Pledge This! (2006)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: National Lampoon's Pledge This!
Geregisseerd door: William Heins en Strathford Hamilton
Met onder meer: Paris Hilton, Paula Garcés en Sarah Carter
Plot Pledge This!
"Pledging Has Never Been This Hilarious."
"South Beach University's Gamma Gamma Sorority" is uitgeroepen tot Amerika's beste studentenclub. Gamma president Victoria English is knap, stijlvol, en volgens de geruchten de rijkste jonge vrouw ter wereld. Om tot de club te kunnen toetreden moeten de meisjes helemaal aan de extreem hoge eisen van Victoria voldoen. Alleen de knapsten, stijlvolste en de elite hebben kans om toe te treden.
Victoria English
Kathy Johnson
Babs Cohen
Reed
decicco
Net een 2 omdat Paris erin speelt meer valt er niet over te zeggen gewoon een kinderachtige onhumoristische film.
rick*
Wat een overtuigende actrice. Jammer dat ze haar carrière met het hoogtepunt "One Night In Paris" begonnen is. Misschien waren het ook we meerdere hoogtepunten dat weet ik niet meer. Maar dit is van mindere kwaliteit, de schrijver van het script en velen anderen zouden zich moeten schamen.
RagnaToad
Het pijnlijke is dat dit de enige film is van die regisseur.
Dat was z'n eerste en voorlopig laatste...
Galypso
Koop of Download deze verschrikking alstublieft niet!
Deze film mag (vind ik) op geen enkele manier gesteund worden en/of vaak bekeken worden.
Schadelijk voor uw gezondheid.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
Het pijnlijke is dat dit de enige film is van die regisseur.
Dat was z'n eerste en voorlopig laatste...
Hij zal er wel veel geld voor hebben gekregen.
MC:T
elf personen die deze film 5* geven...
dat is toch een grap mag ik hopen!
Deze film is al even achterlijk als de hoofdrolspeelster en een slecht afkooksel van zichzelf.
0.5* omdat 0 niet bestaat...
ibendb
Drie X raden waarom hij op 1 in de flop 100 staat:
Paris Hilton!!!!
ze is gewoon de slechtse actrice, en ze is nog eens lelijk ook!
0,5
dinhus
Lelijk!? Acteerwerk was slecht, maar niet zo'n ramp en ze is wel knap imo. Weinig humor in de film, niet bepaald grappig, maar hij was redelijk te kijken. De helft hiero zal 'm vast niet gezien hebben en komt hiero terecht via de toplijsten, erg zwak maarja.
van duijn
Weet je wat het toppunt van wansmaak is? Plegde this!, in je top 10 zetten!
canciser
Punt met een half verhoogd, zwangere tienermeisjes moeten toch ook een film kunnen kijken van hun niveau wanneer ze in de wachtruimte zitten van het abortuskliniek.
Qar
Volgens mij is alles wat er over deze film valt te zeggen eigenlijk al gezegd, er valt namelijk ook weinig over te vertellen. Gewoon slecht en met heel veel moeite toch uitgekeken.
pooper
hahaha goeie!
Ace Hanlon
Drie X raden waarom hij op 1 in de flop 100 staat:
Paris Hilton!!!!
ze is gewoon de slechtse actrice, en ze is nog eens lelijk ook!
0,5
Over de film zelf kan ik niet oordelen, die heb ik nog niet gezien, maar om Paris Hilton lelijk te noemen, met je toch wel een aparte smaak (of helemaal geen smaak ) hebben. Miss World zal ze waarschijnlijk nooit worden, maar wat mij betreft mag ze er best zijn. Ik proef hier iets van jaloezie, maar dat komt vaker voor bij mensen, die zelf niet zo goed bedeeld zijn door moeder natuur of het met een lelijke vriendin moeten doen.
(Inderdaad, dit is hetzelfde commentaar als bij Sidney White, maar het past hier ook!!)
Lexcoaster
Nope, ik vind haar ook een lelijke barbiepop. Totaal onaantrekkelijke make-up mannequin die er sletterig bij loopt.
