• 9.376.792 stemmen

Pledge This! (2006)

Komedie | 91 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: National Lampoon's Pledge This!

Geregisseerd door: William Heins en Strathford Hamilton

Met onder meer: Paris Hilton, Paula Garcés en Sarah Carter

Plot Pledge This!

"Pledging Has Never Been This Hilarious."

"South Beach University's Gamma Gamma Sorority" is uitgeroepen tot Amerika's beste studentenclub. Gamma president Victoria English is knap, stijlvol, en volgens de geruchten de rijkste jonge vrouw ter wereld. Om tot de club te kunnen toetreden moeten de meisjes helemaal aan de extreem hoge eisen van Victoria voldoen. Alleen de knapsten, stijlvolste en de elite hebben kans om toe te treden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Victoria English

Gloria Torrez

Kristen Haas

Dax / Mother / Photographer

Kathy Johnson

Babs Cohen

avatar van decicco

decicco

Net een 2 omdat Paris erin speelt meer valt er niet over te zeggen gewoon een kinderachtige onhumoristische film.

avatar van rick*

rick*

Wat een overtuigende actrice. Jammer dat ze haar carrière met het hoogtepunt "One Night In Paris" begonnen is. Misschien waren het ook we meerdere hoogtepunten dat weet ik niet meer. Maar dit is van mindere kwaliteit, de schrijver van het script en velen anderen zouden zich moeten schamen.

avatar van RagnaToad

RagnaToad

Het pijnlijke is dat dit de enige film is van die regisseur.

Dat was z'n eerste en voorlopig laatste...

avatar van Galypso

Galypso

Koop of Download deze verschrikking alstublieft niet!

Deze film mag (vind ik) op geen enkele manier gesteund worden en/of vaak bekeken worden.

Schadelijk voor uw gezondheid.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

RagnaToad schreef:

Het pijnlijke is dat dit de enige film is van die regisseur.

Dat was z'n eerste en voorlopig laatste...

Hij zal er wel veel geld voor hebben gekregen.

avatar van MC:T

MC:T

elf personen die deze film 5* geven...

dat is toch een grap mag ik hopen!

Deze film is al even achterlijk als de hoofdrolspeelster en een slecht afkooksel van zichzelf.

0.5* omdat 0 niet bestaat...

avatar van ibendb

ibendb

Drie X raden waarom hij op 1 in de flop 100 staat:

Paris Hilton!!!!

ze is gewoon de slechtse actrice, en ze is nog eens lelijk ook!

0,5

avatar van dinhus

dinhus

Lelijk!? Acteerwerk was slecht, maar niet zo'n ramp en ze is wel knap imo. Weinig humor in de film, niet bepaald grappig, maar hij was redelijk te kijken. De helft hiero zal 'm vast niet gezien hebben en komt hiero terecht via de toplijsten, erg zwak maarja.

avatar van van duijn

van duijn

Weet je wat het toppunt van wansmaak is? Plegde this!, in je top 10 zetten!

avatar van canciser

canciser

Punt met een half verhoogd, zwangere tienermeisjes moeten toch ook een film kunnen kijken van hun niveau wanneer ze in de wachtruimte zitten van het abortuskliniek.

avatar van Qar

Qar

Volgens mij is alles wat er over deze film valt te zeggen eigenlijk al gezegd, er valt namelijk ook weinig over te vertellen. Gewoon slecht en met heel veel moeite toch uitgekeken.

avatar van pooper

Ace Hanlon

ibendb schreef:

Drie X raden waarom hij op 1 in de flop 100 staat:

Paris Hilton!!!!

ze is gewoon de slechtse actrice, en ze is nog eens lelijk ook!

0,5

Over de film zelf kan ik niet oordelen, die heb ik nog niet gezien, maar om Paris Hilton lelijk te noemen, met je toch wel een aparte smaak (of helemaal geen smaak ) hebben. Miss World zal ze waarschijnlijk nooit worden, maar wat mij betreft mag ze er best zijn. Ik proef hier iets van jaloezie, maar dat komt vaker voor bij mensen, die zelf niet zo goed bedeeld zijn door moeder natuur of het met een lelijke vriendin moeten doen.

(Inderdaad, dit is hetzelfde commentaar als bij Sidney White, maar het past hier ook!!)

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Ace Hanlon schreef:

Nope, ik vind haar ook een lelijke barbiepop. Totaal onaantrekkelijke make-up mannequin die er sletterig bij loopt.

