• 9.381.068 stemmen

Met onder meer: Tobey Maguire, Kirsten Dunst en James Franco

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 1 mei 2007

Plot Spider-Man 3

"The greatest battle lies within."

Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden. Peters leven lijkt geweldig te zijn met zijn nieuwe pak, totdat hij en zijn geliefden merken dat er iets niet klopt in zijn gedrag...

Spider-Man / Peter Parker

Captain Stacey

Dr. Curt Connors

avatar van Bart Tönjann

Bart Tönjann

Hopelijk blijft Maquire het, maar dan moet hij zich wel wat meer inzetten, en niet zo verveeld overkomen als in deze.

avatar van Adammeh

Adammeh

Waardeloos, ten opzichte van 1 en 2 vind ik dit echt slecht.

daarom geef ik het ook een 1,5.

avatar van Saffie

Saffie

Dit deel viel echt zwaar tegen.

Er gebeurd gewoon veel te veel om in 1 film te proppen. (zelfs al duurt tie ruim 2 uur)

ik ging deze film in de bios kijken om een verslag voor school te maken. maar ik had na 30 minuten al spijt dat ik niet naar Pirates of the Caribbean 2 was gegaan.

Nou ja, 2 sterren dan maar...

avatar van Saffie

Saffie

Pirates of the carribean 3 bedoel ik....

sorry, foutje !!!

avatar van serpico

serpico

De film viel dan wel ontzettend tegen, de poster blijft één van de mooiste voor een Hollywoodblockbuster van de laatste jaren. Prachtig gemaakt.

avatar van Flipman

Flipman

Die posters zijn alles behalve bijzonder, vind ik. Die van voorgaande delen zijn mooier.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Flipman schreef:

Klopt niet helemaal.

Poster van eerste deel deugt niet, lijkt op dat van een tekenfilm.

Poster van tweede deel doet het ook niet zo goed, 3D spidey met het hoofd van Kirsten Dunst past niet, daardoor krijg je een raar effect.

Poster van de derde deel doet het prima, omdat het een mooi effect geeft met een gebouw als spiegelbeeld waarop de zwarte pak van spidey wordt gebruikt. 'En let ook op de achtergrond, namelijk de stad met gloeiende lichten, prachtig gewoon.

avatar van Khd

Khd

Leuke film. Heb ervan genoten tot op een bepaalde hoogte. Het eindgevecht was teleurstellend en op sommige punten erg kinderachtig, wat totaal niet past bij de film in het geheel. Ook het laatste stukje konden ze beter weglaten; geen toegevoegde waarde. Soit, 3.5 voor de speciale effect en indrukwekkende gevechten.

avatar van mos18

mos18

er komt nog spiderman 4 ze maken nog gekker jullie kunnen zeggen wat je wil het levert geld op

avatar van Bart Tönjann

Bart Tönjann

Euh.... Ja...

avatar van Shinobi

Shinobi

Op zich wel een aardige film, alleen teveel karakters die niet al te goed uitgewerkt worden, de actie scènes, special effects en de humor zijn weer wel goed.

Ik geef 'm 3, 5 sterren.

avatar van wolter

wolter

Keek lekker weg, net als de voorgaande delen.

Actie scenes waren spectaculair en oogstrelend!

4 ****

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Ik vond hem ook wel ok.

Stukken beter dan Fantastic Four 2.

Alleen zetten ze het personage van Peter Parker naar mijn smaak té nerdy neer (ja ok, het hoort bij hem, maar hier leek het vaak op overacting).

Wel fijn dat ze de snuf echte drama in deze film niet schuwen, wat de film een meer serieuze inslag geeft.

Actiescenes zijn zeer de moeite waard en het eindgevecht vond ik erg behoorlijk.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

echt een hele vette film. Deze keer was hij tenminste wat langer dan de andere spidey films. Ik vond dit wel de beste spidey film. Wat ik zo leuk vind aan Spider-man films is, is dat iedere film wel iets unieks heeft. Zo krijgt Peter zijn krachten bij deel 1. Verliest hij een keer zijn krachten in deel 2. En vooral bij deel 3 was dat unieke onmiskenbaar. Peter krijgt een zwart pak. En word een beetje gemeen. Ook de vijanden waren weer van de partij, alleen het nadeel vond ik dat de vijanden een beetje zwakjes waren. Harry Osborn word goed, Sandman word goed en Venom is makkelijk te verslaan met geluid.
Maar toch een heel coole film! Ik geef hem 4 sterren

avatar van Waku

Waku

Spiderman heeft wel heel veel vijanden in deze editie..

