Pledge This! (2006)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: National Lampoon's Pledge This!
Geregisseerd door: William Heins en Strathford Hamilton
Met onder meer: Paris Hilton, Paula Garcés en Sarah Carter
Plot Pledge This!
"Pledging Has Never Been This Hilarious."
"South Beach University's Gamma Gamma Sorority" is uitgeroepen tot Amerika's beste studentenclub. Gamma president Victoria English is knap, stijlvol, en volgens de geruchten de rijkste jonge vrouw ter wereld. Om tot de club te kunnen toetreden moeten de meisjes helemaal aan de extreem hoge eisen van Victoria voldoen. Alleen de knapsten, stijlvolste en de elite hebben kans om toe te treden.
Victoria English
Kathy Johnson
Babs Cohen
Reed
Mr. Chiel
Is dit die film die begint met een boothuis?
(weet ik ook weer of ik m gezien heb
sankji
Als ik alleen al paris hilton zie moet ik al kotsen die kan echt niet acteren
sankji
Zangprestaties 0/1 000 000
Acteerprestaties - 1 000 000 000 000 / 100
Paris Hilton kan alles??????? WAT?
paris hilton kan niks
zingen: voor geen meter
acteren: echt niet
Sextape maken: ja
c4ssh3rn
jezus, wat een poepfilm. vond hem alleen grappig omdat hij zooo tering slecht is.
paris maakte alles alleen nog maar erger, zij kan niet acteren
bild
Paris Hilton kan alles??????? WAT?
paris hilton kan niks
zingen: voor geen meter
acteren: echt niet
Sextape maken: ja
inderdaad.
Aapje81
Ik heb deze film nog niet gezien, maar afgaande op hier allemaal geroepen wordt, vraag ik mij af waarom moviemeter niet de 0 mogelijkheid heeft?
misterwhite
Wat wil ik deze film toch graag zien, gewoon voor deze mee belachelijk te kunne maken
Kr!kke
ja ik zou hem ook wel eens willen zien, of toch zeker een stuk. Het gemiddelde dat deze film krijgt is gewoon lachwekkend
, moet echt een topper zijn
janisdeman
idd, we willen een 0 mogelijkheid
xD
Chattingforum
Mhh...Een film met een vrouw die denkt dat ze echt alles is. Dat is echt een flop. Mhh, ben benieuwd als deze film ooit op tv kom, ga ik hem kijken. Alleen om ondersteunende 0 punten te kunnen geven xD
Cheapcaster
0.99 ??
is ie echt zo slecht?
Door de extreme lage score trekt ie wel aan om hem te bekijken
Is weer goed gezien van La Hilton
timburton
Ik vind het altijd zo onlogisch...wel zeiken over mevrouw P. Hilton, maar haar films toch kijken. Krom.
Valt niet bepaald krom over te zijn. Snap die hele opmerking van jou niet. Als Jan-Peter Balkenende in een film de hoofdrol gaat spelen weet je ook dat het een grote flop wordt, maar ik weet zeker dat je er maar al te graag naar toe zou willen gaan. Gewoon kijken hoe vreselijk zoiets is. "Mevrouw P. Hilton" is de slechste actice die ik ken. Sterker nog: je zou haar absoluut geen actrice mogen noemen, daar beledig je de filmwereld mee. Paris is een zuipend en feestend wicht die nog niet eens het verschil tussen Tarantino en Spielberg weet op te noemen.
Willen de volgende gebruikers zich melden: *San*, Aimy bas261, edajax14 ,erikderoos, Hanz, Just Sexy en Wieke, voor het geven van een 5 voor deze film. Weet je wat ik me opeens bedenk: de film (hoe veel slechte waardering hij ook krijgt) kan nooit lager komen te staan als een 0,5.
Wat een tragedie.
idd, we willen een 0 mogelijkheid
xD
Misschien zou het een leuk ideetje zijn als we op één film een 0 kunnen stemmen. Dus de slechtste film die je ooit hebt gezien. Dan gaat 'Pledge This!' voor de bijl!
Feben
Ik hoor hier mensen zeggen dat ze dubbel lagen van het lachen, omdat deze film zo slecht is. Dit is een komedie... maakt dat hem dan niet een stuk beter? Zelf heb ik een hekel aan Paris zolang ik er van gehoord heb, maar desondanks dat heb ik veel moeten lachen om de film. Een soort van over the top humor, die zo over the top is, dat het alsnog grappig is. Ik had bij het kijken ook absoluut niet het idee dat de film zo laag zou staan. 3.5, omdat de film zo slecht werd neergezet, dat het grappig was, waardoor de film doet waarvoor hij bedoelt is.
