• 9.379.389 stemmen

American Pie Presents Band Camp (2005)

Komedie | 87 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Steve Rash

Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy

Plot American Pie Presents Band Camp

"This One Time at Band Camp..."

Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...

avatar van DragQueen

DragQueen

De oorspronkelijke cast is vrijwel bijna verdwenen hier, wat het allemaal niet meer zo interessant maakt. en hoewel er mensen zijn die dit deel nog gewoon goed vinden, moet ik hierin afhaken. deze film bewijst dat de serie uitgemolken en doodgebloed is. ik vond er verrekte weinig aan. irritante cast en voorspelbare flauwe humor, die eigenlijk niet eens meer om te lachen is. ik stem de film op 1,5 sterren.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

wel leuk deel , maar vond erg jammer dat de oude personages er niet meer inzaten

toch nog 3.0*** want ik kom er zeker wel om lachen

avatar van baraka

baraka

Wat een wanproduct. Broertje Matt haalt het lang niet in vergelijking bij de echte Steve Stifler. En ook dat kereltje die hij moet koppelen kan lang niet de sympathy wekken zoals Jason Biggs dat met Jim deed...*2

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Ik had er niet veel van verwacht, maar het viel erg mee. Genoeg gelachen!

avatar van niethie

niethie

had er weer zin in en erg hoge verwachtingen toe die uitkwam maar oh wat viel ie tegen ik kreeg ineens te verwerken dat er op jim's vader en sherman geen enkel van de originele castleden meer inzaten en dat de meeste grappen wel kopien leken te zijn uit de voorgaande delen.

Ik miste voor een groot deel gewoon de cast de sfeer, en de scherpe humor uit de vorige delen waarvan hierin nog maar weinig van terug te vinden is.

Toch ondanks alles vond ik dit nog niet eens zo'n slecht filmpje, oke veel minder als de vorige delen en eigenlijk is dit niet eens een vervolg maar een sequel dat er het grootste deel van de speelduur als een typische amaturistise dtv film uitzag.

Mara zoals ik al zei ondanks al de eerder vermelde minpunten vond ik het nog niet eens zo'n slechte film ik weet niet wat het was maar aan de ene kant vond ik het allemaal nog redelijk vermakkelijk.

2,5 sterren (maar van binnen weet ik dat dit nog te veel is, moet hem toch nog maar eens gaan kijken want het is al een lange tijd geleden)

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Eigenlijk hadden ze na deel I al moeten stoppen. Deel I was goed, de rest overbodig.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

De nieuwste American Pie films vind ik helemaal geen reet meer aan.

Ik vond de originele,deel 2 super goed en deel 3 gewoon goed en daarna ging het een beetje bergafwaarts met de serie.

Dit deel kwam wel het dichtste bij 1,2 en 3 en was vermakelijk om te kijken en had ook de nodige grappige scenes maar miste toch de magie die de eeste 3 delen wel hadden.

Band camp was een vermakelijke film dus maar niet meer dan dat en als komedie op zich een best geslaagde en toch nog veel beter dan The Naked Mile.

3,0* Voor de moeite en de grappige scenes

avatar van onbekend!

onbekend!

Hmm.. nog eens herkeken

Eigelijk is deze héél erg grappig

ik geef een 4 ****

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

die acteur die stiffler speelde was uiterst irritant met zijn gezichtstrekken en zijn gemaakt lachje, sjeezusssssssssssssssss!!!

ik vond aan deze film geen reet aan, de grappen waren erg flauw , erg uitgemolken en herhalend

wat ik dan wel weer leuk vond was het typische "we will win" amerikaanse sfeertje en de hele setting (het kamp)

de actrice die de hoofdrol speelde vond ik wel erg goed en vermakelijk, zij hield deze film toch nog een beetje recht, het einde van de film vond ik dan wel heel mooi, nogthans had ik nog een allerlaatste smerige grap verwacht, maar misschien toch goed dat deze er niet is geweest

ik ga het op 1,5 houden en dat door vorig vermelde positieve punten

avatar van Jakke0071

Jakke0071

Persoonlijk vond ik dit deel een tegenvaller uit de gehele american Pie Reeks

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Verwachtte d'r niet veel van, maar verassend genoeg was het een erg leuke film! *3,5

avatar van onbekend!

onbekend!

