• 9.379.431 stemmen

Geregisseerd door: Cory Edwards, Todd Edwards en Tony Leech

Met onder meer: Anne Hathaway, Glenn Close en Jim Belushi

Releasedatum: 10 mei 2006

Plot Hoodwinked!

"The Secrets of Fairytales Revealed!"

Iedereen kent het verhaal over Roodkapje, maar weinigen weten of het verhaal wel helemaal klopt. Hiervoor kijken we naar wat er zich afspeelde na het einde van het Roodkapje-verhaal: politie vanuit de dierenwereld onderzoekt wat er zich heeft plaatsgevonden in het huisje van Oma. Ze ontdekken al snel meerdere criminele feiten, waarbij een meisje en een wolf betrokken zijn: inbraak, orde-verstoring, het gebruiken van een bijl zonder vergunning etc. Langzamerhand ontdekken de agenten steeds meer haken en ogen in de zaak die opgelost dienen te worden.

Red (stemrol)

Granny (stemrol)

The Woodsman (stemrol)

The Wolf (stemrol)

Detective Bill Stork (stemrol)

Nicky Flippers (stemrol)

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

sam70 schreef:

bah bah bah geldverspilling 0.5

Nou, het was een GEWELDIGE film, met lekker wat humor. Leuke animatie, vette grappen. Ik had het zelfs in mijn broek gedaan van het lachen.

Kortom. Hou je van een mix van actie, animatie, vette humor en een beetje mysterie. Dan is de helemaal de film voor jou.

Echt 5 ster waard.

avatar van LOTR fan

LOTR fan

leuke film. de grappeen waren leuk goede actie en wat de animatie betrefd maakte het mij niet zo veel uit. southpark is toch ook leuk (en daar is de animatie ook niet zo geweldig)

avatar van black-flame

black-flame

die film was lachen

vooral granny een doodnormale oude vrouw maar schijn bedriegt dus echt

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Eindelijk eens een animatie die zich niet aan de disney / pixar - familie-gaat-boven-alles regeltjes houd. Hoodwinked valt blijkbaar velen tegen door de slechte animatie, maar daar kon ik goed mee leven gezien het bovengemiddeld leuke verhaaltje. Een aantal leuke personages en flink wat heerlijke dialogen en scenes maken dat Hoodwinked nét dat heeft wat de meeste animatiefilms niet hebben.

3* al neig ik naar 3,5*

avatar van Amusette

Amusette

black-flame schreef:

die film was lachen

vooral granny een dood normale oude vrouw maar schijn bedriegt dus echt

Ja die oma is stoer!!! Zo'n oma wil ik ook wel.

Wie had gedacht dat dit het echte verhaal achter Roodkapje was

avatar van mausland

mausland

was geweldig echt een van de beste animatie filmps gewoon 5sterren

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

gewoon zalige animatie film 1 van de beste maar the meltdown blijft op 1 bij mij

toch ook een 5 voor de hilarische grappen die erin voorkomen vooral bij de eekhoorn !

avatar van stony^issa

stony^issa

ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten maar ik moet zeggen dat het een geweldige film is!! echt zeker 5 sterren waard in de categorie animatie

avatar van kanjertje

kanjertje

De beste animatiefilm die ik ooit zag vanwege zijn grappen en zijn appart verhaal.

avatar van Anneleen 8

Anneleen 8

Eerste uur vond ik heerlijk, heb echt met momenten een breuk gelegen met de zalige humor. Maar op het einde vind ik het allemaal net iets teveel wordne, het gaat ervoor mij zelfs net iets over. Maar al bij al zeker geen slechte animatiefilm.

avatar van Harregarre

Harregarre

De animatie is minder maar het verhaal en de humor beter dan vele Pixar 13-in-een-dozijn-films.

avatar van martin1971

martin1971

TJA ik vind het gewoon een hele leuke film zaten sommige leuke grappen in en ik ben dol op animatie films gewoon leuk hoe het is bedacht

avatar van GioFunny

GioFunny

In de zomer bekeken

Trailer zag er wel veel leuker uit. Heel af en toe waren er wel leuke momenten. Maar het is me niet bij gebleven.