Sexy mogen vrouwen van mijn part best zijn, en daar zijn er genoeg van in deze film. Maar Paris hoort daar niet bij helaas. Vind ik dan.

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Ik denk dat ik hem vanavond eens ga kijken

avatar van The Hidden

The Hidden

Oh my god.

De hele tijd zo'n softporno-melodietje op de achtergrond, en dan die verwaande Hilton-chick
Zo slecht, en dan die kleuren gedurende de film: het lijkt wel geschoten in een versgeschilderd Pinky snoepfiliaal!
En sommige scènes zijn tenenkrommend walgelijk haha: terwijl ik dit typ wordt die vent afgelikt door een keffertje

Ik maak er geen woorden meer aan vuil, en ook geen waardering, moet ik dit nu 0,5* geven als filmliefhebber, of 5* omdat alles zo slecht is?

avatar van BjornH

BjornH

Bahbah zeg...wat een kak is dit xD. Dat die Hilton zichzelf nog serieus kan nemen.

ik kan hier niet meer dan 0.5* voor geven.

avatar van surgeon8

surgeon8

ik kijk het voor de tieten haha

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Het is rampzalig, maar die Mexicaan met zijn cowboyhoedje was toch best komisch te noemen haha.

avatar van Nakkie13

Nakkie13

triest

avatar van Zizzo

Zizzo

OMG dit is echte te triest. ik kan echt niet begrijpen waarom een RTL zender dit soort rommel van de bovenste plank uitzend. Veel erger word het niet. voor de boobies 0,5

avatar van Mezelf

Mezelf

HAHAHAAHA ik schaam me zo he..

Ik vond het best een vermakelijke film namelijk.. hahaha

Ik bedoel acteerprestaties waren niet hoog, het verhaal sloeg nergens op.. maar ik vond het best een OK film om te kijken..

Ik zal natuurlijk niet hoger geven dan een 2, maar toch wel een 2 !?

Dat is bij deze film volgens mij wel heel erg hoog..

Ik verwacht nu wel veel commentaar dus houd je vooral niet in

avatar van Stephanovic

Stephanovic

Absoluut, volkomen waardeloze film. Al heb je het idee dat je naar een reality-show van Paris Hilton zit te kijken, die zelfpijperij, zum kotsen.

avatar van Valii

Valii

Deze film is dan wel oer- en oerslecht, maar wel in een vermakelijke vorm. Sommige flop films zijn slecht, maar het daarom ook juist weer waard om te kijken. Andere flop films zijn slecht, maar dan ook echt vervelend slecht. Dit is er voor mijn part eentje uit de eerste categorie. Weliswaar zeker niet meer dan 0.5 waard.

avatar van Hakunamatafaka

Hakunamatafaka

Zeer sterke film, overtuigende acteerprestaties, snap niet dat hij in de flop 100 staat. Is de mens krankzinnig geworden?!?!?!?!

avatar van playah26

playah26

Hakunamatafaka schreef:

Idd, onbegrijpelijk he...? en ook geen 1 oscar... niet te geloven

avatar van DVD-T

DVD-T

Nou ik wilde wel eens zien of dit nu echt zo slecht was als het gemiddelde al doet vermoeden, het kan altijd leuker uitvallen. En het is dus ook echt zo slecht.

Humor, niet aanwezig. Leuke personages, niet aanwezig. Een goed/leuk verhaal, niet aanwezig. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Waar de film vooral op flopt zijn de erg slechte acteerprestaties, en niet alleen van Hilton, en de totaal niet leuke humor. En dat dan een kleine anderhalf uur lang. Normaal houd ik wel een beetje van dit soort films, maar in Pledge This! is geen enkel lichtpuntje te ontdekken. Verder dan een paar schunnige niet leuke momenten komen de makers ook verder niet. Ze proberen gewoon te hard om iets leuk te laten lijken, maar falen daar faliekant in. Verder erg lelijk geschoten, lelijke lokaties en prut muziek.

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Dit is gewoon een film waar je boos van wordt.

STERF mevr. Hilton

avatar van Matthiasc88

Matthiasc88

film suckt idd, maar ondanks alles vind ik dat Paris toch wat goedmaakt.... :d

she might be a tramp, but I like her that way

avatar van Ansje1987

Ansje1987

Wat een verschrikkelijke film!!

Maar Simon Rex blijft een lekkerding!