• 9.378.922 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van Jennifer

Jennifer

Een typisch geval van "must see". 1 vond ik geweldig, 2 zal vast ook leuk zijn. Standaard trailer. Maar dat geeft niets. Wat voor trailer er ook aan hangt, ik wil hem toch wel in de bioscoop zien.

Hopelijk zet Johnny Depp net zo een geweldige rol neer als in deel 1 (En ziet hij er even goed uit als in deel 1, maar de trailer belooft genoeg)

avatar van eldergod

eldergod

Verwachtingen zijn hoog gespannen, zeker door het fenomenale acteurwerk van Johnny Depp. Tevens met Edward Norton mijn favoriete acteurs. Vond deel 1 super! Heb het idee dat deze trilogy (deel 3 komt in 2007) en topproductie is en niet een uitmelkingsproces op basis van het succes van deel 1, uiteraard niet, want met Johnny Depp komt het allemaal wel goed! Kijk maar naar bv Secret Window, niet al te beste prent, maar wordt allemaal omhoog getrokken door de acteerprestaties van Depp. Afz. P

avatar van Materny

Materny

Nee, ik raak er ook niet echt van in extase.

Trailer ziet er goed uit op het feit dat de meeste scenes zijn opgenomen buiten de studio's maar ik weet niet wat ik van het verhaal zelf moet denken.

Het lijkt me heel sterk dat deze deel 1 overtreft maarja, ik zal hem toch zeker kijken ook al blijkt van te voren dat het een groote miskleun van een film is.

Ben zeer zeker benieuwd maar ik bereid me er vast op voor dat het niet zo enerverend is als Deel1.

Angrod_Pallanén

Overtreffen zal waarschijnlijk niet lukken. De verhaallijn is goed genoeg voor een goede film, maar de kans op herhaling is erg groot. Want wat kan Depp nog uit Sparrow halen dat ons net zo verbaasde als in deel 1? Kan deel 2 net zo boeiend zijn wat betreft de combinatie van humor en avontuur? Ik denk het niet.

avatar van soom

soom

Angrod_Pallanén schreef:

Speelt Johnny niet met degene waar hij de rol op baseerde? Keith Richards toch? Ik ben wel benieuwd hoe dat uitpakt. Misschien is het niet origineel, maar moet dat dan? Je weet nu wel wat je kan verwachten!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

soom schreef:

Je weet nu wel wat je kan verwachten!

Dat is het probleem juist.

avatar van soom

soom

Naomi Watts schreef:

Dat is het probleem juist.

Tja. Waarom?

Johnny Depp kan er misschien wel iets heel erg moois van maken. Zijn rol in Pirates deel 1 betekende een vrij aparte wending aan de piraat, maar kan het dan niet een goede, weer baanbrekende film worden?

avatar van stan

stan

Teaser Trailer inderdaad niet veel, hopelijk word de gewone trailer beter

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Hij zal niet weer vriend en vijand kunnen verrassen met zijn geniale vertolking van Sparrow, zonder Depp's vertolking is de film niks waard. Ik ben er van overtuigt dat Depp er weer iets leuk van gaat maken maar hij was het enige pluspunt van deel 1 en dat gaat bij het vervolg ook gebeuren ben ik bang.

avatar van IcU

IcU

20 Juli

Ik kan echt niet zo lang wachten! Teaser ziet er cool uit. "Captain Jack is Back!"

avatar van movielauxje

movielauxje

nog zo lang...

Naomi Watts schreef:

Ben het vrijwel geheel met je eens, Watts, behalve dat de droge humor in deel 1 en Keira Knightley (oké én Rush) ook pluspunten waren. De kans is allen groot dat het een herhaling wordt zonder veel nieuws. Bruckheimer kennende gooit hij het in de veilige haven.

Ik hou het prima vol dat wachten. Ondertussen krijgen we vast nog wel wat moois te zien.

avatar van IcU

IcU

Depp het enige pluspunt vind ik eigenlijk wel erg overdreven. De humor en actie was niet verkeerd, en dat zal in het 2e deel ook niet verkeerd zijn. Zonder Depp is het uiteraard een heel stuk minder, maar niet slecht.

avatar van Keutul

Keutul

ben benieuwd!!

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

nou mensen trailer ziet er al best goed uit dus ik verwacht er steeds meer van

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

Lijkt echt heeel cliché die trailer. Toch heb ik wel zin om hem te zien, ik was echt heeeelemaaal weg van deel 1. Johnny is gewoon geweldig!

avatar van Julie

Julie

yes

ik wacht vol ongeduld op deze film

het lijkt me weeral een kaskraker

johnny depp ziet er weeral ongelooflijk grappig uit

(en dat wil wat zeggen )

deze moet ik echt zien

avatar van Julie

Julie

ll_Sparrow schreef:

Aaaaah ik kijk echt al zolang uit op deze film. Maarja, misschien word het wel een flop. Ik heb echt geen idee, het kan altijd, vooral bij een sequel. Maar in dat geval, maakt Johnny voor mij toch alles wel goed...hmm..

groot gelijk

depp maak gewoon 'alles' goed

oke dan een nieuwe film van pirates of the caribbean.

ik heb de trailer en het verhaal al gezien en ik denk dat deze film net zo goed is.

ik weet ook wanneer die uitkomt en de tweede natuurlijk ook

ik stem alvast het hoogste

Stem verwijderd. Je mag pas stemmen als je de film gezien hebt.

Oeh ik kan niet w8 op deze film!! KAPITEIN JACK is BACK! JAmmer dat is pas in de zomer uit komt. Ik kijk erg uit naar deze film Orlando bekijken Oeh en de trailer is erg cool!!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

ik ben benieuwd wat het gaat worden!!

deel 1 was geweldig!!

avatar van Materny

Materny

Ben echt een beetje bang dat deze een flop zal worden.

Op de acteerprestaties heb ik goede verwachtingen maar het plot baart me zorgen.

Maarja, allemaal hopen dat ik het mis heb

avatar van rico_defender

rico_defender

trailer ziet er veel belovend uit heb mensen al gek gemaakt om er naartoe te gaan

ik ben benieuwd hoe ze dat doen op aansluiting naar deel 3

avatar van Starry Night

Starry Night

Ik vond de trailer best flitsend. Het oogt qua sfeer erg als de eerste en dat beviel opperbest. We zullen het dus wel zien. Zijn we werkelijk niet meer te verrassen? Volgens mij weten we dat pas in juli. Sparrow oogt weer heerlijk maf. Trachtte hij daar nou aan het spies zijn eigen roostervuurtje uit te spugen? Ja, ik hou daar wel van, die humor.

Ik niet, het is te veel proberen om en te weinig, we zijn werkelijk grappig

avatar van Anakin01

Anakin01

Ik heb de teaser gezien en die lijkt me gewoon prachtig!!

Zal weer een lekker meesterwerkje zijn

avatar van Anakin01

Anakin01

mikoz schreef:

Je zegt nu 2 x hetzelfde ..

Sorry..was gemist

Ik had dat geschreven op m'n broer zijn account vandaar...

Ik ben dus gemist

avatar van Starry Night

Starry Night

Angrod_Pallanén schreef:

Ik niet, het is te veel proberen om en te weinig, we zijn werkelijk grappig

Tja, over humor valt niet te twisten. Vandaag nog iemand gesproken die Dumb & Dumber het toppunt van humor vond, en ik het dieptepunt. Smaken verschillen nu eenmaal .

avatar van A.Merk

A.Merk

jah dezemoet ik echt zien ik wist al vanaf de eerste dat er een gevolg zou komen had nog eens gelijk ook:D