American Pie Presents Band Camp (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy
Plot American Pie Presents Band Camp
"This One Time at Band Camp..."
Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...
Matt Stifler
Arianna
Ernie
Mr. Nelson
DragQueen
De oorspronkelijke cast is vrijwel bijna verdwenen hier, wat het allemaal niet meer zo interessant maakt. en hoewel er mensen zijn die dit deel nog gewoon goed vinden, moet ik hierin afhaken. deze film bewijst dat de serie uitgemolken en doodgebloed is. ik vond er verrekte weinig aan. irritante cast en voorspelbare flauwe humor, die eigenlijk niet eens meer om te lachen is. ik stem de film op 1,5 sterren.
jumpstylemovie
wel leuk deel , maar vond erg jammer dat de oude personages er niet meer inzaten
toch nog 3.0*** want ik kom er zeker wel om lachen
baraka
Wat een wanproduct. Broertje Matt haalt het lang niet in vergelijking bij de echte Steve Stifler. En ook dat kereltje die hij moet koppelen kan lang niet de sympathy wekken zoals Jason Biggs dat met Jim deed...*2
Mr. Chiel
Ik had er niet veel van verwacht, maar het viel erg mee. Genoeg gelachen!
niethie
had er weer zin in en erg hoge verwachtingen toe die uitkwam maar oh wat viel ie tegen ik kreeg ineens te verwerken dat er op jim's vader en sherman geen enkel van de originele castleden meer inzaten en dat de meeste grappen wel kopien leken te zijn uit de voorgaande delen.
Ik miste voor een groot deel gewoon de cast de sfeer, en de scherpe humor uit de vorige delen waarvan hierin nog maar weinig van terug te vinden is.
Toch ondanks alles vond ik dit nog niet eens zo'n slecht filmpje, oke veel minder als de vorige delen en eigenlijk is dit niet eens een vervolg maar een sequel dat er het grootste deel van de speelduur als een typische amaturistise dtv film uitzag.
Mara zoals ik al zei ondanks al de eerder vermelde minpunten vond ik het nog niet eens zo'n slechte film ik weet niet wat het was maar aan de ene kant vond ik het allemaal nog redelijk vermakkelijk.
2,5 sterren (maar van binnen weet ik dat dit nog te veel is, moet hem toch nog maar eens gaan kijken want het is al een lange tijd geleden)
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Eigenlijk hadden ze na deel I al moeten stoppen. Deel I was goed, de rest overbodig.
Die Hard,Willis
De nieuwste American Pie films vind ik helemaal geen reet meer aan.
Ik vond de originele,deel 2 super goed en deel 3 gewoon goed en daarna ging het een beetje bergafwaarts met de serie.
Dit deel kwam wel het dichtste bij 1,2 en 3 en was vermakelijk om te kijken en had ook de nodige grappige scenes maar miste toch de magie die de eeste 3 delen wel hadden.
Band camp was een vermakelijke film dus maar niet meer dan dat en als komedie op zich een best geslaagde en toch nog veel beter dan The Naked Mile.
3,0* Voor de moeite en de grappige scenes
onbekend!
Hmm.. nog eens herkeken
Eigelijk is deze héél erg grappig
ik geef een 4 ****
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
die acteur die stiffler speelde was uiterst irritant met zijn gezichtstrekken en zijn gemaakt lachje, sjeezusssssssssssssssss!!!
ik vond aan deze film geen reet aan, de grappen waren erg flauw , erg uitgemolken en herhalend
wat ik dan wel weer leuk vond was het typische "we will win" amerikaanse sfeertje en de hele setting (het kamp)
de actrice die de hoofdrol speelde vond ik wel erg goed en vermakelijk, zij hield deze film toch nog een beetje recht, het einde van de film vond ik dan wel heel mooi, nogthans had ik nog een allerlaatste smerige grap verwacht, maar misschien toch goed dat deze er niet is geweest
ik ga het op 1,5 houden en dat door vorig vermelde positieve punten
Jakke0071
Persoonlijk vond ik dit deel een tegenvaller uit de gehele american Pie Reeks
Mr. Chiel
Verwachtte d'r niet veel van, maar verassend genoeg was het een erg leuke film! *3,5
onbekend!
helemaal mee eens
alleen geef ik een 4 ****
Valherok
grappig wellicht hier en daar.. maar toch vergeleken met de andere american pie's een zware teleurstelling.
Deze film was pijnlijk voor een fan van de 1e drie delen.
Weg oude cast, weg originaliteit, weg symphatiek verhaal en weg emotie omdat de nieuwe personages me geen drol boeien.
Nu heb je echt alleen puur een tienerkomedie, daar waar de 1e 3 delen voor mij persoonlijk meer waren.
Neemt niet weg dat deze film wel enkele leuke grappen had. De sperma als zonnebrand grap vond ik humor maar ik bleef maar terugdenken aan Jim, Nadia, Stiffler (de enige echte dan) en de rest van de oldies. De personages in dit deel zijn slappe aftreksels (woordkeuze past goed bij de film) van de 1e 3 films.
Toch was de film wel te genieten. Beter dan het volgende deel The Naked Mile tenminste.
Nick1992
ik vond het niet echt een geslaagde film behalve om die vader moest ik nog weleens lachen
en wat was die stifler irritand zeg
GertB
Als deze film apart kwam, geen opvolger van American Pie zou ze veel beter bij het publiek liggen..
Vond deze film fantastisch, maar je moest gewoon niet teveel aan de andere vorige films denken
Stifler, van irritand naar verliefd. Prachtig
4,0
GinolaEHV
De 4e American Pie-film, die niet echt bij de eerste 3 aansluit.
Enkel de vader van Jim speelt nog mee, en hij blijft weer heerlijke adviezen geven.
Wel een tikje minder dan de eerste 3 delen, maar sommige grappen zijn best leuk. De scène met de doedelzak is erg grappig. Het begin ook, als -ie met zijn blote reet voor een heel publiek staat.
Wel raar dat na deel 3 alles draait om de uitwassen van de familie Stiffler.
Mlis
De nieuwe mensen vernielen de film! Hij is opzich niet slecht maar minder als die andere delen absoluut!!! De humor is wat ingezakt.
Marintje
Hier begint deze film al slechter de worden, hopelijk worden de volgende delen weer de oude.
tom de filmman
zkr niet de beste american pie maar wel erg vermakelijk, soms voor mij een beetje te gênant,
3 sterrren
Alldoss
Ik vondt dit echt een leuke film. Er zat veel flauwe humor in.. En daar houdt ik wel van.

guylopez93
zeer flauwe film waarin slecht geacteerd wordt vooral door Tad Hilgenbrinck die het zo overdreven doet. Verder vond ik em gewoon saai met weinig grappen die ik leuk vind
darkjaap
american pie is altijd zo'n serie geweest die je met een groepje vrienden die melig zijn moet kijken
net zoals een half uurtje geleden bij mij thuis ongeveer
net zoals je van american pie gewend bent gewoon weer van die droge flauwe humor
redelijk leuk en grappig maar de vorige waren beter
Luijsterburg
De allerslechtste uit de reeks, niet dat de rest van de series er ver boven uitkomt..

American Pie Presents: Girls' Rules

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
spanner hidden cameramarching bandcampspin offbandteenage sexualityseks komedie