• 9.376.713 stemmen

Geregisseerd door: Anne Fletcher

Met onder meer: Channing Tatum, Jenna Dewan en Mario

Releasedatum: 24 augustus 2006

Plot Step Up

Tyler Gage is een jonge roekeloze straatcrimineel, die in een vicieuze cirkel van moeilijkheden terechtkomt, nadat hij en zijn vrienden een auditorium van een hogeschool voor beeldende kunsten aan diggelen geslagen hebben. Door de rechter wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in de getroffen school. Hij wil eerst niets te maken hebben met de leerlingen. Tot hij een knappe danseres ontmoet die bereid is hem een kans te geven. Tegen alle verwachtingen in belandt Tyler in haar leefwereld en ontdekt dat hijzelf ook talenten heeft om te dansen.

avatar van bmwdiel

bmwdiel

TQRBO schreef:

weet iemand waar ik de muziek vd film kan vinden?

of wie de muziek heeft gemaakt?

Bij deze de tracklist van de cd:

01-yung_joc_feat_3lw-bout_it

14-deep_side-lovely

15-gina_rene-u_must_be

16-jamie_scott-made

CellieY

Echt een superleuke film. Het gaat hier niet zo om het acteerwerk, maar meer om de dans en de muziek, en die waren geweldig, ik vond deze beter dan save the last dance. Toen ik al die liedjes hoorde had ik gewoon zin om helemaal mee te gaan dansen enzo.

Het verhaal is wel wat standaard, maar zoals ik al zij: deze film moet je niet kijken voor het verhaal. Er zit ook een hele mooie opbouw in, die mooi word ondersteund door de muziek en de danspassen. En het hoogtepunt: als dat jongetje word neergeschoten is ook mooi, omdat je dan allemaal korte scenes ziet van de hoofdpersonen wat ze dan allemaal aan het doen zijn.

Step Up is zeker de moeite waard om een keer gezien te hebben! En ik ga hem ook zeker kopen als de dvd uitkomt!!

avatar van Biatch

Biatch

weet iemand wanneer hij in Nederland wordt uitgebracht op DVD?

Ik wil hem namelijk huren met mijn verjaardag maar dat wordt krap denk ik

avatar van Jorick

Jorick

Vermakelijk filmpje. Channing Tatum en Jenna Dewan vormen een leuk duo. De film deed me erg denken aan Crazy/Beautiful en Save the Last Dance. Het laatste is ook niet zo verwonderlijk. Verder kent de film uiteraard ook z'n mindere kanten; cliches en erg voorspelbaar, maar dit mocht de pret niet drukken. In principe ben ik niet zo'n liefhebber van R&B en HipHop, maar dit maal heb ik best genoten.

avatar van SAMMEY

SAMMEY

Ik vond het een hele mooie film . Aan het eind na die show case wou ik bijna gaan klappen .

avatar van Shartje

Shartje

Ik heb deze film al 3 x gezien hij is en blijft mooi.

Ik heb alleen een vraag ik heb ook alle liedjes behalve die van de showcase!! Weet 1 van jullie de titel van dat liedje??

avatar van miak

miak

Oke ik heb hem gezien. En ik heb geen idee waarom.

Het is natuurlijk weer allemaal cliché, voorspelbaar en verschilt gewoon niet met andere films van dit kaliber.

1*.

En wtf een gemiddelde van 3,83 met 97 stemmen! Hallo hoe kan dat? Is moviemeter overmeesterd door de breezahs? Straks komt dit nog de top 250 binnen.

avatar van miak

miak

Oh ik snap hem al, als ik hier sommige berichten lees.

kArIzMa_TuRk

Ze dansen echt super in deze film. er zit een beetje romantiek in. het is een hele leuke film om er een keertje naar te kijken. en Jenna Dawn is echt heel mooi. krijgt een * * * * van mij..

CellieY

welk liedje is dat met die violen eronderdoor dat gedurende de hele film word gedraaid, en waar uiteindelijk de eindvoorstelling op word gedanst?

kArIzMa_TuRk

die lied was echt mooi hé.. maar ik weet ook niet hoe die heet.. het was (denk ik) een soundtrack van de film..

dus bij je LimeWire,Kazaa of wat dan ook typ je gewoon Soundtrack van Step up in.. toppie film..

