Genre: Horror / Mystery
Geregisseerd door: Sylvain White
Met onder meer: Brooke Nevin, Ben Easter en Torrey DeVitto
Plot I'll Always Know What You Did Last Summer
"What he knows might kill you…"
Een groep tieners uit een klein dorp in Colorado doden per ongeluk een vriend door een uit de hand gelopen grap tijdens een vier-juli-viering. Ze besluiten het lichaam te verduisteren en de moord altijd geheim te houden, maar precies een jaar later, tijdens de volgende vier-juli-viering, worden ze bedreigd door mysterieuze telefoontjes van iemand die kennelijk op de hoogte is van het voorval.
Amber Williams
Sheriff Davis
The Fisherman
Kim
fritsy
Zo cliché, te voorspellend omdat het net deel 1 was waar je naar zat te kijken, alleen de visserman is nu een soort jason/freddy figuur geworden komt zeker een deel 4 van.
Nou ik hoop het niet..
Ik vind wel dat het orgineel een beetje belachelijk wordt gemaakt.. Die film was teminste nog een beetje realistisch en was daarom wel een beetje 'nieuw'
Nu is de moordenaar een bovennatuurlijk iets dat ineens verdwijnd en weer terug kan komen op de meest rare momenten.
Het einde was ook wel weer voorspelbaar.. Denk je dat Amber en Lance de fisherman verslagen hebben door hem in een maal machine te gooien en z'n eigen haak in z'n hoofd te steken.. maar nee een jaar later wordt Amber in de woestijn weer te grazen genomen
Ik wordt echt gek als er een vervolg op komt..
Liever een vervolg op I Still Know met de originele spelers dan een vervolg op deze bagger film
HeatWave
Het lijkt mij een beetje een voortborduursel op de twee voorgangers, maar mischien dat het meevalt, ik zal 'm een keer moeten zien.
Face*Tomorrow
Nee hè hier zit ik nou echt niet op te wachten. Waarom gaan ze hier nou weer een vervolg opmaken. Straks krijgen andere mensen ook een idee en zitten we straks opgescheept met Scream 4.
En Inderdaad er zijn plannen voor Scream 4...
Ach misschien blijft het alleen bij praten, maar als Wes Craven weer meedoet EN Neve Campbell, misschien wordt het dan nog wel leuk...
HeatWave
Als Neve Campbell en Wes Craven weer meedoen is de kans dat het nog wel leuk word weer meer succes verzekerd, als het script dan in ieder geval maar beter is dan Scream 3, want dat was echt een aanfluiting, voor een toch naar mijn mening een al niet al te sterke reeks.
Moviestar1979
En Inderdaad er zijn plannen voor Scream 4...
Alsjeblieft niet, zeg !!!
Deel 3 was een mooie afsluiter.
Hopelijk blijft Wes bij z'n besluit om het niet te doen.
ON TOPIC: I'll always know what you did last summer zal absoluut niet kunnen tippen aan het 1e deel uit 1997.
Ik ga me de DVD aanschaffen, en mijn recensie volgt dan uiteraard nog.
stan
Scream 4 is maar een gerucht.. Niks is officieel.. De acteurs willen niet terug keren en Wes ziet er zelf ook niks in..
illogical
blègh nee,
Het originele deel uit 1997 is veel beter..
Natuurlijk is hier beter camerawerk, maar dat de moordenaar nu zo'n dom monstertje is die hier en daar verschijnt vind ik écht dom.. De moordenaar lijkt een beetje op de moordenaar uit Reeker.
nee ik geef hem 1,5 ster
etherman
deze film is in het begin wel aardig maar zodra die visman tevoorschijn komt heb je het idee dat je soms naar een b film kijkt.het geluid bij het eerste hevige conflict tussen de visman en die jonge man(naam onbelangrijk) ligt zwaar onder de maat.ook de manier waarom die visman wordt neergezet vind ik zeer slecht in vergelijking met de andere delen.het einde is ook onlogisch.deel 1 en 2 waren ook zeker meer realistisch.een grote flop wat mij betreft en de scream i know tijd is nu wel een beetje over.tijd voor wat nieuws!!
Mythikal
Zeer waardeloze film. Weinig moorden, weinig bloed en vooral te voorspellend. Is misschien wel een film voor tieners die van romantiek en drama houden en niet van horror...
Ganjaman
ach mensen dit is toch leuk filmvoer joh heerlijk voorspelbaar leuke meiden erin voor een vrijdag avondje lekker onder uit met beetje ganja kan ik het wel waarderen ik zeg niet dat dit een steen goede film is, maar ik heb veel ergere bagger gezien hoor ik voeg deze toe aan m'n kollektie en wes ga door maak maar een 4 deel hiervan
en ja de vissers man begint eindelijk een beetje onmenselijk gedrag te vertonen in de voorgaande films dachten we nog dat is een mens maar hij begint de vorm aan te nemen
ik zou zeggen wes ga er eens goed voor zitten voor je deel 4 maakt, goed script goede acteurs en het wordt de biosknaller van 2007