jirachi03
Een film is ook slecht als ie slecht bedoeld is hoor XD
RodneyS
Benieuwd geraakt naar deze film, nadat ik zag dat het de slechtste film was van moviemeter.
En het klopt, het is een hele slechte film!
Slecht acteerwerk, slecht verhaal en slechte grappen.
Maar toch, slechtste film van alles wat hier op moviemeter staat? Dat denk ik niet.
Af een toe heb ik toch moeten lachen en ach, Paris heeft volgens mij wel plezier gehad in deze rol.
Tomson_
De nummer 1 in de flop 100, en dat is volkomen terecht.
Wat een bagger. Echt geen positief punt te vinden aan deze film.
En die Paris Hilton....wat een drama zeg. Volgens mij heeft ze voor deze rol niet hoeven acteren.
Lexcoaster
Paris, Pledge your ass!
Vraag me niet waarom ik deze poep in vredesnaam heb herzien, misschien had ik gewoon zin het een en ander af te kraken, 'egotrip' films zoals Glitter, Get Rich or Die Tryin' en deze film lenen zich daar uitermate goed voor. This is the kind of movie you love to hate, wees eerlijk.
De humor is van kinderlijk slecht niveau, het soft erotische mist totaal zijn doel, de film zit vol met clichés die al 100x zijn geprobeerd in andere films, het acteerwerk is beneden alle peil en het verhaal is flinterdun en gaat helemaal nergens over. Daarnaast getuigd de regie van ongelofelijk weinig inspiratie en staat de walgelijke soundtrack je al direct tegen. Dit alles maakt de film zó slecht dat het zelfs een uitdaging wordt hem uit te zitten.
Dan hebben we nog Paris Hilton. Haar totaalgebrek aan acteerkwaliteiten helpen de film er ook niet op vooruit, eerder achteruit. Ze hoeft alleen een irritant en oppervlakkig dom blondje te spelen, het type wat ze zelf is. En ondanks dat ze alleen zichzelf hoeft te spelen komt zelfs dat niet geloofwaardig over. En daarnaast is ze al helemaal niet zo sexy als zij en de media denken dat ze is, haar aanwezigheid hier is uitermate irritant. Een aantal bevallige tegenspelers daarintegen zijn wel sexy, maar daarvoor kan je ook net zo goed een pornofilm op zetten (en dan zie je ook nog eens meer als in deze film).
Een gigantische afrader deze 'film', werklijk episch walgelijke shit. Hij komt ook niet in het 'zo fout dat het leuk is' genre, omdat de film gewoonweg niet leuk is. Deze film 'embodies' de leegheid van glamour als geen andere, maar weet het glamourleven ook niet op de hak te nemen, daarvoor neemt de film zich veel te serieus. Niet bepaald een cinematografisch hoogstandje, eerder de aller slechtste film ooit. Zelfs Ed Wood of Uwe Boll hadden beter werk afgeleverd.
Men kan beter 90 minuten lang naar een vagina kijken, dat is namelijk minder 'kut' dan 90 minuten van je leven verspillen aan deze film.
Een welverdiende 0,5*.

TvMaster045
Deze Film is hilarisch. Zo ongeloofelijk slecht,
0.5 . Jammer dat het niet lager kan
canciser
Flauwste film ooit met gestolen humor die niet eens grappig is. En van Paris Hilton krijg ik zo ie zo al zelfmoordneigingen.
Veruca
Alle Razzie's die ze voor deze film hebben gekregen waren DIK VERDIEND!
accessvirus
Ik kan me niet voorstellen dat deze nog lang op nr 1 staat als slechtst beoordeelde film. Dat wordt namelijk GEGARANDEERD Star quest: Space odyssey. PUNT.

Lager kun je niet scoren: dit zijn de allerslechtste films óóit gemaakt naar MovieMeter-cijfer

Luther

Wargames: The Dead Code
Drama / Thriller, 2008

Mardi Gras: Spring Break
Komedie, 2011
collegesororitysoro universiteitpopularityseks komediesorority girlpledgenational lampoon's college studentsouth beachunited states of america