• 9.377.044 stemmen

Geregisseerd door: Jill Culton, Anthony Stacchi en Roger Allers

Met onder meer: Ashton Kutcher, Martin Lawrence en Debra Messing

Releasedatum: 4 oktober 2006

Plot Open Season

"All Fur One. One Fur All."

Het rendier Elliott raakt bevriend met de door mensen opgevoede grizzlybeer Boog, wanneer beide alleen komen te staan tijdens het jachtseizoen. Intussen probeert boswachter Beth, die de beer heeft opgevoed, haar vriend terug te vinden.

Boog (stemrol)

Giselle (stemrol)

Gordy (stemrol)

avatar van crazykenny

crazykenny

Leuke animatiefilm met een goede boodschap voor kids..

***

avatar van Chulaa

Chulaa

Leuke grappige film, zitten zeker ook stukjes in die voor volwassenen grappig zijn en die die kids nog niet echt zien. Voor de kids zit er ook een boodschap in. Dieren zijn schattig gemaakt voor de kinderen

avatar van Flipman

Flipman

Leuke film, maar uiteindelijk wel cliché-matig. Ik heb wel een paar keer dubbel gelegen. Verder waren de karikaturen erg leuk gevonden. Maar het verhaal deed me wel erg denken aan een vermagerde versie van die van Shrek!

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Behoorlijke vervelende animatie-film. Zeer kinderachtige humor, die niet meer van deze tijd is. Vond hem overdreven betuttelend. Dikke onvoldoende. 1,5 ster.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

leuke film... grappige momenten... ontroerende momenten... voor kinderen maar ook voor ouderen volges mij... 3,5 sterren

avatar van The Oceanic Six

Heel erg leuke film. De film ziet er goed uit en de humor is rijkelijk aanwezig. Scherpe en vermakelijke humor wisselen elkaar af. De characters in de film zijn gewoon leuk, das wel zo belangrijk.

Voor kids als volwassenen een aanrader.

avatar van Malick

Malick

Wat was ik verbaasd over deze animatiefilm! Niet alleen vond ik de humor geslaagd ook de animatie vond ik er overtuigend uitzien. En het moraal hing maar heel even om de hoek te loeren. Het verhaal is gelukkig simpel gehouden, de stemmen klonken verfrissend vooral de stemmen van Ashton Kutcher en Martin Lawrence deden het naar mijn mening beter dan dat ik had kunnen dromen. De knipoogjes, de snelle vertelling van het verhaal en de overdreven figuren in de bos vond ik meer dan geslaagd. Dus de zoveelste animatie film vol met dieren wil niet zeggen dat het slecht betekend.

avatar van ®Tc

®Tc

Ik vond het een goede en komische animatiefilm maar zoals hier nogal gezegd: weinig origineel.

3,5

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Zaten een paar leuke stukjes in, maar meer dan een gemiddeld animatie filmpje komt het helaas niet

3* Voor een vermakelijk filmpje!

avatar van RodneyS

RodneyS

Vermakelijk, maar stijgt niet boven het gemiddelde uit.

avatar van dvd-me

dvd-me

Best leuke en vermakelijke film, leuk voor een keertje!

avatar van Zinema

Enigszins vermakelijke animatie die het meer moet hebben van de grappen dan van het flauwe verhaaltje. Ondanks de onderhoudende zit, kan dit moeilijk wedijveren met de top van Pixar of Dreamworks. De animatie an sich mag er wel wezen. Redelijk.

avatar van Charlie Cheese

Charlie Cheese

• 1936 stemmen

Zoveelste deel in het tekenfilm/komedie-genre. Redelijk verhaal, redelijke maar standaard grappen etc. etc. etc...

avatar van sss123

sss123

Ik heb bij sommige momenten wel keihard gelachen hoor !

avatar van Marcellus

Marcellus

Slap aftreksel van de betere CGI-films. Met name het verhaal was bijzonder zwak.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Geinig filmpje, waar vooral de stem van Kutcher veel goed doet. Bijzonder is het niet, origineel is het ook niet en de film bevat ook een paar mindere momenten die wat afbreuk doen aan het geheel, maar grappig is het bij vlagen wel. Heb een paar keer aardig kunnen lachen en de film kiijkt makkelijk weg. Voor de rest erg standaard en de animatie was niet bijster geweldig, maar ik heb me wel redelijk vermaakt.

avatar van K@i

K@i

vermakelijk

avatar van nightbreed

nightbreed

Veel animatiefilms zijn slappe aftreksels van Shrek, zo ook deze. Het rendier heeft wel heel veel overeenkomsten met de ezel uit Shrek en de beer speelt eigenlijk de rol van Shrek.