Mr. Chiel schreef:

helemaal mee eens

alleen geef ik een 4 ****

avatar van markq1

markq1

Super grappige film net als de rest van de american pie serie

avatar van Valherok

Valherok

grappig wellicht hier en daar.. maar toch vergeleken met de andere american pie's een zware teleurstelling.

avatar van The Oceanic Six

Deze film was pijnlijk voor een fan van de 1e drie delen.

Weg oude cast, weg originaliteit, weg symphatiek verhaal en weg emotie omdat de nieuwe personages me geen drol boeien.

Nu heb je echt alleen puur een tienerkomedie, daar waar de 1e 3 delen voor mij persoonlijk meer waren.

Neemt niet weg dat deze film wel enkele leuke grappen had. De sperma als zonnebrand grap vond ik humor maar ik bleef maar terugdenken aan Jim, Nadia, Stiffler (de enige echte dan) en de rest van de oldies. De personages in dit deel zijn slappe aftreksels (woordkeuze past goed bij de film) van de 1e 3 films.

Toch was de film wel te genieten. Beter dan het volgende deel The Naked Mile tenminste.

avatar van Nick1992

Nick1992

ik vond het niet echt een geslaagde film behalve om die vader moest ik nog weleens lachen

en wat was die stifler irritand zeg

avatar van GertB

GertB

Als deze film apart kwam, geen opvolger van American Pie zou ze veel beter bij het publiek liggen..

Vond deze film fantastisch, maar je moest gewoon niet teveel aan de andere vorige films denken

Stifler, van irritand naar verliefd. Prachtig

4,0

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

De 4e American Pie-film, die niet echt bij de eerste 3 aansluit.
Enkel de vader van Jim speelt nog mee, en hij blijft weer heerlijke adviezen geven.
Wel een tikje minder dan de eerste 3 delen, maar sommige grappen zijn best leuk. De scène met de doedelzak is erg grappig. Het begin ook, als -ie met zijn blote reet voor een heel publiek staat.

Wel raar dat na deel 3 alles draait om de uitwassen van de familie Stiffler.

avatar van mckiller

mckiller

Ik vond de eerste 3 toch het best maar deze is ook niet slecht.

avatar van movierider

movierider

onorginele troep. serieus waar heb ik me tijd aan verknoeid.

avatar van Mlis

Mlis

De nieuwe mensen vernielen de film! Hij is opzich niet slecht maar minder als die andere delen absoluut!!! De humor is wat ingezakt.

avatar van Marintje

Marintje

Hier begint deze film al slechter de worden, hopelijk worden de volgende delen weer de oude.

avatar van tom de filmman

tom de filmman

zkr niet de beste american pie maar wel erg vermakelijk, soms voor mij een beetje te gênant,

3 sterrren

avatar van Alldoss

Alldoss

Ik vondt dit echt een leuke film. Er zat veel flauwe humor in.. En daar houdt ik wel van.

avatar van guylopez93

guylopez93

zeer flauwe film waarin slecht geacteerd wordt vooral door Tad Hilgenbrinck die het zo overdreven doet. Verder vond ik em gewoon saai met weinig grappen die ik leuk vind

avatar van darkjaap

darkjaap

american pie is altijd zo'n serie geweest die je met een groepje vrienden die melig zijn moet kijken

net zoals een half uurtje geleden bij mij thuis ongeveer

net zoals je van american pie gewend bent gewoon weer van die droge flauwe humor

redelijk leuk en grappig maar de vorige waren beter

avatar van playah26

playah26

Slechtste uit de 6-delige reeks! vond er echt geen drol aan!

avatar van Luijsterburg

Luijsterburg

De allerslechtste uit de reeks, niet dat de rest van de series er ver boven uitkomt..

avatar van killerfreak

killerfreak

bijzonder teleurstellend na de eerste 3 delen

avatar van SanderX

SanderX

leuke film, jammer dat het niet de orginele spelers waren