• 9.379.078 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Maggie Madsen

Glen Whitmann

avatar van MiranLovertje

MiranLovertje

Ik weet bijna wel zeker dat er een 2e deel komt. Het was toch wel een open einde

MiranLovertje schreef:

Transformers 2 status nog announced, maar de film zal vast wel gemaakt worden.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Het was toch al vanaf de release van Transformers bekent dat er een sequel gemaakt zou worden.

Barcel

Het enige pluspunten van de film zijn het acteren van Shia en de bloedmooie Megan.

Barcel schreef:

Hou dat acteren van Shia maar weg Megan is inderdaad bloedmooi...

HarmJanStegenga schreef:

Hou dat acteren van Shia maar weg Megan is inderdaad bloedmooi...

Hoe bedoel je eigenlijk met die eerste zin van je?

Barcel schreef:

Hoe bedoel je eigenlijk met die eerste zin van je?

Zo overtuigend vond ik LaBeouf niet...

Leland Palmer schreef:

Zo overtuigend vond ik LaBeouf niet...

Tja, hij maakte wel heel vaak gebaren, daar is hij echt goed in!

avatar van timburton

timburton

Xextreem schreef:

Super film. Echt super. Totaal maar ook totaal alleen maar actie. Ps je moet er wel van houden uiteraad. Anders ga lekker een roman kijken. Dan is deze film helemaal niks voor jou

Inderdaad niet voor iedereen geschikt. 0 % verhaal.

Daar hou ik nou echt niet van.

avatar van The Last

The Last

Dat de film niet voor iedereen is snap ik, maar dat 0% verhaal gaat ook wat te ver.

avatar van Hando

Hando

Er zit juist best veel verhaal in. Dat het verhaaltje vrij kinderlijk is, is weer een andere kwestie natuurlijk.

avatar van White Trash

White Trash

Ik was en ben nog steeds enorme fan van die tekenfilm serie van vroeger. Ik had al mn twijfels over deze film eigenlijk en na het bekijken van de film vond ik hem dan ook aardig tegenvallen.

Ik vond de film vrij kinderachtig eigenlijk met transformers die zich gaan verstoppen voor de ouders van dat joch ook duurde het nogal lang voordat er beetje vaart in de film kwam. Jammer dat je starscream zo weing zag ook en miste toch wel paar toffe personeages maar die komen miss nog in ander films.

In de tekenfilm serie had ik altijd al een hekel aan Bumbelbee en das alleen maar erger geworden met deze film. Vooal als hij met een zielig stemmetje zegt dat hij heel graag bij die ene jongen wil blijven ga je toch sterk twijfelen of deze robot geen latente homo is.

De film sloot af met een epische bedoelde toepspraak van Optimus prime, toen was het mij duidelijk dat ik de film aardig vond tegenvallen en vooral een aardig lange zit was.

Het 2e deel zal vast komen hoop dat ze een wat grauwere duistere film van maken.

avatar van diaan11

diaan11

Ik verwachtte er eerlijk gezegd weinig van maar ik ben blij verrast.

Het acteerwerk was niet super, maar goed genoeg voor dit type film. het draait toch meer om de effecten en de actie en die waren dik in orde.

Knap dat ze er zo'n lange film van hebben kunnen maken zonder dat je aandacht verslapt.

Ik ben (meestal) geen fan van sequels maar zal hem zeker gaan bekijken. (uit nieuwsgierigheid)

avatar van thesleepinghero

thesleepinghero

Heb deze film vandaag pas voor het eerst gezien. Ik verwachtte er niet zo heel veel van, maar ik moet mijn mening toch bijstellen. Is een erg mooie film geworden met mooie special effects. Een 2e deel mag er van mij dan ook zeker komen.

avatar van Zymovie

Zymovie

1 van de beste films ooit (volgens mij )

Heb de film al meer dan 5 keer bekeken en blijft me boeien!

Blijf bij mijn 5 sterren

avatar van Zymovie

Zymovie

En voor de transformers fans is er al een klein trailerke uit van transformers 2

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Als grote Transformers fan (tekenfilm) heb ik toch met enige terughoudendheid uitgekeken naar deze film.

Meestal als er een film gemaakt wordt van een tekenfilm of verouderde serie wordt het helemaal verziekt. Hollywood heeft altijd zo een onverbeterlijke drang om het wiel opnieuw uit te vinden, en alles te "verbeteren".. (zie de Godzilla flop van enkele jaren geleden)

Helaas blijkt dat ook gedeeltelijk hier het geval te zijn.

Hoewel ik blij ben dat ze in ieder geval de stem en uiterlijk van Optimus goed hebben weten na te bootsen, is dat toch het enige wat enige gelijkenis vertoont met de tekenfilm. De namen van de transformers waren wel overgenomen, maar verder naar mijn mening te wijnig van hun karakterestieke eigenschappen. Stemmen / uiterlijk / kenmerken (michien op lichte persoonlijke eigenschappen van o.a. ironhide en jazz na dan).

