• 9.376.310 stemmen

Geregisseerd door: Cory Edwards, Todd Edwards en Tony Leech

Met onder meer: Anne Hathaway, Glenn Close en Jim Belushi

Releasedatum: 10 mei 2006

Plot Hoodwinked!

"The Secrets of Fairytales Revealed!"

Iedereen kent het verhaal over Roodkapje, maar weinigen weten of het verhaal wel helemaal klopt. Hiervoor kijken we naar wat er zich afspeelde na het einde van het Roodkapje-verhaal: politie vanuit de dierenwereld onderzoekt wat er zich heeft plaatsgevonden in het huisje van Oma. Ze ontdekken al snel meerdere criminele feiten, waarbij een meisje en een wolf betrokken zijn: inbraak, orde-verstoring, het gebruiken van een bijl zonder vergunning etc. Langzamerhand ontdekken de agenten steeds meer haken en ogen in de zaak die opgelost dienen te worden.

Red (stemrol)

Granny (stemrol)

The Woodsman (stemrol)

The Wolf (stemrol)

Detective Bill Stork (stemrol)

Nicky Flippers (stemrol)

Chief Grizzly (stemrol)

Woolworth (stemrol)

Boingo (stemrol)

Twitchy (stemrol)

avatar van stan

stan

Haha klinkt heel erg grappig, ik ben benieuwd

avatar van Safri

Safri

Trailer is best leuk. Ziet er niet zo goed uit als bijvoorbeeld Shrek, maar dat is voor mij niet het belangrijkste.

avatar van dje-em

dje-em

best grappig, erg leuk voor kinderen, in de traditie van ice age en shrek. het verhaal zit goed in elkaar.

avatar van Sonny Black

Sonny Black

Wanneer komt deze film uit, zou m graag willen zien.. in de bioscoop of gelijk naar dvd?

avatar van Be3F

Be3F

Waarschijnlijk in mei in de bios

avatar van Jellelle

Jellelle

Net de film gezien:

Het deed me hard aan Shrek denken, dit waarschijnlijk omdat het terug met sprookjesfiguren gewerkt wordt. Alleen vind ik Shrek beter.

Deze film is volgens mij bedoeld voor een wat jonger publiek dan die voor Shrek, omdat je als volwassene al snel de clue van het verhaal door hebt en de grappen voor alle leeftijden duidelijk zijn. Toch heb ik met meerdere scenes moeten lachen

De uitwerking van de caracters, grafisch dan, laat enkele steken vallen. Roodkapje haar gezicht is wat vaag, soms saai. De dieren, en zeker het eekhoorn, zijn levendiger gemaakt.

Het is een aanraader als je zelf ook eens wilt lachen terwijl je met je kinderen naar een film kijkt.

De score die er nu staat (3,3) is volgens mij de goede score.

avatar van WB

WB

Shrek is wel beter ja, maar deze was ook wel grappig! Haalt het niveau van al die andere Animatiefilms niet, maar het is wel leuk om te zien hoe al die verhalen van verschillene personages elkaar kruisen

Heb niet zo veel hoeven lachen, wat bij bv. Shrek en Nemo wel veel het geval was.

3,5 sterren...

avatar van ferrit

ferrit

Leuke vermakkelijke film ,beetje druk in eerste instantie

Maar als alle verhaallijnen tot elkaar komen klopt het allemaal , geen topper maar toch een 3.5

avatar van SSeagal

SSeagal

Geslaagde film met originele vondsten die mij wel aanspraken in de verhaallijn. Voldoende humor en het ziet er leuk uit. ***1/2

avatar van crackeraron

crackeraron

ja leuke film kun je ook wel goed naar kijken als een volwassene. leuk gebaseerd op het verhaal van roodkapje

geeft het een beetje meer pit

Poisonthewell

Roodkapje meets Rashomon in deze aangename verrassing van een animatiefilm. De animaties zelf zijn slecht, maar op zo'n manier dat je je afvraagt of de film wellicht niet de draak steekt met de recente monotone reeks van Madagascars en Ice Ages. Ik heb mezelf goed vermaakt. 3,5*

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Ronduit waardeloze animatiefilm! 11 jaar na pixar's Toy Story durven studios animatiefilms uit te laten komen die er slechter uitzien als toen!! Alsof de technologie 11 jaar stil stond

Het enige leuke wezentje in deze hele saaie rijstebrij is het hyperactieve eekhoorntje....

