• 9.374.535 stemmen

Geregisseerd door: Anne Fletcher

Met onder meer: Channing Tatum, Jenna Dewan en Mario

Releasedatum: 24 augustus 2006

Plot Step Up

Tyler Gage is een jonge roekeloze straatcrimineel, die in een vicieuze cirkel van moeilijkheden terechtkomt, nadat hij en zijn vrienden een auditorium van een hogeschool voor beeldende kunsten aan diggelen geslagen hebben. Door de rechter wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in de getroffen school. Hij wil eerst niets te maken hebben met de leerlingen. Tot hij een knappe danseres ontmoet die bereid is hem een kans te geven. Tegen alle verwachtingen in belandt Tyler in haar leefwereld en ontdekt dat hijzelf ook talenten heeft om te dansen.

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Lijkt me een mooie film

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Eerst She's The Man zien voordat ik oordeel of Channing Tatum zo'n film aankan.

avatar van stan

stan

trailer

Ziet er goed uit.. Jenna Dewan ziet er ook wel aardig uit

Hopelijk doet ze het hier beter als in de niet zo goede film Tamara

Ik wacht met smart af

avatar van Wendy_tjuh87

Wendy_tjuh87

Ik heb de trailer gezien door een advertentie uit een tijdschrift! Toen ik de trailer zag, was ik meteen verkocht! Het lijkt mij een mooie film! Ik hou wel van muziek/dansfilms, bv Dirty Dancing je kent het wel.

Ik wacht dus met smart af op 24 augustus a.s!

Het lijkt mij ieder geval een toppie film!

avatar van NannieJ

NannieJ

Dit word volgens mij ook echt een super coole film!!

Die jongen is erg leuk!! en in She's The Men speelt hij ook!!

Kan niet wachten tot deze uitkomt!!

avatar van deppfan

deppfan

Deze is van de makers van Save the last dance!!

Dat is nog altijd een van mijn favorieten, ik hoop dat dit ook weer zo een mooie dansfilm wordt.. Hier ben ik echt ontzettend benieuwd naar...

avatar van Renske-07

Renske-07

Dit is volgens mij echt zeker wel weer een leuke dance-movie!

Ik heb al een paar nummers gehoord, maar die zijn zowiezo al goed!

Je kunt ook mee doen met een danswedstrijd op tmf.nl alleen stom dat je een ID daarvoor nodig hebt:S!

avatar van MiSs MoPs

MiSs MoPs

Dit lijkt me echt een leuke film!

Want ik heb, Dirty Dancing 1/2 en Save the last dance ook gezien, en die vond ik ook super!

Ik heb de trailer bekeken en het ziet er allemaal goed uit, leuke muziek, gave danspasjes. En de acteurs zien er ook leuk uit!

Ik kan niet wachten tot hij in de bios is!

Groetjes

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ik luister momenteel de soundtrack, heeft lekkere dansbeats en doet veel denken aan "Honey". Denk ook dat je 'Step Up' in die sfeer moet zoeken. En ik las dat Channing Tatum een atletisch en dansend verleden heeft, dus deze rol lukt wel.

Zag gister pas voor het eerst dat Jenna op de poster geen benen op de grond heeft staan en dus opgetild wordt door Mr. Tatum

avatar van chansadres

chansadres

Vandaag gezien in de Sneak Preview en iedereen vond het een goede dansfilm. Iets hippere muziek dan voorgaande films en daardoor beter aansluitend bij de hedendaagse jongerencultuur.

avatar van deedeetje

deedeetje

Ik kom net terug van de sneak preview en ik hoopte al dat deze film zou draaien. Nou het is echt een aanrader! Lijkt wel een beetje op de film Save the last dance, maar toch echt een leuke film. Ze hebben echt talent de dansers! Heb me goed vermaakt.

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

lijkt me een leuke film

de vorige film van channing tatum vond ik ook geweldig!

(she's the man)

deze ga ik zeker weten kijken

avatar van EviL DeaD

EviL DeaD

Gister voor de eerste keer naar de Sneak Preview geweest

(met dank aan mij vriendin ) ben altijd bang dat het een film is die niks aan is ach ja het is een risco.

