Genre: Komedie / Sport
Alternatieve titel: Bring It On Yet Again
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Hayden Panettiere, Solange en Emme Rylan
Plot Bring It On: All or Nothing
Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleaderteam op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden, schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar Los Angeles waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleadercarrière opnieuw op te pikken.
Britney
Leti
Amber
Sierra
Justice4All
Deel 1 was al nul-komma-niks, nu krijgen we deel 3 erbij.
Net of deel 2 een kassakraker was. :s
jowietje
Deze films kijk je toch alleen maar voor de mooie meiden.
En voor Rihanna
BlueSword
omg nog een deel! deel 1 was wel grappig en eliza en kirsten zijn leuk, deel 2 lijkt me niks.
en deel 3 ook niet.
stan
Jij zei dat je de film alleen keek voor lekkere wijfen
Zegt jowietje en voor Rihanna
En dan bedoelt Angrod dat Rihanna ook onder de catogorie lekkere wijven valt
Hilarious
Deel 1 blijft het beste, hoeveel vervolgen er ook nog komen. Deel 2 was ook al niet zo goed dus deze zal ook wel niet zo goed zijn. Maar deze is met Hayden Panettiere, dus kan nog best leuk zijn. Maar niets evenaart de eerste met Kirsten Dunst, die was pas super!
henkula
Leuke toevoeging krumping cheerleaders, verhaal is natuurlijk flut.
lowhusky
deel 1 was leuk, deel 2 niet afgekeken, nu nog een deel 3? Lijkt mij een flop, tenzij het opeens een heel nieuw verhaal is
stan
Ik vond het verrassend genoeg een leuke film, misschien komt het ondat ik Bring It On 1 en 2 niet gezien heb maar vond ik dit dus een leuke en verrassende film.
Ik bewonder de streetdace achtige mensen echt in deze film, petje af hoor.
Van het verhaal moet deze film het eigenlijk ook niet hebben maar toch was het wel leuk verzonnen.
Meisje chearleaderaanvoeder heeft alles wat ze ook maar wil hebben en dan gaat ze verhuizen naar een 'ghetto' achtige buurt. Beland ze op een school met bijna alleen maar gekleurde mensen en past ze er niet tussen omdat ze een 'barbie' is. Komt in aanraking met een jongen en weet toch in het chearleader team te komen terwijl ze had gezworen nooit meer chearleader te worden.
Het einde vond ik helemaal mooi. Zulke vette dansjes werden er uitgevoerd door die scholen..
Ook vond ik dat Hayden Panetierre het goed deed in de film
vind het leuk om naar haar te kijken
Over het zusje van Beyonce.. tja acteren kan ze wel.. Deed het ook wel goed.
Rihanna was ook wel leuk om te zien
maarja echt acteren noem je dat niet. Ze staat er gewoon een beetje mooi te zijn

Krijgt van mij 3,5*
stan
Alleen aan het einde van de film.. Hoor je dr praten en een aantal 10 talle seconden in beeld, ook zie je haar tussen de dansuitvoeringen door voorbijflitsen
Naomi Watts
Toch nog even snel meegepikt.
Leuk filmpje maar echt niets bovengemiddelds. Normaal gesproken laat ik dit soort filmpjes links liggen maar door de aanwezigheid van de charismatische Rihanna toch meegepikt. Misschien zorgt zij onbewust wel voor dat ik hem leuker vindt dan hij werkelijk is, but who knows?
Ik kijk wel uit naar een echte acting role van de dancehall prinses, haar rolbezetting hier was best mager, al was ik daar van tevoren al van op de hoogte.
De choreografie is aardig en de prestaties zijn ook niet al te beroerd. 2,5*
dabbe
heerlijk om anderhalf uur naar mooie cheerleaders te kijken zeker aan te raden.
Waku
Een verhaaltje uiteraard van helemaal niks maar dat was te verwachten.
Gedurende de gehele film is er duidelijk sprake van
over- acting.
Maar wat overblijft zijn de dansscenes en die zijn wel degelijk een genot om naar te kijken. Net als overigens
de cheerleader dames. En daar is het allemaal om te doen natuurlijk. Een simpel tussendoortje...
deStef
Gister gekeken, best aardig filmpje en een echte feel good movie. Allemaal weer lekker cliche, maar dat boeide me gister niet echt. 3,5 *
dulcinea
Wie de eerste leuk vindt zal deze toch ook wel kunnen waarderen, al blijft die 1e natuurlijk de beste. Ik vond deze 3e wel een pak beter dan de 2e, vooral Hayden vond ik wel overtuigend
Gewoon een ontspannende feel good movie met humor, beetje romantiek en leuke danspasjes, dat moet je verwachten bij deze film en dan ben je helemaal niet teleurgesteld
***/*****
alexis
kijkt wel relaxt weg die film. verhaal is niet erg boeiend, de beelden wel
***
tekie
In tegenstelling tot de 2e film is deze juist wel weer leuk! Niets kan tippen aan de 1ste film, maar deze is toch ook wel leuk. Vooral de cheerleader-dansjes aan het einde zijn het leukst!
Ik vind wel dat Rihanna niet echt leuk was in de film, maar ik heb me er niet echt aan gestoord.
thenr9
Wel leuk wegkijk-filmpje....
Niks bijzonders van verwachten.
Ik heb de 1e ook gezien, die vond ik toch wel iets leuker dan deze, maar hij is goed te doen hoor!
Dennis Lammrs
Leuke film , heb de eerste niet gezien , 3*
Ik ergerde me wel aan Rihanna...... Als je niet kan acteren DOE het dan ook NIET!
Naomi Watts
Rihanna acteren? ze speelde zichzelf hoor..
Het lijkt me dat niemand Rihanna beter kan zijn dan Rihanna zelf. Bovendien is het moeilijk beoordelen of iemand goed of slecht acteert als diegene zichzelf speelt.

Bring It On: Cheer or Die

Ice Princess
Drama / Komedie, 2005

Stick It
Komedie / Drama, 2006
professiondanscheerleadervideoclipsportmiddelbare schoolcheerleadingcheering crowd