De rest is werkelijk waar niet leuk. De enige reden dat we de film uitgezeten hebben, is dat hij maar een aantal minuten duurt.

Skippen eerste klas!!! 1 ster

avatar van Doom

Doom

Trailer is op zich nog best wel grappig, met als hoogtepunt die geweldige schildpadjes natuurlijk!

Yuppie_Scum

Was een uiterst vermakelijke film die in tegenstelling tot
anderen hier in mindere maten geschikt vind voor kinderen
omdat naar mijn mening de humor in de film veel meer
geënt is op volwassenen.

was.

Dat vond ik juist erg leuk. Moddervette knipoog naar Rashomon

avatar van TimD

TimD

Hoe kan je deze nou al gezien hebben

Sneak preview heet dat

avatar van Jollie22

Jollie22

Deze film vond ik erg tegenvallen, had er iets leuks van verwacht, maar hij was saai en niet grappig.

avatar van Remi

Remi

Trailer ziet er erg leuk uit

avatar van Sphodros

Sphodros

Was inderdaad een vermakelijke film zeker leuk om een keer tezien. Vond die geit wel grappig met al die horns (the horn song)

3,0

avatar van the dude81

the dude81

Ben het eens met het overgrote deel. Amusante CGI-film. Verstand op nul, dus absoluut niet vergelijken met een Dreamworks of Pixar film qua graphics. Heb met een glimlach de film gekeken met af en toe een bulderlach erdoor. Ook leuk is dat deze onafhankelijke uitgever toch veel bekende acteurs kon strikken voor de stemmen. (Anne Hathaway, Glenn Close, James Belushi. Andy Dick, Xzibit ..)

Yuppie_Scum

wat ik alleen niet kan uitstaan is dat ik de stem van de specht herken en niet kan plaatsen waar ik hem eerder gehoord heb....

wie helpt me uit de brand haha

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

IMDb misschien .

avatar van timetraveler

timetraveler

Heb er best wel mee zitten lachen en de doelgroep vond het helemaal vermakelijk.

Maar ook met deze is het zo, je moet hem eerst 1 keer gezien hebben om de 2e keer toch weer grappige dingen te ontdekken die je de eerste keer gemist had.

een drie van mij

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Vond het eigenlijk vooral een vervelende film. Hoodwinked weet nergens echt grappig te worden en is nogal mager geanimeerd. We zijn inmiddels toch wel wat beters gewend. Het duurde het me, ondanks de speelduur van slechts 80 minuten, ook veel te lang. De stemacteurs (met name Warburton en Ogden Stiers) doen het leuk en het enige wat nog een beetje om te lachen was, waren de hyperactieve eekhoorn en die jodel- geit. Maar goed, daar vul je dan een paar amusante seconden mee. De rest van de film is jammer genoeg bar weinig bijzonders, had echt iets leukers verwacht.

2 sterren.

DiKKe_OsCaR schreef:

IMDb misschien .

nope staat niet op IMDB

avatar van Jordy

Jordy

Inderdaad geen fantastische animatie, maar ik vond het allemaal toch wel een leuk eigen stijltje hebben. Paar keer erg moeten lachen ook, wel een krappe 3* waard

avatar van teksetter

teksetter

niet echt een animatie die ieder kind zou kunnen volgen. wel leuk gelachen, niet zo veel als bij shrek maar toch wel waard naar kijken.

avatar van jimbo79

jimbo79

echt wel grappig maar vrij zwakke animatie

de verwijzingen naar films waren echt inventief

soms wel wat druk maar toch aanrader

de meeste grappen zullen kleine kinderen niet verstaan

avatar van Hanne

Hanne

Leuke film met leuke liedjes. Vooral de schnitselsong. Ik heb best vaak gelachen, niet zo goed anls shrek maar hij is het waard om te zien.

3**