Genre: Komedie / Sport
Alternatieve titel: Bring It On Yet Again
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Hayden Panettiere, Solange en Emme Rylan
Plot Bring It On: All or Nothing
Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleaderteam op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden, schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar Los Angeles waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleadercarrière opnieuw op te pikken.
Britney
Leti
Amber
Sierra
Veruca
Ik heb zo m'n bedenkingen, toen ik deze film eergister weer zag, dacht ik, gatver, kan het nog erger.
Een flinterdun verhaaltje, zoals iemand al eerder zei, maar Sierra(Jessie Fife is het niet) is wel geweldig, maar dan denk ik aan Karen Smith, en Amanda Seyfried zet het toch iets beter neer, als de domme, maar toch lieve slet.
Een 2.5* omdat het verhaal nergens op slaat, maar Sierra maakt het ietwat beter, weliswaar gejat van Mean Girls.
Bacardi1862
Geinig wegkijk filmpje
Het is dat Hayden er in speelt anders had ik waarschijnlijk niet aan begonnen. Normaliete niet het gerne film waar ik warm voor loop, maar moet zeggen was wel vermakelijk die cheerleader stuff. Beetje jammer van dat 12 in een dozijn verhaallijntje.
Het enige goeie overgens aan dat American Football zijn de Cheerleaders.
skipy05
leuke film. Hayden Panettiere doet het wel goed. verhaal was wel in orde. de eindclip met rihanna was idd heel slecht gedaan.
Achmed
Ik heb er maar drie gezien en deze vind ik het leukst van de drie
Hayden Panettiere
is dit nou de leukste van de vier?
Vier? Dan heb ik nog wat te doen. Dacht altijd dat er maar drie waren...
amanda22
Het leukste 'Bring it on' deel van de (tot nu toe) 4 delen!
Vind Hayden Panettiere toch ook al leuker!
Lekkere muziek, goede dans en grappige scenes.
Verder niet heel speciaal
-happy
ik vind deze de leukste van de reeks! ik geef hem een 3,5 omdat ik Hayden Panettiere toch wel heel leuk vond spelen
maar zoals meerderen hier al zeggen di eeind clip van rihanna vond ik wel slecht... maar deze film is zeker een aanrader!
sanatje
Je hebt wel gelijk van die leuke film maar de eindclip was wel heel leuk hoorr..
Volgens mij ben je gwn jaloers joh
Ja I think sow..
Volgens mij wel want ze lijkt er echt op..
ps. is Solange Knowles familie van beyonce??
Solange Knowles Lijkt wel echt op Beyoncé, Maar dat is ze niet...
sanatje
Hayden Panettiere lijkt bij de einde waar ze battelen, wel op de zusje van Britney Spears,..Of niet..?
, zeg maar gerust zwarte ghettoschool. Meer South Central dan Crenshaw wordt het niet.
sterree_-_
ps. is Solange Knowles familie van beyonce??
jaa solange is het zusje van beyonce:P
Bloedhond
dit vind ik een nog net geen ruk-film, dus geef ik een 5, nog net geen voldoende dus, absoluut geen 10 waard
susan**
5 is hier het hoogst
montoyaruler
Sjezus wat is die Hayden lekker.. voor de rest een film die je maar 1x hoeft en wil zien.
2½*
Sjezus wat is die Hayden lekker..
Hm.. 17, o.k. dan mag het.
Best wel ruk allemaal dit natuurlijk,maar ach, het doet op zich wel wat het hoort te 'bringen'. En allemaal zo lief met een goed hart en zo.
Why can't we be friends.
(Overigens zelden een film op t.v. gezien die zo slecht ondertiteld was. Een keer of 10 ondertitelden ze gewoon het tegenovergestelde van dat gezegd werd. Nu zat er ook wel veel 'hippe' straattaal etc. in, maar kom op, laat dat dan door mensen ondertitelen die er een klein beetje feeling mee hebben).
Leland Palmer
Het begon allemaal zo leuk op die school in het begin. Was daarom ook even bang dat de film finaal inelkaar zou zakken toen Britney verhuisde en naar een andere school moest. Dat was in het begin ook zo, maar de draad werd na een tijdje weer redelijk opgepakt. Ik hou het bij redelijk, want meer is deze film echt niet. Een aantal leuke momenten worden afgewisseld met vreselijk irritante en baggerslechte momenten. Brrr, ik heb toch een paar keer behoorlijk m'n ogen dicht moeten knijpen; zo slecht werd het soms. Britney die probeert zwart te zijn:
Opzich een leuke wegkijker, maar wel vreselijk voorspelbaar en behoorlijk standaard. Daar valt vaak nog iets leuks van te maken, maar het enige wat hier dan nog meer positief aan is zijn de mooie meiden. Hmm, wie eigenlijk? Owh jah, Hayden Panettiere die de rol van Britney speelt. Voor de rest was het ook tien keer niks met de dames jammergenoeg. Maar uiteindelijk zal het wel om de dansjes en pasjes gaan die me totaal niet interesseren. Hou je daar wel van, dan is deze film wel leuk, maar als dat niet zo is hoop je snel dat dat vreselijk domme blondje weer eens in beeld komt, geweldig. Die was dan weer behoorlijk grappig.
Leland Palmer
Deze was ook heerlijk:
Sierra: If you leave, who's gonna help me remember my locker combination?
Britney: Oh, Sierra. It's your birthday.
Sierra: My birthday is April!
Britney: Sweetie, your combination is the digits of your birthday.
Sierra: Oh! What are digits?

nightbreed
Heel soms als ik totaal geen zin heb om een film te kijken dan wil het nog wel eens gebeuren dat ik naar een film als deze ga kijken omdat ik dan rustig op elk moment ff wat anders kan gaan doen.
Van de ruim anderhalf uur heb ik denk ik zo'n 50 a 60 minuten kunnen kijken, meer kon ik echt niet aan.
Mijn oordeel: Slechte standaard clichefilm met minder dan matig acteerwerk.
Ik ben geen fan van dit genre maar ik heb wel veel betere films in dit genre gezien, vandaar de 1.
3525chrisd
Hier kunnen ze tenminste (langer dan vijf seconden!) dansen, wat niet kan gezegd worden van de "dansers" in step up.
Pantoffel
Leuke wegkijkfilm met wel enkele goede quotes.
Maar die IM taal of wat dan ook
eefke123
leuk meidenfilmpje
ik vond hem ietsje beter als de eerst bring it on
m1701
Erg leuke meidenfilm!
Leuk verhaal ook. Natuurllijk niet zo heeel origineel
Maar leuk genoeg om nog een keer te kijken
Vind em net iets beter dan deel 1

Bring It On Again
2004

Bring It On
2000

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Center Stage: Turn It Up

Ice Princess
Drama / Komedie, 2005

Stick It
Komedie / Drama, 2006
professiondanscheerleadervideoclipsportmiddelbare schoolcheerleadingcheering crowd