Had dan op zijn minste de voertuig versies van de autobots een beetje op de originelen laten lijken voor de fans ipv een aantal naar vermoeden geheel willekeurig geselecteerde auto's.

Voor de rest een vrij eenvoudig verhaal, had opzich een wat betere en wat spannendere script kunnen gebruiken.

Special effects waren goed gedaan, alleen was het regelmatig onoverzichtelijk wat er gebeurde met de grote uit duizenden bewegende onderdelen bestaande robots die om elkaar heen draaiden en rolden.

Hopelijk is het vervolg toch iets beter.

avatar van The Last

The Last

SuperSideSwipe schreef:

Hopelijk is het vervolg toch iets beter.

Dat hoop ik ook, maar dat denk ik niet.

avatar van Gael

Gael

ik verwachtte weinig van deze film. maar hij heeft verrast. k vond hem heel goed. goed geacteerd en goede special effects

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Als klein @*% ventje moest ik vroeger gewoon iedere zaterdag the transformers zien anders werd ik gek. Ik had er een hoop speelgoed van en ik was dus best wel een beetje fan.

Om te beginnen wil ik alvast zeggen dat ik de tekenfilm beter vind dan transformers 2007. De film heeft erg veel nadelen maar gelukkig ook een hoop pluspunten.

Nadelen: - Shia LaBeouf (hij acteert erg irritant)

- Frenzy! Verschrikkelijk gewoon.

- De film bevat teveel foute humor.

- De mond van Optimus Prime en het knipperen van zijn

ogen. Om menselijk over te komen? Nee liever niet.

- Ik vind de film over het algemeen te kinderachtig.

Plus: - Erg mooie shots.

- Muziek en geluidseffecten zijn prima

zoals ik dat ook gewend ben van Michael Bay

- Actie scenes zijn spectaculair

- Er wordt op 1 iemand na goed geacteerd.

- Het zijn de Transformers!

X-Men had ook erg weinig personages in het eerste deel maar dat werd in deel 2 al goedgemaakt. Ik hoop dat Transformers 2 die volgend jaar komt hetzelfde doet.

* * *

avatar van metaledje

metaledje

GEWELDIG!!!!! waarom?

Ik voelde me weer helemaal zoals vroeger. Een klein joggie die de tekenfilms zo gruwelijk gaaf vond. Iedereen heeft wel een verborgen kinderlijkheid die er af toe eens uit wilt. deze film schept dat gevoel sterk op. Niks op aan te merken dus. Voor de vroegere fans gewoon een MUST!!

Ik vind dat ze er een uitstekende film van hebben gemaakt. (Iedereen denkt daar anders over natuurlijk) Oogvergrotende actie en effecten. Een goede cast naar mijn inzien. Prima sentiment en humor.. 4*

avatar van CTK

En geen cijfer??

avatar van Het Beest

Het Beest

Leuke film...

NIet alle acteur zijn overtuigend genoeg (Shia LaBeouf) en sommige acteur zijn gelukkig niet te missen (Megan Fox)...

4,5 sterren

avatar van mil.

mil.

Ik heb de serie nooit gezien, maar kan er toch wel inkomen dat de film een beetje teleurstellend was voor fans van de serie.

Het verhaal was redelijk zwak en vaak moeilijk volgbaar, maar de special effects waren zeer geslaagd.

Ik vond de autobots er héél cool uitzien en de transformaties van voertuig naar robot waren geweldig om te zien.

Ik had wel wat meer verwacht van deze film, maar ik heb er toch van genoten.

avatar van wwelover

wwelover

Serie nooit gekeken. Verwachtte een redelijke kutfilm met wat actie, maar dat is toch anders gebleken.

Verhaal is welliswaaar niet zo geweldig. Op de Cast is niks aantemerken. Zaten een aantal leuke mensen in zoals Megan Fox (Prachtige dame) en Anthony Anderson (die dikke donkere gast).

Special effects waren erg mooi gedaan. Actie scene's waren goed en leuk gedaan.

Humor was ook wel leuk. Toch vond ik de film vaak wat te overdreven en beetje vaag.

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Goede actie/sf film. Niet geweldig, mede omdat hij zo lang duurt. Maar ja, af en toe ook kinderachtig en het acteerwerk is af en toe "melig". Wel genoeg humor en actie om een stem uit te brengen van 3,5 sterren.

avatar van Burrito

Burrito

Een leuke film met veel actie. Ik heb er de meeste tijd van genoten. Er zaten stukken in waar ik dacht: "Leuk!". Het einde vond ik een beetje te snel gaan, ik kon namelijk niet alles echt volgen. Daarom krijgt deze film 4 sterren van mij!

avatar van tn2543

tn2543

Ik vond het echt een slechte film. Qua actie en special effects zit het wel aardig goed, maar het acteerwerk is echt van laag niveau. Ook is er een soort van comedy tintje in verwerkt, wat ik helemaal niet vind passen in deze film. Van mij mocht het wel wat dramatischer gebracht worden. Ook het verhaal mocht wel iets sterker zijn.