American Pie Presents Band Camp (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy
Plot American Pie Presents Band Camp
"This One Time at Band Camp..."
Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...
Matt Stifler
Arianna
Ernie
Mr. Nelson
Dark Knight
Ik vond er niks meer aan hier, gewoon erg flauw geworden. Niet een keer gelachen. 0,5*************
JTV-kijker
- 2017 stemmen
een echte slechte baggerfilm met een paar leuke momenten maar die waren vrij zeldzaam. toch nog een zeer vrijgevige 1.5 voor deze overbodige kitschfilm
Tha Luz
Vond dit verreweg de minste stifler van allemaal,
Beetje erg dom einde en het hele verhaal vond ik ook nergens op slaan.
Ook slecht afgewerkt en er zaten ook amper leuke momenten in.
1.5
skipy05
als vervolg op de andere delen is hij wat minder. maar dan apart gezien vond ik hem wel even goed als de andere delen. de film is ook niet echt bedoeld om vervolgt te worden. verhaal was tof. Hij is ook heel grappig op sommige momenten.
MNV2
- 1900 stemmen
De volgende delen: Naked Mile en Beta House waren een stuk slechter. Ik vond het alleen jammer dat de oude peronages niet meer in het verhaal zaten...
marcjeb
dat ^^
astriid
De volgende delen "Naked Mile" en "Beta House" vind ik stukken beter dan deze. Ik vind Band Camp de slechste van de zes films!
Maar toch nog wel een vermakelijke film. 2,5*
Weertenaar
Een totaal overbodig film: 1,00 (1,10)
Ik heb uiteindelijk toch weer wat motivatie gevonden om de draad weer op te pakken. Waar deeltje 3 de eer nog een klein beetje wist te redden doordat de vaste personages aanwezig waren, is het American Pie gevoel met deze vierde versie toch echt zo goed als uitgewerkt. Geen enkel moment weet de film grappig uit de hoek te komen, laat staan dat het plot ook maar ergens over gaat. Het acteerwerk is ronduit slecht, de cinematografie voegt voor de vierde keer in successie helemaal niets toe en de regie bereikt in Band Camp eveneens een dieptepunt.
Wat men er toe heeft bewogen om de American Pie reeks voort te zetten is me een raadsel, al zullen hier ongetwijfeld commerciele ideeen aan ten grondslag leggen. Het is immers makkelijker cashen als je als film zijnde een aantal aardige voorgangers hebt, dat levert nu eenmaal meer publiciteit op. Vergelijkbaar: wie had Jaws 3 gekend als de eerste twee prenten (en dan met name deeltje 1) in die reeks geen enorm succes waren geweest? Laten we eerlijk zijn.
Opnieuw ben ik snel uitgepraat, ik weet immers niet meer wat ik er verder nog aan toe zou moeten voegen. Deze prent is immers weer 'te goed' om hem compleet af te branden. Als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heb me niet zozeer verveelt, maar tegelijkertijd bekroop me het gevoel waarom ik hier eigenlijk nog naar aan het kijken was. Echter, als ik aan een film begin wil ik hem tegelijkertijd ook weer uitkijken. Ik heb het nog niet eerder meegemaakt, dat een film zo stuurloos in de rondte dobbert, zo oninteressant is en zo niet weet aan te slaan. Nou, nog ff doorbijten, morgen de laatste twee deeltjes.
Waarom kijk je in godsnaam dit soort films als je weet dat je ze kut vind? AP 4, 5 en 6 zijn gewoon weinig bijzonder tot slecht. Als je 2 en 3 al niks vind, stop dan gewoon.
Om nu een simpele puberkomedieserie als deze te overanalyseren....
Masterkeeltie
Supergrappig
maar niet altijd leuke films
deze was zeer vermakelijk maar toch
3.0
s d r
De laaste tijd bezig met de American Pie serie te herbekijken. Had deze op 1.5, maar na alle delen nu gezien te hebben toch opgewaardeerd, naar een nette 3. Deel 1 en 2 blijven veruit de beste, 3 is ook wel een stuk beter, maar deze is toch zeker niet slecht naar mijn mening. Matt Stifler is natuurlijk een kopie van Steve Stifler, maar het blijft leuk, alhoewel je toch de originele vriendengroep met zeer diverse karakters mist. Het verhaal is verder wel leuk, een een stuk beter dan deel 5 en 6, waar ik de personages helemaal niet vind.
Om nu een simpele puberkomedieserie als deze te overanalyseren....
Hij vond deel 1 ook al niet leuk, dat lijkt me ook al een teken om niet met de serie verder te gaan.