CellieY

ik weet het al, hij heet im'ma shine,,alleen ik krijg alleen maar de versie met al die rap enzo eronder, en de instrumental is zonder die violen enzo, das wel jammer, want ik vind zonder zang juist mooi, zoals in de film..

kArIzMa_TuRk

je hebt gelijk, die rap van YoungBloodz toch.. ik vond zonder dat zang net als in de film ook mooi..

avatar van mirrie

mirrie

ooowww een hele leuke film voor lekker romantisch weg te dromen, iemand uit de goot word een goede danser

ging het in het echte leven ook maar zo

avatar van Sifra

Sifra

Heeele leuke film!! Echt een aanrader om een keer te zien!

avatar van Sifra

Sifra

Weet iemand hoe het allerlaatste liedje in de film heet? Dat ze met zn alle tegelijk dansen?

avatar van Tun-89

Tun-89

Gister gekeken in de bioscoop, ik vind het écht een super Leuke film!

heb me zeer vermaakt. Het zijn Leuke mensen die er in mee spelen.

Het gaat in deze film zo als al eerder gezecht, niet heel erg om het acteerwerk, maar meer om de dans en de muziek. en die zijn Geweldig!

Het heeft wel iets weg van Save the last dance, maar goed beetje standaart verhaaltje,

maar deze muziek en dans was gewoon echt gaaf, had helemaal zin om mee te danSen

Zeker de moeite waard om te bekijken. Als die uitkomt op DVD wil ik m ook zeker kopen.

avatar van Shartje

Shartje

Dat laatste liedje is van Yung Joc en 3lw - bout it,

alleen hier zit ook zang en rap onder

avatar van cheral-

cheral-

perfecte film,

wel een beetje voorspelbaar

maar alsnog geweldig om naar te kijken

ooooeh i loved it!

avatar van H-H

H-H

ik vond 'm erg leuk, idd nogal voorspelbaar, maar dat deed niets af aan het verhaal.

Echt een aanrader om een keer te kijken

4,5

avatar van Rebbeltje

Rebbeltje

Vraagje: ik loop al dagen te zoeken naar een liedje van Step Up, maar ik kan het maar niet vinden. Dat liedje wat Josh Henderson (brett dolan) opneemt in de film, weet iemand dat ?

avatar van JorritS

JorritS

Rebbeltje schreef:

Kijk maar eens bij de post van bmwdiel, daar zal deze track toch wel tussen staan?

avatar van Rebbeltje

Rebbeltje

Ja dacht ik eerst ook al, maar staat er niet tussen...

avatar van Yassjuh

Yassjuh

Heerlijke film. Heel mooi om naar te kijken, en je kan haast niet stil blijven zitten. Ookal zitten er clichés in deze film, het blijft gewoon een hele mooie film.

avatar van Alicja_*

Alicja_*

Supermooie film!!.

Zeker kijken!!.

Is echt de moeite waard

5!

avatar van TQRBO

TQRBO

ok bedankt voor de tracklists van de cd!

avatar van M.ike

M.ike

hmm .. vond ik honey of deze nou beter ik weet niet deze film ruikt een beetje naar meisjes .. en honey had niet echt een label eraan hangen ..

avatar van =Untouchable=

=Untouchable=

Op zich wel aardige film, heb me goed vermaakt die 98 minuten, maar echt origineel is de film niet. Heeft heel reg veel weg van Save The Last Dance en is van begin tot eind voorspelbaar. 2,5 lijkt me toch redelijk.

avatar van Zandraatje

Zandraatje

Leuke film! Het is gewoon een leuke film om te zien vanwege het dansen, ik vond het verhaal niet zo goed. Het was te voorspelbaar etc. Maar omdat het een dansfilm is maakt het natuurlijk al heeel veel goed!

Ontzettend leuke film. Het verhaal lijkt helemaal niet op die van 'Save The Last Dance'. Ook voor jongens kan deze film leuk zijn.