Het is geen slechte film maar ik zal er niet over naar huis schrijven.

Alleen het laatste half uur vond ik hier en daar grappig.

Leuk voor 1 keer en dan snel weer vergeten.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Verschrikkelijk veel gejat van Ice Age, en dat rendiergeval was ook een soort mislukte kopie van Donkey (Shrek).

Maar sommige dingen waren wel redelijk gedaan.

Grappig was 't niet en ook niet echt leuk voor kinderen...

avatar van stephan73

stephan73

Zeer slechte animatie-film. Het lijkt net of Sony Animation snel wilde inhaken op de successen van Dreamworks en Pixar, toen ze besloten om ook CGI-animatie films te maken.

Dat dat niet altijd goed uitpakt is te zien in Open Season.

Twee vreselijke personage's, die proberen te overleven in een saai verhaaltje. Martin Lawrence en Ashton Kutcher zijn dan ook geen acteurs die leuke stemmen hebben voor dit soort films, maar ja ze zijn bekend en dat is goed genoeg om mensen naar de bioscoop te doen rennen(!)

avatar van BS

BS

Misschien veel gelijkenissen met andere film ( maar he, dat is nu in animatie net zover als dat we in films zien natuurlijk )

Waar het om gaat is gewoon een leuk stukje entertainment en dat hebben ze hier neergezet.

Oke, de graffics zijn niet helemaal over de top en het ziet er af en toe wat anders uit ; maar dat heeft ook zijn charme !

Je kunt daar erg lang over doorgaan maar ik vond het een leuke film met geinige karakters en leuke stemmen.

Heerlijke film om naar te kijken.

3 *

avatar van BlueSword

BlueSword

aardige animatie, niet 1 van de betere maar leuk om een keer te zien! sommige stukjes waren erg cliche en zijn sommige stukjes weer grappig... natuurlijk lijkt het idd wel beetje op shrek maja bijna alle animaties lijken nu wel erg op elkaar!

avatar van Nomak

Nomak

Ik vond het een heel leuke film met enkele ontroerende momenten en veel verschillende dieren. Ik heb genoten van deze animatiefilm waar ik eigenlijk weinig van had verwacht.

avatar van ik_ben_gilles

ik_ben_gilles

De schotse eekhoorns deden het echt wel voor mij

OI!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Typisch een geval van best vermakelijk, maar....! Het grootste probleem zit hem erin dat het in alles aanvoelt als de zoveelste animatiefilm met pratende beestjes in een middelmatige animatiestijl. Van de hele opzet lijkt het merendeel aan elementen schaamteloos gejat van betere animatieklassiekers. We zien de grommende hoofdpersoon gekoppeld aan een irritante sidekick (Shrek), we zien een commune van grappige bosdiertjes (Madagascar) en zelfs de tekenstijl komt vagelijk overeen met een film van jaren daarvoor (Ice Age). Het zal de kids terecht een rotzorg zijn, maar als volwassen kijker kun je toch niet om deze creatieve diefstal heen. Het is dat ik dronken was toen ik hem zag, want dan kon ik er tenminste nog een beetje om lachen.

avatar van hha__

hha__

Goeie film

Goed voor kinderen

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Het verhaal deed me trouwens nog het meeste denken aan Bongo het beertje uit de Disney-stallen. Het is echt een schaamteloze overzetting van dat idee eigenlijk, als ik er zo over na denk.

avatar van brielen

brielen

Vervang de beer door een leeuw en je hebt hetzelfde idee als in Madagascar.

Ook de andere karakters lijken zo weggelopen uit andere films zoals Over the Hedge of The Wild.2,5

avatar van Betamax

Betamax

Matige animaties maar wel een redelijk verhaal.

avatar van Woutrr

Woutrr

Standaard, leuk om eens één keertje te zien.