American Pie Presents Band Camp (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy
Plot American Pie Presents Band Camp
"This One Time at Band Camp..."
Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...
Matt Stifler
Arianna
Ernie
Mr. Nelson
WB
"Het filmen van Universal's American Pie - Band Camp is net afgerond, maar er is nog geen release-datum bekend gemaakt. Waarom dit nog niet gebeurd is, is echter wel bekend. Bronnen binnen de productie melden dat de film gepland voor een release naar DVD, echter was het acteerwerk dermate goed dat er overwogen wordt om de film in de bioscoop uit te brengen...
In het script, dat geschreven is door nieuwkomer Brad Riddell, komen geen personages voor uit de eerdere films. Deze keer zal de focus van de film liggen op Matt Stifler, het jonge broertje van Steve Stifler. Matt wordt naar het band-camp gestuurd wanneer er gedreigd wordt om hem van school te zetten.
In het begin probeert Matt het camp uit te rusten met verborgen camera's om zijn eigen Girls Gone Wild-video te gaan maken, maar wanneer hij valt voor Elyse beginnen zijn Stiffmeister-ambities hem op te spelen. En uiteraard leidt dit tot hilarische taferelen.
De nieuwe cast bestaat uit Arielle Kebbel, Laura Mayhew, Richard Keith, Eugene Levy, Angela Little, en Jennifer Walcott."
Bron:
Beetje uitmelkerij als je het mij vraagt! Jammer van de cast...
Guiny
okay ik ben blij dat er nog een nieuwe american pie uitkomt maar de cast kan toch beter ze ik vond die gasten en vooral Jason Biggs zo tof
Diesel
Nog een America Pie is het laatste waar ik op wacht.
jassonn
Het verhaal is nu toch met deel 3 toch gewoon afgerond lijkt mij?
WB
Dat Eugene Levy nog meedoet... Dat die man niet ff nadacht voordat ie ja zei!
AHWA
'En uiteraard leidt dit tot hilarische taferelen.'
Dat valt nog te bezien.
Doom
Oohh deze film heb ik niet zoveel zin hoor, heb het met 3 american pie delen eigenlijk wel gehad, je moet wel weten wanneer je moet stoppen vind ik....
stan
ja maar op imdb staat dat geen van de oude spelers weer mee doet nouja op een paar na het is een heel nieuw begin volgens mij
Edie
Beter als een Police A... Maarja, dat uitmelken heb ik een hekel aan..
Fl@
he nee niet weer een american pie
niks mis met de film, maar de derde was wat slap ik hoop dat de vierde beter is
Greetz de nieuwe
mikoz
1 was goed 2 was ook leuk maar minder 3 was slecht..
de dalende lijn lijkt mij duidelijk ..
Angrod_Pallanén
Niemand wacht serieus op deel 4. Deel 3 heb ik meteen de deur uit gedaan nadat ik hem gezien had.
The Contender
Na 3 american pie films denk ik dat het leuke er wel af is. En met een andere cast valt vaak ook tegen. Hoewel Eugene Levy er toch in meespeelt. Ik vond hem namelijk wel grappig.
Met Home Alone was het ook zo. Deel 1 en 2 met Macauley Culkin waren goed, maar deel 3 was niet echt leuk, en deel 4 is gewoon slecht.
Misschien is het wel leuk om te zien hoe het met het jongere broertje van Steve verloopt, maar verder verwacht ik er niet te veel van. Maar eerst maar eens wachten op een trailer.
Wie weet valt het reuze mee
Chainsaw
Op IMDB staat niet dat Eugene Levy meespeelt in de vierde American Pie film, trouwens. Cris Owen en Eddie Kaye Thomas uit de eerste delen doen in ieder geval wel mee.
Angrod_Pallanén
Jason Bigg en zijn American Pie-vrouw waren toch echt de leukste, zonder hen hoef ik het niet te zien.
stan
Ik denk dat dit weer een film is waar ze de hele reeks uitmelken, maar we wachten af
misschien is het wel grappig
james.dean
Ik zit er zeker op tewachten ja!!! heb bij toeval de trailer gezien, en moet zeggen dat ie er erg goed uitzag. En mischien is het allemaal wel standaard, maar denk dat ze hier genoeg grappen uit kunnen halen. Want dit kan weer een nieuw begin zijn van een serie.
Dead01
- 1977 stemmen
Ben benieuwd wat het gaat worden,denk dat het iets te veel van de American Pie gaat worden.
De Derde viel nog juist mee voor nog wat verhaal maar nu ineens over zijn broer.
Zullen zien zeker
Leno
Ik verwacht helemaal niks van deze film, al heeft ie toch een gemiddelde van 5.6 op IMDB.. (al is dat na nog maar weinig stemmen..).
Die pa uit de eerdere films hebben ze maar groot voorop de hoes gezet, z'n rol zal wel minimaal zijn..
RemyPie
Hey, mensen die negatief over deze movie zijn, kunnen vertrekken. Ik ben een MEGA-fan van de American-Pie films en ik hoop dat er nog zoveel mensen zijn. Mensen die over deze film willen kletsen, kunnen mij toevoegen op MSN met [email protected]
Ik ben zeer blij dat er een nieuwe American Pie is. Ik ga hem meteen kijken en ga hem zeker legaal kopen.
Kan iemand even de link geven naar de site met de trailer??? Het liefst op MSN

aerogp1
"Matt Stifler (Tad Hilgenbrinck) is gedwongen door z'n ouders om naar een Band Camp te gaan. "
Dit klopt niet volgens mij.
Verder wel een aardige film. 3*
foxalert
Geen gezeur over American Pie.
You like one? you like m all!
Schrok wel even dat het niet meer ging over de hoofdpersonages van eerder maar dat is snel vergeten.
Zelfde al alle andere alleen gaat het over het broertje van Stiffler die, zoals verwacht, hetzelfde is als the good old. Hij wordt door een oude bekende naar band camp gestuurd.
Heb me weer kostelijk vermaakt. veel droge humor en het sluit weer af met een happy end. Wat wil een mens nog meer.
Oja veel goeie chicks! Meer dan in de vorige delen. Misschien voor sommige mensen toch nog een reden om te kijken?
Krijgt een 4,5. Waarom? Omdat ik hier goed om dubbel kan liggen en niet ga zeiken over foutjes in de film (wat overal gebeurt) en misschien een verkeerde camerapositie.
w.rutjes
Ik heb me ook al kostelijk vermaakt.
geen deel 1,2 en drie maar toch de moeite waard.
Heb in iedergeval toch gelachen
stan
Ik heb de film gezien, het is allemaal wel grappig gedaan, weer zo een lekkere wegkijk film. Het was wel leuk bedacht met de sex tape van Stifler
het is wel vaak een happy end net zoals bij deze film

American Pie Presents: Girls' Rules

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
spanner hidden cameramarching bandcampspin offbandteenage sexualityseks komedie