• 9.381.110 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Maggie Madsen

Glen Whitmann

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ja die Shia Labeouf vind ik ook een heel vervelend klere ventje.

Ik heb hem nu in 2 films gezien. Deze en Disturbia. In Disturbia speelt hij precies hetzelfde als in Transformers.

Maar heeft niemand moeite met Frenzy dan?

Ik drink nog liever de kots van een nijlpaard dan nog een keer naar dat irritante ding te moeten kijken. Jar Jar Binks is er nix bij.

avatar van The Last

The Last

JacoBaco schreef:

Jar Jar Binks is er nix bij.

Je kunt ook te ver gaan. Jar Jar Binks liet mijn hoofd op hol slaan.. snap echt niet wat zo irritant is aan hem.

avatar van NightWolf

NightWolf

Typische Bay film die me dus ook wel kon bekoren. Heb me geen seconde verveeld en had geen last van slechte acteerprestatie's van wie dan ook. Lekkere portie actie met af en toe een vleugje humor erbij.

avatar van The Last

The Last

The Last schreef:

snap echt niet wat zo irritant is aan hem.

LeBeoef dan he.

avatar van egelhunter

egelhunter

Deze film nu al keer of 5 gezien, en blijft vet. Vind de humor leuk, de chick is lekker, en de special effects zijn erg mooi. Alleen het verhaal is niet zo goed maarja wat boeit dat het gaat om de actie en dat zit er vollop in. Op naar deel 2.

avatar van Yoboman

Yoboman

Wel leuke film. Maar soms is beetje overdreven. Ik houd niet meestal voor sciene fiction..

avatar van Mlis

Mlis

Hele leuke spannende film!!! Ik had dit wel van de film verwacht en heb mij geen seconde verveeld. De humor wat in de film zat vond ik erg leuk en maakte de film niet te serieus. Er was genoeg actie en de muziek past goed bij de film.

*Joly* schreef:

Wat houd DVD Transformers Special Edition nou in?

De special edetion is een robot met daarin de DVD, ikzelf vind het wel geinig

egelhunter schreef:

Reken daar maar niet op!

JacoBaco schreef:

Ja die Shia Labeouf vind ik ook een heel vervelend klere ventje.

Maar heeft niemand moeite met Frenzy dan?

Kots van een nijlpaard!!!!!!!!!!????????

avatar van 606

ongelooflijk super vet en zo goed gemaakt

kijk uit naar deel 2

avatar van Resh

Resh

echt heel tof die film mooie effects en al helemaal leuk voor de Transformers fans van vroeger

dijkieR

best een bagger film zeg.

gaat t nou over trabsformers of over een puber??????

1.5 ster en dan alleen voor megan fox !!!!

avatar van heat

heat

dijkieR schreef:

best een bagger film zeg.

gaat t nou over trabsformers of over een puber??????

1.5 ster en dan alleen voor megan fox !!!!

dan ben je bij de verkeerdee film my boy............haha

heat schreef:

dan ben je bij de verkeerdee film my boy............haha

vandaar dat ik m ook met een uur uit heb uit gezet want ik heb niks met tranzformers en al helemaal niet met pubers,

maar iemand had m liggen dus dach laat ik maar een poging wagen.

maar wat een bagger zooi !!!!

maar zij maakt de film nog een beetje de moeite waard.

my boy ?????????????

whar de fock is dat dan ????????????

laat dat maar ff aub.

maar heat is zeker van een andere orde als deze shit,daar kunnen we t over eens zijn.

avatar van starbright boy

Persoonlijke aanval en reactie daarop verwijderd.

SanderSander88

De stukjes met de Transformers waren mooi gemaakt en wel cool. Maar ik vond dat de acteurs in de film veel meer aandacht kregen dan de robots en de humor was ook echt slap. Hopelijk meer Transformers in deel 2.

En dijkier, heb je de film inmiddels afgezien? Want stemmen zonder iets te zien is een beetje waardeloos.

SanderSander88 schreef:

nou ik vond dat ik genoeg had gezien van dat wanproduct of kinderfilm kan ik beter zeggen en daar beoordeel ik hem ook naar !!!

dus bij deze.

1.5

aub mien jong !!!

SanderSander88

Een waardeloze stem dus. Ik vond de film ook niet super maar om nou een 1.5 te geven als je het eind-gevecht nog niet eens gezien heb.

SanderSander88 schreef:

hahaha het eind gevecht !!!!!!!!

nou dat kan me echt niet intereseren.

michael bay kennende zal t wel een mooi spektakel stuk zijn geweest.

maar zoals ik al zei mij kan t niet bekoren dat weet ik zeker.

Jammer voor je .

avatar van *Joly*

*Joly*

optimus prime schreef:

De special edetion is een robot met daarin de DVD, ikzelf vind het wel geinig

Sorry ???

het was pas echt tof geweest als de dvd zelf een robot was die je in en uit kon klappen. . Beetje half werk, dit.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Gelezen op de site van Propagandhi (voor degenen die het niet weten, dat is een Canadese politiek zwaar geengageerde punkband):

I have seen some terrible movies in my time. Independence Day, Armageddon, Titanic, The Departed...the list goes on. But tonight, in a bout of insomnia, i managed to watch 1 hour, 11 minutes and 58 seconds of what has to be the all-time King of all terrible, useless, obnoxious, stupid, insipid, horrid, putrid, fetid, utter shit movies: Transformers. Don’t ask me why i even tried. Just don’t. It’s not important. All i know is that my eyes actually smell like shit right now thanks to this visual bus-station toilet called a movie. I have in the past jokingly implied that violence should be visited upon those who have enjoyed such sad films. The joke is over. I hereby truly encourage people to hunt down every single person involved in the making of the Transformers movie (and their extended family members — including children and grandparents) and actually kill them. Literally. If you yourself enjoyed this movie (or were merely ambivalent about it), please consider killing yourself by nail-gunning your own eviscera to your own stupid face while sitting naked on a pail of bees you idiot.

Als jullie het daar niet mee eens zijn, dan krijgen jullie de kans om ze dat zelf te zeggen op 5 augustus in jeugdhuis De Nartist in Temse (B).

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Wat een belachelijke figuren.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

eerder een volwassenen film dan een kinderfilm , onderhoudende actie met wat romantiek .

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik blijf sceptisch over deze film. Het enige wat me eigenlijk aanspreekt zijn de special effects, een handjevol goed scenes en een paar goed uitgewerkte Transformers. (bumblebee) De humor ligt me totaal niet. Michael Bay is totaal geen liefhebber van de Transformers. Tja of dit enigzins invloed heeft gehad, zal ik niet durven te zeggen, maar het lijkt er wel op. In negatieve zin uiteraard.

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Geweldige, fenomenale special effects. De stem van Optimus gaf me weer dat jeugdsentimentgevoel. Daarnaast is het verhaal niet zo boeiend en de mooie vrouwen met een IQ onder de 10 mochten wel van mij achterwege blijven.

avatar van Cloud

Cloud

De details bij de robot blijven me verbazen. Alle radartjes die bewegen als er een close up is. Ongekend!!!

mooie film 3,5 *

avatar van *Joly*