• 9.371.658 stemmen

Ace Ventura: Pet Detective (1994)

Komedie | 86 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tom Shadyac

Met onder meer: Jim Carrey, Courteney Cox en Sean Young

Releasedatum: 2 juni 1994

Plot Ace Ventura: Pet Detective

"He's the best there is! (Actually, he's the only one there is.)"

Ace Ventura (Carrey) is een dierendetective die wordt ingehuurd door Melissa Robinson (Cox) om de mascotte van een footballteam (een dolfijn) terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn.

Ace Ventura

Roger Podacter

Ron Camp

avatar van Jordy

Jordy

Zo'n typische Jim Carrey film. Als je je niet te veel ergert aan hem, is de film best vermakelijk met een paar zeer sterke grappen. 3 sterren.

avatar van Blindfold

Blindfold

Eerste wat ik ooit zag van Jim Carrey. Ik zat in de bioscoop en had geen idee waar deze film over zou gaan. Ik heb continu in een deuk gelegen.

avatar van dttom

dttom

Zeer grappig, kon niet stopen met lachen.

avatar van ThaDeez

ThaDeez

ik vind em nog steeds om te brullen=]] HELEMAAL TE GEK

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Precies! De eerste keer dat ik 'm zag heb ik gewoon 't complete verhaal gemist, omdat ik zowat niks meer zag door de tranen! (van 't lachen!) Ik had ook nog nooit van JC gehoord en dus nog nooit zo'n idioot op 't filmdoek gezien. De tweede keer vond ik 'm wat minder leuk, maar wist ik in ieder geval waar 't verhaal nou eigenlijk over ging.

avatar van Lt-zero

Lt-zero

soort van grappig.

avatar van jeroen79

jeroen79

Ja, soms heb je zo'n bui dat je kan lachen om dit soort flauwe humor. 3 sterren dus.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Gewoon geweldige film! Heb continu in een deuk gelegen en nog een leuk verhaal ook... 3,5 ster!

avatar van BS

BS

het rubberen gezicht wordt hier verder uitgerekt.Leuke comedy met goede maar erg flauwe grappen.lekker achterover leunen en lachen.3.5 ster

avatar van Psyche

Psyche

Sorry, hou van dome grappen, vooral van deze gozer.

avatar van Obiwannes

Obiwannes

Soms erg flauwe grappen, maar soms (als je ervan houdt) erg grappig. Ik heb regelmatig moeten lachen, maar zo geweldig was hij niet. Ik vond de tweede toch wel een stuk beter.

avatar van NERD

NERD

Leuke serie films, maar je moet wel van Jim Carrey houden, en dat doe ik.

avatar van Jildou

Jildou

Carrey is voor mij de ultieme comedy acteur en als hij in een film speelt dan weet je gewoon dat je tenminste 1 keer in een deuk(je) ligt, met deze film precies hetzelfde..

3 sterren voor de humor en Carrey

avatar van Sparkle

Sparkle

Ben totaal niet Jim Carrey achtig, maar heb toch goed gelachen met deze film.

avatar van eldorado

eldorado

Om deze film goed te vinden moet je een Jim Carrey fan zijn.Gewoon niet te veel nadenken maar gewoon lachen

avatar van tegz

tegz

Kan er niets aan doen als ik hem ziet moet ik al lachen. Ik vond deel 2 iets beter(meer lachen) en dat is niet vaak met films.

avatar van FeZ

FeZ

Je houd er van of je houd er niet van, je moet er wel voor in de stemming zijn. Als je dat allebei hebt, kom je echt niet meer bij. Jim Carrey op z'n best! Deze vond ik leuker dan "When Nature Calls". 4*

avatar van jedymaster

jedymaster

t hadden geen 90 minuten moeten zijn, gelukkig maar 89 minuten.

avatar van Miss_T

Miss_T

Jim carry's films zijn mijn favourieten! Altijd lachen!!! voor mij krijgt ie 5 sterren.

avatar van vitabixkoekje

vitabixkoekje

gewoonweg DE BESTE FILM OOIT GEMMAKT IN DE FILMGESCHIEDENIS

avatar van Linda

Linda

Ik vind het een van de beste komedies ooit maar de beste film ooit gemaakt in de filmgeschiedenis gaat wel weer heel erg ver he.

avatar van gotti

vitabixkoekje schreef:

gewoonweg DE BESTE FILM OOIT GEMMAKT IN DE FILMGESCHIEDENIS

Gewoonweg de domste uitspraak ooit gemaakt in de filmuitsprakengeschiedenis. (of eingleijk bedoel ik dit wel sereus, maar zo kan je toc zien dat dit berichtje niet zo kwaad bedoeld is ).

avatar van Hemdale

Hemdale

Hele grappige film. Zijn de meesten wel waar Jim Carrey in speelt maar deze is toch een van de toppers!

Ook cool trouwens dat er zelfs een optreden van Cannibal Corpse in zit!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Jim Carrey op z'n best in één van mijn favoriete komedies. Carrey speelt een rol die hem zit als gegoten, hij voelt zich overduidelijk helemaal thuis. Maar naast zijn performance zit de film vol met nog veel meer hilariteit. Erg geestige komedie, die geen seconde weet te vervelen.

avatar van Plintkabouter

Plintkabouter

Ik heb deze film later gezien dan de Ace Ventura: When Nature Calls en deel 2 vind ik toch een tikkie beter... Toch vind ik komische films hartstikke leuk, en ik heb nog geen film gezien van Jim die ik niet leuk vond, vandaar mijn 3.5.

avatar van PartyMarty

PartyMarty

eldorado schreef:

Onzin natuurlijk. Eigenlijk heb ik een ontzettende hekel aan Jim Carey. Ik erger me groen en geel aan die gast die in interviews altijd weer die rol speelt. Vind het wel een hele leuke film met als hoogtepunten de close encounter met de 'pleeplopper' en de backward slowmotion.

avatar van PartyMarty

PartyMarty

eldorado schreef:

avatar van nirvana

nirvana

niks voor mij, niet mijn genre dus geef ik ook geen beoordeling.

avatar van Purmerend

Purmerend

De leukste uit de Ace Ventura serie!

avatar van WB

WB

Jim Carrey op zijn best!!! Ik moet deze film gauw op dvd hebben, want de videoband wordt steeds slechter! heb em al zoooo vaak gezien, en hij blijft goed! "Like a glove!"

De beste van Jim Carrey denk ik toch wel...

4,5 sterren!