• 9.414.481 stemmen

Geregisseerd door: Anne Fletcher

Met onder meer: Channing Tatum, Jenna Dewan en Mario

Releasedatum: 24 augustus 2006

Plot Step Up

Tyler Gage is een jonge roekeloze straatcrimineel, die in een vicieuze cirkel van moeilijkheden terechtkomt, nadat hij en zijn vrienden een auditorium van een hogeschool voor beeldende kunsten aan diggelen geslagen hebben. Door de rechter wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in de getroffen school. Hij wil eerst niets te maken hebben met de leerlingen. Tot hij een knappe danseres ontmoet die bereid is hem een kans te geven. Tegen alle verwachtingen in belandt Tyler in haar leefwereld en ontdekt dat hijzelf ook talenten heeft om te dansen.

avatar van jasmyn

jasmyn

Ik had er meer van verwacht, idd een beetje cliche achtig en voorspelbaar, maar niets verkeerds aan...de film was goed weg te kijken 3* !!!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Lekker filmpje!

Ik vond het zeker vermakelijk om naar te kijken.

Het verhaal is simpel en erg cliché, maar soms is dat ook wel eens leuk.

Leuke muziek, goede danspasjes, en het is zeker niet erg om anderhalf uur naar Channing Tatum te kijken.

avatar van gribbel

gribbel

hij is wel tof, maar wel veel hetzelfde als altijd.

bvb you got served

avatar van Flooorx

Flooorx

Voorspelbaar, maar o zó mooi! Vooral de dansscenes, ik krijg de neiging om nu ook heeel erg veeel te gaan dansen

Ik heb de film nog niet gezien maar het lijk me een leuk filmpje om te kopen met valentijn voor me vriendin!

De film is gewoon vet hip

Het liedje erby is ook helemaal top

Boy , no matter what people do , you step up i step up to , no matter what the haters says, oh baby you'r my boo.

Ofzo

Dats it.

Laters !

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Moet je eens de stemverdeling bekijken bij deze film, wat een klucht!

Edit: alhoewel, nu ik het zie, die van High School Musical is nog een pak erger

avatar van mirrie

Gniina

Zo sexyy

avatar van Linn

Linn

Leuk niet al te hoogstaand filmpje voor tussendoor.

Het verhaal is erg cliche, en ook het acteerwerk is niet altijd even vlot. Anderzijds is het wel een film die je vrolijk maakt met aardige muziek en mooie dans om naar te kijken. Ook de romantiek ontbreekt wat voor mij. Er is maar weinig chemie tussen Tatum en Dewan. Leuke rol van R&Bzanger Mario.

Een kleine 3* voor het gevoel wat je van de film krijgt. Als je al niet superveel van dans en hiphop houd is deze film niet aan te raden.

avatar van netschaap

netschaap

Ik vond dit nogal een zwakke film die zo bol staat van de cliché's dat hij je eigenlijk volstrekt koud laat.

Kleine positieve punten zijn de muziek (hoewel het niet echt mijn genre is) en ... *denkt vijf minuten diep na* ... neen, ik kan echt niets meer positief verzinnen.

Aangename tijdvulling tijdens een vliegtuig of een busreis, maar niet meer wat mij betreft...

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Een leuke film, wel natuurlijk héééél voorspelbaar

avatar van Diamantje06

Diamantje06

De film had leuker kunnen zijn. Zij heeft trouwens een beetje een enge kop. Maar Channing... Zucht... die maakt een hoop goed! 3,5

avatar van helleke

helleke

Ik vond de film niet echt bijzonders.

Een romantisch dansfilmke waarin ge alles al van ver zag aankomen.

Heeft veel gelijkenissen met Save The Last Dance.

Wel af en toe mooie dansscenes maar ferm overdreven zoals in diene dancing waar iedereen direct hetzelfde ingewikkelde dansnummer ten prijze gaf.

2,5 sterren

avatar van monaldo

monaldo

Een hele leuke film die het kijken zeker waard is. Misschien te vergelijken met Save the last dance, hoewel Step Up naar mijn mening vele malen beter en leuker is. Een leuk simpel verhaal met een mooi actrice

avatar van Shampoo

Shampoo

Aardige film. Het dramatische gedeelte deed het bij mij wat minder. Had nog wel wat meer ingezeten.. 3 sterren

avatar van M.ike

M.ike

Erg goede, leuke , vermakelijke film. Maarja ik hou wel van dit soort films.Ik heb Save the last dance niet gezien dus kan niet oordelen dat hij er veel op lijkt.Wat ik van veel mesnen hoor.. ik vond deze zelfs leuker dan Honey 5*

avatar van movie*freak

movie*freak

niet zo bijzonder, en best voorspelbaar, maar wel goede danscenes en heb me toch vermaakt.

