• 9.378.934 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Maggie Madsen

Glen Whitmann

avatar van HAMO

HAMO

Het is gewoon een super film.

Verder kan je niks meer over de film zeggen behalve dat het een super super film is en blijft ook al heb ik die al 10 keer gezien.

Sasja

jazeker weten datie super is. ik had em toen in de bios gezien en ik vond de special effects geweldig.

avatar van Rafke Pafke

Rafke Pafke

Man, man, dit moet zowat mijn grootste teleurstelling op filmgebied van de laatste jaren geweest zijn.

Wat een compleet onzinning en onuitgewerkt verhaal, slappe vertolkingen, onoverzichtelijke actiescenes en nogmaals, een compleet onnozel scenario.

De robots waren leuk gemaakt (zolang je hun gezicht niet zag) maar uiteindelijk leek het alsof ik naar een duurdere versie van de powerrangers zat te kijken.

gebuisd en dus maar 2*

avatar van Ronnievb

Ronnievb

Rafke Pafke schreef:

Goed omschreven!

Ronnievb schreef:

Goed omschreven!

nee, niet! Slecht omschreven!!

avatar van grid8400

grid8400

Roowland schreef:

Wat een troep. Dat je zoiets oppervlakkigs een 'film' mag noemen.

*zucht* waarom moeten films altijd diepgang hebben?

Het is van Michael Bay dan kan je verwachten dat je gewoon lekker popcorn entertainment krijgt en geen art *gaap* house film duh!

Verstand op nul, en lekker genieten van de hapklare brokken.

Op en top ENTERTAINTMENT dus.

Zo zijn er ook mensen die naar een pretpark gaan ipv een museum. Dat vergelijk je toch ook niet met elkaar?

avatar van tyleet11

tyleet11

Rafke Pafke schreef:

Fenomenale omschrijving!!!

avatar van skipy05

skipy05

na 2de maal te zien vindt ik hem nog beter. heel mooi gemaakt en goed geacteerd. en de muziek is ook erg goed. mijn stem veranderd van 4.5* naar 5*

avatar van film_kaza

film_kaza

Respekked schreef:
Actie slecht?

Hij heeft een punt moet ik zeggen. De visual effect zijn zeker indrukwekkend en inderdaad oscar waardig. Maar de Tranformers vechten tegen elkaar alsof je teddybeertjes tegen elkaar aan duwd. De actie was niet echt indrukwekkend.

Wel de Transformer die uit het zand kwam vliegen.
Ik had eerder verwacht dat het echt was dat ze op elkaar af vlogen, een harde knal in de lucht, en ze weer terugkwamen met een lichtzwaard en een enorm gevecht kreeg die wel eens geschiedenis kon krijgen.

Maar zo'n gevecht zou vreselijk duur worden.
Voor de rest werd er geschoten met een pistool, niet echt iets meer.

avatar van tal1b

tal1b

Roowland schreef:

Wat een troep. Dat je zoiets oppervlakkigs een 'film' mag noemen.

't is een bepaalde genre.

mss vind je drama- of eo-films meer diepgang hebben?

ik verglijk transformers bijv niet met the simpsons movie, appels met peren, konijnen en wortels.

Voor deze genre is het een topper, geen goeie horror of komedie, drama, maar goeie actie, met de verhaallijn die je kan verwachten van transformers.

avatar van BeKOS

BeKOS

Gewoon een leuke film.

Als je vroeger de tekenfilmserie leuk vondt dan is dit ook echt wat voor jou. Leuke humor, geinig verhaal...., goede effects,

gewoon een leuk avondje film!

avatar van flyer

flyer

Gewoon helemaal niets. Werd gek van dat gedraai met die camera. De effecten vielen zwaar tegen. En de rol van dat irritante joch sam kwam me al na 10 minuten de strot uit.

Verspilde moeite

avatar van Matakeo

Matakeo

Yeah, deze film laat zien hoe stoer Transformers vroeger waren en nu nog steeds! Zelfs voor mensen na de transformers-generatie is dit een leuke film om te zien. Alleen jammer dat Megatron niet zo goed uit de verf is gekomen als de rest.. Verder wel een hele vermakelijke film.

avatar van doortje38

doortje38

normaal geef ik niks om sf films maar deze was vanaf het begin goed om naar te kijken.

echt een geweldige film met goeie special effects

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

nou, ik heb deze film gisteren gezien. En hij viel me zwaar mee. Eerst kwam er altijd een tekenfilm van Transformers en daar vond ik echt geen ene reet aan. Maar de film was toch wel vet lol. Shia LaBeouf speelde echt geweldig, en ook de andere acteurs speelden goed. Er zat veel leuke humor in, en de Autobots en Decepticons waren prachtig gemaakt. Petje af voor de special effects dus. En het verhaal boeide ook wel.

4,0 sterren.

avatar van Theunissen

Albus Dumbledore schreef:

4,0 sterren.

"Shia LaBeouf speelde echt geweldig", het moet niet gekker worden. Maar waarschijnlijk ben je niet ouder dan een jaar of 12-14 (zeker als ik je top 10 films bekijk).

Dadelijk durft er nog iemand te beweren dat hij een Oscar verdiende met zijn rol in deze film.

avatar van purpl3haz3

purpl3haz3

Super film!!! Leuke hoofdrolspeler en mooie special effects!!

Pastichio Rocker

Shia LaBeouf verdient een Oscar voor zijn performance!

avatar van zinulzki

zinulzki

Kinderachtig vertier voor overjaarse pubers en SF-nerds.

avatar van martinovitch

martinovitch

zinulzki schreef:

Kinderachtig vertier voor overjaarse pubers en SF-nerds.

Mmm u reactie vind ik tog wel wat overdreven. Ik houw niet echt van SF maar tog deze film is zeer goed. Als ik u reactie moet geloven zijn der hier wel veel overjaarse pubers en dan vraag ik mij af wat ben jij dan met u belachelijke uitspraak?

martinovitch schreef:

Iemand die het wel heeft begrepen.

avatar van Xextreem

Xextreem

Super film. Echt super. Totaal maar ook totaal alleen maar actie. Ps je moet er wel van houden uiteraad. Anders ga lekker een roman kijken. Dan is deze film helemaal niks voor jou

avatar van The Last

The Last

Pastichio Rocker schreef:

Shia LaBeouf verdient een Oscar voor zijn performance!

Vreemde opmerking aangezien je maar 1 ster geeft.

ik denk ook datie sarcastisch was

Sasja schreef:

ik denk ook datie sarcastisch was

Inderdaad, lees de reactie van Theunissen op de vorige pagina maar eens.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Theunissen schreef:

En áls hij 14 jaar is wat dan nog? Ik zeg toch ook niet dat jij met je 36 te oud bent voor deze site..

Maar goed laten we het even over films hebben i.p.v. iemand zijn waardering af te zeiken met als argument: '' zijn leeftijd ''

Want geef toe:'' Wie is dan het kind hier?''

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Iemand afkraken op zijn filmsmaak omdat hij nog maar 14 jaar is, is natuurlijk wel erg kinderachtig! (woordspeling haha!)

Vooral als je 36 bent

avatar van CycloneXXL

CycloneXXL

Transformers was echt geweldig vond alleen dat het acteerwerk af en toe slecht was. Maar dat mag de pret niet bederven.

avatar van martinovitch

martinovitch