Ace Ventura: Pet Detective (1994)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Tom Shadyac
Met onder meer: Jim Carrey, Courteney Cox en Sean Young
Releasedatum: 2 juni 1994
Bekijk via Netflix
Plot Ace Ventura: Pet Detective
"He's the best there is! (Actually, he's the only one there is.)"
Ace Ventura (Carrey) is een dierendetective die wordt ingehuurd door Melissa Robinson (Cox) om de mascotte van een footballteam (een dolfijn) terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn.
Ace Ventura
Woodstock
Ron Camp
Vinnie
Mr. Olaf
Jim Carrey op zijn best. Moet elke keer weer erg lachen om deze film. Verhaaltje is geinig, maar Carrey heeft echt een plastic gezicht. Schitterend. Allllllraidie then!!! 3.5* it will be!
fappie
- 2005 stemmen
hahha superfilm dit:P zonder jim carrey was het wss weinig aan geweest haha mja
DVD+R
Geweldige film was dit, dit kaliber films zie je hem niet meer maken helaas....Maar hij heeft weer wat films in de maak....
Donkerwoud
Dit is zo'n film waar je mee opgegroeid moet zijn om hem ten volste te kunnen waarderen. Hoe vaak heb ik deze wel niet gezien als vroege tiener. Heerlijk onnozel, met een Jim Carrey die flink op dreef is.
Resh
Een Feel-Good movie met Jim Carrey op zn best
. Èen van de weinige keren dat hij niet grappg-irritant is maar echt ontzettend leuk is
. Ahaha zn haar is geweldig, deed me denken aan Jimmy Neutron
. Het grappigste was wel toch toen Ace achterkwam dat hij met een manwijf had gezoent
. En leuk toen hij die slowmotion act deed ahah. De verhaal vond ik wel minder
Leuke en avontuurlijke komedie die volledig loopt op de one-man-show van Carrey. Met bij vlagen zeer sterke grappen. Goed.
tommykonijn
Verandering van zo'n plotselinge stem komt door een reden die ik al eerder heb verteld bij Mask, The (1994)
De eerste keer dat ik deze film zag vond ik hem zeer goed. Maar zodra je hem de 2e keer ziet is hij al niet meer leuk. Voor wie hem de eerste keer zit zal ik hem zeker aanraden.
Leuk was het optreden van de band Cannibal Corpse met het nummer "Hammer smashed face". Weliswaar was het maar zeer kort maar als rock liefhebber was het wel geinig.
m1701
Te overdreven voor woorden!!
Soms irriterende het me mateloos!
Niet alles was slecht sommige grappen waren nog leuk
fras
HAHAHAHA
NOSTALGIE deze film!
krom van het lachen
heb hem minmaal 50 keer gezien
Master1986
Echt een prima film! Heb hem al tig keer gezien maar moet elke keer weer lachen. Die Jim Carrey spoort echt niet.
Heb me goed vermaakt. Vind persoonlijk deel twee (met de witte vleermuis) nog leuker als deel 1.
Prima film. Heb gezien dat er volgend jaar een Ace Ventura Jr gaat uitkomen. Hou mijn hart vast voor deze film zonder Jim Carrey...
Kortom, prima anderhalf uur entertainment.
Vermakelijke film! Jim Carrey past in dit soort rollen, zeker weten!
Leuke humor, beetje braaf maar wel leuk.
biosmovie
Ontzettend leuke film, Carrey is altijd wel leuk als gestoorde freak
4,0**
Staaajn_
- 1914 stemmen
Hele goeie komedie , één van mijn lievlings,
jim carrey acteerd heel goed !
knightfightx
Te overdreven voor woorden!!
Soms irriterende het me mateloos!
Niet alles was slecht sommige grappen waren nog leuk
omdat je geen gevoel voor humor hebt
jumpstylemovie
omdat je geen gevoel voor humor hebt
Misschien wel, alleen is het niet zo Fucking droog?
thunderball
Vanavond maar weer eens bekeken (de wereld is al shit genoeg, dus tijd om weer eens lekker onbezorgd te lachen!).
Ik blijf dit samen met het vervolg een van de leukste comedy's van de laatste twintig jaar vinden.
Compleet over the top, absurd en met een hoofdrolspeler die het woord subtiliteit hoogstpersoonlijk "non grada" heeft verklaard.
Vlotte, originele comedy die me elke keer weer lekker laat lachen en nog steeds na 15 jaar leuk blijft.
Ook de maffe rol van Young is het vermelden waard.
Een acht, ofwel 4 sterren.
®Tc
Ow, dit is slecht.
Nu wist ik al dat Jim Carrey niet mijn favoriete comedy-actor is maar dit slaagt toch alles. Scènes als bij de haai, die ass-talking, in het zothuis, en dat feest (die viool was dan wel weer grappig.) en dan dat irritante 'really' en 'loser' gedoe.
Sean Young en Courteney Cox konden er ook wat van. Compleet overacting en irritant gedoe.
Ach ja, de jonge Carrey-fans zullen dit wel geweldig vinden, maar voor de rest
tijn79
Full score on this movie!!!
Heb hem al letterlijk honderden keren gezien en je bliiijjjjft lachuh!!!
Staaajn_
- 1914 stemmen
top film !
deze film is gewoon te goed.
Jim Carrey is gewoon the best !
als je deze nog niet gezien hebt, (tip voor komedieliefhebbers)
kijk hem dan, je zult plat liggen van het lachen!
hele goeie scene's , goed geacteerd !
deze film moet je gewoonweg zien.
de grafhond
allllrighty then! Like a glove! I want to ASSk you some questions! Briljant!!!!! Geweldige komedie
omnitoaster
Ow, dit is slecht.

Ach ja, de jonge Carrey-fans zullen dit wel geweldig vinden, maar voor de rest

hoe kan je dit nou helemaal niet grappig vinden? ikzelf heb hem gister weer is gezien en blijf hem nog steeds brilliant vinden. Jim Carrey speelt hier een irritante gast maar dat is juist de kracht van het personage.
Nienie
Leuke film. Die films van Jim Carrey, daar moet ik elke keer om lachen. Ook leuk dat er dieren in voorkomen. Ik vind deel 1 en 2 leuk maar 3 niet zo. Knots gekke kerel ook, die gekke bekken vind ik grappig
rokkenjager
Carrey op z'n allerbest. Paar keer écht in een deuk gelegen van zijn mimiek en geniale one-liners. If I'm not back in five minutes... just wait longer.
Onbevredigend is wel Cox's haar aanwezigheid en paar bijrollen die de dolle pret onderdrukken. Zodoende net geen 4 sterren, wat bij een herziening wel het geval zou kunnen wezen.
Filkill
echt hele slechte film
het was helemaal niet lachen
om in slaap te vallen
weaselweasel
Dit blijft één van Carrey's beste.
Heerlijk, ook dat kapsel van Ace. Alles klopt aan deze film.

Ace Ventura Jr: Pet Detective
2009