Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: John Gulager
Met onder meer: Navi Rawat, Krista Allen en Balthazar Getty
Plot Feast
"They're Hungry. You're Dinner."
Op een koude avond, worden in een bar de bezoekers en het personeel ineens aangevallen door een grote groep vliegende monsters. Iedereen moet nu vechten voor zijn leven, aangezien de monsters van plan zijn om alle aanwezigen één voor één op te eten ...
Heroine
Bartender
Justice4All
22 september in Amerikaanse bioscopen, aldus www.weinsteinco.com
Hemdale
Erg grappige en gory horror-comedy, een vrij simpel verhaallijn maar wel ontzettend stoer in beeld gebracht. Het einde vond ik opzich een beetje jammer, maar voor de rest erg lekker vermaak dit. Sinds Bubba Ho-Tep eindelijk weer eens een echt geslaagde horror-comedy.
Storm71
Ik heb hem gister gekeken en alhoewel ik er niet veel van verwachtte vond ik het toch een hele leuke film.
djerk
Eindelijk nog eens een degelijke horrorfilm die zichzelf niet al te serieus neemt. Bovendien zijn er wel heel wat genreclichés die worden doorbroken. En Henry Rollins erin, en hij steelt de show! Zeer degelijk, jammer dat er niet veel ruchtbaarheid aan wordt gegeven.
kneuckeretto
komt dit nog uit in de videotheek? Ben hier wel erg benieuwd naar....
savi_7
Geen spannend moment in de film, de goorheid met bloed is er in overvloed de Komedie aspecten van de film zijn redelijk leuk. Maar dat kan de film niet redden, ook het acteren van de acteurs komt goed over maar geen moment echt spannend, het horror gedeelte van de film is een beetje kinderachtig.**
shapeshifter
is echt een waardeloose film totaal geen verhaal
en omdat er een paar bloed spetters over het scherm vliegen moet het allemaal maar mooi wezen echt onbegrijpelijk ik hou echt van horror maar deze flauwekul
hoeft van mij echt niet totaal niks aan
fritsy
heb wel slechtere films gezien en heel veel slechtere films ook nog. (bijvoorbeeld Rest Stop) kon het niet laten
. maar goed smaak verschillen. 3*
grid8400
onzinnige film, die gelukkig voor FUN bedoeld is. Zitten een paar leuke stukjes in, en in elk geval BETER dan Rest stop (beide op dezelfde avond gekeken).
2,0* voor de moeite.
kungfuzombie
Heerlijke pretentieloze B horror!
Dat niemand hier de vergelijking met Night of the living dead maakt verbaast me trouwens.
Ik zal deze zeker nog wel eens opzetten, doet het volgens mij ook erg goed in combinatie met een avondje kameraden + biertje!
3.5
Pinhead29
Veel bloed en gore maar gaat snel, moeilijk bij te houden,
Wel over dreven voor lief hebbers een must
patrick17
Een bloederige horror film die je prima vermaakt als je van 'horror' houdt tenminste.Soms ging het razendsnel waardoor je goed moest opletten.Soms een paar goede scene's er tussen zoals op het einde.
3 *
Chainsaw
Na het zeer geinige Slither en het hilarische Bubba Ho-Tep weer eens een lekkere, fijne horror-komedie, die zichzelf geen moment serieus neemt en de kijker gewoon een hoop lol, rotzooi, chaos, bloed en monsters voorschotelt.
Erg leuk regiedebuut van Gulager (zoon van de bekende acteur Clu, welke tevens een erg leuk rolletje heeft als barman), die vooral erg leuk speelt met de bekende filmclichés (zo zien we zowel de held als het arme, onschuldige kind redelijk in het begin al sterven aan een aardig gruwelijke dood). Heerlijk.
Verder geinige introducties van de personages, leuke muziek en een hoop grappige dialogen. Het acteerwerk en de personages zijn niet echt om over naar te huis te schrijven, hoewel het idiote rolletje van Judah Friedlander wel weer erg geinig was. Verder was het einde misschien wat makkelijk en weinig bijzonder, maar daar ga ik dit vermakelijke werkje niet teveel op afrekenen.
3,5 sterren.
Het verhaal heeft inderdaad wel wat van Night of the Living Dead, maar ik vond dat de film (zeker qua sfeer en uitwerking) nog het meest van Tremors had.
Macmanus
Niet helemaal geslaagd.
Na de eerste 10 minuten was ik redelijk tevreden, leuke snelle introducties. Het leek een beetje op From Dusk Till Dawn, maar dan beginnen ze meteen in een bar. Helaas schommelt het daarna teveel. De film wil graag niet in clichés trappen en dat waardeer ik de held en het jongetje die meteen dood gaan scoorde wel wat punten bij mij. Maar toch gaan ze niet keihard door, en is het uiteindelijk allemaal redelijk standaard.
