Genre: Animatie / Familie
Geregisseerd door: Carlos Saldanha
Met onder meer: Ray Romano, John Leguizamo en Denis Leary
Releasedatum: 29 maart 2006
Plot Ice Age: The Meltdown
"Kiss your nuts goodbye."
Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving heerlijk: smeltende waterparadijzen met warme geisers. Manny, Sid en Diego ontdekken echter dat het waterparadijs wel heel nat wordt en komen erachter dat de gigantische dam op instorten staat. Als dit gebeurt, loopt hun hele omgeving gevaar. Er is maar één manier om hun wereld van de ondergang te redden en ze besluiten op een gevaarlijke missie te gaan.
Manny (stemrol)
Sid (stemrol)
Diego (stemrol)
Ellie (stemrol)
Crash (stemrol)
Eddie (stemrol)
Fast Tony (stemrol)
Lone Gunslinger Vulture (stemrol)
Scrat (stemrol)
Dung Beetle Dad (stemrol)
The One Ring
De Reddertjes in Kangaroeland? Alladin en de Dievenkoning?
Shrek 2 was ook een stuk minder dan 1.
Angrod_Pallanén
De Reddertjes in Kangaroeland is een uitzondering, sowieso omdat het de eerste animatiefilm met computer was en het er dus mooier uitzag en het ook met de verzorging van een Classic werd gemaakt, maar toch, beter dan deel 1.
Bij Aladdin moest deel 2 eerst sneuvelen voor ze een aardig deel 3 konden maken.
En natuurlijk Toy Story 2. Maar dat zijn er slechts vier van de honderden.
The One Ring
Dit wist ik niet. Het is al jaren geleden dat ik 'm gezien heb. Is aan herziening toe.
Angrod_Pallanén
Nee, er is ook vrij weinig over deze film bekend. Hij kwam ook uit toen het succes van TLM nog gaande was en toen ze aandacht voor The Rescuers Down Under hadden kwam Beauty and the Beast. Zonde want het was toch een baanbrekende film qua techniek. Maar erg logisch (let maar op de beginscène) zonder computer lukt je dat nooit.
NeoTheXerox
zekers, alleen het einde van deel 1 was dat de ijstijd voorbij was en dacht ook wel dat ie daar verder gaat hoop ik denk ik toch? ello?
Martoi
Toch vind ik het jammer dat er altijd maar weer een deel 2 moet komen.
Illuvatar
Ze schuiven bij iedere Ice Age film een tijdperk op.
In Ice Age 3 belanden ze in handen van de romeinen en in de 4de worden ze gevangen genomen door de ridders van de ronde tafel
Turkeyloverz
Ze schuiven bij iedere Ice Age film een tijdperk op.
3e? 4e?? Hoeveel Ice Age komen er nog??
Illuvatar
Metaforisch gezien, hij bedoelt het sarcastisch
idd
Wendy_tjuh87
De Reddertjes in Kangaroeland? Alladin en de Dievenkoning?
Shrek 2 was ook een stuk minder dan 1.
Nou ik vond deel 2 van Shrek ook erg goed hoor!
Materny
Kan niet wachtten.
Ice Age was voor mij De animatie-film op het gebied van humor.
Metname dankzij inderdaad Sid maar natuurlijk ook dankzij eekhoorntje
Eigenlijk is het maar goed dat eekhoorntje als Sidekick te gebruiken, dat brengt wel iets unieks aan de film.
Als hij constant erin was dan was het humor-gehalte zeker niet zo hoog geweest.
Doom
Hmm, ja eigenlijk een trailer waar je weinig mee kan. Bestaat voor een groot deel weer uit het eekhoorntje en niet uit de hoofd personages helaas. Je ziet nagenoeg niks over het verhaal zelf.
Ben nog wel erg benieuwd, hoop echt weer op een goede animatie komedie! Net zoals Ice Age 1
braindropper
ja dat hoop ik ook ben ik totaal mee eens. ik sluit me hier bij aan. De vorige droge humor kon ik ook niet weerstaan:) ik heb me egt dood gelachen omdat eekhoorntje:D
braindropper
Oops, ik per ongeluk gestemd, Sorry, dat was absoluut niet de bedoeling, wil de admin misschien zo vriendelijk zijn om hem weg te halen?
Bij voorbaat dank
Bij voorbaat dank
Kun jezelf doen he
Gewoon weer een 'stem' geven zeg maar en dan klikken in de keuze lijst op 'verwijder stem'. Vervolgens wordt je stem dan automatisch verwijderd.
------
Erg leuke nieuwe poster btw, heb er al zin in
braindropper
Dank je wel voor de tip nogal genant... :$ met het onderste ben ik het met je eens
jothi
heb 'm nog niet gezien
ben wel benieuwd.
'k hoop dat ie zo goed is als
Ice age 1 of zelfs beter
Angrod_Pallanén
De nieuwe poster bevestigd het: Ice Age 2 word computer ten voeten uit.
Materny
Ben benieuwd.
Maar 'o, die eekhoorn is werkelijk om te gillen
Prachtig.
Afijn, trailer ziet er op zich wel goed uit.
Marcsdvds
Ja, deel 1 was al super, en ik verwacht van het 2e deel ook heel veel!
Animatie / Familie
Stappen ze van het genre 'komedie' af ? Het valt me nu pas op maar als deze genre aanduiding klopt dan begin ik me toch even zorgen te maken.....
Hopelijk gaat het niet een animatie film worden als 'Antz', 'Shark Tale' etc, want dan is het gewoon animatie zonder enige bron van humor. Dat zou ik erg jammer vinden.
brabbelaar
Kan niet wachten tot ik 'm kan zien.
Eerste deel staat op nr 1 van mijn animatielijstje.
Mijn verwachtingen zijn dan ook zeer hoog!
luuk1988
wanneer komt die uit ik vond 1 ook super bruut heb er 4 sterren voor gegeven geloof ik.

The Ice Age Adventures of Buck Wild

2009

Ice Age
2002

Disney moet animatiestudio Blue Sky Studios sluiten door coronacrisis

Drie films om bij af te koelen tijdens deze hittegolf

Intouchables

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Fantasy / Avontuur, 2011
mammothsloth ice agebarrier iceice melting icebergvillainfloodinggeliefdendeluge vervolgcomputer animatiesaber-toothed tigerледниковый период blue sky