Leuk met je vriendin

een tweetje

avatar van garlic senior

garlic senior

Geweldige animatiefilm, de grappen zijn erg leuk en de personages des te meer. Mij boeit het niet of de animaties of wat dan ook iets minder zijn dan de giganten bij Pixar en Dreamworks. Filmpje is niet alleen amusant vanwege de tjokvol hoeveelheid grappen, maar ook vanwege het grappige verhaal. Van mij mag Hoodwinked zich kronen tot computeranimatiekoning!

avatar van TK1991

TK1991

Echt een saaie film.. heb hem na 10minuten al uit gezet..

avatar van sju

sju

En dan %^$$%# toch stemmen....

Schitterende grappen en spoofs! De animatie is dan wel minder dan je mogelijk gewend bent, maar de humor en het maffe verhaal maakt veel goed... 3,5*

Leuke film, animatie is niet van topniveau maar dat mag de pret niet bederven. Vooral de eekhoorn was grappig. Alleen jammer dat ik al te vroeg in de film erachter kwam wie de dader was.

avatar van *San*

*San*

voor 5 euro gekocht, is zeker de moeite waard!

Hele leuke film.

avatar van sju

sju

Waar gekocht?

avatar van T.Bos

T.Bos

Als je de eerste 10 minuten weet door te komen, dan ontpopt zich een gave film voor wie van animatie-komedie-actie-fantasy met een kwinkslag houdt. Roodkapje opnieuw uitgevonden, gewoon verfrissend leuk 4*

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Geen goede film. Lelijke animaties en de film wil te graag meegaan in de Shrek-hausse van animatiefilms die andere animatiefilms brutaal op de hak nemen. Verhaaltje was...erg gezocht. Stop zoveel mogelijk rare elementen in een animatiefilm en je hebt vanzelf een 'lekker gekke' tekenfilm. Niet dus. Het enige moment wat ik echt grappig vond en wat me ook zal bijblijven is die eekhoorn die cafeine krijgt . Voor de rest lekker snel vergeten. 1,5*

avatar van homerjay

homerjay

Ik heb het een kwartier volgehouden, toen had ik er genoeg van. Viel op door zijn mindere animatie, maar dat was echt niet het probleem van deze film. Vooral veel simpele humor. Misschien zal ik hem een keer kijken als ik kleine kinderen over de vloer heb, maar voor mij deed het em niet.

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1995 stemmen

Was echt onwijs brak toen ik hem zag maar vond hem zo belachelijk absurd dat ik er echt keihard om moest lachen!

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

dynamiteee:P egt fantastisch

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Enorm grappige (de grappigste?) animatiefilm. Niet echt heel leuk voor kinderen, maar voor +16 des te leuker. Animatie ook oké, niks mis mee. *4

avatar van Paskaal

Paskaal

Een van de betere animatiefilms. Eentje met een goede dosis humor, een geweldig verhaal en goeie personages.

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

Lachen deze film!! Echt zien hoor! Leuke animaties met heel veel humor.

avatar van maerk

maerk

Geinige film. Droge humor, heel lelijk geanimeerd.

avatar van garlic senior

garlic senior

Herziening viel tegen. Er zitten her en der leuke grapjes in de film en sommige personages hebben veel charme, maar de lelijke animatie viel dit keer toch iets teveel op. Dit wordt echter gecompenseerd door een grappig verhaaltje, waarin iedereen zijn versie van wat er gebeurd is. Verder vond ik het verhaal van de houthakker een beetje geforceerd en niet echt grappig, de schildpadjes waren dan wel weer leuk. De film is erg vermakelijk omdat het verfrissend is, maar helaas is niet alles aan de film even leuk. Ik vind dit een leuke variant op de huidige animatiefilm, maar niet meer dan dat. Dit alles was gebleken nadat ik de film had herzien.

avatar van kaydegreef

kaydegreef