• 9.378.495 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko

Releasedatum: 13 april 2006

Plot Scary Movie 4

"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."

Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

avatar van Gsus

Gsus

Klinkt misschien gek, maar er is maar 1 stukje waar ik echt helemaal stuk ging van het lachen en dat was bij dat die president een toespraak moet gaan houden in die congreszaal, dan weet die niet wat die moet doen, kijkt die achterom en zegt die: Welcome all, here at the, eh..., un?

Verder een beetje flauw, voorspelbaar etc. etc. Maar dat kan je van te voren al weten.

avatar van DeCol

DeCol

Ik lees hier veel over lijstjes.. 1 was geweldig, lach echt zo in een deuk bij die film. 2 was ook nog lache maar haalde het bij 1. 3 was zoooo slecht. 1 keer gelachen en dat was dat eminem gebeuren. 4 was matig, paar keer kunnen lachen maar haalt het niet bij de eerste 2. Kom alsjeblieft niet met een 5de want dan kan ik het niet meer aanzien denk ik. Epic movie is net zoiets als scary movie en die was nog slechter. Dus stop met deze soort films.

avatar van Horror-Tijger

Horror-Tijger

Hier is War of the Worlds, The Grudge en Saw in verwerkt. Maar weer als Comdy!

avatar van Erik Dekker

Erik Dekker

Deze was echt te slecht, op sommige stukken gwoon irritant

En verder echt nergens grappig

0,5 van mij

avatar van piranja

piranja

Ik vond hem de slechtse van de 4 en de grudge was helemaal niet grappig

avatar van DOBBY DIGITAL

DOBBY DIGITAL

ik bedoel als jij scary movie 3 o geweldig vindt, sorry hoor maar dan klopt je mening van geen kant!

Ik vond hem de slechtse van de 4 en de grudge was helemaal niet grappig

avatar van veron35

veron35

DOBBY DIGITAL schreef:

Deel 3 is wel de beste hoor.

avatar van otherfool

otherfool

Het origineel was nog wel OK, maar de Scary Movie serie begint vooral erg vermoeiend te worden. De start met Dr. Phil is grappig, maar daarna is het wel weer welletjes geweest. Hopen dat het hier dan toch echt bij blijft...

1,5*.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Leuke film.

Toegegeven; het is wel een veel lagere humor dan het eerste deel. 'Scary Movie 4' moet het vooral vinden van onderbroekenhumor en groffe gebeurtenissen die zichzelf herhalen het meisje dat telkens wegvliegt. Leuke film verder, met een vermakelijker verhaal dan 'The Grudge' en 'War Of The Worlds' samen.Toch vond ik het leuker toen de verwijzingen naar films nog kleiner en grappiger waren. Het op de hak nemen van dingen wordt een beetje saai op deze manier (slechts 5,6 dingen per film). Een deel 5 zal ik niet afslaan, maar laat het dan alsjeblieft terugkeren naar het niveau van deel 1 en 2.

3.0

avatar van maerk

maerk

Grappige film. Heel flauwe humor maar daar hou ik wel van!

3,5 ster.

avatar van russell

russell

3 ging al bergafwaarts, maar bij de 4de is de lol er wel vanaf. Tuurlijk zat ik wel te grijnzen maar de film kan je niet vergelijken met 1. Slecht is hij ook weer niet als je van dit soort films houd. De humor is bij 4 veel te overdreven terwijl het bij de eerste 2 films nog bescheiden was en daardoor juist veel humor had.

Ik geef hem een 2,5

avatar van Depplovertje

Depplovertje

Leuke film, vooral met die Jigsaw

avatar van duffman

duffman

Ik vindt dat de reeks na 4 delen nog steeds op een hoog niveau blijft dus voor mij mogen ze er nog wel een paar maken want bij deze heb ik me ook weer goed vermaakt.

avatar van Linske

Linske

hij was hartstikke grappig

jullie geven alleen maar negatief commentaar

okee komedie scoort niet zo hoog

maar hij was toch vermakelijk!

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

echt droge humor.

De *grappen* waren zelfs ver van grappig.

Heb hem dan ook niet afgekeken, na 30 minuten heb ik hem uitgedaan.

Ik had ook niet veel verwacht. Deel 3 vond ik al slap.

een 1.5

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Lady_Movie schreef:

echt droge humor.

De *grappen* waren zelfs ver van grappig.

Heb hem dan ook niet afgekeken, na 30 minuten heb ik hem uitgedaan.

Ik had ook niet veel verwacht. Deel 3 vond ik al slap.

een 1.5

Droog? Dan weet je niet wat droog is.

Ik vond hem verder wel grappig, zeker de beste uit de serie. Ook stukken minder flauw dan de andere delen.

avatar van jordidj1

jordidj1

wel lol

avatar van masterd164

masterd164

ik vond 1. en 2. tog mooier da 3. - 4. een eeeehhh 2.5

avatar van KCFM

KCFM

beter dan drie maar toch (diep) slecht.

maar meer verwacht je toch niet?!

avatar van Musicer

Musicer

Het jammere aan deze film is dat hij eigenlijk een écht doorlopend verhaal heeft, wat in de vorige 3 niet zo goed doordrong.

avatar van michael myers

michael myers

ha ha ha ha ha heb mezelf kapot gelachen

echt goed man die films van scary movie (heb alle delen)

avatar van michael myers

michael myers

duffman schreef:

3,5

zo te zien ben je fan van jason voorhees (ik ook )

geef wel even antwoord aub

avatar van Replicant

Replicant

Ikzelf vond hem 3 keer niets.

Heb weinig gelachen...

Soms een beetje gegrinikt, maar dat is dan ook alles.

Iedereen zij dat ie zooo grappig was, maar ik denk dat het een complete hype is rond niets.

Alles is voorspelbaar, dat is aan de ene kant wel logisch met zulke film, maar het echte leuke is als ze iets doms doen/zeggen dat zo dom is dat je het gewoonweg niet verwacht....

De humor is niet grappig en on origineel.

Zelf vind ik een film als Epic Movie veeeel grappiger.

Een 1,5 voor de moeite....

avatar van kimmieyy

kimmieyy

ik vond dit deel niet echt grappig..! maar het was veel leuker als deel 3..

*3,5

avatar van smirnoffanovich

smirnoffanovich

een hele goede film ten opzichte van deel 3, maar voor de rest was het een leuke film, leuke humor!, 4,0

avatar van fieko

fieko

Replicant schreef:

Ikzelf vond hem 3 keer niets.

Heb weinig gelachen...

Soms een beetje gegrinikt, maar dat is dan ook alles.

De humor is niet grappig en on origineel.

Zelf vind ik een film als Epic Movie veeeel grappiger.

Een 1,5 voor de moeite....

helemaal mee eens khad er veel van verwacht nadat ik voorstukjes had gekeken

viel mij dus erg tegen 2*

avatar van screamer

screamer

komt er nog een 5 ?

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

grappig , leuker dan deel 3

jammer dat dit het laatste deel is , ze gingen nu toch verder met epic movie ( saaaaaaaaaaaaaaaaaiii)

tripod is erg mooi.

3.5*****

avatar van belg v.c.b.s

belg v.c.b.s

nieuws: david zucker begint aan scary movie 5 !

en nu hopen dat hij goed word ......

ik vond het best wel grappig maar die contianer cenes wochten ze best achterhouden..

en weet je wat grappig was.....

ik had deze film gratis gekregen .

de verkoopster was blij dat het weg was :lol

in feite was het een leuke film en ik denk dat ik hem nog eens ga zien (met men slappe humor)

een 2.5

avatar van unreallerke