• 9.375.349 stemmen

Ice Age: The Meltdown (2006)

Animatie / Familie | 91 minuten

Genre: Animatie / Familie

Alternatieve titel: Ice Age 2: The Meltdown

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Carlos Saldanha

Met onder meer: Ray Romano, John Leguizamo en Denis Leary

Releasedatum: 29 maart 2006

Plot Ice Age: The Meltdown

"Kiss your nuts goodbye."

Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving heerlijk: smeltende waterparadijzen met warme geisers. Manny, Sid en Diego ontdekken echter dat het waterparadijs wel heel nat wordt en komen erachter dat de gigantische dam op instorten staat. Als dit gebeurt, loopt hun hele omgeving gevaar. Er is maar één manier om hun wereld van de ondergang te redden en ze besluiten op een gevaarlijke missie te gaan.

Manny (stemrol)

Sid (stemrol)

Diego (stemrol)

Ellie (stemrol)

Crash (stemrol)

Eddie (stemrol)

Fast Tony (stemrol)

Lone Gunslinger Vulture (stemrol)

Scrat (stemrol)

Dung Beetle Dad (stemrol)

• 1977 stemmen

Zie naar deze film wel serieus uit.Eerste was een van de beste tekenfilms die ik ooit heb gezien.Hopen dat de tweede ook zo goed word:-)

Doom

Ooohh ja ik heb ongelovelijk veel zin in Ice Age 2, heb al wat nieuwe beelden van het eekhoorntje gezien, was weer geweldig..

Ice Age 1 is voor mij DE animatie film dus ik heb hoge verwachtingen van deze opvolger, uiteraar ben ik ook zeer happy dat Sid weer meedoet, ongelovelijk droge gast...

Kortom, ik heb er zin in!!

avatar van Nubis

lizard

aanbid sid

avatar van Denno

Denno

O, dat gaat zeker leuk worden.

Deel 1 was ook erg goed, Vooral dat eekhoorntje er tussendoor, machtig mooi

Dus ja, van mij mag ie komen.

avatar van AHWA

AHWA

Een aardige trailer.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Trailers en Ice Age gaan niet samen. Die trailer van deel 1 was geweldig door dat kleine eekhoorntje. Zit je in de bioscoop en blijkt dat eekhoorntje amper in de film voor te komen. Maar ach hiervan wil ik ook best een deel 2 bekijken

• 1977 stemmen

Zeer leuke trailer.Het eekhoorntje zal er niet veel inkomen maar als hij er inkomt zal het weer goed zijn zoals de in de eerste e.

avatar van stan

stan

ik ben echt de enige die hier geen zin in heeft he ik snap echt niet wat er nou zo geweldig is aan ice age 1 ik vond er geen zak aan dus ik ga deze echt niet kijken

avatar van gotti

Hadden ze een nog kloterige kleur voor die poster uit kunnen kiezen? Dit doet gewoon pijn aan m'n ogen...

stan schreef:

ik ben egt de enige die hier geen zin in heeft he ik snap egt niet wat er nou zo geweldig is aan ice age 1 ik vond er geen zak aan dus ik ga deze egt niet kijken

Nee shrek 2 is zoveel beter... in top 10

stan schreef:

Iedereen zijn eigen smaak e.Jij valt dan meer voor shrek andere meer voor ice age en nog andere voor alle 2 zoals ik bvb:-)

Wednesday, March 29th 2006

Ice Age 2: The Meltdown (2006) : Belgium Release

Hopelijk word het niet meer uitgesteld tegen dan:-)

avatar van ikvoereendjes

ikvoereendjes

Ice Age deel 1 was echt de bom, beter dan shrek, finding nemo, madagascar en al die andere troep bij elkaar. Ben benieuwd of deze net zo leuk is!

Angrod_Pallanén

Ik heb de trailer gezien, ben niet weg van de humor. Een glimlach wel, maar een beetje van hetzelfde. Ik sta niet te popelen..

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Teaser ziet er leuk uit als is het meer een hele lange scene met het coolste personage.

avatar van stan

stan

maar moet wel zeggen dat de poster effe 10 keer beter is als eerst

die andere was zo licht

avatar van mikoz

mikoz

Kijk wel naar deze film uit.

Ice Age 1 vond ik een van de beste Animatie Films ooit.

Hoop overgens dat het eekhoorentje een grotere rol krijgt in deel 2 want die was geweldig

Angrod_Pallanén

Hij was zo geweldig omdat de rol klein bleef en tussendoor even kwam. Grote rol zou de humor verpesten.

avatar van the good guy

the good guy

Als je het eekhoorntje heel de tijd zou laten komen had je bijna een stomme film (stom wil zeggen geen geluid voor de mensen die het nog niet weten). Had niet de kans om de eerste in de cinema te gaan kijken. Laat deze kans zeker niet voorbij schieten. Hoop wel dat het geen flop zal zijn zoals al die andere vervolg-films.

avatar van Phoenix

Phoenix

Dat beestje maakt anders nog best veel kabaal (om nog maar te zwijgen over de catastrophes die hij veroorzaakt).

• 1977 stemmen

Mja hij heeft maar een zeer klein rol maar doe toch veel in de humor van de film.

Doom

Mwha ik vind het eekhoorntje wel humor, maar zeker niet het beste van de film ofzo... Het is wel een leuk verhaal dat er een verhaaltje appart in de film zit, leuk bedacht!

Moest madagascar weer zo nodig na-apen, maar ach! Sid is nog altijd de beste karakter bij Ice Age. Is gewoon zo humor die gast, lig gewoon vaak in de deuk om z'n stommiteiten en opmerkingen!

avatar van johanm3

johanm3

Ice age 1 vond ik ook 1 van de leukse animatie films die ik heb gezien.

Naar dit deel kijk ik dan ook erg uit!

avatar van luuk1988

luuk1988

zucht zal wel tegenvallen:(

avatar van Darth Dennis

Darth Dennis

COOL!!!

luuk1988 schreef:

zucht zal wel tegenvallen:(

Waarom zal dit tegen vallen?

Angrod_Pallanén

Mwah, een vage regel op animatiegebied. Deel 2 is altijd minder. Volgens mij is het alleen Shrek gelukt om waardig te zijn.