Sexy mogen vrouwen van mijn part best zijn, en daar zijn er genoeg van in deze film. Maar Paris hoort daar niet bij helaas. Vind ik dan.
The Hidden
Oh my god.
De hele tijd zo'n softporno-melodietje op de achtergrond, en dan die verwaande Hilton-chick
Zo slecht, en dan die kleuren gedurende de film: het lijkt wel geschoten in een versgeschilderd Pinky snoepfiliaal!
En sommige scènes zijn tenenkrommend walgelijk haha: terwijl ik dit typ wordt die vent afgelikt door een keffertje
Ik maak er geen woorden meer aan vuil, en ook geen waardering, moet ik dit nu 0,5* geven als filmliefhebber, of 5* omdat alles zo slecht is?
BjornH
Bahbah zeg...wat een kak is dit xD. Dat die Hilton zichzelf nog serieus kan nemen.
ik kan hier niet meer dan 0.5* voor geven.
moviemafketel
- 19752 berichten
Het is rampzalig, maar die Mexicaan met zijn cowboyhoedje was toch best komisch te noemen haha.
Zizzo
OMG
dit is echte te triest. ik kan echt niet begrijpen waarom een RTL zender dit soort rommel van de bovenste plank uitzend. Veel erger word het niet. voor de boobies 0,5
Mezelf
HAHAHAAHA ik schaam me zo he..
Ik vond het best een vermakelijke film namelijk.. hahaha
Ik bedoel acteerprestaties waren niet hoog, het verhaal sloeg nergens op.. maar ik vond het best een OK film om te kijken..
Ik zal natuurlijk niet hoger geven dan een 2, maar toch wel een 2 !?
Dat is bij deze film volgens mij wel heel erg hoog..
Ik verwacht nu wel veel commentaar dus houd je vooral niet in
Stephanovic
Absoluut, volkomen waardeloze film. Al heb je het idee dat je naar een reality-show van Paris Hilton zit te kijken, die zelfpijperij, zum kotsen.
Valii
Deze film is dan wel oer- en oerslecht, maar wel in een vermakelijke vorm. Sommige flop films zijn slecht, maar het daarom ook juist weer waard om te kijken. Andere flop films zijn slecht, maar dan ook echt vervelend slecht. Dit is er voor mijn part eentje uit de eerste categorie. Weliswaar zeker niet meer dan 0.5 waard.
Hakunamatafaka
Zeer sterke film, overtuigende acteerprestaties, snap niet dat hij in de flop 100 staat. Is de mens krankzinnig geworden?!?!?!?!
playah26
Idd, onbegrijpelijk he...? en ook geen 1 oscar... niet te geloven
DVD-T
Nou ik wilde wel eens zien of dit nu echt zo slecht was als het gemiddelde al doet vermoeden, het kan altijd leuker uitvallen. En het is dus ook echt zo slecht.
Humor, niet aanwezig. Leuke personages, niet aanwezig. Een goed/leuk verhaal, niet aanwezig. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Waar de film vooral op flopt zijn de erg slechte acteerprestaties, en niet alleen van Hilton, en de totaal niet leuke humor. En dat dan een kleine anderhalf uur lang. Normaal houd ik wel een beetje van dit soort films, maar in Pledge This! is geen enkel lichtpuntje te ontdekken. Verder dan een paar schunnige niet leuke momenten komen de makers ook verder niet. Ze proberen gewoon te hard om iets leuk te laten lijken, maar falen daar faliekant in. Verder erg lelijk geschoten, lelijke lokaties en prut muziek.
Nakkie13
Dit is gewoon een film waar je boos van wordt.
STERF mevr. Hilton
Matthiasc88
film suckt idd, maar ondanks alles vind ik dat Paris toch wat goedmaakt.... :d
she might be a tramp, but I like her that way
Ansje1987
Wat een verschrikkelijke film!!
Maar Simon Rex blijft een lekkerding!

Lager kun je niet scoren: dit zijn de allerslechtste films óóit gemaakt naar MovieMeter-cijfer

Luther

Wargames: The Dead Code
Drama / Thriller, 2008

Mardi Gras: Spring Break
Komedie, 2011
collegesororitysoro universiteitpopularityseks komediesorority girlpledgenational lampoon's college studentsouth beachunited states of america