Prima special effects opnieuw

Lekker veel actie.

Er is wederom een hoop te genieten!

avatar van FredKrueger

FredKrueger

Gave film

avatar van flyer

flyer

In vergelijking met de voorgaande twee delen valt deze mij erg tegen. Hoewel de effecten goed zijn en ook het acteerwerk is goed vond ik het verhaal vooral naar het einde erg zoetsappig. En blijkbaar hadden de makers geen idee meer hoe de sandstorm verslagen moest worden. Daarom kreeg deze zoveel berouw. Beetje een tranen trekker en dat verwacht ik niet bij een actiefilm jammer

avatar van AardeWerk

AardeWerk

Supergave film barstensvol te gekke actie, een beetje romantiek, psychologisch drama, kortom ze hebben heel wat in deze 3de spiderman film gepropt. Alleen door de veelheid ging ik soms twijfelen, wat er te zien was was echter meer dan OK, uiteindelijk is het een prima film.(3,5*)

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Leuke posteraktie bij Play.com nav DVD-release (R-2NL) : € 15,49 inkl..

avatar van marya

marya

ik vond dit zeker een goeie film, mooi opvolger van 1 en 2.

maar al die slechte karakters vond ik toch wel net even te veel, een strijd van met z'n alle tegen een. dat was niet erg overzichtelijk voor mij. verder echt een prachtfilm! ik heb ontzettend genoten.

avatar van Donnie M

Donnie M

Ik vond deze film echt tegenvallen, had ik niet verwacht!

De special effects waren heel slecht gemaakt en dat kon ik ook zien!

avatar van skipy05

skipy05

evengoed als de eerste twee films. weer goed veel actie. tof gedaan allemaal. 4*

avatar van Betamax

Betamax

Verhaal wat langdradig.

Maar de effecten maken alles weer goed

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

beste uit de drie vooral de special effects

avatar van mindtrickz

mindtrickz

Goeie film, ik heb me erg vermaakt, inderdaad stukken beter dan fantastic4 2 zoals iemand hier al schreef. Vooral het laatste half uur met Venom & Sandman was top!

avatar van Vinco

Vinco

Gewoon weer een goede spiderman film,ik vind dit deel iedergeval stukken beter dan deel 2.

Deze film brengt weer wat variatie met zich mee!

Maar toch vind k de special effects nog steeds tegenvallen en veel te nep er uit zien.

Voor dit soort films mag je qua special effect wel wat meer verwachten.

3,5 sterren

avatar van bartje30

bartje30

De minste film van de drie qua verhaal. Het was teveel van het goede, teveel vijandige karakters. Volgens mij hadden ze van deze film beter 2 films kunnen maken; één film met de sandman en één met het donkere imago van spiderman. Daarentegen zijn de special effects (de sandman, wow!!) en de muziek van Elfman subliem.

Heb me wel erg vermaakt met deze film, je zit geen moment zonder spanning of aktie, maar hoop dat ze de volgende keer een verhaal maken dat iets makkelijker te volgen is.

Hij krijgt van mij wel ruim een voldoende.

avatar van Fallen God

Fallen God

De actie is weer naar het volgende level gebracht.Het ziet er oogstrelend uit. En spidey ziet er gruwlijk uit in zijn zwarte kostuum. Alleen Venom viel me wat tegen.Ze mochten hem wat enger maken.En die stem ergerde ik me aan.Het verhaal viel ook wat tegen.Maar toch 4*

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

geen slechte film, maar in vergelijking tot deel 1 en 2 onder de maat.

Wel ok sfx en weer goeie humor van jamenson

Humor van JJJ vond ik juist een beetje te ver gaan. In delen 1 & 2 was het grappig, maar hier een beetje overdreven vond ik.