Genre: Drama / Muziek
Releasedatum: 24 augustus 2006
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Step Up
Tyler Gage is een jonge roekeloze straatcrimineel, die in een vicieuze cirkel van moeilijkheden terechtkomt, nadat hij en zijn vrienden een auditorium van een hogeschool voor beeldende kunsten aan diggelen geslagen hebben. Door de rechter wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in de getroffen school. Hij wil eerst niets te maken hebben met de leerlingen. Tot hij een knappe danseres ontmoet die bereid is hem een kans te geven. Tegen alle verwachtingen in belandt Tyler in haar leefwereld en ontdekt dat hijzelf ook talenten heeft om te dansen.
- Step Up (MusicMeter)
Brett Dolan
Miles Darby
Andrew
jella
ik vond het trouwens een hele coole film.
mijn zus komt over 3 weken 10 dagen thuis en ik denk dat ik er met haar ook nog een keer heen ga als hij dan nog draait
echt een mooie film

luuk1988
wtf, Jackass uitverkocht nog 2 keuzes over afblijven of dit. Nou ja dan maar dit. van te voren mijn vrienden goed geblowt om het nog enigszins interessant te maken.
* Voorspelbaar verhaal (héél voorspelbaar)
* De personages gedragen zich niet als normale mensen.
Maar goed, mooie vrouw lekkere muziek strakke dansbewegingen en over het geheel gezien wel een leuk verhaaltje
lechim
ik vond het echt een zeer mooie film. ben er gister heen geweest in de bioscoop, ik vond hem echt vet. Veel mensen zeggen dat het een wijven-film is, maar dat valt reuze mee
. Een echte 'Honey'-film.
Verhaal voorspelbaar, vandaar niet de 5
*4,0
thunderball
Gisteren meegesleurd door vriendin naar deze middelmatige film.
Van te voren voorspelde ik voor de gein hoe het verhaal waarschijnlijk zou gaan: gast gaat meisje helpen met dansafstudeeropdracht, ze worden verliefd, maar krijgen op een gegeven moment ruzie, maar helemaal op het eind, wanneer ze net met de dans gaat beginnen, komt hij toch opdagen en wordt het een groot succes.
Moet ik nog vertellen of het zo ook bleek te gaan? Zucht! Wat een voorspelbare, flauwe en niet originele film.
Gelukkig wel de trailer van de nieuwe James Bond gezien, dus toch nog een coole avond!
DoWn_UnDeR
als je dat liedje van die showcase wil moet je gewoon step up showcase intypen op shareaza dan krijg je dat liedje met viool alleen hoor je wel geklap tussen door
_Kirsten_
. Een echte 'Honey'-film.
Verhaal voorspelbaar, vandaar niet de 5
*4,0
honey is heel anders
het is een save the last dance film..
Riiann
Ik ga volgende week naar deze film. Ik heb de film Honey en Save the last dance niet gezien maar ken de liedjes wel en heb gehoord dat ze heel leuk zijn! You got served heb ik wel gezien. Is deze film een aanrader? Ik ben 14 jaar trouwens.
dikke dame
Gewoon een te vette film!!
Vooral de muziek is erg leuk
Je zit gewoon de hele film met zon gezicht
oftewijl een BIG SMILE!!! 4.5*
Goodfella_90
5.2 op imdb?
edit: Zie het al, alleen maar 5* wordt vergeven..
Riiann
Ik ben gister naar deze film geweest en ik kan er maar 1 ding over zeggen: GEWELDIG!! Echt ik vond hem zo mooi, wel voorspelbaar maar de danschoreografieën, muziek en acteurs waren geweldig. Daarom geef ik 5 punten.
laine
gelukkig dat eindelijk acteurs gebruikt worden die kunnen dansen!!!!!!
julia stiles in save the last dance was een ramp op balletgebied.
voor mij geen geloofwaardige sterdanseres....
