• 9.378.696 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko

Releasedatum: 13 april 2006

Plot Scary Movie 4

"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."

Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

avatar van Skrymir

Skrymir

Ik vond 3 echt geweldig.. Maar na deze 2 x gekeken te hebben vind ik dit zeker de minste

avatar van RyanB

RyanB

Nah ik vond hem niet echt leu,k maar dat stukje van Saw een beetje op het einden was wel grappig, daarom geef ik de film een 3.5 ster omdat ik best hebben kunnen lachen. maar 1 blijft tog echt het best.

avatar van Roowland

Roowland

Alleen het begin met Dr. Phil en het eind met Oprah Winfrey waren komisch de rest vond ik heel erg slecht.

1,5 *

avatar van JurassicPark

JurassicPark

hoppelijk komt er geen deel 5 want deze vond ik echt niks aan

avatar van RoOmieY

RoOmieY

ik vond hem ook niks aan..

veron35

Ik snap niet dat mensen deze zo slecht vinden. Deel 1 en 3 vond ik wel beter maar deel 2 was toch echt veel minder goed. Nou licht het er natuurlijk ook wel aan of je The War of The Worlds een leuke film vind. Ik wel daarom is deze film nog beter. Alleen waarom staan die aap en die een oogige slang op de poster.

avatar van DeCol

DeCol

Weer een matig vervolg van een goede scary movie 1, een nog leuke scary movie 2 maar een verschrikkelijke scary movie 3!

avatar van maxB

maxB

Flooorx schreef:

Grappige film, alleen je moet wel de Grudge en the Village etc, hebben gezien om goed te kunnen lachen voor deze film.

precies en dat vond ik ook geen goede films

avatar van hollandpride

hollandpride

ik ben hem nu aan het downloaden xD als ie ooit klaar is geef ik wel even commentaar op de film

avatar van Shark_Jaws2

Shark_Jaws2

Scary movie 1=super

scary movie 2=saai

scary movie 3=goed

scary movie 4=dom,saai

avatar van dr channard

dr channard

idd shark jaws, ik dacht dat scary movie 2 saai was er zaten stukjes in die volledig saai waren maar toch heb ik som nog kunnen lachen met scary movie 2. Nr 1 was gewoon super en 3 was idd ook goed.

Maar deel 4 is gewoon dom met zijn grappen, soms komt er een smile op men gezicht, maar toch zijn het domme en vooral kidenrachtige moppen.

avatar van XXX_sgaaty_XXX

XXX_sgaaty_XXX

Ik vond het een goede film maar niet echt een aanrader voor de bios

Ik vind het echt een super domme film. Totaal niet leuk. 1,2&3 gingen nog wel maar dit is het toppunt van een stomme film!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Na deel 3 weer een nieuw dieptepunt. Een goed begin met Shaquille, maar daarna alleen maar dingen die we al vaker gezien hebben en niet grappig meer zijn. Vreemd trouwens voor David Zucker en Pat Proft die ervaren zijn op komediegebied. Wat een onzin trouwens, de tagline 'Voor Scary Movie 4 gaat werkelijk niets te ver'. Die film is gemaakt voor PG-13! 1,5*

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Opzicht wel leuk maar meestal zit die meer sarcastisch in elkaar.

De 1e 3 waren heel leuk maar deze is zeker de slechtste van allemaal.

Er zaten een paar erg leuke scénes in toen dr phill het verkeerde been afzaagde en dat dat met Tom Cruise. Maar verder was die erg slecht en normaal is het einde grappiger en meer cynisch zoals bij andere delen en dat was bij dit deel niet het geval.

avatar van BabbixQueen

BabbixQueen

ik vind alle delen van scary movie wel leuk vooral de laatste

avatar van hc2day

Deel 3: Vond ik echt slecht, zeker de minste

Deel 4: Even goed als deel 2

avatar van dr channard

dr channard

hoe noemt dat liedje als die grote i pod komt zo bij jaren 80 muziek ?

avatar van Metalfist

Metalfist

Het is van Boy George en de titel is Karma Chameleon (of toch iets in die aard)

avatar van Wassup !

Wassup !

De nieuwste 'Scary Movie' had mij zo verheugd op deze titel en ben toch een beetje teleurgesteld. Vond er iets minder grappen in zitten, maar toch genoeg om te blijven kijken. De nieuwste 'Scary Movie' is zeker geen slechte film. De fans weten wat ze kunnen verwachten (daar hoor ik ook bij). Ben klaar voor deel 5 . Voor deze 'Scary Movie 4' 3*** !

avatar van Martinator

Martinator

scarie movie 1,2 en 4 zijn wel redelijk leuk maar deel 3 is toch echt de leukste

maar stop er nu toch maar mee!

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Metalfist schreef:

als we dan toch met lijstjes bezig zijn

Deel 1 = Leuke en lollige film

Deel 2 = Leuk vervolg maar haalt niet het niveau van Deel 1.

Deel 3 = Deel 1 overtroffen, veel leuker zelfs.

Deel 4 = De beste tot nu toe.

En voor de mensen die hopen na deze film dat er geen Scary Movie 5 komt: Kijk de film dan ook niet als hij er daadwerkelijk komt.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Wat vind je er dan zo goed aan???

avatar van *San*

*San*

Minst leuke film van de trilogie.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Veruit de beste van alle delen.

Veel grappiger, minder puberaal en iets minder flauw, geweldige parodieën en lekkere onzin.

JurassicPark schreef:

hoppelijk komt er geen deel 5 want deze vond ik echt niks aan

Die komt er wel. IMDb

avatar van Denden 100 Piek

Denden 100 Piek

Erg leuk, maar toch wel minder dan deel 3. Dieptepunt als SM 2 wordt gelukkig niet gehaald hier, en er zaten weer een paar meesterlijke grappen in. Het begin was vooral genieten, en ik moet wel zeggen dat dit het op één na leukste begin bevat van alle Scary Movies (maar bij deel 1 lag in helemaal in een deuk).

avatar van Betjeuhx

Betjeuhx

Slecht, Echt Slecht... Deze film slaat nergens op !