• 9.374.123 stemmen

Met onder meer: Sam Neill, William H. Macy en Téa Leoni

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 2 augustus 2001

Plot Jurassic Park III

"This time, it's not just a walk in the park!"

Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en zijn vrouw Amanda uitgenodigd om als gastheer op te treden bij een tour over Isla Sorna. Hun vliegtuig stort echter neer, met als gevolg dat Grant weer tegenover de dino's komt te staan.

avatar van morpheus

morpheus

Ik zou toch zweren dat ik deze film al gewaardeerd had, maar kennlijk dus nog niet.

Al met al een redelijke popcornfilm, verhaal heeft weinig om het hand, de cast is weinig geinspireerd, de dinosaurussen zien er weer prima uit en de film bevat een paar leuke actiescenes. Kortom met 95 minuten geen minuut te lang, precies genog voor een waardering met 3 sterren

***

avatar van HammerHead

HammerHead

Een film die volledig op de effecten steunt, want de uitwerking van het toch al niet denderende script is werkelijk bedroevend.

avatar van Chr.s

Chr.s

Waardeloos script inderdaad. Toch wel vermaakt tijdens de film dus kom op 2,5.

avatar van Bosvelt

Bosvelt

Der komt een deel 4 aan

Disk

Wow een deel 4, nou waar zal die wel niet over gaan? Cybernetisch verbeterde velociraptors die de aarde hebben overgenomen en de mens tot slaaf hebben gemaakt, en dan oorlog beginnen tegen een ras van buitenaardse dino's die de mens willen bevrijden van de Evil Cybernetic enhanced Raptor's. Dat klinkt goed. Maar welke rol zal de spinosaurus uit deel 3 wel niet spelen?

En het menselijke verzet, zal het hun lukken om samen met de alien dino's de vijand te verslaan?

lets find out.

Disk

Ik hoop dat ik hierboven geen spoilers heb neergezet.

avatar van nathan_666

nathan_666

jurassic park 4:extention zal in de zomer van dit jaar in de zalen verschijnen.

avatar van djelle

djelle

HammerHead schreef:

Beter zou ik het niet kunnen zeggen. 2,5*

Edie

Deel 1 was gewoon SUPER. Beide vervolgen konden mij NIET bekoren. Ik begrijp ook niet helemaal waarom Spielberg TOCH alle 3 de delen geregisseerd heeft eigenlijk. Dankzij hem zullen de vervolgen ook best te pruimen zijn, toch haalt deze (bijna logisch) het niet bij het orgineel, en geef hem 2.5 sterren.

Sorry man, maar bij deel 3 was Spielberg de producer Joe Johnston de regiseur

avatar van Flash1494

Flash1494

Dit was wel een tegenvaller.... wat mij nog bij gebleven is de zo irritante Téa Leoni. Alles wat je niet moet doen....doet zij.

Maar toch het verhaal is ijzersterk en daarom is deze film nog wel te pruimen, maar anders...

Toch kon hij me niet op het puntje van mijn stoel krijgen, voor mij is deel 1 absoluut de beste

2 sterren...voor de toch wel enigzins slappe aftrek

Disk

Ik vind dit eigenlijk een B-film.

Zeker vergeleken met de voorgaande 2 delen.

Dit gebeurt er gewoon waneer Spielberg een geweldig idee aan een amateur door geeft.

Sorry man, maar bij deel 3 was Spielberg de producer Joe Johnston de regiseur

Klopt, op andere site nogal vaag weergegeven, maar Spielberg produceerde idd de film slechts.

Verklaar meteen mooi waarom dit weer een stuk minder vervolg is..

Edie schreef:

Verklaar meteen mooi waarom dit weer een stuk minder vervolg is..

Precies

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Haalt het niet met de voorgaande Jurassic Park films, maar toch een leuke actie-achtbaanrit. Ben beniewd wat voor een verhaal ze bij Jurassic Park 4 vezinnen, want die komt er ook aan! 3*

avatar van R_D_C

R_D_C

wat een goeie film zeg.

De dinosaurussen zien er echter en enger uit als ooit tevoren.

De hoge special effects zijn weer van de partij en natuurlijk de grootste sterren uit de film: de dinosaurussen.

De 3 jurassic park films hebben in de vs 1.9[b]biljoen dollar[/b] bijeen gekregen.

