American Pie Presents Band Camp (2005)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Rash
Met onder meer: Arielle Kebbel en Eugene Levy
Plot American Pie Presents Band Camp
"This One Time at Band Camp..."
Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp-meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland...
Matt Stifler
Arianna
Ernie
Mr. Nelson
sam70
baaah afrader domste film van 2005,zonde van het geld.dom dom dom dom dom .
BlueSword
deze film vond ik ook niet echt komisch, beetje uitgemolken, grappen die ik al te vaak gezien heb.
ik mis ook de oude cast, die gasten waren veel grappiger.
Marcellos
Goede Film Alleen JAMMER !!!
Ze hadden gewoon verder moeten gaan met Stifler, Finch, Jimbo, Kev., en de rest van de groep dan was deel 4 een beter sucses geweest maar toch, leuke film alleen niet zo leuk als deel 1,2,3 dus voor deze 3,5
jackie chan
Mwa leuke film dat wel.
Jammer dat er dan geen blood scenes invoorkomen. Daarom hield ik juist zoveel van de american pie reeks. die doen niet flauw als er een tiet in beeld komt.
Maar bij deze film is gelijk als het blousje uitgaat gelijk camera naar beneden. dat is irritant.
maar ja het waren ook tieners en dan is dat normaal. dus 3.5
AHWA
Knappe dames, maar verder lachwekkend slecht natuurlijk. Om de grappen moet je niet lachen, maar wel om de serieuze momenten. Dan zit er natuurlijk iets goed fout met de film. De hoofdrolspeler is een slechte kopie van Seann William Scott, en jammer dat alleen Levy en de Shermanator hun opwachting maken, maar ach. AM3 was al te veel van het goede, ze hadden het bij twee delen moeten laten.
hendrik119
rare maar leuke film. meiden zagen er allemaal goed uit maar de film was een troepje.
nickmuil
Matt Stifler's School directeur leek me nog jonger dan Matt Stifler zelf.
het is shermeneter uit deel 1
matthijs_013
Redelijke film, zonder grappige grappen. Erg standaard allemaal. Toch heb ik me niet (echt) verveeld.
*2,5
FillumGek
Ik had lage verwachtingen van deze film. Mede dankzij dat de kritieken niet al te positief waren en de originele cast verdwenen was.
Gelukkig viel me de film erg mee. Hilgenbrinck lijkt verdacht veel op Steve en kon zo het broertje van Sean William Scott zijn. Zelfde glimlach, zelfde gelaatsuitdrukkingen en zelfde gedrag. Als twee druppels water.
Ook voelde ik de American Pie-sfeer toch wel. Vlotte muziek, poep en pies humor, hier en daar een blote tiet en veel onderbroekenlol.
Meevallertje. 3.5*
pampie
Minder goede film, wel mooie meisjes. Ik vond het iets beter dan AP3 maar het blijft niet dezelfde sfeer door de andere personages.
2.5 sterren
helemaal mee eens, hij kijkt verder wel lekker weg maar toch andere sfeer. nog een deel lijkt me zeker geen goed plan van 4 naar 3* voor het lekker wegkijken
Sagittarius
Een 4 voor mij. Was een goede vermakelijke film. Ook 1 van de betere van die serie vind ik persoonlijk.
moviefreak88
gee, zó cliché, zó voorspelbaar, flinterdun verhaaltje, en dat einde, daar praat ik niet over. maar een staan btw wel een paar goede grappen en redelijk acteerwerk tegenover. ik vond het een tegenvaller, 1.5
jayytjee
ik heb me rotgelachen maar verder mager verhaal
wel vermakelijke film 3 *
LuCos
Ik vond hem veel meer voor kinderen, en de andere american pie zijn echt voor de pubers en ouder..
Maar wel leuk idee om het over het broertje van Stifler te hebben. En ook grappig dat Eugene er een rolletje wer heeft, net als de Shermonater
MarkFish
Deze is echt slecht. Misschien leuk om op een feestje voor brugklassers te zien. De acteurs zijn minder grappig en in sommige gevallen gewoon slecht, het verhaal met stiftler is precies hetzelfde als in 3 bezinning aan het einde van de film en een enorm voorspelbaar happy end. Ik vond 3 nog wel grappig, terwijl ik dat niet meer verwacht had, daarom ging ik deze ook zien. Maar hier houdt het wel op voor mij.
Pestilence
Deze is helemaal niet slecht, deze is juist heel goed.
Ik heb alle vier de american pie films, en ik vind deze toch een van de beste. 4*
MarkFish
Deze is helemaal niet slecht, deze is juist heel goed.
Jij bent wel een erg grote American Pie-fan, Pestilence. Weet je echt geen betere films om in je top tien te zetten?
Yekezzez
...en met een van de beste bedoel je eigenlijk de slechtste van de vier. (zie top10)
Pestilence
Nee, ik weet geen betere films, ik kijk ook niet zo heel veel films, en ben toch wel een grote fan van de AP films.
DeCol
Haha, the mask en comming to america zijn nou ook niet echt topfilms moet ik zeggen..
Glenniej93
Ook bij deze film heb ik me weer helemaal vermaakt. Vind wel leuk dat je ook keer andere Stiflers ziet zoals je ook bij 5 hebt.
gunotsoldier
Top film.
Heb Me kapot gelachen, hij speelt de rol van stifler super.
hij had ook de eerste 3 moeten doen
van mij 4.5 *
daviddoelen
American Pie 1 t/m 3 waren leuk; beter dan de gemiddelde komedie, maar dit deel is werkelijk erbarmelijk:
- De rol van Tad Hilgenbrink, Matt Stiffler , is een slechte imitatie van Steven Stiffler (Seann William Scott) uit de eerste 3 delen en is eerder irritant dan leuk.
- Eugene Levy die Mr. Levenstein (c.q. Jim's father) speelt, had in de voorgaande films hele leuke, droge humor. In dit deel was hij echter totaal niet grappig.
Daarnaast heeft de film maar 1 geslaagde grap.
1 ster.
kleez
ik heb eerst 5 gezien, en nu deel 4!!!! vond ze beiden wel
om te kijken, om eerlijk te zijn deel 4 leuker, terwijl die
helemaal niet overeen komt met deel 5 (stiffler)!!
Thomas83
Ik heb net American Pie 4 gekeken. Ik vond hem vrij slecht. Duidelijk minder dan zijn voorgangers. Wat de eerste delen zo leuk maakte, de vaste personages, ontbreekt in deel 4. Je ziet alleen de vader van Jim regelmatig in de film voorbijkomen (en hij is inderdaad helemaal niet meer grappig).
De film draait om het broertje van Steve Stifler, die naar band camp moet voor straf, als hij niet van school getrapt moet worden. Maar waar Steve Stifler echt de show stal in de American Pie-films is zijn broertje echt een slap aftreksel. De acteur probeert hem steeds precies na te doen, maar ik vond die pogingen wat zielig en irritant om te zien. Verder zitten er ook weinig grappen in de film, laat staan goede. Wat ik nog wel best geinig vond is om the Sherminator terug te zien in deel 4, alleen dan niet als leerling maar als directeur van de school.

American Pie Presents: Girls' Rules
2020

American Pie Presents: The Book of Love
2009

American Pie Presents Beta House
2007

American Pie Presents: The Naked Mile
2006

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de Zack Snyder-films '300' en 'Rise of an Empire'

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

American Movie

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
spanner hidden cameramarching bandcampspin offbandteenage sexualityseks komedie