3 sterrren

avatar van Apster

Apster

"White Men Can't Dance" had een betere titel voor deze film geweest, plaatsvervangende schaamte met die maffe danspasjes van Tyler die zich gedraagt als Kevin Federline.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

In zijn genre zeker niet de slechtste, maar ook zeker niet de beste film. Erg cliche allemaal, erg voorspelbaar. Wat me ook altijd opvalt in dit soort films is dat je nooit lelijke mensen ziet. Oftewel: er zit geen jeugdpuistje in deze film! Erg glad, erg gemakkelijk, niet echt mijn film. 2,5 *.

avatar van danny61

danny61

Een typische vrouwen film,zelf hou ik niet zo van romatische of van dansfilms.Maar deze film heeft mij zeker aangesproken.

Ik heb mij dan ook geen minuut verveeld,spijtig vond ik wel de scene van dat doodschieten en het stelen van die auto, wat had dat eigenlijk met de film te maken .

Jenna Dewan speelt er een knappe rol in en ze kan nogal een stukje dansen he ? ,maarja het is en dansfilm.

Kei van een meid ik zag de film Tamara ook waar zij de hoofdrol in speelde heel andere genre maar toch ook redelijk goed. Voor Step Up geef ik 3,5 op 5

avatar van Laraa_

Laraa_

Super gave film! Hij is idd wel voorspelbaar, maar dat zijn zo'n beetje alle dans/romantiek films, toch?! Ik vind de dans echt super! &' Channing Tatum is of course ook niet verkeerd... Ook grappig & verassend dat Mario mee doet! Ook leuke muziek, btw.

Boy, no mather what we go trough,

you step up i'l step up to

it dont matter what the haters say

as long as you are my boo

no mather how hard it gets,

this love will have no regret,

as long as when we step up the dance floor

its me and you

Dat was hem helemaal =) Als je hem wilt opzoeken, youtube ;; Samantha *nogwat* ; Step up

Ik zoek trouwens een filmpje van de scene waarin Nora &' Tyler dansen bij het water &' het zonlicht. Als iemand me daaraan kan helpen?

helemaal super, 2 x gezien in de bios

een van de beste films van de wereld

avatar van SeLL

SeLL

danny61 schreef:

dat had juist heel veel met de film te maken. als je talent en aanleg hebt voor iets dan moet je je tijd niet verdoen door je als stuk tuig te gedragen met een uitzichtloze toekomst. Zij konden geen respect opbrengen voor de mensen die wel aan hun toekomst dachten ("dat zijn verwende rijkeluikindjes").
Op het moment dat het jochie werd doodgeschoten kwamen ze erachter hoe stom ze eigenlijk bezig waren en besloten ze eindelijk iets van hun leven te maken en te doen waar ze echt goed in zijn

avatar van moviegirl

moviegirl

Ik vond dit een leuke film , maar waarom moesten ze nou dat jongetje dood maken? Naar mijn mening werd deze film een stuk minder feel-good ervan.

avatar van Arturo

Arturo

moviegirl schreef:

Dat die jongen dood gaat kon je al verwachten. Hij steelt een auto een wijk waar dat levensgevaarlijk is, dus dit hoort er gewoon bij.

Verder vind ik het een fantastische film, heel goed bedacht en vooral dat meisje:D Jenna Dewan, wat is dat een mooi meisje

Ik geef een 5,0

avatar van sonyjh

sonyjh

komaan, hoe kan je zo'n film 5 sterren geven? Damn...

Deze domme cliche film krijgt gewoon veel te hoge scores.

avatar van Arturo

Arturo

sonyjh schreef:

komaan, hoe kan je zo'n film 5 sterren geven? Damn...

Deze domme cliche film krijgt gewoon veel te hoge scores.

Ik kan aan jou de zelfe vraag stellen, maar dan: hoe je zo een film minder dan 2 punten geven, maar dat is een beetje onnozel.

Het is gewoon een perfecte film..

avatar van darkRomance

darkRomance

Tatum is HEET ! Dat even terzijde...

De film is wel leuk om te bekijken, maar heeft niet het effect dat Save The Last Dance bv. opwekte.

Wel leuke dans, maar ook heel voorspelbaar...

echt leuk ik hou van dansfilms!

het dansen maakt een hele hoop goed

ik heb zelf 2 dansen geleerd waaronder de einddans

maar goed ik hou dus van dansfilms dus een

5 voor het goede dansen