Ik verheug me al op jurassic park 4

Edie schreef:

Precies

Dit deel vond ik gewoon geen spanning meer hebben, en een slap excuus om ze weer op het eiland terecht te laten komen (vliegtuigongelukje...) dan die dyno die met het vliegtuigwrak gaat spelen alsof het een lolly is, en en en.. Nee, ik vond dit vooral de reden voor een stuk minder vervolg.

avatar van E V

E V

Best spannend, maar het verhaal is geen verrassing meer. Het eerste deel van Jurassic park blijft ook het beste deel.

avatar van Caligula

Caligula

ThaDeez schreef:

Deze film....wat een BOUT film. ALWEER van die enorme KLOTEBEESTEN.

Ja, deze beesten zijn een ware plaag...

avatar van winkelblah

winkelblah

Pas geleden deel 2 weer op TV gezien, nu komt deel 3 ook weer eens, aanstaande dinsdag toch maar eens kijken want het is al wel een hele tijd geleden dat ik deze film voor het laatst heb gezien. Ben ik toch benieuwd welke nu daadwerkelijk slechter is, deel 2 of deel 3.

avatar van XfofaXX

XfofaXX

Caligula schreef:

Ja, deze beesten zijn een ware plaag...

Erger dan pissebedden en kakkerlakken tesamen! Ik heb er vanmorgen nog een paar in mijn tuin gevonden, de stouterds!

avatar van PascaL

PascaL

Disk schreef:

Ik vind dit eigenlijk een B-film.

Zeker vergeleken met de voorgaande 2 delen.

een B -Film

Okeey....zag het er zo nep uit dan...was het zo'n slechte cast..

Ik weet cker als deze film als 1e uit was gekomen dat iedereen laaiend enthousiast was geweest.... Alleen nu we al in 2 films hetzelfde zagen boeit 3 wat minder... maar het is cker geen slechte film .... 4/5

avatar van Redlop

Redlop

Deel III heeft de meeste dino's en meeste spanning.

avatar van Nieke

Nieke

Flipman schreef:

Nee, een onnodig tweede vervolg, dit. Het derde vervolg zie ik al helemáál niet zitten!

Je zit al bij het derde deel Flipman...

Trouwens, de films gingen van héél goed (volgens mijzelf), naar niet zo goed en terug beter.

Sequels zijn meestal slechter dan de voorgaande films, maar daarom nog niet altijd. Twee was voor mij niet super, maar dit deeltje ging er vlotjes mee door.

Helemaal vernieuwend is ie niet meer, maar je kijkt toch voor de dinootjes?

avatar van Jordy

Jordy

Nieke schreef:

Je zit al bij het derde deel Flipman...

Het derde deel is het tweede vervolg

avatar van Nieke

Nieke

Jordy schreef:

Het derde deel is het tweede vervolg

Ik blijk toch niet zo snugger als ik altijd dacht . 't Is laat geworden gister met pasen, ik zal het daar maar op steken.

Maar het tweede vervolg is toch niet slecht!

avatar van Nightstalker

Nightstalker

ik vond deze film ook nog wel erbij kunnen passen. zoals je weet elk vervolg die er komt worden steeds slechter. Dus deze kon er van mij ook nog wel bij. ik vond de film wel spannend en moi gemaakt. Alleen jammer dat hij maar 92 minuten duurt. Maar toch een leuk vervolg om te zien !!!

avatar van Frantic01

Frantic01

ik vond deze echter niet slecht. Maar deel 2 vond ik mooier deel 1 & 2 waaren de beste vond ik. 4,5 stem waard. ik las laatst op een ander web site dat ze nu ook deel 4 gaan maken maar of dat klopt???? zie web site hier

Edie schreef

een B -Film

Okeey....zag het er zo nep uit dan...was het zo'n slechte cast..

Ik vond het een B film omdat ik het gewoon een super slechte film vond, een beetje minder actie een meer verhaal had wel gekunt.

En, mischien nog wel het ergste van allemaal, is dat ze niet met de JP logo hadden moeten fucken. De superieure T-rex vervangen door een spinosaurus, yeah right.

Laten we natuurlijk niet het buitengewoon slechte einde vergeten.

Kortom, vind ik dat deze film niet een echte Jurassic Park film.

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

ik vind dit soort films die blijven leuk om naar te kijken , ziet er mooi gemaakt uit zit toch nog een redelijk verhaal in en het blijft spannend