Scary Movie 4 (2006)
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko
Releasedatum: 13 april 2006
Plot Scary Movie 4
"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."
Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.
Cindy
Oliver
Ezekiel
Holly
The Contender
Zal vast wel ja. Alleen hoop het eigenlijk niet. Vind 4 delen wel genoeg.
KristofBeckers
Waarom staat King Kong eigenlijk op de poster?
Zat er toch niet in he, of ben ik in slaap gevallen
Silvio Dante
Het zou me niet verbazen, wat een zwakke klucht was dit zeg. Heb welgeteld 3 keer moeten (glim)lachen.
Ik ben die scheetgrappen en oeps-ik-bots-ergens-tegen mopjes echt beu te worden. 1.0*
TimD
Moet je dit soort films niet kijken, want als je deze aanzet (of in de bios zit) weet je wat je kunt verwachten. Je gaat ook niet naar Star Wars als je een hekel aan SF hebt.
syl262
Wie weet hoe de acteur heet.. die samen in scary movie 4 de liefde gingen bedrijven in een tent .. en dan niet die dikke met die rasta haren ,, maar die andere .. ??
Anakin01
Jullie konden er precies niet om lachen, maar met deze film heb ik toch wel zitten brullen.
Ik vond hem echt grappig!!
Had er best wel minder van verwacht, maar vind dat deel zeker niet moet onderdoen voor de andere!
Anakin01
maxcomthrilla
Redelijk vermakelijk filmpje, waarbij je niet hoeft na te denken en dat ook maar beter niet kunt doen. De Tripods hadden ze van mij namelijk helemaal niet in verhaal hoeven te verwerken. Het sloeg echt helemaal nergens op.
De scènes waarbij films als Saw, Brokeback Mountain en Million Dollar Baby te kijk werden gezet waren leuk. Net zoals Leslie Nielsen. En Anne Faris was ook zeker interessant om te volgen. 3*
Livinovic
Ik vond hem wel goed, gewoon verstand op 0 en lachen met flauwe grappen
Ook wel tof voor ons dat wij (Belgen) er in voor kwamen.
Dan weet de wereld ook meteen dat wij wel degelijk bestaan.
Daar in de boxring vond ik trouwens een zalig stuk
3.5 *
Tinuzzz
weet iemand of deze film al op dvd te huur is!????
De film is nog niet te koop en te huur.
Je zou hem kunnen pindakazen
illogical
Had hier meer van verwacht.. De leukste stukjes kwamen al in de trailer..
$Pimpdaddy$
weet iemand of deze film al op dvd te huur is!????
DVD release = 15 Augustus en Vanaf 29 augustus in de videotheek.
euroburger
Uiteindelijk na een best degelijke reeks nu een oninteressant puberfilmpje dat in een vroeg stadium teleurstelt. Nu was het rommelige karakter van de reeks niet meteen storend, hier is dan de uitzondering. Vrijwel geen verstrengeling met de overige delen, en Why tell me Why, is Charlie Sheen maar zoooow kort in beeld! Deze Godfather voor de komedie had wel letterlijk een erg flitsend rolletje....er is geen hoop meer voor een volgend deel, helaas.
ikk
Wel eens leuk om mee te pikken in de bio maar voor de rest een beetje saai.
Een 2
Vorig weekend gezien in de bio met een paar vrienden (en vriendinnen), maar is eigenlijk wat tegengevallen. Ik hou wel van de Naked Gun humor, waar ze mee werken in deel 3 maar deze film is niet zo gelukt. Leuk zijn nog wel de filmparodieën, maar die komen echt onozel over als je de originele films niet gezien hebt. Voor de rest weer de irritante en letterlijke ook kak- en pisgrappen. (sorry voor 't taalgebruik, maar de film is er mee begonnen). En ik had beter op tijd recht gestaan om de zaal te verlaten, want het einde is nog dumber dan dumb and dumber...
Toch maar een andere film moeten zien!
Joe-K
hendrik119
scary movie blijft leuk
geweldig wil ik niet zeggen maar als je deze film aanzet vermaak je je wel 1,5 uur
Gister de dvd beken vond hem wel minder dan de vorige 3
Maar super mooi gemaakt met al die films in 1 Film! daarom een 3
_Daan_
HOERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yes! Yes! Yes!
Nr. 5 komt eraan
Nummer 6 in 2010?
donnie darko
Tja, ik had toch ook misschien beter naar een andere film gaan kijken, want deze was echt niks waard.
De vorige scary movie's(en dan heb ik het over 1 en 3, niet over het verschrikkelijke tweede deel) vond ik echt nog wel grappig, maar deze was weeral bijna(ik zeg wel bijna) even slecht als de tweede.
De humor is helemaal verlaagd tot ballen tegen mensen hun kop slaan, tegen deuren aanlopen, mensen wassen met pis, en de beginscene was echt wel ongelooflijk slecht, met Dr. Phil en Shaquille O'Neal waar die humor ongelooflijk werd gebruikt door Dr. Phil maar liefst tweemaal pijn te doen door iets belachelijks wat op zijn kop komt. Maarja, dat was daarvoor ook al gebeurd met Shaquille, dus het was nogal normaal dat hij het ook ging ondergaan.
En ook de rol van Leslie Nielsen was in deze film heel klein en slecht, net hetzelfde kan ik zeggen van de rol van Charlie Sheen, twee acteurs die in het derde deel toch nog wel een leuke rol hadden, vooral Leslie met zijn leuke zin in 3(Then we're not so different after all), maar dat was in deze film dus helemaal niet het geval.
Anna Faris blijft ongelooflijk onnozel en ik vind haar nog wel leuk in deze rol, zij was zeker niet één van de slechte dingen, en ook Brenda was weeral leuk, vooral wanneer ze achter het clowntje van Saw staat achter de camera, hilarisch!
Voor de rest vond ik eigenlijk niks grappig buiten die ene zin:
Cindy: It very much looked like a face
Tom: Did it have a nose?
Cindy: Yes
Tom: Then it probably was a face
Hihi, hilarisch. Maarja, voor één zin ga je niet naar een film. Het dieptepunt was trouwens de persiflage op Million Dollar Baby, wat ze daarmee probeerde te bereiken, snap ik niet, maar eigenlijk was het wel zo absurd dat het nog wel iets charmant had, wat we niet konden zeggen van de persiflage op Brokeback Mountain die echt niet grappig was.
1* voor die ene zin en sommige andere scenes die een glimlachje hebben kunnen maken op mijn gezicht.
Buiten Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest heb ik dit jaar nog niks goeds gezien in de bios. Vreselijk jaar tot nu toe. Misschien brengt Miami Vice wel verandering. Laten we duimen.
Jointz
Ik heb enkele malen gemerkt dat ik een glimlach om mijn gezicht kreeg, maar verder merkte ik dat er vooral veel uitgekauwde grapjes inzaten.
Er voorspelbare film.
Wladmir
Ik vond hem leuk. Lekker gelachen, maar ze mogen nu wel stoppen. 3,0 sterren
_Daan_
Waarom staat King Kong eigenlijk op de poster?
Zat er toch niet in he, of ben ik in slaap gevallen

Scary Movie 2
2001

Scary Movie
2000

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

American Reunion
Komedie, 2012

Long Khong
Horror, 2005
spookhuisalien life-formriesen-ipod parodiecrude humorspookachtigspoofconflicthorror spoofbuitenaardse invasiefamiliehorror parody dumb blonde