• 9.379.461 stemmen

American Pie Presents Band Camp (2005)

Komedie | 87 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Steve Rash

Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy

Plot American Pie Presents Band Camp

"This One Time at Band Camp..."

Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Ik heb deze film vanmiddag ook gezien, ik vond hem echt wel grappig. Ik vond deze ook beter dan deel 5, hij deed ook niet echt onder voor de 1e 3 delen.

avatar van X. Hernandez

X. Hernandez

Voor mij de beste film van de american pie reeks, heel goeie humor en onvergetelijke "citaten", heb mij echt ziek gelachen bij deze film

ik vind het wel de beste films van de 4. deze is het minst seksistisch.

avatar van maxB

wazzaaa

maxB schreef:

american pie is leuk maar dit vond ik wel de minste

dit is mijn volgorde 2,1,5,3,4

Mijn volgorde van de leukste american pie films zyn:

3,2,1,4,5 Naked mile was niet zo leuKk en er zat veel sex in

avatar van wazzaaa

wazzaaa

1 leuke grap dat die op het eind naakt op het strand loopt

boring had er veel meer van gewacht ik vond het zonder van me geld om deze film te kijken.

avatar van TM™

leuke film

Schrijnend bedoel je

avatar van Sutherland

Sutherland

Als je deze film een beetje los ziet van de American Pie films, is het best een aardige film. Best leuke stukken. 3*

• 11922 berichten

Nog best een aardig filmpje, maar ik zie dit absoluut niet als een volwaardige American Pie-film. Ik ga het ook zeker niet hebben over 'de beste' of 'de slechtste' van de serie want deze staat gewoon los van de anderen.

Heb me al met al redelijk vermaakt: Tad Hilgenbrick went en Arianne Kebel is een schatje. Zonde dat het einde weer een moralistisch tintje kreeg, iets dat de echte American Pie films niet hadden. Gewoon een aardige tienerkomedie, niets meer en niets minder.

• 11922 berichten

Wat ik trouwens wel erg kinderachtig vond, was dat iedereen het constant over sex en blote meiden had, maar het laten zien...ho maar! Getuigt van erg weinig durf.

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1995 stemmen

BlueJudaskiss schreef:

Ga dan n pornootje kijken, het gaat niet om sex in beeld in dit soort films

avatar van film_kaza

film_kaza

Al die wilde tieners en inderdaad al dat gepraat over seks begint nu echt niet leuk meer te worden. Vroeger vond ik dat nog wel leuk maar nu ben ik wel grapperige dingen gewend en dit soort tienerhumor behoort daar echt niet bij. Doe mij anders maar een Leslie Nielson film. Dat is meer mijn humor.

1,5

avatar van Dado

Dado

dat broertje komt niet eens in de buurt van de echte Stifler. Heb me er meer aan geergerd dan dat hij grappig was.

Enige lichtpuntje was Arielle Kebbel

2,5

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Mmja, gezien de minder-dan-nul verwachtingen waarmee ik aan deze film begon viel ie nog best mee. De eerste drie films (en dan vooral deel 1) vond ik erg tof, en vervulden bij mij een beetje de rol zoals de films van John Hughes dat moeten hebben gedaan voor mensen die opgroeiden in de jaren 80; de cinematische soundtrack van hun tienerjaren. Wat dat betreft was ik dus aanvankelijk verontwaardigd over, maar toch stiekem ook wel benieuwd naar dit toch wel onofficiele (bijna geen originele cast, direct-to-video) vierde deel. Infantiel is ie zeker, maar ik heb toch een aantal keer kunnen lachen. Maar wat met name de eerste film zo sterk maakte ontbreekt hier totaal; een feelgood quality, waardoor je tegen aan het einde van de film het jammer gaat vinden afscheid te moeten nemen van de personages. Zoals al door velen hier opgemerkt; de enige emoties die Stifler's broertje opwekt zijn die van irritatie en afschuw.

Ik houd het op 2*. Deel 5 en 6 (verwacht in 2008) zal ik waarschijnlijk ook nog wel een keertje bekijken, waar ik vervolgens ongetwijfeld spijt van ga krijgen.

avatar van Phoenix

Phoenix

Dude, wat was de acteur die Stifler speelde irritant. Dat gemaakte lachje om maar op Sean William Scott te lijken, echt de horror...

avatar van Mug

Mug

Puberale kolderfilms hebben sinds Porky's zich niet geevolueerd blijkt maar weer. Meisjes bespieden terwijl ze douchen en zo, hahaha, wat een humor. Echt lachen, gieren, brullen was het met meerdere scenes waarin irritante Hilgenbrinck voor de zoveelste keer betrapt werd met z'n blote kont, sperma als zonnebrandsmeerseltje en neuken met een hobo (of was het een fag[g]ot?).

Alweer een grijze haar rijker zag ik vanochtend in de spiegel. 0,5*

avatar van rocky freak

rocky freak

echt lachen.

tad hilgenbrink speelde stifler goed na met die viese praatjes.

5.0

avatar van ILDIB

ILDIB

ik zit op de wip.. Is hij gewoon een slechte imitatie of stiekem toch wel geinig.. Dat ie veel slechter is dan de originele pies is duidelijk maar er zitten zeker prachtige passages in. Het eindplot is wel erg simpel maar ach. Voordeel van de twijfel, want sommigen spelen hun rol erg goed..

rocky freak schreef:

echt lachen.

tad hilgenbrink speelde stifler goed na met die viese praatjes.

5.0

avatar van Thomas83

Thomas83

Maar kon hij ook iets van zichzelf toevoegen? Daar gaat het volgens mij om...

Dat hebben ze in de film toch ook niet gedaan, dus waarom zou hij wel met iets nieuws moeten komen?

avatar van rocky freak

rocky freak

Maar kon hij ook iets van zichzelf toevoegen? Daar gaat het volgens mij om...

Maar het is en blijft een leuke film.

toch?

p.s. ik vind die Arielle Kebbel echt wel een lekker stuk.

niet?

avatar van D&nis

D&nis

Leuke film voor als je niks te doen hebt.

Zelfde niveau als alle andere american pie films!

Hij is echt heel veel slechter dan bijvoorbeeld de eerste.

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

ik vond hem vrij aardig. Vooral die stifler en die dikzak die het met dat ene playboy model doet. jaja! Die is van de playboy en niet echt een actrice.

Voor de rest deed het me wat aan me jeugd denken

2-1-4-3-5- ( en waarschijnlijk 6 hier )

avatar van gotti

Lolliger dan ik dacht. De eerste twee blijven nog steeds de beste. Uiteraard beroerd geschreven en geregiseerd (alhoewel ik wel geloof dat er enkele fatsoenlijke mensen tussen de cast zitten; Kebbel deed het al erg leuk in John Tucker must Die), maar stiekem is ie toch erg geinig. Ik blijf een zwak hebben voor Amerikaanse high school (achtige) films, maar ik hoop dat hier toch wel m'n grens ligt...

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ik vond deze wel heel mager. De eerste drie zijn onovertroffen en dit is echt wel een paar niveau'tjes lager. Ik vond het zelfs dramatisch. Het verhaal was niet leuk, de grappen waren slecht. 1 ster. Waardeloos.

avatar van olsenfreakie

olsenfreakie

jeej weer een coole american pie!! alleen was the wedding nog wel wat beter

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Ik verwachte een slechte, niet grappige film, maar hij is leuk om een keer te kijken. 3*

avatar van Shinobi

Shinobi

Matige film, die de naam American Pie onwaardig is.

Er zitten wel wat aardige dingen tussen, maar meer dan dat ook niet.

Ik geef 'm 2 sterren.