American Pie Presents Band Camp (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy
Plot American Pie Presents Band Camp
"This One Time at Band Camp..."
Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...
Matt Stifler
Arianna
Ernie
Mr. Nelson
stan
De film is een keer en nooit meer...
Er komen 2 mensen weer terug in de film van de andere amerivan pie films, dat zijn: de vader van Jim (Eugene Levy) en die gast met dat rode haar (Chris Owen)
Nee, ze gaan nu verder met het broertje van Stifler
amazingmoi
hoewel ik de anders ap's zeer leuk vind,hoef ik deze helemaal niet te zien.belachelijk dat ze met andere acteurs op de proppen komen....
Dead01
- 1977 stemmen
Stan met de andere acteurs hebben ze het om zeep geholpen vind ik persoonlijk.Ze Hadden beter dan Jim en Michelle een kindje gegeven enzo verder gegaan maar broetje van stifler doet het niet goed vind ik.
stan
Ach ik vond het niet erg zo'n Spin-off niet weer hetzelfde maar wat anders... Ik vond het wel leuk gedaan met andere acteurs
Preventief.
Dit lijkt me echt een nutteloze film die alleen maar de vorige 3 succesvolle delen kan verkloten.
Dit is echt een formule die is ontstaan door de acteurs uit de vorige 3 delen en nu deze er niet meer zijn lijkt het me sterk dat deze net zo'n succes wordt.
Het lijkt me niet.
Vindt het trouwens jammer dat Levy hier aan meedoet.
Ik weet zeker dat hij wel betere rollen kan krijgen dan deze.
Bah.
Repressief.
We zullen zien.
helleke
Ze proberen te teren op het succes van de 3 vorige films van American Pie maar daarmee is dan ook alles gezegd.
Van de cast van de vorige films doet er bijna niemand meer mee(zelfs Stifler die eens in beeld komt is dezelfde niet)
De film valt dan ook enorm tegen,ze proberen hun succes te halen uit de blote borsten die er af en toe in voor komen.
En dan de "sherminator" die als decaan van de school zo zielig doet.
Daarom verdient ie ook nie meer dan 2 sterren
Spartaan1986
Heel anders dan de andere delen maar zeker niet verkeerd. Er zitten een aantal geslaagde grappen in.3*
elry
gewoon niet hard gelachen.
dat hard om de grappen lachen vond ik juiste het sterkse punt van al de andere delen.
Jampie
Zeer simpele American Pie kloon. Mag de naam niet hebben. een 1.0 is eigenlijk iets teveel
-July-
o nee andere acteurs ik denk dat het weer zo een flop ga zijn
kijk eerst eens voor je oordeelt
Ik vond hem wel goed
en grappig
een 4.5
~Burner~
geen echte american pie! ik vond hem nou niet echt geweldig:( 2.5 sterren
neal
american pie 3 was al minder dan een en twee ,dus ze haden gewoon moeten stopen bij 2
en het niet helemaal leeg gaan pompen
2.0
Ericjuh
meeste reacties heb ik het hier mee eens..
tis gewoon een los deel en heeft eigenlijk niks met de vorige delen te maken.
zelf heb ik me vermaakt met de seksueel getinte grappen.
2,5 ster!
ASroma
dit is niet American Pie waardig!
0,5 ster wat een schande voor de american pie reeks!
smennO
Ik vond het echt een vette film. Ik weet dat het even wennen is met nieuwe spelers enzo, maar de 'kleine stiffmeister' deed het echt geweldig :> het einde was alleen afgezaagd, maar de rest maakte alles goed! 4,5 ster
Materny
Je zou toch wel denken dat ze genoeg succes uit American pie 1tm3 hebben gehaald maar helaas, zoals altijd moet een succesvolle reeks eindigen met een flop.
Een paar van de grappen zijn nog wel te doen maar zowel het plot als de Wannabe Stifler zijn niet om aan te zien.
Hopelijk is dit het laatste deel, tenzij de oude cast weer de rollen voor hun rekening neemt.
Want American Pie is niet American pie zonder Stifler Finch & Jim voor te beginnen.
Materny
Na deel 2 had er al gestopt moeten worden...
Vindt ik niet.
Het was wel een risico om na het mindere deel 2 nog een vervolg te maken maar het idee voor deel 3 was best leuk.
Maar nu, deel 4 zonder enige oude vertrouwde acteurs, dat kan nooit goed gaan.
Goodfella_90
Linksboven op de poster is net Quintus (of zoiets) van Raymann is laat.
Vindt ik niet.
Maar nu, deel 4 zonder enige oude vertrouwde acteurs, dat kan nooit goed gaan.
Deel twee was nog best aardig. Het leek daar zowaar de iets serieuzere kant op te gaan. Het stelde de problemen aan de kaak van jongeren die op een bepaald punt hun eigen weg moeten gaan en elkaar dan uit het oog verliezen. De grappen & grollen zijn hier minder dan in de eerste, maar de appeltaart-achtige grappen zouden ook niet heel erg gepast zijn in zo'n verhaal als dat. Vond de humor bij het derde deel veel meer hebben van het eerste deel, zoniet nog flauwer en bannaler (hondenpoep eten, schaamhaar op een trouwtaart...vond het nogal puberaal allemaal). Dit gepresenteerd met een nog serieuzer ogend verhaal dan bij het tweede deel kon dit echt niet. Stoppen na de 2e dus. Had imo een leuk einde.
Raoula
Deze american pie was te sirieus om zichzelf een american pie film te noemen. Doe mij maar de wat minder sirieuze en meer puberalerden american pies (zoals deel 1 en 3) want daar kan ik toch veel harder om lachen.
2.5 ster
Guardian667
Deel 1 was leuk maar vond dit wel een slap afstreksel
zaten wel wat leuke stukken in maar wel heel erg voorspelbaar
ajvb
frikandellen film, zou alleen band camp mogen heten verdient de titel van american pie niet. 1 ster
fritsy
Matt Stifler's School directeur leek me nog jonger dan Matt Stifler zelf.
J.S.
Ik had al niet veel verwacht van deze film, (van de originele cast blijft zo goed als niets over) maar dit was toch wel shoquerend slecht, nog nooit zoiets cliché gezien, 1*.
qu1nt3n
Daar kan ik het helemaal mee eens zijn. 0,5 *
skompie
Ik had al gelezen dat het verhaal niet aansluit op de vorige 3 delen. Verder had ik veel negatieve dingen over de film gehoord.
Misschien dat ie mij daarom wel heel erg mee viel.
De andere delen zijn beter maar ik vond deze ook zeker niet vervelend.

American Pie Presents: Girls' Rules

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
spanner hidden cameramarching bandcampspin offbandteenage sexualityseks komedie