Hij doet het er ook echt om lijkt het soms
misterwhite
American pie had zo'n leuke triologie maar deze film slaat echt nergens op als je naar de eerste 3 kijkt. Het is wel leuk maar kan veeeeel beter.
Roodkapje
Zeker weten de slechtste american pie tot nu toe. Slecht geacteerd, slechte humor, saai verhaaltje... Ik had echt moeite om hem niet uit te zetten.
wu-tang
de eeste drie delen blijven geweldig wist nie eens dat erna nog 3 wangedrochten kwamen waarvan ik er ooit eentje een halfuur heb gekeken ,
hou het gewoon bij de eerste 3 , want de rest is echt de moeite niet !
wat een xxxfilm !!
MoviefreakRob
Inderdaad precies hetzelfde!
Timothyvdmeer
Ze hadden het bij de 1e drie delen moeten houden.... Dit is gewoon extra geld voor een laag budget. De humor is flauw slecht uitgewerkt en lijkt ook nog heel veel op Porky's.
Zou zeggen kijk naar de 1e drie dele die zullen meer mensen kunnen waarderen. En niet het uitmelken van de Stifler familie.
-Roald-
Ik heb toch goed gelachen in de eerste 45 minuten. Daarna werd het allemaal wat te braaf en cliché.
Verhoging van 2* naar 2,5*
Frok
Vanaf hier gaat het een beetje bergaf met de American Pie reeks maar ik vind dit wel nog steeds leuk om een keertje te bekijken. Het seksueel gedoe wordt hier een beetje meer achterwege gelaten maar dat geeft niet.
Metalfist
This One Time at Band Camp...
Deze Band Camp was eigenlijk de enige van de, tot nu toe, 6 American Pie's die ik nog niet had gezien. Het zijn geen hoogstaande films maar ergens kon ik het toch niet laten om hem gisteravond op te zetten toen hij op tv kwam.
Het is ten eerste wel jammer dat de originele personages niet meer tevoorschijn komen, ik had ergens toch gehoopt op een klein bijrolletje van Jim of iemand anders van de vriendengroep uit de vorige delen maar meer dan eens hier en daar een verwijzing komt er niet van. Wie wel terugkeert is Chris Owen als The Shermanator en natuurlijk Eugene Levy als Mr. Levenstein. Qua humor begint de American Pie reeks hier toch al wel wat uitmelkingsverschijnselen te tonen. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe situaties zoals het stuk met de zonnebrandcrème maar er worden spijtig genoeg gewoon hele stukken herhaalt zoals de scène met de hobo (die ook in deel 1 voorkwam maar dan met een taart)
Het verhaal van deze vierde American Pie film is natuurlijk vrij standaard maar ik had ook niet meer verwacht. Er zitten hier en daar wel een leuke uitschieter tussen zoals het gesprek tussen Stifler en Ernie over de NASA. Even had ik trouwens het gevoel dat de film geen happy end leek te hebben doordat ze de wedstrijd verloren maar natuurlijk zorgde Stifler voor de oplossing. Maar goed ook want dit soort films moet gewoon een happy end hebben.
Tad Hilgenbrink verraste me eigenlijk doordat hij toch wel een goede imitatie van Sean William Scott neerzet. Ik had soms het gevoel dat hij in het echt ook familie was. De rest van de cast acteert eigenlijk ook niet slecht, buiten die Crystle Lightning. Die vond ik echt verschrikkelijk. Wel leuk om Jason Earles ook nog te zien passeren die nu toch wel redelijk bekend is geworden door het broertje van Miley Cyrus te spelen in Hannah Montana.
Ik heb me toch wel geamuseerd.
Sjoerdow
Persoonlijk vind ik dit de slechtste American Pie.
Paar leuke kwijl en pies grappen, meer niet.
2,5 ster
charmed one
weer een leuk vervolg. weer erg gelachen. je moet gewoon niet te veel van deze film verwachten. dan valt ie naar mijn idee ook niet tegen. het is een film met hele flauwe grappen maar dat maakt de film juist leuk. gewoon je verstand op nul zetten. maar aan het eind is ie wel inderdaad wat braaf. maar dat vind ik wel leuk.want dat maakt hem weer anders dan de andere delen.
iNDOPE
Niet slecht.
Maar ik had toch liever de personages van 1 en 2 gezien.
Want deze kan natuurlijk nooit tippen aan American Pie 1, 2 en 3.
Mankatans
ik vond dit behoorlijk slecht geacteerd, grappen waren ook niet leuk
wat een zaadfilm

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
spanner hidden cameramarching bandcampspin offbandteenage sexualityseks komedie