschillende personages, Sam, die legermensen, de transformers, Mikaela, en de S 7, ik zie het verhaal dan de hele tijd van een andere standpunt.

P.S Die Mikaela is niet verkeerd .

avatar van a-rdaa

a-rdaa

best wel vette film, hy leek me eerst best dom, maar een vriendin haalde me over om te kyken, en ik vind 'm wel vet!

avatar van XxDangerousxX

XxDangerousxX

Ik weet nu al dat ik deel 2 niet zal kijken.

Naar mijn mening is Transformers een van de slechtste films ooit gemaakt. En dat zegt veel!

avatar van SanderSander88

SanderSander88

XxDangerousxX schreef:

Ik weet nu al dat ik deel 2 niet zal kijken.

Zonder goede reden zegt dat heel weinig.

avatar van chris_koek

chris_koek

Wat een effects in deze film die je het toch wel leuk maakt om hem te kijken. Was vroeger nooit een grote fan om naar die tekenfilms te kijken, maar dit is wel betere.

Shia heeft weer goed acteer werk geleverd!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

We moeten er straks allemaal aan geloven de nieuwe generatie acteurs.

Sommige zijn veelbelovend, maar bij sommige denk ik gadverdamme hier word ik nu echt kotsmisselijk van. Neem nou Shia LaBeouf als ik hem zie acteren in Transformers of bijvoorbeeld Disturbia dan heb ik echt een teiltje nodig. Je ziet ook niet eens het verschil. Het is praktisch dezelfde rol. Ik bedrijf nog liever de liefde met een hongerige alligator dan dat ik naar dat verschrikkelijke ventje moet gaan zitten kijken.

Voor sommige heb ik wel hoop. Ryan Reynolds mag het van mij wel heel ver schoppen.

avatar van Pgs3000

Pgs3000

Ik heb zojuist de film bekeken, en door de slechte reacties hier op moviemeter heb ik zo lang gewacht.

Wat ik niet begrijp is dat mensen die schijnbaar niet van dit genre houden, toch naar deze film kijken. Als je transformers gaat kijken, begrijp je automatisch ook dat het van een tekenfilm afkomstig is, en dat je een "tekenfilmachtige" film kan verwachten. Ik vind de vele negatieve reacties dus niet terecht.

Ik heb van begin tot eind van de film genoten. De special effects waren ronduit geweldig, en de actie was ook geweldig. Dat het verhaal nou een beetje "simpel" was.... Jah!! en!!! dit is... TRANSFORMERS!!! weet je nog?? die tekenfilmserie??

Wat de acteerprestaties betreft, eens met sommige negatieve reacties. Maar om nou te zeggen.. "ronduit slecht.." neuh.. Het was een zeer vermakelijke film.

Ik heb zelden met zoveel lol naar een film gekeken! en daar gaat t om denk ik. Ik ga niet de film tijdens het kijken analyseren. Ik geniet er gewoon van.. en dat zouden meer mensen moeten doen, in plaats van te zeuren over elk klein detail.

Ik denk dat degenen die vroeger transformers als speelgoed hebben gehad, en ook de tekenfilms keek, echt van de film zal genieten.

Pgs3000 schreef:

Eindelijk iemand die NADENKT!!