als balletdocent , genoten van de talenten in step up, flink geergerd bij save the last dance.
dus kom bij mij niet aan met vergelijkingen met die 2 films.
matthijs_013
5.2 op imdb?
Lijkt me meer dan genoeg. De reden dat deze film zo hoog wordt gewaardeerd is, denk ik, omdat de echte filmkijkers zich hier geeneens naar toe durven te wagen.
Riiann
Ja daar heb je helemaal gelijk in laine! Julia Stiles was inderdaad niet erg goed! Channing Tatum (Tyler in Step Up) is daarintegen erg goed (en leuk!!). Hij kan echt goed dansen vind ik!
Barbaraaa*
sorrry hoor maar! 'een hele andere film dan honey' ??
zo anders nouuu ook weer niet ik bedoel dr zijn al vet veel van dit soort films
! MAARJAA ! toch leuk door CT> he! sorrieeeee voor mijn nutteloze commentaar maar ik vond m wel heeel leuk
xx
karentje18c
voor mensen die graag romantiche fillms zien is dit echt wel de moeite waard er is heel mooie muziek in de film en de film verdient zeker een 4,5
dulcinea
Aangezien de film nu nog maar in de bioscoop is zal dat nog niet meteen zijn denk ik
Dit is zo ééntje waarvan ik het verhaal nu al ken, alle cliché's uit de typische dansfilms worden gebruikt, maar toch sprak de trailer me aan en wil ik hem zien, al was het maar voor het dansen alleen. Maar op dvd dan, ik ga hiervoor niet naar de bioscoop
Koekkoek
Zeer goede film. Laatst in de bioscoop gezien en wat een pracht film! Vooral de muziek is om kippenvel te krijgen, je word meegenomen in het verhaal en leeft je helemaal in. Op een gegeven moment wilde ik zelfs gaan klappen toen het publiek in de film dat deed, zo erg zit je in de film!
Echt een aanrader dus!
Anakin01
Héél goede film.
Soms was hij grappig, soms triestig..
Zeer ontspannende film.
Zeker een aanrader!
qwertary1992
deze film sleurt je helemaal mee, met de vette muziek, goed danswerk en lekker verhaal. Echte aanrader;)... misschien een beetje voorspelbaar maar blijft leuk
seanpuffy
dit is een film dat alles heeft!
echt een mege vette aanrader.
heeft alles wat een film moet hebben.
mega bangelijk gewoon, heb geen enkel moment mij verveeld, zo films moeten er nog meer zijn.
een dikke 5
Piink_xD
die film is gewoon zalig!
het einde was misschien voorspelbaar maar toch was hij super mooi!
die gast is ook niet mis héé!
soom
Duidelijk te merken dat de regisseur van Save the Last dance, voor deze film het script schreef. Dezelfde opzet en dezelfde opbouw, word een lekker wegkijkfilmpje. De hoofdrolspeelster doet me in de verte denken aan Mandy Moore en een beetje aan Sandra Bullock.
Wel een lekker vlotte film, en mooi danswerk. Wel stond me de muziek iets tegen, en ook het enige dramatische moment dat de film kent, had voor mij helemaal niet gehoeven, en deed voor mij een beetje afbreuk aan een verder mooie film.
Ik had dat echt niet nodig gevonden, het was een vrij rustige film en dan zo'n knal moment erin...
sju
Raarrrrr: Staat hier hoog in de toplijst van 2006 en op IMDb met een 5,3..... en heeft nog lager gestaan
-FreeMind-
Leuke film. Ik begin me toch ook af te vragen wanneer ie op dvd komt.. iemand?

Step Up: All In

2010

Step Up 2: The Streets
2008

De volledige 'Step Up'-reeks is nu te bekijken op Videoland

Netflix voegt binnenkort deze vijf populaire films toe aan het aanbod

The Notebook

A Walk to Remember
Drama / Romantiek, 2002

Memoirs of a Geisha
Drama / Romantiek, 2005
dansennieuwe liefdedansbaltimore, usaart schoolvrouwelijke regisseur