Visueel was het verder niet onaardig, maar ik had de tent wat meer sfeer gegeven. En tegen het einde was het allemaal wat warrig gemonteerd. Snel monteren is cool, maar dan moet je het wel kunnen. Timing is everything. Verder nog best wat leuke dingen hoor, veel goor en nog wel een paar aardige grapjes, maar ze hadden All the Way moeten gaan, alsof iemand teleurgesteld zou zijn als iedereen een kopje kleiner was gemaakt op het eind.
3 kleine sterretjes, 2.5 vind ik net iets te weinig voor een film die het toch probeert. Muziek was kut overigens
Gehenna
Wat doe je als je in de kroeg zit en bizarre wezentjes vallen de kroeg aan en haar bezoekers? Juist, je vecht terug! Het idee lijkt wel wat op de kroegscenes van Gremlins, Shaun of the Dead en het tweede stuk van From Dusk Till Dawn, deze film heeft ook een flinke dot humor in zich. Het is geen grootse film, maar vermaakt absoluut. 3.5*
jimbo79
echt typische b-film met een paar lekker gore scénes en henry rollins in een roze broek(moet je gezien hebben)
maar voor de rest heb je het allemaal wel eens eerder gezien
FillumGek
Men neme een bar, stamp hem vol met lekkere wijven, stoere binken en andere tuig en stuur er een horde monsters op af. Resultaat: 80 minuten vermaak.
Bovenstaand plot doet vermoeden dat er sprake is van geen enkel klein verhaallijntje, en dat klopt ook. Daarom zou je denken dat alles makkelijk te volgen zou zijn, als het godvergeten camerawerk en montage soms niet ongelofelijk klote was. Van de actie was, mede omdat het soms erg donker was, soms nauwelijks wat te zien. Vooral op het begin en het einde van de film staarde ik naar het scherm, er vanuit gaande dat het toch allemaal wel goed komt, en liet het rustig op me in werken zonder dat ik wist wat er nu precies was gebeurd en wie er dood was.
Verder een paar leuke geintjes en veel gore. De special effects waren dan ook in orde. Ook leuk dat Jason Mewes nog een klein rolletje had als zichzelf. De scene met het kind krijgt trouwens wat pluspuntjes.
Al met al een aardige film. Na 5 minuten wordt je in de actie gegooid, verstand op nul en kijken maar.
***
zjandannybob
weer eens een leuke horror/komedie om lekker te kijken met een pot bier erbij.
Verwacht er niks van als je niet van onzin in een komedie houdt zoals oversexte aliens.
zie je hier de humor van in dan moetje hem zeker een keer kijken. zelfs 2 keer gekeken en blijft lachen:D.
Voodoo
Horror zat er wel in, alleen soms wat domme humor, vooral die sex gedoe.
Maar ik heb me wel vermaakt, alleen mijn vrouwtje niet. haha.
3.5 sterren.
Spookje
Lekkere oké-film. De aktie begint al vrij snel en dan bedoel ik ook snel. Soms is het vrij moeilijk te volgen allemaal, beetje jammer, maar goed......... Het verhaal is vrij dun maar daar gaat het helemaal niet om. Ik heb me prima vermaakt er zaten ook nog wel een paar leuke schrikmomentjes in en het gore-gehalte was lekker smerig.
HorrorFilms4Life
Simpel en saai verhaal, maar er gebeurd in ieder geval wel wat. Als je van een beetje horror houdt moet je deze film echt zien. Maar dan ook alleen voor de horror en niet om het verhaal:P
CreativeStar
Beetje B-filmpje .. vond ik dan.
Niks horror, meer komedie ...
Gewoon gore shit ..
Veel bloed, slijm, kots (?) en van al dat nog wat meer.
Je moet ervan houden ..
LiamC
Heerlijke film. Lekkere slappe humor en wat gore-stukken...ik heb me prima vermaakt! 3,5*
kloete
Ik ging zitten kijken met een verwachting van 0,0. Toch heb ik er van genoten. Gewoon weer eens ouwerwets veel bloed en ingewanden. Personen waarvan je het niet verwacht gaan dood. De special effects waren misschien niet "je van het", maar ik vond het een vermakelijke film.
Je moet er de humor van in zien.
GrandmasterW
Film die je moet snappen. Alle clichés worden gebruikt en misbruikt. Hard en goed voor de horror liefhebbers die alles wel denken te kennen. 4,0 *
BlueSword
Niet helemaal geslaagd. (...)
helemaal mee eens!
maar ik geef het een 2.5* vond dat monster ook erg lelijk en alles werd zo snel gefilmd dat je het zo wat niet kan bijhouden.

Feast III: The Happy Finish
2009