En jah hoor ik zag bij het begin die balletdansers en ik wist gelijk dat het step up was(Ben namelijk erg op de hoogte van films en had het AH boekje even door gebladert)Dit is echt weer zo'n meiden film het verhaal zo voorspeelbaar als wat. Zei dat ook tegen me vriendin wat er dan ging gebeuren en zij zei hoe weet je dat nou steeds ik zei het is een meiden film je voelt gewoon wat er gaat gebeuren en het einde is meestal altijd een happy end. Ach zo slecht was het nou ook weer niet ik vond de 8 mile achtige stukjes wel leuk als hij bij Mac en Skinny was daar zat gelukkig nog wat lol in en de soundtrack was mooi wat me wakker hield daardoor krijgt hij toch nog een 2 van mij .

avatar van chansadres

chansadres

Gemiddelde cijfer in onze bioscoop was trouwens een 7,8 en staat daardoor net onder Lucky number Slevin

avatar van mimihopps

mimihopps

Ik vind een ventje dat wordt doodgeschoten niet bepaald een happy end! Oke de film is misschien grotendeels een herhaling van wat al eens gemaakt is, maar welke film is dat niet (met uitzondering van bv Trainspotting, The Butterfly Effect en Snatch...) Dit is best een vermakelijke film...Leuke danschoreografie, de muziek is niet echt mijn ding...maar best aardig voor beginnende acteurs...Ik zag het wel aankomen van dat jochie, maar ik houd daar nooit zo van, kinderen die doodgaan in een film en zeker niet als het verder geen functie heeft...ik vond het een beetje loos, echt een: kijk je kunt beter niet jatten want dan loopt het slecht met je af... Maar goed...verder was ie best aardig. Wel leuk voor een zondagavond!

avatar van QueenBitch

QueenBitch

Hij lijkt mij heel cool.

avatar van Marcellos

Marcellos

Geweldige film en goede spelers... Niet de bekendste maar volgens mij gaan ze het ver schoppen in de filmwereld..

*4,0

avatar van stinissen

Totaal geen verwachtingen maar de film was zeer lekker kijkvoer en heeft me geen seconde verveeld.

Iedereen zit maar te zeuren over de acteer prestaties maar die waren gewoon goed.

Een dikke acht dus 4*

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Vond deze film echt super!!! Vond de dansen echt toppie en de muziek was helemaal goed lekkere beats...vandaar dat ik meteen op zoek ging naar het soundtrack album!

Channing Tatum is wel redelijk bekend en hij speelt wel een goede rol vind ik!

Nou ik vond niet dat het acteerwerk slecht was hoor...ik heb wel eens films gezien die nog veel erger waren!

van mij krijgt ie ook *4!!

avatar van Sunglasses

Sunglasses

Channing Tatum mag er anders ook best wezen!!

ben benieuwd..ga hem zo kijken...

avatar van zeus

zeus

Lekkere luchtige film die achteraf toch veel beter was dan dat ik had verwacht. Zo zie je maar weer dat je niet moet oordelen voordat je het zelf hebt gezien... 4*.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Ik geloof gewoon niet dat deze film 4 sterren niveau is!

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Toch raar: 4,8 op ImdB en 3,70 (=7,4) op MoMe

Nog niet gezien lijkt me wel goeie film

avatar van _Kirsten_

_Kirsten_

Ik heb Save the last dance gezien, die is van de zelfde makers. jammer dat het verhaal bijna hetzelfde is. Lijkt me toch een hele goede film. ik hou wel van dans films.

avatar van Niqk

Niqk

ik vond de film een beetje een slappe kruising tussen save the last dance en Honey...

avatar van Tmaar**

Tmaar**

Deze film heb ik gezien ..

hij is echt helemaal geweldig

ik hou zelf ook heel erg van dansen..

maar echt ik kon daar niet stil zitten

de muziek is super daarin en het verhaal is goed

en het dansen is fantastisch het is gewoon een super film

ik raad deze echt aan om te zien..

avatar van juliette

juliette

Zooooooooo'n mooie film, verhaal normaal, maar dat merk je absoluut niet, geweldige muziek, en de dans natuurlijk super

Volgens mij gaat dit een hele goede film worden,net zoiets als save the last dance en honey...

Ik hoop dat deze film binnenkort al ergens te downloaden valt...

avatar van lucie1989

lucie1989

ik vond hem minder goed dan verwacht, voor m'n gevoel spetterde alles niet echt het beeld af. Ik vind het verhaal niet helemaal goed uitgewerkt op de een of andere manier, ik krijg er niet zo'n gevoel van van woooow zoals bij save the last dance.. 3 sterren