stan
Wes heeft hier helemaal niks mee te maken
Met geen van de 3 films.. Wes is van de Scream Trilogy
_Daan_
Lekkere Horror..
Ik lach er nog om maar als je als meisje deze film ziet hoef je voorlopig geen vlees meer
joeri15
film begint erg sterk, maar moet het uiteindelijk toch vooral hebben van zijn schrikeffecten. verder vond ik het wel een leuke film om naar te kijken, heeft me niet echt verveeld. Ik heb de versie uit '97 niet gezien dus ik kan niet zeggen of die beter is. En het camerawerk was inderdaad wel op een vette manier gedaan.
R_D_C
de poster klopt niet.
in i still know what you did last summer is zijn afgekapte hand vervangen door een een echte haak.
en in i'll always know what you did last summer heeft hij opeens zijn hand terug.
HoTCr3W
Gisteren bekeken na hem al een aantal weken in huis te hebben.Viel me tegen je krijgt hetzelfde als de Scream delen.
Eerste deel blijft toch het mooiste!
2,5 *
Chr!Zzle
valt me vies tegen de 1e 2 delen zijn perfect
ook met verhaal
maar deze film met dit verhaal pff dat slaat gewoon nergens op deel 3 van deze film is gewoon overbodig
en toen ik de film keek toen kreeg ik echt zo'n halloween gevoel bah kunnen ze tegenwoordig niks zelf iets bedenken?
Daatje
Ohhhhhh my god........kan het nog erger........De eerste was oke, de tweede ging wel, maar deze....niet de moeite waard, zoals al door meerdere luid en duidelijk verteld!
Het blijft bij mij bij een 1.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Nog niet gezien ben ik wel van plan lijkt me een goeie film
De 13-jarigen
superred
Wat een flut film, dit gaat nergens over! Als je een vervolg maakt, zorg dan dat het ook echt een vervolg is en niet een verhaal wat opnieuw begint. Voorspelbaar en zeker niet spannend!
holmes
er komt weer een nieuwe: "next summer ill still know what i always have known about knowing what you did that summer, the one i knew about"
tijd voor: "i cant remember what you did last summer"
gideonvdb
tijd voor: "i cant remember what you did last summer"
The_Game
Zoals al meer gemeld, de eerste 2 films waren nog "aardig goed" te doen. Deze fim is gewoon walgelijk slecht in alle opzichten.
Horrordude
Ik denk dat voor de fans deze film het helemaal verpest heeft, het is geen moordenaar meer, maar een legende
erg jammer
Sutherland
Ach, ik hou soms wel van dit soort tienerslasherfilms! Natuurlijk zijn veel dingen wel voorspelbaar, maar ik ben een paar keer toch echt geschrokken.
Ik vond het wel een redelijke film, lekker vermaak, en ik zou het niet erg vinden wanneer deze reeks verder zou gaan.

I Know What You Did Last Summer
2025

I Still Know What You Did Last Summer
1998

I Know What You Did Last Summer
1997

Seriebewerking horrorklassieker 'I Know What You Did Last Summer' in de maak voor Amazon Prime

Pájaros de Verano

Maniac
Horror / Thriller, 2012

Groove
Drama, 2000
verlies van geliefdecoloradofireworksbaseball batvervolgchainsawgeweldcell phoneskateboard fourth of julysuicide noteblow torch rock concertfemale singergarbage dumpstercrutch